S novym tydnem, nlove vlakno ;)
S novym tydnem, nlove vlakno ;)
pokracovani z minula: Frantu sice boli zebra, ale nekterej den se premuze ;)
Ahoj vespolek,
Bude tento týden nějaká vyjížďka?
.
Jsem ve střehu.
Ja jsem taky ve střehu někam kde nebude moc bahýnka
:-D …„Tak co? V potoce jako pstruzi, nebo v bahně?“…
To nebude jenom na silnici.
Coo? Na H je vždycky sucho!
Tam je i asfalt?
Ne, ale pro tento týden je to jistě jediné bikové řešení.
kde že?:)
jo tohle,byl jsem tam 1 a líbilo se mě to,takovej hravej sjezdík-styl šmrdlání mezi stromy:),rád se tam vrátím
Mea culpa…malem jsem zapomnel na bikovou Mekku…
Jedno vím jistě: dnes NULLO MODO !
ja na to taky seru, budu už jezdit jen dyž je sucho a teplo.
Začals žrat antabus, nebo co ?
po tym vikendu to de samo i bez antabusu. :)
A co tedy nějaký cestovní trailík? (!?!!)
. . . napadl mi např. průzkum kvasničáku v Ochozi, . . . . he?
Jo, to mám po cestě z práce po ruce.
Co tim chtel basnik rict…jako, ze pojedes po silnici?-)
No. . . .
…teda
. . . . . Tak jak . . . . . . . ?
Ochoz je jako k Votrubum? A to myslis dat jedno a pokracovat na Buk nebo jak? Se obavam, ze s kolama to tam nemaji moc vyreseny a taky silnice do Ochoze, to by se muselo tak nejak oklikou, ze…je to moc blizko…
S kolama tam prý není problém (říkal Ten-co-vozí-šklebáky-ve vozejku)
Trasa se operativně upraví, předčasně startující chrti tam možou dojet třeba od Rousínova, že.
To bychom spis dali neco jako Bilovice-Adamov-Krtiny-pro zpestreni Babice-Kanice-Ochoz
silnice-adamov-křtiny-B. Pokud se nikdo nepřidá tak jedu sám po obědě. Chapejte, nemohu si dovolit aby mne někdo zahlídnul v Ochozi. :D
Vystartoval bych po 15-té.
Kua to je nekázeň. A to jako mám jet sám? Po silnici? A co na to Pája?
Jel bych z Obran 16.30–17.00, ale jestli jedou ostatni na B., tak do Ochoze nejedu…
Tak jo: 16.30 Obřany? Pojedem jako závodníci, nebo hospodští burani?
Sníh je fuč,bukola je průstřelná.
Bukola ? Pepek ? Nevěřím že by.
Se mi zdá, že jsi ovlivněn vedlejším vláknem http://www.bike-forum.cz/…ditkama.html#…
Nikoli. Tady psal Pája (nebo jeho jmenovec), že na MTB jezdí převážně hospodští burani
Na me to nehaz, ja bych nikda nic takeho nenapsal…toz muzeme tak i tak, necham to na Tobe…
ale s tím se nedá než souhlasit :)
Aneb: Co s člověkem udělá jedno sklouznutí na čínském umělohmotném kole :-)
dneska sem musel na myčku, po včerejšku to vypadalo jak bajk. S voskem se to krásně leskne. :)
Pepku, blatník viz debata včera.
Asi budu mít jeden navíc, ale oranžovej. Jsem debil a neuvědomil jsem si, že Black má podkovu naopak.
to je hnusny jak prdel…:( dybyste to vystřihli z podložky do sešitu za 5kč tak vám zbyde na celovečerní útratu v restauraci.
Hnusny – no, bez nej je ten bike hezci, ale fakt to docela chrani nohy vidle.
Ja jsem na zkousku 3× zalaminoval tvrdej papir a chytnul to stahovacima paskama. Laminatove vrstvy se postupne oddeluji. Ted mam vystrizeny 2 kusy z modelovaci podlozky (cca 50 Kc), ale chci to chytnout svorkovacim suchym zipem. Tim se uz ale pomalu dostavas na naklady toho originalu, takze nevim realnej duvod se s tim doma patlat (ja to chtel prvne vyzkouset).
tak nužkama to z nejake tvrdší petky vystřihnu za dvě minuty a chytnu to třema kablbindama. Dáš mi na to víc jak pět minut? než se vrátíš z pošty tak to je hotový. :)
Bavim se o tech kablbindech (5kusu). At se to da sundavat, chce to suchy zipy (pokud to teda nechces neustale strihat a menit). Ty stahovaci suchace s ockem maji v Bauhausu jen kratke, takze nezbyva nez obejit dalsi obchody, pripadne si to nechat poslat – no a dostavas se na cenu originalu se suchymi zipy.
jsem myslel, ze to jsou panska tanga, takhle z nahledu :-D
No fakt, a ještě nemají blue.
a se štverečkem byste byli zajimavější :D
Tak jo. Nechej si ten oranžovej pro sebe a já si vezmu ten tvůj (černej)
No nic, budu muset koupit Katce novou vidlu. Kdyz uz mam ten blatnik.
Odpruzeny vidle jsou uz davno prekonany :)
co pristi tejden? zacinam silnicarit do prace :)
No, teoreticky jo, akorat mam ted prace ze se z toho muzu ******, tak nevim jestli mi to vyjde.
vymluvicky :P
Kez by.
dybys neflamoval tak mužeš dělat vod rána jako normální lidi. :D
Ty milionářu blbé :-)
Nemachruj :)
16.30–16.45, jel bych tak nejak normalne;)
.
To jako ze jedes na Buk?
3.-4. …nebo lestic?
