Chtěl bych zlepšit ovladatelnost biku v technických pasážích a trochu změnit posed kvůli rostoucímu pupku. Preferuju pevnost řidítek, pak váhu a nakonec cenu. Poraďte značku. Dík
Chtěl bych zlepšit ovladatelnost biku v technických pasážích a trochu změnit posed kvůli rostoucímu pupku. Preferuju pevnost řidítek, pak váhu a nakonec cenu. Poraďte značku. Dík
Ja si poridil Aricle, sou asi za 300. Byly to moje prvni vlastule a uz je kupuju i na druhyho bika. Nevim, jestli naky za litr sou 3krat lepsi.. Maj ale jenom 62cm, snesl bych mozna i sirsi.
Mám ty samé a spokojenost, pouze pošilhávám po SPcialized Enduro nebo XC za litr, které mají 64 a z mého pohledu vychytanou gemometrii. Neznáte někdo FR FullCarbon vlaštule od Pellsu? Mají šířku taky 64 a jsou poměrně lehké. Dá se jim věřit, nebo mají tendenci praskat? Co má na mysli Pells zkratkou FR?:) Opravdu FR snesou? Neviděli jste je někde v Praze, kde by se daly prohlédnout a omrknout geometrie? Nechce se mi je kupovat, když jsem je ještě neměl v ruce (na rozdíl od Specialized)
Mam ty Spesly a byly to moje prvni vlastovky a ta geometrie mi opravdu sedi, po rohach se mi vubec nestyska. Myslim, ze jsou 64cm, ale vahu fakt netusim.
Maj i 68cm, ty vozim ja:)
Ty sou na XC ale dost vysoky:(
njn. Prave proto jsem si je kupoval :) Si otoc predstavec:)
To by vypadalo uzasne… Nebo si muzu nastavit riditka vetvema:)
RooX DBS FLATRISER … maximalna spokojnost :)
Ja mam Ritchey Riser Pro – nie su zrovna lahke, ale inak no problem
Já jsem si nedávno pořídil Shaman racing FR za 400,– Kč, jsou až neskutečně lehký (podle www.shamanracing.com/), široký jsou 680mm a tvar mi taky naprosto vyhovuje. Takže pokud i něco vydrží a to by podle toho FR v názvu měli, tak aspoň u mě není co řešit.