Takže pojede vůbec někdo?
Maňas regeneruje, Pája je ve Francii.
Jel bych něco na pohodu jak navrhoval Roman vzít to přes Babu do Bitýšky a pak po trailu zpátky..
Takže pojede vůbec někdo?
Maňas regeneruje, Pája je ve Francii.
Jel bych něco na pohodu jak navrhoval Roman vzít to přes Babu do Bitýšky a pak po trailu zpátky..
A na Smelc nejedete? Svica by prej taky jela. Ale mne by klidne taky stacil parnicek v Bitysce.
na Šmelc je to imho opruz cesta tím údolím, ale mně je to jedno.. Preferoval bych Parník..
však tam nemusíš jet údolím
Jj, tak to ja bych se po dlouhe dobe konecne pridal :)
A co ta noční jízda? To bych se aji přidal. A nebude už horko. Případně noční jízda v pátek – nebyla by omezena časem.....že?
Tož abyste trochu nezmokli
Tvoja ?-))
Slapanicka prece ;-)
jedu, ale ne s váma
:-DD
A s kým jedeš???
:-)
Jedu regeneračně. Nemám na Drásalovi nějaký ambice. Leda snad iks hodinový pokec jak loni na GT Zaskar v Jedovnicích. -))
to já teda ambice mám – dojet v limitu…je potřeba šetřit energií
I když taková noční vyjížďka v lese v bouřce může být hoodně velkej adrenalin :o)
Uz zase sejckujete ? Prset nebude, jsem predsi v praci na kole ;-)
P.S. Moc nestiham, jeste mam mit poradu (tu budu asi bojkotovat) a musim cekat na nejaka klientska data, ktera mela prijit uz vcera a prijdou snad dnes po 15-te hodine… Sraz na Palacaku budu stihat nejdrive kolem 16–16:30, pokud pujde vse hladce… Odpoledne upresnim.
Mno ja nevim, ale v radiu vcil rikali, ze v poledne se ma zacit zatahovat a odpoledne a vecer by prej lidi radsi nemeli vubec vychazet ven :-)))
Ale porad doufam, ze to k nam na maticku Moravu dojde az v noci.
Jedu… konečně, zase, jednou… a je mi jedno kam… hlavně, že někam :c)
Toz mozna vyjizdka za boziho chcani :-)) I tak dobry, sak bude horko, mozna az moc…
No tož to vypadá předběžně na 16.30 PALAČÁK..
Ale už se cosi žene ze západu… tak uvidíme…
jinak ten SRAZ je dole na placku mezi skolama tam jak se toci 53ka bus.. ne nahore na kopcu
Já myslím, že to bylo bezva… pohodička. :c)
Jj, souhlas. A vecer ani moc neprselo…u nas teda :)
Jo jo, u nás až nad ránem… a prší a prší dál :)
Snad a prsi a prsi dal :-((( Jsem chtel dnes vyrazit a kvuli tomu pocasi nemozu:-(
To je ten halózkův podělanej podzim co vo něj furt žbrlal… ;-(
Hned me napadlo – Janackuv maj vs. Halozkuv podzim :-DD
Jojo :) Ale ja zbrblam o babim lete a pak o podzimnich prizemnich mrazicich. Ale i tak, konecne je venku trochu snesitelneji :)
tak, tak, tepla už bylo dost :)
Hybaj do Albanie! :-)