Tak se pomalu zacnete presunovat…
…aspon si to v pulce budu moct zamcit nez mi z toho udelate 500+ prispevkovy vlakno;)
Tak se pomalu zacnete presunovat…
…aspon si to v pulce budu moct zamcit nez mi z toho udelate 500+ prispevkovy vlakno;)
Hned na uvod dokumentace z minule zelene losovacky
Tak jo, čistě jen pro tu atmošku, že
3 Co to tam ten Maňas zkoumá?
4 Trailík jak vyšitý
5 Když se opravdu hodně soustředíte, tak na druhým břehu po chvíli spatříte další nový trail – v Kuřimské oboře.
Nějak se ti tam vloudily nicneříkající fotky z podzimního lesa.
Musíš se více soustředit a po chvíli prozřeš
Chá chá chá.
S námi jezdí normálně Al-Kajda.-)
A pište jen k věci, kua.
Jak to myslíš? Jako nezasírat to tu zbytečnostma?
Jo
Aby to Pája všechno přečetl na telefénu.
Nahodou v minulym vlakne se telefon vycajchnoval, nejen, ze to ještě celý načte, ale dokonce se dalo pridat i prispevek;)
Hmm, asi budeme muset přidat nějaký malůfky a fotešky
Tak jsem to pochopil dobře.
Verstehst du?
Ja! A souhlasím! Kdyby jsme si to řekli už v minulých vláknech, nemuselo to bejvat tak zaplevelený :-)
Ich auch.
Tak čt tykterýtovláknovůbecnezasírázbytečnostma ?
Vypada to, ze zas pojedem losovat, co?-)
Pokud dodají nové losy…
…a to ta akce ma vlastne zacit az dneska;)
Dosly? A kua.
Nó, ale mám nějaký problém s Aurorou, sviňa přestala svítit.
To je normalni, to mne dela na kazde vyjizdce.
normální to rozhodně neni a tvůj způsob opravy bych vzhledem k tomu co je v pajšlu těch světel nedoporučoval. Ja si myslel že mi romisen nesvítí kvuli poškozené diodě a bylo mi vysvětleno že dioda je ok, ale vevnitř je nejaka fičura co se po nárazu urve a přestane to svítit. Ja se vubec tak jednou za dva roky pokusim spravit nějaký světlo, pak to vodnesu známýmu a ten mi řekne ať si ušetřím svoje laický diagnozy a donesu mu to hned. Jako že na tom dycky jenom vydělám. :D Čelovka vod peclu by mohla vyprávět.
Jak bys to chtel lip ve tme a pod vlivem opravovat?
nijak, todle musiš mit vyřešený primárně před odjezdem. V tom stavu cos to řešil to byla jen ztráta času, pro moju prázdnou zadní gumu. :D
apropo doufám že doby kdy mi vyskakovali monočlánky ze světla už mám zasebou. :D
Pred odjezdem to je dycky cajk, vysere se to po ceste. To mam jako pak dat svetlo do kapsy a jet po tme? Nebo vest kolo pesky? Mimochodem ja sem prece neresil svitovost, ale posun na rodlach. Kdyz nesviti tak do toho mrdnu a je, nejrychlejsi reseni.
Tak já jen připomínám, že ve st nemůžu, abych to tady zbytečně nezasíral.
jestli se pojede dnes tak to rozsekněte hned rano, ať na oběd nejedu do hokny bez kola.
Dneska bez biku.
Muzu akorat ve stredu, ale na Buk se mi nechce.
ja to vidim tak že dnešek odložim na pozítří, pozítří nemužu, takže až v pátek a hned mám tři dny volno. Kua je normální jít vo půl štvrté spat a vo půl sedmé byt vyspanej? :D
Patek ne, to se zas zlijem jak prasata.
dyž vynechame to zeleny svinstvo tak to bude fklidu. :) Chce to byt na sebe přísnej.
Nj, to ja moc neumim, kdyz se do hospody dostanu jednou za cas :-)
viděls jak to dělali půlpáni, ti se zelenýho svinstva ani netknuli, to jenom ty musiš mít všecko. :D
tak…nechtel sem urazit hostitele :)
kdo?
Tak to soustrast, jak budeš jančit za 2o let !?
to ti nepovim skleněnou kouli nevlastním.
