V novem tydnu s novym vlaknem a snad veselejsim obsahem…
V novem tydnu s novym vlaknem a snad veselejsim obsahem…
myslim že nám chvilu bude trvat než se tady začnem zase normálně svolávat. Vo Buku už se fakt moc mluví i mimo cyklistickou veřejnost.
Nebud paranoidni…
to, že nejseš paranoidní ještě neznamená že po tobě nejdou…(Woody Allen:-)
Něco mi ušlo?
viz. minulej dred :-(
:-/
Tejden su na lyžích, teď konečně mrknu na BF a tohle :( Chjo, zpřerážet ruce násadou od lopaty, ksindlu :-/
Tak zaparkujem u Motylla;-)
Predpokladam, ze tento tyden stejne vyrazime zcela opacnym smerem…
Ja tento tyden vyrazim akorat tak do…
Ve ct ma Katka sluzbu. A vratily se mi ty zada (vcera sice 120km, ale na silnicce, pac na biku by to bylo utrpeni, ale i tak jsem v kazdem sjezdu trpel. Pristi ct jdu opet k neurolozce, tak uvidime, kam me poslou tentokrat.
Romane, jak se jmenuje ten server/mapa, kde naklikáváš trasu a ono to ukazuje i převýšení? Dík.
Myslis tohle?
To dela jak bikemap (tam se vetsinou davaji silnicni akce), tak cykloserver (bikovy).
super, dík oběma:)
já zatím vykašlávám plíce, takže tenhle týden leda tak kulový
Tak obavam se, ze tento tyden zase nic – ve ct mam informacni schuzku pro rodice budoucich prvnacku :-/
Předběžně mohu ve st vyrazit tak kol 16 z Líšně.
A propó, když už je tady to jaro …
…tak?
… vyjedeme.
A propó, budu u Budiny objednávat http://www.bikesport.cz/…-kevlar_1301
Parada, tak bych chtel 1× kotouc o prumeru 180mm (pise tam dostupnost 5 dni pro tu 180tku + 100 Kc navic).
Ted asi nic nepotrebuju, ale diky za upozorneni…
Pajo, mohl bys nezamykat ty prošlý diskuse, prosím? Jak teď mám na Františkovu hlášku o tom, že stavu 1:2 Kometu odepisuje napsat: „Hups!“ ?
:-)
.
Jsem jednoznačně pro zamykání prošlých diskusí.
Franta je uprimnej paranoidni pesimista :)
nj nejsu ten spravnej kometak ani sazkar. Kdybych vsadil pred serii tak bych byl v baliku.
Spartu nemám rád, ale zůstávám nad věcí a lituju je.
Co že to, zase tu někomu čórly kolo? Možná když už ten dotyčnej třeba bude dělat tour de bazar, tak by se mohl koukat i po mým… Skřítek v hlavě mi říká, že když mi ho čórly před zimou, tak na jaře by se někde mohlo oběvit, alě už nějak nemám sílu po těch bazarech běhat. Kolo už mám jiný, jen ta vidle co tam byla, ta by se hodila, ale nefandím si…
O víkendu proběhl test a funguje bezvadně. Kluzáky, hlavko a ksicht čisté… (dodatek k diskuzi cca 14 dní zpět)
Puc mne to na jeden den a zaliskam ti to tak, ze to kolo ani kluzaky nepoznas ;-D
Tobě to i věřím :)
Ale to víš, pro větší pocit sucha a jistoty…
Ale jo, tak jak nemusim blatniky, tak tohle je takova nenapadna uzitecna vec.
Live je to ještě lepší…
je to sobec v sobotu mi to na cestu domu nepujcil
Asi to nema autopilota.
Kluzaky a hlavko verim, xicht bud nebylo blato nebos jel pomalu;)
…pomalu
udělal jsem si nedávno jeho napodobeninu, čistě z dlouhé chvíle a bláta venku a musím říct, jo fakčí to, ale asi by to chtělo ještě kousek delší (Dělal jsem to podle plánků co jsou někde tady na BF).
dnes silnica
To už ale fakt přeháníš, doteď byla silnica. S prvním jarním dnem s Maňáskem a new blue, black and white cockpitem.
ja na to šiškaření do SNT seru, tam se nachodim až až.
prudusky v hajzlu
Ti mladí dnes nic nevydrží.-)
diky za kompliment, ale od tebe beru :)
počasí jak lusk dnes silnice :)15:30 z krpole. Dnes to bude po včerejšku kudla. :D
a kam jedeš, na Buk?
co je ti potom :)
Jen houšť.
a ses jasnej :-D
V úterý jsi byl spatřen na Kotlandě Renčou:
dneska jsem viděla Jiříka na tom kole, co má vpředu místo řidítek takovej kolík.