5. Maňas vse pozoruje se stoickym klidem
Pepek je skrytý leštič a asfaltový pozér :-)
Jel bych, ale pozdejc.
s tebou nikam nejedu moc dupeš :)
Ten dupe víc jak králíci.
:)
Dneska to nehrozi, maximalne cykloterror na Champs-Elysees. Festkaru je tady docela dost ;)
Tak po včerejšku a po dnešku si zapěju:
já do lesa nepojedu
já do lesa nepůjdu, tralalá.
Do lesa sis vybral spatnou dobu. Ale slunko sviti, na silnici se vyhrivaj jesterky, tamhle se nekdo topi…
To jsi mě pochopil špatně a divím se tomu. Já včera ani dnes v lese nebyl.
No jo no, dneska je ta doba tak splasena…
Splašená doba, jo? A CO TEN ÚKLID !!? Příště mě přihlásíš k jehovistům?
Jakej uklid voe? Myslis parni cistic? :-D
Počkej, co ti pošlu dom já!
Ja ti dom nikoho neposlal. Nebo tys je neodmitl? :)
Teď jste mě pobavili vy dva.-))
S tim nadelate. Dyt ste mohli mit zadarmo krasne vycistenou troubu.
Ex se taky hlásí.
Polka ti poslal dom podomního prodejce? ..ča, té moc :-DDD
Jj, pošlu mu taky nějakýho „čističe“ :-)
a naco máš psa? :)
To nejde, má přece to agresivní děcko :-(
nemyslel jsem na polku, u nás dyž zazvoni podomni prodejce, tak prvni de ze vrat pes a pak ja. :D
ale od te doby co zamykame a je na vratech kula už to neni taková sranda. Dřív byl slyšet řev, pak sem na dvoře našel kabelu s hrncama a cigoša stála v potoku před barákem. :)
J.j. Leon byl nejlepší čistič, toho bych poslal.
Nejlepší čistič bude exekutor. ;-)
Tak pardon, první čistič byl Viktor, Leon byl až druhý film.-)
Jel by zítra někdo?Kolem 9–10 ráno,třeba prygl a tak:),jsem na tom zas měsíc neseděl,tak počítám že někde lehnu,ať mě má kdo zvedat:)
Vypadá to, že budeš muset jet sólo…
vypadá no,ještě mrknu ráno…
ja bych jela
před chvílí jsem vstal:),takže cca 10:45 dáme sraz někde…a to?
bydlim v židenicich. na prygl jedu skoro hodku a zrovna sedim doma u snidaně. Tak nevim..
aha,já už skoro vyjíždím,tož to nějak nevyšlo,tak někdy příště snad…možná se tam někde potkáme..
.
Soudruzi! Právě jsem se vrátil z hradu, ehm, z lesa. A je tam překvapivě sucho. Což je pozitivní zpráva. Negativní ovšem je, že jsem zase dojel dom na tři foukání. A to ani tentokrát nebyl přítomen Jonys. Furt nevím, kde je ta chybka. :-(
Nebude se ti to asi libit, ale chyba je ve volbe materialu nebo tvejch rukach. Jiny vysvetleni proste neni :)
Materiál bohužel musím volit s ohledem na omezený výkon motoru :-(
Nestřílels za války do vzduchu?
? nechápu.
ja ti to pak vysvetlim ;-)
Zalezi, jestli jses soudruh NDR;)
Tady nebo pak od Jury.
zadam foukani
Dyť píšu, že jsem foukal 3×
Dira nebo to podfukovalo ? I kdyz Ty mas UST CTraily…
Dírka, nebyla vidět, nic neteklo, tak jsem to došmrdlal dom. Stačilo kolo naklonit a hned se to zatáhlo.
ty seš vostuda bezdušovýho ježdění. :D
Tak.
Jedes Adamov dneska?
pracuju a odpočívám, včera mne tak bolely nohy že sem šel defakto až na B pěšky :)
ok, budu trpet sam :)
pry uz jezdis jak Pelda
tak ja vezl docela hromadu jídla co zbylo ze soboty a jet na silnici s 35l batohem už by bylo fopa. :) krom toho sem stejně nebyl schopnej jet rovně ani po cestě tam, takže pohory a vklidu sem se prošel po modré. :)
dom jsem s Katkou dojeli lehce po 3 hodine rano. shodli jsme se, ze do Tvarozne na pivo jezdit nebudeme. navratovka je kruta.
Tak este ze sem se na to vysral :)
lituj :)
Čo také vy si prestavujetě pod takým slovom Vostuda , Kefalin?
Tak já z ohleduplnosti k tobě nejen že nejezdím s tebou, já radši nejezdím vůbec, ba raděj ani nepíšu sem…a je to k ničemu, jak vidím.
Co streda ? Ma docela prituhnout, tak by nemuselo byt v lese takovy bahno. Pojedu tak nejak naprimo smer Bityska, dva-tri kvasnicaky a domu.
Bahno? Tady se prasi.
Ja byl vcera u nas v lese. Tam se tak prasilo, az bahno litalo :-)
p..u leda :)
To je furt les, les. Po asfaltu to odsejpá !
Z mtb sekce jsi byl timto definitivne vyrazen, soudruhu.
Dej mu eště šanci, je jen trochu pomýlený.
cák zejtra by MTB někdo někam, na buk? nejel?
Počítám s St, hlavně teplé spodní prádlo, ta kosa po ránu mě už štve.
Dal bych si prygltrail. I střízliv za světla, i nachcanej za tmy…Do 3 budu sedět v práci a pak do 4 na rehabce :-(. Tak to vem přes Komín.
Som za, prygltrail uz jsem nejel ani nepamatuju.