A nezasírej to tady :)
Tak zatím je tu 30 reakcí úplně vo hovně.
Zrovna jsem si rikal to samy, nikomu se nechce rozseknout streda/ctvrtek…
Nerozseknu sice st / ct (pro sebe to mam jasne dane), ale aby si zase nekteri nestezovali, tak :
Byt je na to jeste vice nez pul roku cas, mam v merku jednu dvoudenni akci (= dva dny jizdy) – ostatni nocleh/y dle aktualniho zeleznicniho grafikonu ;-)
Tak aby jste se meli pres zimu na co tesit : Beskydy + Javorniky + Karpaty. Je to cca 250km a 6700 metru prevyseni. To by na dva delsi dny mohlo vyjit – vyjet vlakem casne rano z Brna do Trince, vyrazit, po nejakych 130 km prespat a druhej den to dojet do Skalice.
http://www.bikemap.net/route/1319782
http://www.cykloserver.cz/…lety/detail/?…
Prespani jsem planoval ve Francove Lhote – Ranc u Zvonu
to by bylo fine…nostalgické asocijování o letošním Loudání…jeli jsme od Veselí nad Moravou po Bílých Karpatech – Javorníkách – Vsetínských vrchách – Hostýnkách…nezapomenutelné..
jj.
Karpaty jsel jel na biku v roce 2000 ze Skalice, Javorniky akorat na bezkach (z Huslenek pres Vsetinky na Makytu a pres Javorniky zpet do Huslenek) a v Beskydech jsem na biku vubec nebyl.
Opet by to mela byt takova „narocnejsi“ akce, zkusit to dat od nejakych casnych rannich hodin za dva dny. Kilometrove to neni tak strasne, ale prevyseni je tam radne. Pocitam, ze to je ± stejne, jako dat za sebou 2× cervenou ze Zdaru.
To proto, ze nepochopitelne sabotujes Drtice, jinak bys mel Beskydy slušně projety…
Pekny, pristi rok nejsou v planu zadny deti, barak bude „dodelanej“,…;D
Jen bych se nedrzel pri zemi a na vyjeti to ze Skalice napalil do Brna, taky zelena varianta pres Lopenik na Velkou Javorinu je vetsi vyzva (co si pamatuju, do toho kopce ze Strani se blbe leze i pesky…;)
Nicmene myslim, ze za zajizdku by stalo maraparovo fotograficky oblibene Vrsatske hradne bralo…
Tak budme realisti, ze ;-) O „napaleni“ ze Skalice do Brna po silnici jsem taky premyslel. Vse bude zalezet, kdy dorazime do Skalice a jaky pojede vlak. Pokud tu budeme muset prespat do rana, tak jet vlakem na Brno je asi nesmysl, ale pokud by vecer neco jelo, tak klidne.
jasne, pokud se sejdou okolnosti, proc se trmacet po asfaltove rovine, ze…;D
Není to focený náhodou v Šumperku?
Ano, Zaverecna z prejezdu Orlicky – Jeseniky
Tak to jo. Líbilo se?:) Ptám se proto, že jsem ze Šumperka a nějakej čas jsem ztrávil v Brně. Trochu jsem tam toho i najezdil na biku, tak proto jsem nakoukl sem do vlákna a narazil náhodou na toto :)
Jasne, Jeseniky jsou pro me nase nej hory – jezdim tam tak 4× do roka.
No jo, ale ta Holba, ta to tam kazí :-(
Šerák je docela na pohodu, horší než Starobrno určitě není:D
je (horší)
Není
S tim dojetim do Brna me to taky hned napadlo. No nic, du objednat geladrink, aby mne pak nahodou neexly kolena :)
si namažte pod kolenama. :D sem vyrazil v 7 ráno z Mostů po červené s tím že dojedu na Hamry a někama to stočím zpět a ve dvě odpoledne sem nebyl ani na 30tým km
ty nas houpes Franto, to bys to kolo musel celou cestu tlacit – 30 km za 7 hodin…
já myslím, že dolů se v těch Beskydech nadřeš stejně jako nahoru
to myslis spatne
jenže vod mostu u jablunkova na bilej kříž vubec s žádným sjezdem nepočítej.
a tak možná to nebylo od sedmi ale až od osmi a nebyl sem tam vo půl druhé ale vo půl jedné ale stejně to byla pěkná vycházka :)
…a mezitim 2 skopky na Girove, 2 na Skalce, 2 na…;)
to zas pozor, 7. května je tam ještě sníh a celou cestu sem se nezastavil.