;)
Tady je nejak mrtvo.. Jezdite nekdo vubec na kole? :-P
Zítra chci vyrazit na celý den, trasu nechavam nahode, kdo se přidá?
Mrtvo právě znamená, že se jezdí ne? :D
Máš pohotovost?
Kdyby bylo dneska víc času, jel bych s olympionikama na ten jejich závod :-)
jo mam, urval sem se na 2hodky tak sem namotal nejakych 65 pres Vranov a tam okolo..
je to vubec mozny 65 za 2h? Sem pres vranov a okolo dal za 2h 40km a uz druhej den nemuzu chodit :)
Máš recht, určitě kecá. Bo já jsem dnes na „žiletce“ nakroužil 84 km za 4 hoďky, Vranov v tom byl taky, takže průměr přes 30 leda na mopedu. (btw oprasila mě asi 70-ti letá řidička, která asi měla panickou hrůzu z toho, že když zabrzdí, tak jí to v kopci zdechne. Tak to poslala vedle mně do zatáčky, ale zase nechtěla do protisměru, že. Táhla si za sebou vláček aut, tak jsem ji předjel na křižovatce a začal gestikulovat, ale vůbec mně nevnímala, byla zcela zaujata situací 5 metrů před vozidlem.
dybys jel s nama do toho chorvatska tak by me to moc pomohlo. Potrebuju vyrazne oddelit skupinu A od skupiny B :) takhle me zas odpali na prvni jizde.
ty tam jedes zase? a kam? Ja uz nikam nejedu, jezdit se da v pohode tady a i kdyz tady lidi jezdi autama jak prasata, tak je to porad lepsi nez tam…
na makarskou, chtěl jsem prosadit toskánsko jak mi radil paja ale to bohužel neklaplo
Dost odvazne od nekoho, koho jsme na vyjizdce (chrceni od Olympie nepocitam) nevideli uzaninepamatujujakdlouho…
ty vase casy a cile jsou nejak nekompatibilni posledni dobou…
Srazy ve meste stiham jen kdyz mam na 6tou coz je jednou za mesic a neco…
Tak treba 3 tydny zpatky ses nahlasil do cile, ale odjels odtam driv nez jsme dorazili…;)
nj kdyz uz jedu brzo tak vy zas jedete moc pozde, uvidime jak se to vyvine tento tyden… Byl bych pro neco silnicniho…
Nj, kdo by to byl rekl…;)
ale 65km/2hod. s profilem jak kolem Vranova je pro nas trochu utopie…
jezisi to sem zas neco napsal… Utopie to neni, zeptej se karosa, ten taky asi pred tydnem nevedel z ceho jede :-)
Utopie to mozna neni pro Tebe s Karosem, ale ja mam letos najeto tesne pres litr, a to hlavne do prace…
Základ je dostat se pohodovou vyjížďkou dostatečně daleko po větru od Brna. Pak, když se začne jet kudla, tak s představou 80km proti větru osamoceně teprv uvidíš jaké jsou tvoje skutečné možnosti :D
…sem si ted v Hornbachu koupil takovej sikovnej metrovej gumicuk…;D
tak nejak :-D
Ja vcera hezky na silnici do Breclavi, rikam si jak to krasne jede, otocim to zpet na Brno a… ono kua fouka jak prase. Bez zradla, bez penez, krasne zkazena sobota :)
Jo to je klasika tímto směrem :) Jednou jsem takto frčel do Mikulova, rovinky 40 km/h říkám si asi forma :-D a zpátky očistec neskutečný :-)
To jsme jeli loni, Jst by mohl povidat :D
A ta řeka taky asi neteče do kopca…
Super výběr – buď umřu během dvou hodin sám, nebo během 20 minut při pokusu uviset balík ;)
a neb tiše si to dřu v haku :)
Chrte :-)
Neboj, to se s Klinovcem natahne.
Ja ti dam chrta ;) a kolik mas navalcovano (nejen) ty?
Ja nevim, ale tusim jen nejakych 600 – 700. Ted jsem si zase daval chvili kvuli te ruce pohov, o vikendu jsem nemohl, a tento tyden vcetne vikendu je taky spatnej…
To je tim dojizdenim do prace…ja narozdil od tebe o vikendech zadny stodvacitky na silnici s Maňáskem nedaval.
Je to robot :) Ja sem v sobotu zase zjistil, ze stovecka na biku se na ranni zampionovej krem ujet fakt neda. Kazdopadne prvni letosni Bobrava, jaro prislo fakt brzo.