Tak hod misto a cas. Predpokladam, ze s Manaskem se potkam 15:30 na moste pod Cervenakem.
Konečná trolebusu 36 v Komíně, 16.05
Koukam, ze se mnou se moc nepocita…;(
Pojeď se mnou, ty máš sympatický časy odjezdu.
Pocita, Ty nas dojedes v Komine ;-)
V 16.05 budu vyjizdet ze Slatiny (kdyz to dobre pujde).
Vsak jo, ja vychazel z toho, ze nez naberem Jonysa, neco namotame a potkame se na tom dalsim moste u kamenolomu ci Hrazi – doladime to zitra. Kdyz je venku tak hezky, tak urcite nebudu chtit hnit v praci do 16te hod.
Kdyz se nekde stavite na jedno, tak by to mohlo vyjit;D
Jsa ovlivněn nabobtnalým vláknem o alkecu za řidítkama říkám: Tak takhle ne, nabádat sportovce k takovým nepravostem.-)
Jedno neznamena ozrat se, jedno pivo je ve vyspelych kapitalistickych zemich povoleno i ridicum
nedame silnicu na jih? bez piva :P
Svet se zblaznil…;D
Tam jezdím často, ale zrovna zítra nemůžu. Ve čtvrtek?
dobrej return, su zvědavé, jak to teď vybere :-)
to by me moh na gumicuku vodtahnout do straznice do sklepa. :) ve styry tam mam byt. :)
To je teda hodně brzo, ty mas prazdniny?
Silnici už jsem si teď užil po 3 dny.
P.S. Ten kurvakopec Adamov-Útěchov nemám rád, ale já to vypiluju.
Já bych to možná zkusil vzít přes Křížovku (když už se mám zaliskat od blata, tak pořádně) a ty bys nás dole mohl sbírat…Nebo počkat na Junácké louce-jako že bychom to po Křížovce šmikli doleva a od Junácké po trailu.
To bychom si mohli dat s Pajem sraz rovnou v Bitysce… Tam uz nejak pojedeme spolecne, neco bych namotal v okoli Komina, a pak se potkal s Pajem a dal treba ten Prigl Trail. Do blata se mi moc nechce – proto zvaz i tu konecnou – v jakem je stavu cesta pres pole (Mnisi potok).
V Komine je take nejake to Stelvio z Palacaku, ne ? Tak tam se nekde zabavit, nez prijede Paja…
Jj můžete tam kroužit okruh: Stelvio-sjezd k vodárně a furt dokola. Pak s Pájou posbíráme zbylé soudruhy a vyrazíme :-)
Tak jo! Dáme šlajsničky, mám takovej okruh na půl hoďky. Klucí, kdyby jste mi někdo vzali vercajk na výměnu kazety, budu rád.
bic na tebe!
No, ten by mě stačil, to ostatní mám :-)
Tak 24ku klic bych ssebou stejne netahnul :-) A pokud Ti chybi bic, tak to zasponuj sroubovakem nebo starym retezem.
Pozde :-(
Jako my budeme kroužit a ty měnit ?
Hlavně nepodceňte ty hadry, já vyjel včera za azůrka, ale jak padl večer tak se v ropnejch lesích ochladilo jak prase a dojel jsem zmrzlej jak tuto zimu nikdy.
Á jé, to zas bude rýmečka…
ja bych to dal do nejakýho echt servisu :D
To jo, když si s tím roztrhne ruku o kazetu, tak to bude v práci těžko obhajovat. Bo určitě k tomu biču nemá návod, revizní zprávu za tento rok, ani autorizovaný pracovní postup. To je bratru 20000 – 100000 pokuta.
Chjo, zas to utery :(
Streda ;-)
No jo, mas pravdu ;) Ale bohzuel ani streda neklapne, mam zitra vystoupeni.
Měl by sis srovnat priority :-)
To jsem právě učinil :) Nakonec jsem tam zůstal do konce (do tří ;) Spousta krásnejch ženskejch, k pití Poutník a Svijany, a vlez zdarma – teda ještě mi za vstup platí :) Jen to ranní vstávání po protancované noci je poněkud náročnější ;)
To by jeden do tebe neřek.
V mládí jsem vymetal jeden ples za druhým :) Tancování je fajn, a když to člověk nefláká, tak je to poměrně náročný sport – včera jsem určitě spálil víc kJ než kdybych jel na kolo :)
Takovy pristup k tanci se ceni. Ja to vzdycky odchlastal nez odtancoval :)
Jj, já tak na půl, chvíli jsem se svíjel na place, pak zase na hajzlu …-(
Toz kJ…taky zalezi koliks u toho do sebe nalil Poutniku a Svijan;-)
Jen tri kousky na doplneni iontu – a par litru vody :) Za 7–8 hodin nic moc ;)
Nic – moc…tim se vse vysvetluje;DDD
jenom debil by si vybral kolo :D
Jjjo Jonaš to taky řikal.
To, co predvadi v tom dredu s fotkama, snad ani nemuze myslet vazne.
Naštěstí to myslí smrtelně vážně :-)
Diagnoza je jasna…
2:1.
Vem si kilt, bika, a pojed na Krizofku :-)
Tak to by bylo vostry ;D
Tak samo že na ostro.-)
Na křížofku se mnou nepočítej, tu si schovám na léto.
Tak jen pro info, 15:30 – 15:40 most pod Cervenakem, 16:05 konecna 36, cca pulhodinovej motec po okoli + sraz s Pajou a s Pepkem (zavolejte nam, netusim, kde nas Jonys provede) a trada do Bitysky (pravdepodobne PriglTrail ?).
o.k., brnknu ti, jak se budu blizit k Pryglu…
Tak ode dneska zase tubeless, bo se potvrdilo, ze u ventilku hazejici M717 neni bohuzel osma ale podelna prasklina prakticky pres 3 diry…
Vsak ono uz bude hezky.