Zadnej snih na tech fotkach nemas, jenom blato;P
mám :)
tak to jo, to ten rychlostni prumer vysvetluje;D
Uplný závěje. (jel jsem tuto trasu s mladou a dávala to s prstem v nose. jestli ty jsi někde nebloudil, nebo neposeděl, Franto)
otazka je kolik bylo vody a jestli nekecáš.
Ty vole tak tomu říkám nezasírat vlákno o listopadových vyjížďkách…
Hele, ve st bych mohl, ale musím si vzít kolo do fachy, kde vyjímečně a pod hrubým nátlakem budu hnít do 3. Takže ja, oder nein? Jako cíl navrhuji ty Hořice konečně :-)
Na druhou stranu musíš uznat, že příprava se nemůže šidit.
OK, zitra. V rachote taky budu ± do 15te hod.
Co to máte s Jonysem za divný zaměstnání, to už tam nemusíte chodit vůbec, ne? :D Já jsem tento a minulej týden pod 10h nešel a nějakým svátku nic nevím. Ještě že stejně nemůžu jezdit na kole, jinak bych se asi už vážně na*ral…
chod do prace na 6tou – ja vztavam ve 4:50 ;-) Obcas prace na dalku 24×7 dle potreby. Nicmene IT by meli nejvice platit, kdyz jej nepotrebujou – znamka toho, ze vse funguje :-)
…takze ten vrchni na Smelcce mel pravdu…;D
tak trochu :-)
10h+… to by me asi hodne sralo…
tak dnes nic :-( Vyjel jsem a vratil jsem se – prsi
Zabalil jsem to kus pod Ususim. Je to jak na svinu, u nas mlha a silne mrholeni az pod Kurimsky kopec, pak uz jen mokra silnice a od Ceske uplne sucho :-(
nic si z toho nedělej, ja du po vzoru exfonbuzerantovice shopingovat.
Tak to si snad děláš prdel! Já právě zažehnal hrozící pohromu nutnosti hnít v haklu do pěti a teď jako co?!
hovno
Á pan Malina zakoupil nějakej fet na zlepšení výkonnosti a zvýšená agresivita (zatím snad jen slovní) je prvním vedlejším účinkem, co?
Hlavně nejmenovat, prosím.
Ty volé, inkognito v prdeli,vo co komu de?
viz. muj tiskovy mluvci.
Me to sere jeste vice, na biku jsem jel naposledy 22.10. Byla fest mlha (s tou jsem pocital), ale v tom silnem mrholeni se mi fakt jet nechtelo. Nicmene budu vyrazet kolem 17te z domu, neco pojezdim po okoli.
Horal nezvykle vyměkl, to muselo bejt ale vošklivý ráno.
Jeste stesti, ze vcera bylo tak jak bylo. Dneska rano to u nas vypadalo celkem dobre, tak jsem se v duchu vztekal, ze takhle nemohlo byt vcera. Sjeli jsme do Tisnova a mlha jak pytel az do Ceske – bylo videt tak 2 metry pred auto, vsichni jeli krokem. Na kole bych mel docela strach, ze me tam nekdo sejme.
Jinak jsem se projel alespon vcera vecer – ty sutry pod listim za svetla aurory jsou docela adrenalin :-)
Jak by te mohli sejmout, kdyz jeli krokem…bys kolem nich jenom proficel…;)
V žabinách bylo ráno taky takový mlíko, ale od Lužánek v pohodě. A to nemluvím o tom, když se podívám z okna teď.
To mate z toho, ze vstavate se slepicema;P
To mlíko bylo i v 9:50, když jsem se vydal ku Brnu, to už měly slepice skoro po šichtě.
tož dávám něco konstruktivního : v pondělí 14. = promítací beseda „návrat od Bajkalu přes Sibiř“ v Rubínu.. v 16:30
v Žabinách? Na webu nic není…
Toz, zatim jsem vypozoroval, ze ve stredu nemuze Exik a Maňas a ve ctvrtek nemuze Franta, Roman a jonys…
tak tak. A jeste ze Jonys a ja zitra koncime v rachote okolo 15te hod a razime smer Horice.
ve 3? tak tam pozdravujte…
tak pokud by jsi jel, tak i pozdeji.
