Co pijede behem delsich vyjizdek? Vetsinou piju isostar, rada bych zkusila i neco jinyho. poradte?
Co pijede behem delsich vyjizdek? Vetsinou piju isostar, rada bych zkusila i neco jinyho. poradte?
slazenej cernej caj, kterej navic v kejmlu vydrzi docela dlouho teplej nebo vlaznej, coz je docela prijemny v tuhle dobu
V lete vodu, na zavody isostar, v zime caj.
V zimě sladký čaj. nic jinýho teplýho mi nechutná.
Nutred Unisport sirup, momentalne broskev
staropramen, gambrinus…
jo vy myslite pri jizde??? vetsinou vodu, ted v zime unisport s horkou vodou do termoflasky… nebo multak, ten maj uplne vsude…
léto-voda se sirupem,nejraději bezákem,občas ion?ák(nejraději penco,nutrend je strašnej kiseláč,isosta mi smrdí umělým sladidlem zima- čaj slazený medem(buď v termobidonu,neboteď raději v kejmlu)
Při delších vyjížďkách PENCO ED, při kratších nebo méně náročnějších nějakou sladkou š?ávu. Po vyjížďkách pívo, nejraději plzeňské, mňam …
Hodinu před závodem kafe, kolu, silnější ion?ák, chvíli před závodem ředěnou kolu, ředěný ion?ák, při závodě hodně ředěný ion?ák, čistou vodu, po závodě regenerační nápoje, no a když se závod vydaří tak pivo.
Po vydařeném výjezdu točené pivko. Je to slast. Jinak do bidonu vodu lehce obohacenou nějakým moštem.
Jak řekl Cimrmann, CHLAST – SLAST.
Rum, kontušovka, čert, jeřabinka, ořechovka, višňovka… a vanilková!
po včerejšku už jen čaj.
Do zítra ta krize odezní… ;-)
No – léto voda, š?áva, ion?áky při závodech, zima spíš grog nebo rum s colou :-)
V lete stavu nebo multivitamin. V zime jezdim kratsi veci a piju caj.
Když je kosa, tak horký, sladký čaj ( horký je pojem poněkud relativní, odvíjející se od času stráveného na biku). V létě nějaký Reg-ge. Ovšem nepohrdnu svařákem, grogem, rumem, pivem…
Pivo, pivo, redegast, pivo. Ale tedka v tej kose mi vic jede grog a rum a tak. V lete piju jen cistou vodu, po iontaku to pivo nema spravnou chut.
Ionogen Penco nebo Jet Power. Obsahují karnitin, kterej mi pomáhá abych líp prohřál svaly. Na dlouhý tratě pak kombinace Energy Drink a Jet Power.
:-D
Na prohřátí je nejlepší grog.
ED je o ničem, akorát ušpiní flašku mastným bordelem, který nejde dolů.
hehe to je dobry :)
Slivovicu!!!
léto – voda
podzim – voda
Stastny clovek,co nejazdi na jar a v zime :-)
zima – led
zima – na kole se nejezdí :)
Zima v Brně nejni :)
To je pravda.
kofolu
Juwíka přece… :o)
tam radši neuvedli ceny?:D
jinak zdravím soukmenovce, teda pokud tvé jméno není jen dílo náhody :D
konkretne tenhle – Juwík perlivý Light plus minerály cena lehce pres 200 kc. ja dostal dva pytle od kolegyne z prace, protoze ji to nechutna :o)))
Litr lahodného nápoje za 235 Kč, no neber to :-D
ses mimo trosku. jeden sacek je na 1,5 litru, a tech sacku je v baleni 30 ;o) kolik to je litru celkem si spocitej a pak mej blby hlasky.
Tak to je pak jiná, zmátlo mě v popisu „cena za 1 ks“.
si prave myslim, ze to je gut. litr te vyjde cca na 5 kc (pri ty variante, ze z celyho baleni toho udelas 45 litru), podle ceny za jakou to sezenes.
Piju vodu tou se nedá nic skazit a jonťáky moc nemusim…vvzimě čaj + med + citrón :-)
Zkus pivo, to je nejlepší.
Nutrend Unisport, vodu, kofolu, pivo. Záleží kam jedu.