Stejne jsem to chtel behem tydne prehodit (ale praskat to kvuli tomu nemuselo…)
Nicmene opet se potvrdilo, jak super je NR plast na nahozeni – napoprve s velkou pumpou a Cyklostarem, ani nebyl predtim kvuli narovnani nahozenej s dusi…
precti si to po sobe este raz. ;-)
jinak skoda rafu…
Precetl jsem si to 3× a nic me nenapada…
ma chyba. ty bezdusovy rafky jsou osumset neco. jsem si to vylozil, jakoze ti rupl bezdusovy raf a musels nahodit dusu. proto mne tam nesedelo to tubeless.
Bezdusak je 819, a ten nastesti nerupl a doufam, ze tomu tak bude i nadale…
ono to nebylo abych tak rekl “bez znalosti situace“ uplne zrejmy proc uz zase jezdim bez duse, kdyz mi rafek naopak rupl a jeste k tomu dusovej…;)
Snad jen pro objasneni, nejezdim bez duse proto, ze by mi praskl rafek na stejnech kolech. 717 rupla na kolech, ktery jsem tam mel s dusema v zime, tak jsem nasadil letni kola…
mozna za vama dojedu do te bitysky na silnicce…
Pratele kamaradi,
nekupoval nekdo z vas na DX v minulosti nahradni vypinace do 2modove Aurory? Jeden bych potreboval pro kamose, kterymu prestal fungovat. Nebo aspon pokud nekdo vi odkaz, kterej je ten spravnej – tak nejak nejpravdepodobnejsi mi pripada tento http://www.dealextreme.com/…-5-pack-5632
jinak jsem nasel jen hranaty – mensi 12mm, coz mi pripada maly a pak vetsi 17,8mm.
Já jakýsi vypínače mám
a pasujou do Aurory?
měly by
Toz kdyby ses chtel jednoho za pivo zbavit, byl bych ti zauzlovan;)
Mám tyto hranaté
To jsou ty, co mi pripadaly maly, ale ja tomu prd rozumim;) tak mi zitra prosim jeden vem…
co takhle ve čtvrtek kolem 13–14 hodiny na silnici? Tak na 3–4 hodinky. Kam je mi fuk, přece jenom blízký i vzálenější okolí Brna teprve poznávám… ;)
To jsou teda časy. Jo bejvávalo …
no nejdriv tak ve 3… a to jeste rovnou z prace.. ale ct ma byt hnus venku..
včera to muselo byt velký, dyž se nikdo nehlásí. :D
Ve vlákně Brno bonbonky mtb Pepek nabízí trailík z Medlánek okolo vojenskýho objektu k Obrázku cituji: Našel jsem pro Splinťu, Jonysa a podobná hovada …
Po včerejšku konstatuji, že Jonys je hovado čím dál větší, bo mě nutil jet nahoru to co normálně jezdím s gustem dolů !
:-) Je pravda, ze lepsi by to asi bylo jet obracene, po zelene nahoru, a v tom sjezdiku (v nasem pripade jak nahoru, tak dolu), to zkusit vzit rovne – je to tam prudsi a hravejsi, nez kdyz se odboci doleva, ne (pokud je to teda tam, kde jsi me vedl minuly rok) ?
ja uz su na takovy veci starej…
Já ne :-). Nevím, co má José na mysli, ale za tou policejní základnou už jsem jednou – poté, co jsem si liboval, jak pěknej sjezdík jsem našel – uvíznul a pak půl hodiny tahal kolo houštím a hodinu klíšťata z noh.
Asi jsi na to neměl mentálně, najdi si mapku a zkus to znovu. Soudruzi si to tehdy pochvalovali (no zrovna nejásali, ale nebili mě.)
No já tam právě bádal ještě před tebou a tak nějak nevěřím, že tam něco je…Zkusím znova dle mapky než vylezou klíšťata.
měl jsi jet s B tymem, obchvat palenikovyho, sucha modra… :)
Po dlouhé době jsem si užil prýgltrail, z toho sjezd Zouvalky za tmy, mělo to svoji poezii.
To je zajimavy, ze kdyz tama jedu s vama, tak se ti tam nikdy nechce :-D
Mě se tam nechtělo ani včera, ale pak se do toho průseru dycky dostanu.-)
P.S. O Scotyhrázotrailu ani nemluvě.
Jedna momentka ze srazu u Princezny.
:D
Tentokrát žádný defekt, protože nebyl přítomen Jonys
.
Co ten blatnik kua?
Dle mě fulista s blatníkem je poloviční fulista.-)
Šak já nésu fullista. já su turrista
Jsi dravec
P.S. turiterorista.
Co zítra? Nejel by někdo někam?
No, můžeš se mnou do Lanškrouna.
. . . .?
Já hlásím, že jsem nikam nejel. Ráno se mi zdálo mokro, odpoledne větrno :-)
Vidíš, kdybys napsal, mohli jsme se navzájem vykopat ven na kolo. Ukázal bych ti ten výjezd za policejním objektem a nenechal bych tě tam zabloudit. Takto jsem hnil doma taky.
Tak ja alespon pri hlidani svistu hodinu valcoval. Mohli jste se stavit na utopence a Svijany.
Tak daleko bych to v tomto počasí neriskoval. Navic mně to ježdění hrozně sere.
a tak trochu svinilo, ale to u krbu lehce uschlo vcera sem zasvinil marina a dnes cinarelo :) snicl dva jablecny dŸusy a hybaj dom.
