SORRY ZA TU DELKU, HELP PLEASE… Cau, mam takovej problem. Vcera jsem si koupil nove tretry Lake MX 160, jsou mi trosku tesne (ale kupoval jsem s vedomim, ze ta kuze se do stran roztahne – i ve spicce – kdyz tak zajdu za sevcem). No ale problem je v tom, ze mi v tech tretrach trnou prsty na nohach. Kdyz jsem je mel na nohach a sedel jsem v hospode – cca hodinu – tak v pohode. Ale kdyz jsem vyjel, tak po par km citim jak se mi znecitlivuji casti nekterych prstu u nohou. Kdyz jsem propnul a uvolnil nohu, tak jsem citil, jak zase procitaji. Ale pak jsem zacal zase slapat a po chvili opet stejne. Mene to delalo jen kdyz jsem uplne odsneroval tkanicky i suchace (ty boty jen sedely samy o sobe) – bylo to lepsi. Kdyz je ale mam mimo kolo (sel jsem v nich uz i cca 1 km), uplne v poho. Jakmile zacnu slapat do pedalu, tak to zacne. Nevim jestli je to tema botama nebo mnou… Stava se Vam to taky? Trosku nekdy jsem to nekdy pocitil i v civilnich botech (dost volne), kdyz jsem v nich dlouho sedel (ve skole na prednaskach). Ale driv mi to nedelalo :( Jsem docela zoufalej, protoze nevim, jestli mam jit ty boty jeste zkusit aspon se srazkou ceny vratit (jeste mi neprisly SPDcka, tak nejsou namontovane kufry a boty jsou ciste).
Taky se mi uplne slehly gripy (Setlaz Reflective Horizon – viz. www.velos.cz – soucastky – gripy) a mam obyc rukavice (taky slehle polstrovani) a to same jsem dneska zacal pocitovat na prstech, i kdyz jen trochu. Nejprve jen bolest zapesti (asi z otlaceni) a pak i to znecitliveni.
Nevim co by to mohlo byt, jestli mam jit k doktorovi, jestli mam jit zkusit vratit tretry (chtel jsem Specialized, ale nemam ted na ne) a taky nevim jestli by byly jine tretry resenim. Gripy koupim nove, rukavice asi taky (oboji s gelem), ale nevim jestli to pomuze. Jsem fakt docela zoufalej… Mate podobne zkusenosti, prosim pomozte, diky predem.