• Matts.

Tohto roku sa nám darí, príde weekend a opa? prší. Bike umývam častejšie ako seba :)

0 0
    • Martin  

Pamatuj, že není špatné počasí, pouze špatné oblečení!!! :-)

0 0
      • kovar  

pro letošní víkendové počasí leda tak skafandr.

0 0
        • Matts.  

už som si jeden objednal. Veľkos? M.

0 0
          • Mucha  

Kde jsi to ‚M‘ sehnal? Ja ho shanim, ale vsude uz maji jen ‚L‘ …

0 0
            • rock  

Ber elko. Alespoň budeš mít místo na teplé prádlo …

0 0
    • Daf  

Nedele snad bude OK. Minimalne na silnici to pujde.

0 0
      • Mucha  

si řeknem…

0 0
        • Daf  

I kdyz mi vitr vyjizdku znacne znechutil tak se dalo :)

0 0
          • Mucha  

jo jo, máš pravdu, taky jsem byl rád aspoň za to! Nepříjemnej západní vítr, do toho začalo i pršet, ale ušlo to .. :-)

0 0
    • Radek Broz  

Klasika:o( Zitra jsem chtel na DH na Klinovec, ale asi stejne pojedem, protoze letos jsme tam hezky pocasi chytli tak 2×, takze na podobny, jako je ted, uz jsme zvykli. Asi to ani nebudu umet jezdit za sucha;-)

0 0
    • Jogador  

To je ale nějak matematicko fyzikalne dokazany, proc se tak děje, a už se to tu myslim řešilo, nebo né tady? Jde o to, že v přes týden je dost výparů z aut a továren atd, z který vznikne, když je jich moc déš?, a to je přesně o víkendu, o tom se zase tak moc nejezdí, tak se to zase trochu polepší, aby se to zase v týdnu mohlo zhoršit, pak přes víkend se to zase z lepší, ale další týden se to zasee zhorší, ale pak tam je opět víkend. Aspoň myslim, že to takhle nějak bylo, a jestli mi nevěříte, tak děláte asi dobře, já tomu taky nevěřim, ale slyšel jsem to, nebo jsem to někde četl.

0 0
    • Vašur  

Ber to tak, že prach škodí víc než bláto. Pokud máš dobrý pláště a oblečení, není co řešit. Ovšem, pokud leje celej den, tak je to votrava, to přiznávám…

0 0
    • BoB  

neni, právě jsem konečně po búhvíjaký době dal drop co sem si na něm na jaře rozbil … jak je pod nim měkká hlína, tak jsem se nebál

0 0
    • Vojtíšek  

Neděle 17.10. Brdy – oblast Tok, Praha, Koruna – oblačno, bezvětru, 6–10°C, občas vykouklo i slunce. Super podzimní švih

0 0
      • Lister  

U nás to taky šlo. Bylo tak kolem 9 stupňů. Dokonce jsem to zvládl jen s nákoleníkama a trenkama pod běžnýma kra?asama. Miluju jízdu v listí. Nejej, že to krásně vypadá, ale taky nevíš co pod tím potáš, tak je aspoň nějaké vzrůšo.

0 0
        • Pá-dlista1  

Sem byl na bruslich a tvoje nadseni z listi nesdilim :) Jako zajimavy to je. neustale te to necim prekvapuje. Mokry listi, asfalt, spadly vetve… labuzo.

0 0
          • rock  

Mokrý listí na mokrých kořenech a mokrém kamení :-) … bylo to včera jak na ledě …

0 0
        • -b-n-x-  

jojo, listi je super. Takovy ekvivalent prasanu pri lyzovani/boar­deni. :-))

0 0
      • ph  

v nedeli jsem dal na silnici 70, ale jezdit nedele-nedele je prisernyyyy. tak tuhej jsem uz dlouho nebyl. zima se dala zvladnout az na tretry. a kdyz vykouklo slunicko, tak souhlasim, super podzimni svih ;-)

0 0
      • Martyss  

Jenom pro informaci. Předpokládam,že víš, že teď probíhá ve vvp odstřel zvěře…

0 0
        • Jogador  

A proč myslíš, že mu to tak jelo? Nojo, jak se říká: Nač stahovat kalhoty, když brok je ještě daleko.:)

0 0
        • Vojtíšek  

Vím, taky nebyla nikde ani noha. Ani kopýtko :-)

0 0
          • Martyss  

Lovec má vidět a né být viděn…

0 0
            • Vojtíšek  

No každopádně nebyl ani slyšet, takže se asi nic nedělo. To už jsem ve VVP zažil jinší mely :-))

0 0
              • Martyss  

Předpokládám, že mluvíš o střelbách…:-)

0 0
                • Vojtíšek  

Přesně tak.