Neznat tě, tak si budu myslet že seš turbonadšenec abstinent :-D
nevyrovnany vykony. Ty svijany uz byly navic :)
Už máš tisíc ?
800 tento týden musím zabrat, abych to zlomil.
Tak za týden 8 kil není špatný, to budeš v Chorvátii king.-)
ja ti ty srandičky spočítám :)
Škoda, že najíždíš tak daleko. Bych si počkal někde za rohem, až to kolo budeš zahazovat.
Spocitej mu to na skopky ;-)
čekl bych že mi letos dost šlapeš na paty :)
Nekdo ten republikovej prumer musi drzet O:-)
ale je to drina, co?
Polášku, já tě zabiju ! Já ti dám takovej LUX, že jsi to ještě neviděl.-)
prisli k vam a vysali kralika? :-))
Naštěstí ne, neznámé číslo jsem asi 1o x ignoroval, ale pak mi Renča (ta dobré duše) řekla, vezmi to a budeš vidět kdo to je.-)) Na druhou stranu LUXOVI pšenka u mě nekvetla, neměl jsem to srdce ho poslat ke kamarádům.-)) a SLUŠNĚ jsem ho odbyl.
On je schopný nás prodat třeba jehovistům!
Tak Jehovisty genialne vyresil kamarad. S vaznym zaujetim jim rekl, ze uz o tom dlouho premyslel, ale ze slysel, ze pry nemohou m…t do p…e. Pry od nej vystrelili hooodne rychle :-)
normalne ;-)
lekce Chorvatstiny :-)
Možná dostal za každý tel. kontakt náhradní pytlik do luxu zdarma s vlastnoručním podpisem Horsta Fuchse a k tomu úplně zdarma senzační nástavec na čištění hovna z koberce a to všechno nejenže úplně zdarma, ale ještě dvakrát zdarma dostal všechno znovu zdarma a úplně nejvíc ještě jednou zdarma.
DDD
jááj 8D
:-DDD
Vole neumis rict ne? Na biku v terenu to rikas celkem casto :)
Dobře, příště mu řeknu něco peprnýho na otázku: Znáte paní Evu Poláškovou ?.
. . . . ze Šlapanic.
Zavání to obscénností …
nebo provizí :D
Provize fakt zadna nebyla, omg.
Nechapu, proc to tady musite jak mali kluci porad resit. Snad jsme si k tomu rekli vse na buku.
No já jsem pochopil, že Maňasova hrůzná zkušenost je zcela čerstvá. Takže to musíme řešit, bo ostatní soudruzi jsou patrně taky v nebezpečí. To máme parní čistič, lux, jehovisti, . . . . co přijde příště? Greenpeace, lidovci, Spolek přátel žehu?
Na Buku se mně to ještě netýkalo, od včerejška ano.-(
Image by jsi si mohl vylepšit sehnáním obrázku Monte Amiata(kopec v Toskánsku)v rozlišení, které se da použít na plochu.
Zato ty nic moc, soudruhu. Vidím tě dnes ze 67 nad Boby a nevěřím svým očím, že když se ten slimák doštrachá na Přívrat, uvidím tě ještě…tos už měl být doma ve sprše. Zvlášť když sedláš takový buzistroj!
Po zimě se s tím teprve sžívám.
.
zrovna jsem chtel poznamenat, ze depyc byl bublin usetren :-))
ale ta bublina de od pepka :)
Vděčný to objekt.
jezis jo. to ma depresy takovej rukav, kua. O:-)
Poloha nohy a situace zhruba odpovídá častým případům v mládí, ale tehdy (ve vašem věku, kua!) jsem nebyl tak sprostý jak vy, holomci.
Himbajs, plantaznici, to motokolo opet ne a ne nastartovat!
hosi nejel by nekdo na lost? Hm?
kua fix, taky tam bude pivo! :-)
Co tento týden? (I have a dream . . . . )
Road :)
Zatim bych mohl ve ctvrtek.
Je to ale na Buk: Obřany-sjezd k hřišťu-Bilovice-zkratka k Arboretu-singlik podél silnice Babice-nový singlík z Babic s napojením na obchvat Ochoza (o čemž jeden náš soudruh prohlásil, že to má zvláštní kouzlo)-Ochoz-Myslivecký-Buk. (Doufám, že nedopadnu jak autor té první hlášky.)
Vsak proc ne, dlouho jsem tam nebyl. Pokud bude rozumne pocasi a budu moci…
štvrtek bude bez deště a bez větru :) musi!!!
To zni lakave.
možná bych se taky mrknul, záleží, v kolik by jste razili
No kdyby uz dorazilo kolo bych se i pridal. Estli pojede Frantisek.
tak mně ta pepkova trasa nevadi, nachozeny mám dost, ale přeci jen se včil raději svezu na kole. :D
No eště mezi ten Ochoz a mysliveckej si přidejte nový kamenitý sjezdík nad Hádkem. To už máte 3 nový věci, co byste eště chtěli, že.
z chatove oblasti ke kiosku pod hádkem?
ke kadibudce.
WC DH
8D
Co se mu do toho motáš, říkal jsi road tour.
Už to zase sabotuješ?!
neboj s motylem nikam nejedu bude si honit triko na novym kole :)
ale kulový, maximálně zimáka… tedy zcela určitě zimáka. Road machine má rozdělaný řazení a Jamis dostal poslední pomazání a nehodlám ho zas*at.
Tak jsem Ti to zvazil.