Tak:) Já v sobotu letos prvně na Základně a tam taky nikdo. Respektive nikdo mně známej, jinak narváno :D
fkolik jste odjížděli? jestli po půl paté tak si myslim že jsem vás potkal, sem si teda spíš všimnul tvoji ženy, ale to je celkem pochopitelný. :D
16:38 přesně:) A tys jel evidentně bez ženy, protože já si nikoho nevšiml :D
ja měl na zádech 35 litrovej bagl se spacakem :)
Jo, takže kategorie túrista, takový nesleduju :D
trhá mi to žíly :)
příští sobotu jedu na pařbu do pusté rybné, nenapadá vás jak to vylepšit abych se vyhnul provozu a mohl jet na silnici?
Ta trasa je dobra. Akorat Ti nerucim za kvalitu asfaltu za Lysicema.
Za mne OK – ono stejne neni moc jinudy. V Jimramove na namesti penzion Jimram. Doporucuji pauzu a PIVO. Silnice je rozflakana i pred Nyklovicema.
bych se na blansko nejraději vyhnul křtinám a jedovnicím, ale přes brno a bílovice je to zbytečná zajížďka
Jedovnice – Krtiny uplne v pohode. Jeli jsme tam s Manaskem minulou nedeli (smerem od Rajce). Usek Sloup – Ostrov byl hodne rozbitej (doporucuji jet po hlavni), a pak ve sjezdu z Petrovic (v nasem pripade vyjezd) byl pisecek a sterk.
Franta to ale nema pres Sloup, ale kdyby jo, tak do Rajce je lepsi jet pres Zdar /fajnove asfalt/.
Pred Nyklovicema je to horsi, ale zas Olesnice – odbočka na Rovecny je uplne novej hladkej asfalt
To bude hodne zaslouzeny pivo.
Ale dobrý…
když jedu tak jedu, žádný zastávky nebudou :D
Hmm. A u doktora užs byl? Třeba se to dá eště vyléčit.
tak ja nejak nemam ve zvyku jezdit po hospodách :D
Hele nechte ho, von je Fanda dost zásadovej člověk. Von jak se jednou rozhodne nepít, tak nepije.
A třeba i deset minut :)
Ja tudy teda na kole na chalupu moc nejezdim (vetsinou kolem Svratky pres Vir), ale Kunstat – Rozsec je pekne frekventovana silnic, ktera ma alternativu s malebnym okolim (skoro jak od pepka;) Kunstat-Rudka-Sulikov-Rozsicka-Olesnice.
A pokud bys ten profil chtel min nahorudolu, da se jet z Rajce dal na Doubravici-Lhotu Rapotina-Svitavka-Letovice(po statni je to jen asi 2 kilaky)-Kretin-Svojanov-Bystre – v tomto smeru tam temer zadny najety vyskovy metry neztratis a silnice taky slusna a dal Jedlova-Korouhev-Lacnov (povrch pres Korouhev nevim, ale predpokladam, takovej vysocinskej standart)
oki dikec, ještě uvidim podle počasí.
Jestli jedeš na silničce, tak si na Paju za Rudkou možná vzpomeneš :-)
Já jsem teda jel za Sulíkovem přes Trpín do Bystrého a ten asfalt je dost děsnej.
No vsak jsem psal jako od pepka ;) ja tama uz dlouho nejel, natoz na kole, jen si pamatuju, ze okoli je tam z estetickeho hlediska hodnotne;) o dost vic nez ten lesni “tunel“ Kunstat-Rozsec, ale jaka je tam ted silnice netusim, ja taky po Vysocine jezdim vetsinou na biku, takze me spatnej asfalt zas tak nevadi…
Silnica proběhla v so, Nenkovice-Brno něco málo přes dvě hoďky a to pokládám za životní výkony tyhle jízdy. Takže s Orlíkem na Klínovec ? Asi budu aplikovat „JSt style“ s vyloučením putyky a start o půlnoci.-(
Konečně se práší na ZTZ Kopaniny-Reslofka. Potvrdil se (aspoň pro mě) rozdíl mezi suchem a mokrem, závěrečný šutry nad Reslofkou jsem zaregistroval, ale to bylo asi tak všechno, nechápu jak jsem si je na podzim mohl prohlížet z polohy ležícího střelce.-(
Tam se někdy práší? To musím vidět, to je vzácný přírodní úkaz. Ale do čtvrtka to nestihnu a pak má pršet :(
Pecháčku.
Nj, prace, barak atp. A vidlice po 4 letech na servisu u Milana ;)
Ad Milan, výsledek ?
dnes silnice :)
Kdy prodáš/daruješ Marina?
z pokoje sem vyklidil zbytečný skříně tak je to po umytí docela šikovná dekorace na zeď :D
V pondělí by jsi se mnou nejel?
ne jedu do čeladné na golf. :)
Milionarsky manyry;D
samozřejmě pracovně :D
Jede jim tam měřit hluk.-)
No určitě tam chtějí zrušit nádraží, (motocrossovou trať, letiště, nebo nějakou fabriku) aby měli klid na „sport“. A Franta v tom teď pojede společně s Topolánkem.
jestli to bude za love tak nemám problém :D
apropo 7,6km :DDD
?