No. Já budu zatím jezdit kolem Moraváku třeba…
Jobovka je, že Hořice otevírají 17.30, čili času je fakt dost.
kolem Moravaku jezdit klidne muzes, ja uz jsem rok a pul na Vidensky :-) A Horice v 17:30 jsou OK, ja bych tam jel alespon nekudy pres Babi Lom, at to neni uplnej volej. Na zpet pak pojedu pres les, na silnici mezi Blanskem a Sebrovem se mi chtit nebude.
Ja uz tak nejak pocitam se ctvrtkem…
No. . . . .
…a…?
. . . . . . . . jo.
Esi pojedete na buk tak já bych tam moh ve čt bejt nejdřív, nejdřív před sedmou.
Nějak tě do toho losování zapojíme …
to je duležitá informace. :) Ja svama počitat nebudu.
Hořice? To se raději projedu kósek kolem baráku
A já ti chystal šlajsničky: zpátky nakulení potmě serpentýnky, pak Adamov-Vranov…zvaž to dobře, Arnošte!
A kromě toho Zlatka“:http://www.bike-forum.cz/…ce-radi.html#… to nemá ráda.
tak to asi brněnský vlákna nebude mít v oblíbených :)
Myslím, že nejen ona.
Tak Zlatka je vubec divnej pavouk. Na B-F chodi si akorat taha osobni spory z jinech for a zaklada flamy.
Z čehos vypozoroval, že já nemůžu? Ale je fakt, že jestli pojedu zejtra, čtvrteční nabídka by musela být jó lákavá, aby se mi chtělo :-)
asi jsem si to tvoje hele, ve st bych mohl vylozil jako, ze tento tyden muzes prave ve stredu…ale ve ctvrtek se pojede stejne do jonysnefriendly zakladny na Buk;)
Já tam byl letos už 4×. Nebudu jmenovat soudruha, guru této osvěžovny, že letos určitě někdy dorazí na Šmelc a zatím nula bodou…
ale jo porád :)
Tak tos prekvapil, marne jsem patral v pameti, ze bys tam s nama nekdy jel…
no se mnou tam byl a sliboval jsem že na voplátku dojedu na šmelc, jenže letos jste tam zas tolikrát nebyli a ja mam přeci jen dost malo času na tak dlouhej vejlet. :)
No tys to sliboval už v zimě. Jestli ne na tom „sportovním“ mikulášském sedánku v pivcu :-)
Pajo, no s tebou jsem tam nebyl letos, to bych ještě měl napravit…
takže zítra, draku
Jebu to. Včera jsem si dal smogsurvivalokruh a dneska kolo musí do servisu, teče mi kapalina z brzdy, tentokrát pro změnu ne u třmena ale u páky. Ale na víkend to právě chcu mít hotový, abych ti byl k dispozici!
Magura? :)
No, Marta, pyčo, SL!!! Mrdky! Brzdí jako čert, ale po 3 letech provozu se nějak serou, no…A jak jsem tam včera nemoh narvat nový desky, to by bylo na povídku. Roman v Ráji hadra! Jestli Goldfren neumí trefit jako rozměr nebo co, no peklo.
Goldfreny byla poslední věc, kterou jsem cpal do, v krabici pohřbených, Formulí ORAlanal Kurvy-18. Mrdky v Goldfrenu se s rozměrama moc nepářou, za stálého svistotu jsem dojel tehdy z Český na Palackého třídu a cuká mi v oku do teď, páč ty desky tam byly tak natěsno, že pružinka neměla šanci a desky byly vzpříčený na štorc, tuším ležej někde u Záhřebu v kanále doteď.
Superstar voe!
Šetři síly. Komu neni rady tomu neni pomoci. :D
Na tohle si vzpomenu az zas nekdo bude psat, ze hydrauliky jsou bezproblemovy a bezudrzbovy brzdy a pravdepodobnost, ze se na nich na delsim vylete neco posere je mala;D
vono ja nechcu Jana podezřivat, ale ty problemy s bezduší, pak problém se servisem, včil tekoucí hydrauliky… Bych si dovolil tvrdit že chyba bude někde mezi sicnou, pedalem a rodlama. :D
To bude ono. On totiž jednou přijel i s volným hlavkem atd. atd. On řeší hlavně ten design. Vozí krajkový kotouče, ale kapalina mu teče proudem.