16'' Author Vital 10.48
20'' Pell Razzer Team Replica 11.78 (u ni by se dalo dost srazit, pokud by jsi sehnal lehci 20'' plaste, lehke sedlo a pripadne zariznul riditka).
díky moc
V so ? V půl páté ? To je moc._
To vis, vek…
bezny cas ;-)
No mě se poslední dobou zdává o uzeným na Šmelcu…a už ani nevím, jestli bych tam eště trefil…
Nezajedem tam ve čt? Nebo o víkendu (ale to bude asi nátřesk)? Ve st bych možná to tvoje peklíčko jel.
tak to nechme na dalsi tyden. Kdyz tak bychom si podle pocasi hodili rezervacku, uz bych si tam taky rad posedel nad srutkou.
vo neděli bych jako mohl
v nedeli brzo zaviraji
…a co vy dva hosi vlastne delate, ze tu v nedeli vecer muzete takhle sedet…;-D
so je u mě mrtvá, ale nevažte se na mě, já si klidně zarajduju sám, bez výčitek…sám jako ta ****** v boudě
Já předběžně taky! Eště nevím, jestli so nebo ne. Ale to bude na Šmelcu maso. A nemyslím jako uzený, jestli mi rozumíš.
Jsme s Exikem domluveni na nedeli, bo v sobotu nemuze. Jeste nepadl cas srazu a trasa.
čas bych dal brzkej ať do oběda něco pojezdíme kua úúúž
Takovou šestou, sedmou bych dal.-)
Tak 03:30, at potrenujem na Beskydy + Javorniky + Karpaty :-)
volové
Každopádně vole si můžu s váma znechutit neděli Lokomotivuhovadojonysa berete ?
Jak berete?! Dnes se rozhodne, jestli se milostivě přidám! Jak hovado?! Mám nové prvky přenosu hnací síly. Takže kdyby se přidal Depka, můžu mu s díky vrátit bič ,který jsem lehce umazal a trošičku podřel…tak jako když to nešlo silou, tak co jsem měl asi dělat jinýho, než použít násilí!
Tak co, pridas se milostive v nedeli ? ;-)
To jo, taky bychom cestou, třeba v těch největších hancích, mohli pokecat o smyslu života a jiných esenciálních otázkách, které nás třeba momentálně tíži nebo tak vůbec, jestli mi teda oba rozumíte.
Kluci, bohužel :-(. U mě leda sobota…To sou ty esence, co pak tíží, no. Ale fakt sorry.
Snad sem toho tak moc neřek, v tom hanku budu držet hubu, čestně. O nic se nebudu zajímat…jen o MTB.
Ne, vo to nejde. Já beztak vím, že s roztrhanýma plícema toho moc nenamluvíš :-)
Razím zejtra ráno, v 10 mám něco v Bastru (max hoďka) a pak dávám něco většího, kdyby se někdo chtěl přidat, budu na telefonu.
Na tizive esence je nejlepsi vylet do pouste. Videl jsi Rok Dabla, The Doors a Bezstarostnou jizdu, ne ;-)
Ne.
to je furt sama neděla… soustřeďte se na zitřek buzíci. :)chtěl bych tak v 15–16:00 vypadnout z Brna směr Bílovice.
a kde budete končit, na Buku nebo někde v 3,14či?
Dnes a zítra bude Laďa fandit Kometě, předpokládám.
Pokud nezamkne hospodu. . . .
budem rádi dyž skalní jádro bude v ***** areně a odjedem než se vrátí. :)
tohle na tebe povim :)
teď už je to stejně fuck, když jim ten dvoumetrakovej ***** zlikvidoval dva nejlepší hráče a rozhodčí to po cajzlovsku posvětili. Na základě toho projeli ve druhym špilu trestný střílení a včera to dopadlo jak dopadlo. Ja už sem je pro letošek vodepsal. :(
…Hups!
Díky Pájo :-))
ale jo furt, ja to klukum přeju, ale ruku na srdce je dobře že je to kulaty a prognoza mi nevyšla.
kua to je sprcha 1:3
spaarta zajebanaa jeee :-))
A jéje.
Tak mam opušťák a jsem na zimáku. Volím tedy zlatou střední cestu a potkáme se nahoře u krbu.
Trasa ? Domov – krb ?
hokna – krb
Všechna voda jednou… Když jsem přijel, říkám: ještě za mnou někdo dojel.. Ale marné čekání bylo na otevření dveří..Už niko nevstoupil..Pamatujete? Chudák Pepé. Prosím neudělejte tady Laďovi pohromu, rozhodně si to skrze nějakyho feťáka, či gemblera nezaslouží..
ruce řezat…
Jsou to svine. Pepka mi je lito. Nejde mi ale do hlavy misto, datum a cas. Vesnicka daleko od mesta, vsedni den, vecer,…
Pepek ma jedinou sanci, ze tech zlatejch Stumpu moc nejezdi.
Prave proto se asi vcera nemel na ty cajty vykaslat, oni mu ho nenajdou, ale kdyby ho nekde (zastavarna, bazar,…) objevil sam, tak s papirem, ze mu bylo ukradeno je zabaveni snazsi.
Cajty tam asi nemelo smysl resit, spise az ted to jit oznamit, kdyby nahodou.
Spis na ne zavolat – on by se tam asi nikdo neobtezoval a rekli by mu, at to prijde nahlasit nekam na sluzebnu (coz by asi stalo za to i dnes – svedku je nas dost). Stejne to rekli kamosce, ktere ukradli kocarek z kocarkarny – ta je ale servala, jak tam asi s dvema detma bez kocarku ma dojit, takze nakonec organi prijeli…
Tak ja myslim, ze tam snad dneska skoci. Dosvedci mu to dost lidi.