To dneska najel :)
;D
Toz dneska nastesti nikomu kolo neslohli. A z hospody to vzdycky jede „tak nejak lip“.
Kromě jedné věci jste nesourodá dvojka.-)
uplne je vidim jak plavou v te nove reklame na starobahno :D
náhodou na silničce jej tak nezdržuju jako dyž jedu na marinovi :)
Včera jsem kousek před Ochozí sám sebe ptal: a komu tím prospějete ? aneb nikdo nemá rád namotanej klacek v šaltru, tak jsem tomuto místu věnoval 1o minut, ty dva kořeny jsem tam nechal.-)
jestli je mezi tema fotkama 10min, tak nevim cos tam delal :)
ja bych věděl :)
Soudruh asi moc na pracu nebude :-D
Tak jo, až budu mít chvilku picnu to tam zpátky.-)
A já si říkal, že jsou ti lesáci hodní, že to zas odklidili.
Tisíce děkovných dopisů Maňáskovi.
A co na čórkaře použít něco takového
Jede dneska nekdo nekam?
Ty voe, to jsou otázky… Jsi volný v 17 nebo v 18 ?
Budes rad, kdyz to v suchu stihnes dom.
Uz to tak bohuzel vypada, soudruzi na WG sice srazky zrusili, ale podle radaru se nezda, ze by jim to melo vyjit…
Silnice brno jih, ale jen kratce, 2h max.
V tom bočáku to dýl nevydržíš:-(
sem šel včera málem premierově do škarpy když to do mne fouklo při sjezdu z veselice, ten papundeklovej krám nemá žádnýho autopilota.
sem šel včera málem premierově do škarpy když to do mne fouklo při sjezdu z veselice, ten papundeklovej krám nemá žádnýho autopilota.
Měl jsem dát na tvoji zkušenost. Déšť co chčí nahoru… Ale vydržel jsem půl druhé hodiny :)
Trochu jsme to prokoučovali, ale jen trochu.
jojo, podle radaru to vypadalo neblaze, ale nakonec meli soudruzi z pepkovoguru v podstate pravdu, aspon u nas drobne prselo jen par minut a jinak to bylo jen sem tam par kapek…v lese by to bylo v pohode, ani by tolik nefoukalo…
…teda nevyslo jim to 100% nekdy kolem 11 pak prselo znovu a vydatneji.
No to už ale VĚTŠINOU býváme doma.-)
jak kdo :)
;)
Co neděla?
…co sobota?
Se podívej na předpověď!To asi nepude, ne?
Tak třeba Medard je jako vždy – optimista.
Nic.
Vy to budete chlastat i na tech padesatinach?-)))
Vybraní jedinci.
Maňasu, kdy už konečně doděláte tu Cihlářskou? Tady to všude vypadá jak u cementárny. Asi zorganizuju protestní shromáždění občanů, aby vám to hraní s bagrem tady zatrhli. Dyť to není možný, za tu dobu by soudruzi v japonsku přemostili mořskou úžinu a vy si tady hrajete na 100 metrech ulice
To je v pořádku. Velice kvalitní. Tak vo tom nemluv. Zavři voči a dělej, že nic nevidíš, ne?! Maňas to stejně neorchestruje, to by jezdil na karbonovým Epicovi nebo v X6 :-)
Dneska jsi měl s tím počasím recht, v lese by se ztratil i ten fičák…Zejtra se možná nezvednu po Kometě, tak nechcu nic slibovat. Ale jestli bude jakž takž a mě taky, vyjedu.
Zorganizuj.
Během noci ze včerejška na dnešek Zlobice, Stanovisko a vůbec celé okolí mezi Kuřimí a Tišnovem: http://napalm.tym.cz/napalmne.htm Hmm, a od pátku 6:30 jsem nespal ;) Ale za celou dobu jen pár kapek a trošičku sněžení s deštěm, nestálo to vůbec za řeč. Hned bych si to dal na bajku :)
Nic.
Tak koukám, že nám zase nasněžilo…
Fakt? Stojí to za romantickou zajížďku?
ráno bylo mínus 2 a cca 0,5 cm sněhu…
super vcera sem umyl zimaka tak dnes muze dostat cocku. :)
Hlavně bacha, v lese můžou po těch vichrech padat haluze.
myslis ferdu3, zejo? :-P
Ale fuj, minule v so teď už i v ne … To jako starší nebudeš spat vůbec ?