Pája: na hydry jsem 8 let nešáhl.
No až do předminulého měsíce jsem si byl jist, že mechaniky od avidu jsou bezúdržbové,bezproblémové brzdy, než je jeden nejmenovaný úsušský soudruh rozšaloval.
No, tak po nejakych 8mi letech mely narok… Vyhodou u te mechaniky je, ze to das v podstate na kolene do kupy. Nicmene me zacinaji lakat ty nove XT 2012 – uvidim, jak s nima budou lidi spokojeni pres zimu a na jare se rozhodnu.
hydrauliky nebrat !
ja si nemužu pomoct ale jsou docela hnusný.
O víkendu budu k dispozici jen v neděli dopo, sobota je píčou ke zdi. Viděl bych to na nějakou retro vyjížďku, kafe v České, včetně zesměšnění v nějakým hustokrutým hanku.
Vy me serete :-(
Co? Něco se chystá?
Ja budu hlidat sviste, takze netusim.
Přátelé, kamarádi neptejte se proč ale poprosil bych Vás o hlasy pro Denisu Bartizalovou v téhle anketě.
Neni to na tebe moc mlady? :-D
tvoje spekulace jsou irelevantní :D
Za jaký tým jezdíš? Jezdím za Eurofoam sport team.
No…a kdo ma helmu Eurofoam? :)
Neptám se, pro kamaráda všechno. Pak na mě mysli až bude pokorunovační večírek.-))
Za dva dny a už 108 hlášek – to se Pája nebude chytat už 15týho.
Kdo chce, vždy si to najde, nemýlím-li se. Tím jsem vůbec nic nechtěl naznačit.
Slušný tempo, a se držíme tématu.
…kdyztak zalozim dvojecku uz na pristi tyden;)
tak listopad máš pevně v rukou tak v tom asi neni problem ne? :D
Prave proto jsem si pospisil se zalozenim, aby mi to nejakej Vendelin nevyfoukl;D
To je pochvala přímo ŘEDITELSKÁ :-)
P.S. Jako pro tebe, aby jsi mi rozuměl.
Odvzdusnil sem, doplnil kapalinu, vymenil desky za SUPERSTARY pyco!!! Tak kdo, kde, kdy?
Odvzdusnil sem, doplnil kapalinu, vymenil desky za SUPERSTARY pyco!!! Tak kdo, kde, kdy?
Zkus to ještě jednou.
:-)
Stiznosti zasilejte adminovi BF ;-)
Vím jedno, ráno se krteček prsil, že vyrazí v 16 ze Slatiny.
Superstary jo? :-) Nemrčels tady kdysi, že jsou na hovno?
Tak protoze jsi zkusenost s nima prezentoval ty – hlavni demagog :-)
Budu v údolí na konečné MHD linka č.55 v 16:2o.
to si budu zrovna v Buzerantowitz vařit třetí kafe :-)
Kua to je za chvilu, no dojedu no.
Příště to odstartujte rovnou z Rousínova a v 15.00, ať to nikdo nemá moc daleko.
Brblo, nechceš Auroru na náhradní díly ?
P.S. Věřil by jsi tomu, že někteří jedinci se neorientují v linkách MHD ? Když napíšu 55-ka v Mariánským, tak se budou hádat že tam jezdí 45-ka.
Co je MHD a 55-ka? To je nějaká nová sex. úchylka, nebo poloha?
No co co, odjakziva tam jezdila, a kdybys napsal v Marianskym, tak nereknu, ale napsals v udoli na konecne nejake nezname linky;) coz me trochu znejistelo a radsi jsem si to overil na dpmb.cz;) sice me jiny udoli nenapadlo, ale u tebe clovek nikdy nevi;D
Hlavně že jsi to našel, bez tebe by nás Polka vozil kolem Hostěnic doteď.
5 pivek jsem už dlouho nedal, při odjezdu bylo venku nějak teplo.
Jsem ti nabízel lichý, mohl jsi si losnout ještě jednou.
Koukam, ze to bylo vcera opet velky :-)
Už mi to nenoste, já nemám peníze.-)
:DDDD tak tudle výmluvu si musim zapamatovat. Akorát mám obavu že na todle mi pan vrchní neskočí.