Nejhorsi na tom je, ze to ten zmetek proda za uplne minimum a jeste bude bude mit problemy. Nechci se Pepkovyho biku dotknout, ale uprimne : ojete komponenty, vydrena vidla, stare kotouce, a ram, kterych tu moc nejezdi. A taky nechapu pripadneho kupce – jednou bude muset do servisu, potece tlumic, majitel si treba nebude schopne nalisovat loziska v ramu… Tyto zmetky nepochopim :-(
To ten corkar potme asi neresi.
spekulace zbytečný, byly tam 3policejní auta :D
?
Nejdriv jsme si mysleli, ze bud vy nebo Exik jste to pepkovi z „legrace“ schovali, ale bohuzel ne…
Pokud neprijme Lada nejaky opatreni, jako ze by se kola pres zimu davala nekam do garaze (pokud je kam), tak asi budem muset kola zamykat (ale obavam se, ze ten zamek z 3mm lanka, co vozim, prepizles za chvili na nekolikrat i normalnima stipackama – natoz velkejma nebo pilce na zelezo to asi taky moc dlouho odolavat nebude…a otviratelnost zamku na klicek se resi vedle) a kazdej, kdo se pujde vychcat, povinne prepocita kola…
Nějaká šopa přes zimu by to vyřešila.
Tak takovou blbou srandu bychom fakt nedelali.
Ja bych ani to lanko nepodcenoval. Ne kazdy ksindl jde s umyslem krast (ma kleste ci pakovky u sebe), ale na druhou stranu dela prilezitost zlodeje.
Webka s nahravanim, svetlo v mistnosti, on-line prenos do monitoru v hospode + kontrolka v hospode, ze se v dane mistnosti neco hybe…
Jenze pozde bycha honit…
Tak kdyby to bylo schovany za tou hromadou dreva, nebylo by to tak strasny, kdysi mi takhle kamosi premistili novy lyze…no, nejdriv jsem si myslel, ze me omejou a pak, ze je zabiju…
Samozrejme, pokud to nema corkar vytipovany, je snazsi sebrat neco nezamcenyho nez pizlal byt jen lanko, ale tady seobavam, ze sl na jistotu s tim, ze tam proste nejaky kola jsou vzdycky…
Jo, kamera na monitor u baru + zapnuty to svetlo nad garazi (ktery bylo vcera vypnuty) by asi taky byly reseni.
To svetlo tam prece bere jen pohyb u garaze a u dveri, dal to ani brat nemuze. Stejne kolikrat kdyz se rozsviti, tak se nikdo vevnitr ani nikdo neotoci, pac ma za sebou 5 a pred sebou dalsich 5.
To je pravda ke stupnum vitezu, kde to pepek mel opreny to cidlo asi „nedosahne“.
A jak sme se driv smali jak tam nekteri zamykaji ty svy plecky.
I já, ale to sem netahej.
Neboj, ty tu svou plecku zamykat nemusis :-D
Nj, jenze to se jeste taky rikalo (tedy mistni) „tady se nikdy zadny kolo neztratilo“, o to vic me vcera prekvapila informace, ze to pry neni prvni kolo…
Vsak tusim Franta se vcera divil, ze to zamykam…
Že to nebylo první ukradený kolo tam? Tahle informace je přece docela zásadní a je blbý, že se nedostala aspoň na cedulku při vstupu.
Pry to rikala Ladova „zastupkyne“ za barem.
ja nevim co Marcela řikala, ale s Laděm bychom to snad za těch 10–15 let věděli a mluvilo by se o tom. :) se musim přeptat.
Nerad bych samozrejme siril bludy, ale pokud jsem to spravne pochopil, tak to rikala pepkovi.
Podle toho co říkal Laďa osudný den, tak to bylo první… A dneska mě to potvrdil Špica.
hmm, tak to byla nejaka dezinformace…
Ty krávo, řekni mi, že jsem to z kontextu pochopil blbě…ale obávám se, že ne. To jsou kurvy!
Já tomu nemůžu uvěřit, vždyť se tam všichni známe ?!
Ty znas kazdyho grazla z Buku? Jesteze su marod a ze sem minule nejel pro sichr na letnakovi.
Já ne, ale domorodci musí.
No vono … pod svicnem obcas byva nejvetsi tma.
Jen pro upresneni, aby zas nekdo neco blbe nepochopil a nekolovaly vzduchem spekulace, tak tim svicnem samozrejme myslim ty pro nas nezname domorodce.
Bylo pochopeno správně.
On by tam asi zustal stejne jako ostatni kola, sice ten tvuj letnak je takovej pekne barevnej (takze by kradaka mohl zaujmout), ale pepkovo kolo bylo nejvic na rane a hlavne to byl jedinej full, depkuv Trek zustal o 2 m vedle oprenej…
No ty vole, tak tohle je fakt *****! Zarážející je na tom ten čtvrteční večer, Buk, konec světa, nikde nikdo..zřejmě se i srazy budou muset začít domlouvat přes telefon/email:-(
Jinak vás teda všechny zdravím borci..
No to je ale vzacna navsteva…
Pravdepodobnejsi mi pripada, ze ten corkar proste vedel, ze tam nezamceny kola bezne stavaji, nez ze by po tom dopredu patral na internetu…
cus picus. skoda, ze pri takove prilezitosti se ozyvas.
Nazdar Jiří, nepičuj na mě:-) Kdy jindy se mám jako ozvat? Ok, tak je někdy ve čtvrtek přijedu na Buk, mám to z Vršovic jen asi 300 km, třeba to po roce nicnedělání dám.
Tak mapa nějak blbne.
D1 trail;D
Takhle jak to píšeš, tak to vypadá, že tam jel někdo najisto a to je v prdeli.
To je spis zazrak, ze se to stalo az ted.
