Máte někdo zkušenost ? Tak mě napadlo upravit tuto vidlici a přidat jí tlumení. Máte někdo stejnej nápad? Zkoušel jste to někdo?
Máte někdo zkušenost ? Tak mě napadlo upravit tuto vidlici a přidat jí tlumení. Máte někdo stejnej nápad? Zkoušel jste to někdo?
Se na to radši vykašli-za tu investici a starosti to dle mého nestojí, nehledě na to jestli to vůbec lze- letos to už dojezdi na sixovi a přez zimu našetři na jinou vidli a sixe prodej.
Dobra rada…ja to s vidlou tedka delam stejne.. :)
Jo máte recht. Ale já jsem děsnej koumák/štoural/kutil. Asi si ten bazmek co se tam našroubuje a je na něm klapka vysoustružím a udělám sám. Prostě mi to nedá. A na novou vidli už taky myslím. ale… Pokukuji po RS judy XC. … a tak mi bude jěště chybět adaptér na kotouč. Páč na tom biku s Manitou není… A hlavně financ!!
Ten adaptér neni nic složitýho si vyrobit, sem si ho vyrobil sám. Teda pravda opak, z Manitou na IS
Tak to si rovnou udelej streva do ty vidlice fungl jiny a zkus pri tom rovnou okopirovat marzocchi…budes to mit 100× jednodussi nez u Manitou :)…(je tam docela vyrazny rozdil v poctu soucastek :)) )
Jo ale to bych musel mít možnost marzošku rozebrat a okopírovat. Ta sixka se lisí pouze 2 písty.
Proc to kopirovat…vymysli si vlastni…ne?
To už ze mě děláš většího bouchače než jsem…
tak se mrkni na web marzocchi…vyber si naky starsi levny model…ten to ma uplne jednoduchy…uprav si to pro rozmery SIXky a zkus to…fakt je to jednoduchy… :)