Já jsem pro něj důvěryhodná osoba, když to řeknu, tak to tak je. Když to řekneš ty, zrychlí tempo.-)
máš štěstí že jsem vynechal, to bys měl u mne zase sekeru. :D
Sem rikal, ze ti to posledni koupim, jsme si mohli jeste jednou losnout, kdyz uz mi Lada to posledni nechteny pivo naserviroval…
Aha, tak to zaniklo v šumu lokálu.
Tradicne par hospodskych fotek…
Fujtajxl.
myslíš tu vanu s cecíkama? :-D
To máte z těch pivních seancí :D
Takže přátelé, máme tu první listopadový víkend a s ním nedělní retro vyjížďku (nevím proč teda, ale je mi to jedno) projected by Exik. Sraz i trasu tudíž nechávám na něm, stejně jako to, co nám bude Verča v České servírovat k nedělnímu obědu. Věřím ale v širší účast!
Sraz 8:25 (dobře v devět) na konečný u Technického muzea. Retro proto, že pojedeme po trase, kterou jsem rád jezdíval jako mladá začínající naděje MTB. Směr Baba-hřebenovka-sjezd kolem vysílače Kuřim a pak už je mi to jedno. Jelikož jsem sračka podlomená čtyřtýdenním moribundusem s občasnou konzumací ATB, je můj fyzický stav srovnatelný se stavem vojáka wehrmachtu při opouštění Stalingradu, což jsem si potvrdil při včerejším řazení kašpara v nájezdu na letonickej Turmalet, z toho důvodu bude tempo na pohodu.
Aspoň nám nevystydne polífka :-) V 9 budu na značce!
Směr Baba-hřebenovka-sjezd kolem vysílače Kuřim – nic lepšího tam nemáš? Sem se chtěl připojit. Ale když už mermomocí chcete tu babu, tak bych navrhnul nový trailík, za který jsem ještě nedostal žádný děkovný dopis. Jonys může dát to nástupní Stelvio, my si to vytlačíme a pak možem jet někam dál.
Tak tam můžem zablbnout víc, no. Dáme retrotrasu, zamáčknem slzy a ukážeš Stelvio a trailík. A pak můžem se přesunout na ten můj šlajsničkovej okruh po Palačáku.
Jako přiznejme si to soudruzi na rovinu, na víkendovou jízdu je to slabý odvar. To je tak na pondělí večer. To by chtělo vyrazit ráno v sobotu a dát případně nějaký to enduro. Teplo na to furt eště je, že.
jeď, já možu jen v neděli dopoledne
Eště tedy můžu nabídnout nové turisticko-naučné trasy v kuřimské oboře. Malý zádrhel je tam jen ten, že se musí furt někde kolo házet přes vysoký plot a pak ten plot eště přelézat.
zase se do toho přisereš s trasičkama a celá režie je v prdeli, jak tehdá s těma rozhlednama ;-)
Co meleš? Tam sem neměl jediné svoje dítko. Skončilo to na naprostém fyz. vyčerpání účastníků zájezdu a zcela drobné, nepodstatné tech. závadě na mém kole, zaviněné vyšší mocí, která se stane max. jednou za 10 let (tedy pokud si to dobře pamatuju.)
Nechci se vam do toho montovat, ale nechcete si zkusit projet XC trat v Kurimi ? Jsou tam pekna mista a ted v listi to muze byt docela sranda.
To není vůbec blbej nápad, to retro sem tam měl v rámci dušičkové nálady, zamáčknout slzu a tak. Budeš nás teda čekat v Kuřimi po vysílačem a nebo dojedeš k tomu muzeu?
Ja pojedu akorat tak do …, hlidam sviste – Katka ma sluzbu :-(
však ty už si to nějak ošéfuješ ne? ;-)
Ted bohuzel nee – svagrova to pred tydnem vyklopila, tak ji tam nemuzu hodit dalsi dve. A tahat je Katce do prace nechci.
:-DD
Hoď sviště do vozejku a přijeď, aspoň trochu zpomalíš.