Budem muset naučit bráchy chlastat u Ladě, aby měla Bela nejaký vycházky. :) :(
Nebo zacit celorocne jezdit na zimaku jak bob.
Kdyz to tak vezmes, tak od babiho leta do konce jara je vecer vsechno krome Vesla pruser. A Veslo konci :-(
No NIC, du si koupit zámek.Nechám si ho hore a klíček vždycky uvezu.
Pockej, tomu nerozumim, posledni jsme prece vcera prijeli my?
spousta spekulací svědci žádní :( leda že by na ulici někdo z mlaďochů co sedávají na autobusové zastávce někoho zahlídnul a popsal.
Když jsem jel s Romanem směrem Bukovina, zhruba uprostřed na pravé straně u jednoho baráku asi zrovna přijel někdo s autem, jinak pusto, prázdno.
Postupně Motýl myslím, Bob, Fandyho šéf, vy.
Jak dlouho jste tam byli, než jsme odjeli ?
A ty si pamatujes, jestli tam pri vasem odjezdu to kolo bylo? Roman s Exikem ne, pepek rikal, ze mezi nasim prijezdem a vasim odjezdem byl na kole neco resit a jeste tam bylo, my jsme prijeli chvili po 19hod., vy jste odjizdeli kdy? Tak 20:15?
nene, my jsme odjizdeli ve 20:40. A fakt si nepamatuju, ja vase kola vubec nevidel. Videl jsem Fantovu silnicku, nase dve kola + jeste nejake dalsi starsi za nami. Pak jsem kola odemknul, sel na zachod, a jak jsme vychazeli ven, videl jsem jeste nejake HT se starym Manituem + epica Fandovyho sefa.
To se mi nezda, volal jsem vam pred pul 10 a Maňas uz pry byl doma, telefon v jinym patre, takze ho neslysel…leda, ze by jeste jel a proto ho neslysel…se mi nezda, ze bychom se sebrali uz pul hodky po vas (pote, co jsem si presedl na Maňasovo misto jsem mel jeste knedliky a pak pivo), ven jsme vylezli kolem 21:15.
Ono je to asi jedno, ikdyz bychom vedeli v ktere pulhodine to nekdo slukl, k nicemu nam to nebude…
Ja mam v mobilu SMS z 19:30, kdy jsem psal Katce, ze budu vyrazet (mel jsem uz zaplaceno). Takze jsme opravdu vyrazili v 19:45. Mne jsi zastihnul na kruhaci v Tisnove, presne 21:30 – akorat jsem jim projizdel.
Tak to musel Maňas neslyset cestou, za 45 minut to do Zabin asi nedal…
1:45, opravil jsem se. Ale mas pravdu, to je uz asi jedno.
Maňas valil jako blesk, příjezd potvrzen paní Maňasovou 21:1o-21:15.
myslíš ve 19:45, ne? Já vyrážel něco kolem 20:30, kolo jsem měl vedle místa kde jste to měli opřený s maňasem, a pak jsem šel kolem přístavku k brance, takže jestli mělo stát kolo opřený o přístavek (po telefonátu s pajou jsem o tom přemýšlel)tak už tam asi nebylo, ale ruko do ohně bych za to nedal
přístavkem myslím to na čem je teď nástavba
Byla tam tma. Jak rikam, ja jsem nevidel ani kolo Paje ci Depky – nenapadlo me se podivat. Nakonec si neuvedomuji, ze bych videl i to Tvoje, a to rikas, ze jsi jej mel vedle nas.
No tys mel, pokud se dobre pamatuju, kolo opreny v rohu pod oknem u zadniho vychodu z kuchyne – takze pokuds sel kolem zdi, tak bys sel hned kolem pepkova kola.
jo..a to si nevybavuju že by tam bylo, nebo že by tam byly nějaký stupně vítězů, měl jsem zelenou a tři jedenáctkový škopky, byla mi kurevská zima, něco na mě lezlo, takže si myslím, že i kdyby přede mnou někdo sedl na pepkovo kolo tak by mi to nedocvaklo. Když jsi mi zavolal tak jsem se i raději koukl mezi nohy, na čem to vlastně teda jedu.
No a kolem Pajovyho a Depkovyho jsi sel ?
vůbec nevím, nepamatuju, šel jsem tama už stokrát v noci a kola tam byly skoro vždy, takže je to takový mlhavý
Si myslim, ze uz tam nebylo, by ses i s kolem musel protahnout kolem nej…
Aha 19:40, to bych nerekl, ze jste jeli uz pul hodiny po nasem prijezdu, ikdyz je fakt, ze jste se sebrali pomerne zahy…
sorry, jsem se predtim utuknul, 19:40
Bylo to první kolo co tady zmizelo, pořád tomu nemůžu uvěřit. Podle mě to byla „náhodná“ čórka a zloděj nebyl znalec moc znalec.
Jestli někdo z místních? Na to bych si nevsadil, ikdyž ruku do ohně za všechny nedám…
Včera mě nezávisle na sobě několik lidí řeklo, že je veřejně známo i mezi nekolaři, že na Buku stává hafo nezamčenejch drahejch kol. Tato informace se zřejmě dostala až k někomu, kdo to zrealizoval. Jinak říkal Špica, že tam jezdil akorát kdysi nějakej blb krast tachometry, ale byl přistižen a poté bit do obličeje. Od té doby se tam neukázal..
Verejne znamo i mezi nekolari – jako na Buku nebo i jinde?
I uplně jinde. Až mě to zarazilo :-(
Byly to krizové dva dny, někdo měl štěstí, někdo ne.
au to bolí:-(
To je ci zase? Typicke…zadni stavba na slapaci strane :)
Ten se má, může si konečně udělat radost novým rámem :-)