Chybělo tehdy pár metrů a mohl jsem být na hadry.

0 0
                  • Martyss  

Tak koukam,že měli jednou živej terč:-)…btw, že se tam v tu dobu sereš. Aspoň na mé straně ,Ro a okolí, je toho na ježdění dost..

0 0
                    • Vojtíšek  

To už je 11 let stará story. Ten den vystřelili jenom 2× z toho jednou po mně. Ani závory nebyli stažený, prostě to bylo nějaký asi ilegální cvičení a jako terč dobře posloužil náhodný civil potulující se na MTB po ploše (Jordán) Tenkrát mě ještě ani nenapadlo, že bych jel jinam než do Brd, to bylo automatický, že jsem bikoval jenom tam :-))

0 0
                      • Martyss  

Oni nestahujou závory, ale pokud jsou ofiko střelby, tak jsou rozvezený vojáci na přístupovejch cestách(asi jenom asfalt). Jestli si tam někdo zkoušel šputnovku, tak si měl jenom smůlu. Jinak je ve VVP moc hezký ježdění, ale je to tam celkem nebezpečný. Nejen v tom směru, o kterym mluvíš ty :-/

0 0
                        • rock  

VVP má na vstupu alespoň závory. Copak se vám nikdy nestalo, že jste se někde na výjezdu z lesa nebo v poli ocitli face to faces stádu myslivců a lovců ? U nás na lontu je to na podzim a v zimě relativně běžné …

0 0
                          • Martyss  

Teď jsem tam jednou byl. Potkal jsem jednoho, tak mi řekl, kde loví a a? tam nejezdím:-)

0 0
                            • rock  

To chce mít to štístko potkat alespoň jednoho dřív, než po Tobě ta adrenalinem napumpovaná sebranka začne střílet …

0 0
                        • Vojtíšek  

No, jestli se dělostřeleckému granátu říká slengově špunt, tak pak to byla špuntovka

0 0
                        • Vojtíšek  

Teď už se tam dostanu jenom o víkendu a to většinou střelby nejsou, pokud zrovna neprobíhá nějaké cvičení spřátelených armát NATO

0 0
                          • Vojtíšek  

armáD :-)

0 0
                          • Martyss  

Střelby jsou na webu města Jince. Jinak nejde jenom o ty střelby. Ono taky potkat na těch silničkách někde v zátáčce náklaďák s dlouhym dřívím není prdel. btw k té střelbě…Na škodnou se musí s pořádnou ráží:-))))

0 0
    • Tomcat  

Week&end naprd nebyl. Jelsem závody ,celej den pršelo = špinanej jako prase, kolo špinavý ,ale pohoda.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • rock  

Jo, jo … v neděli to bylo fajn, akorát jsem si celou dobu nadával, že mám krátké rukavičky. Byl jsem až pozdě odpoledne, po sluníčku ani stopa …

0 0
      • Lister  

Já, když nevím jak bude, tak si přibalím takové ty normální pletené prs?áky a když mrznu tak je strčím pod cyklistické. Dá se tak jed až do teploty kolem 5 stupňů.

0 0
        • rock  

No jo, když já měl pocit, že zas až tak zima není …

0 0
    • mastihuba  

jsem zkusmo vyjel, ale průdušky i po čtrnácti dnech klidu stávkují. To asi budu muset vyležet.Počasí bylo super. Bude hůř. :))

0 0
    • RomanH  

Ja si nestezuji. Celou sobotu sice u nas v brne porad lilo, ale nedele byla bez deste. Dali jsme s Pajou za 4 hodiny ciste jizdy 80km po sotolinovych a piskovych cestach. Sice pak byl bajk od bahna, ale lepsi nez se doma valet.

0 0
      • Jogador  

Já si také už nemůžu stěžovat, včera bylo pěkně, a dnes je ještě líp. Právě jsem se vrátil, kolo nepoznávám, sebe taky ne, tak jdu se skoupnout a letim do školy:(

0 0
        • Dumbo  

ja som bol v piatok pri odchode sa to este dalo len slabsia hmla pri ceste domov ma zachytil lejak zmokol som do poslednej nitky aby toho este nebolo dost bola uz celkom tma a ja som bol este v lese nakoniec co boh nechcel dostal som defekt…jak som sa snazil tak som sa snazil v tme a za pomoci svetla z mobilu sa mi ten defekt zalepit nepodarilo to uz som stratil asi 40minut cize tma bola este tmavsia :-) nakoniec som to vzdal a v tom blate a vode a este aj tme som si tie posledne km domov dotlacil :-) no nadherny piatok to bol vam poviem… :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.