Vozik ani sedacku uz rok nemame, jezdi sami – malej mi to za chvili natre :-)
Hoď basu do kotelny a my dojedem za tebou :-)
Coz o to, basa je v garazi a potrebuji ji vypit, pac akorat prochazi (alespon je videt, ze ty Svijany nejsou az tak umele), akorat mi ale volali nasi, ze me zitra vyzvednout i se svistema a pojedeme k sestricce – zkusil jsem navrhnout, ze by se to mohlo odehrat i beze mne, ale moc se na to netvarili :-)
Získal jsem volný podvečer, zkusím to objet kolem vašeho. Tzv.kontrola shora.
zdarec, omlouvám se za brzdu, ale nějak jsem to nemohl rozdejchávat a ta snídaně (1 a 1/2 špejle ražničího) nesedla. Budu dál trénovat a snad někdy příště dojedu do cíle. Jinak na Babě krásnej podzim.
můžu se přidat? mám volno a nechce se mě ho prosedět doma.
Já v tom problém nevidím :-)
Pokud to neni soukroma akce a vstanu, taky bych se objevil.
du na vobed a jedu, musím toho dnes stihnout opravdu hodně :D
taky bych chtel delat na pul uvazku :)
na druhou stranu si nemusíš přivydělávat ve vinohradě. :D
a vubec, závidíš že nemusim štípat jak někdo. :D
stipat co?
Štípačku.
IT nestipe, pouze insertuje ci updatuje ;-)
:-) A večer se pak resetuje, nebo dokonce zformátuje.
Tak tak :-)
Tento týden to vidím na Bitýšku.
ja se dnes jedu dívat ke krbu na Humoresky. :D
Nechceš raději zejtra na Malý Pitaval? ;-)
Nahlodals me :) Ale chcu se projet driv.
dneska se projeď dřív a zejtra Pitaval a nějaký to losováníčko ;-)
Pán propadl hazardu!
hele ja už nelosuju, sem v pátek losoval 6× a výhry sem si musel vybírat až v sobotu.
A na ctvrtek.
To že bych se tam došolichal ve čtvrtek v rozumným čase je reálné jak 4% růst HDP
Tak v Cine (to mas jako Buzerantowicze) to realne obcas je ;-)
A ne na Šmelc? Ve čt jdu jinak na BVV, jedině šmelc by bla adekvátní varianta :-)
ja ve štvrtek zažehnal noční a přesunul to na zítřek :) ne že bych chtěl jet na šmelc, ale to vystaviště bych třeba dal. :)
Měl bych tu i jeden volný voucher. Za pivko…:-)
v kolik a kde sraz? :)
vouchr by neměl být problem
tak ja bych si jej mohl vytisknout jako každej rok, ale dyž mi jej nabízí tak je slušnost nabídku využít, a kdo zaplatí to poslední pivo už je asi celkem fuk. :p
bať…ale třeba někdo další bude rád…
Operativně telefonem. V kolik můžeš? Já snad kolem druhé.
OK operativně uvidím jestli vubec pudu. Když jo tak klidně okolo té druhé.
Takže máš týden promyšlený a zařízený …
Nemam, ale jedinej den, kdy muzu na bika, pada prave na ctvrtek. Ut / St mam jasne, a v patek asi SportLife + pivo s Doktorem, nebo nic.
tak jen NIC je naprd, zůstaňte u toho piva
V pátek je Svatomartinský na Svoboďáčku…Už od minulýho pracuju na tom, abych tam mohl být v 11.11 :-)
Zivot je otazkou priorit – ja budu od cca 18:30 pit v KrPoli Pelhrimov.
To můžu dalších 364 dnů v roce. Po odečtení dalších mimořádek, jako zelený pivo, pochod slováckými vinohrady, atp. možná o něco míň, no :-)
Od minulýho tejdne teda, ne od minulýho Martina :-)
ty se v pátek po obědě ještě vracíš do práce? :D
No jak píšu: doufám, že tento už v době oběda budu mít jiný starosti než hokna :-)
Já bych byl opatrnej, přece jen je tady dost dříčů …
Ale práskači snad žádní, jen slušní lidi, ne? :-)
sem měl včil cosi na jazyku, ale raději to spolknu. :D
A mám být rád? Tak to na mě vyplivneš zejtra.
Nechci být prudérní, nebo nějak osobní, ale když bych si udělal malou sobotu já, nebo prostě někdo v komerční sféře, tak akorát firma míň vydělá.
Ale když to tak dělají úředníci, kteří žádné hodnoty nevytvářejí, tak ten stát jde pak do pr*ele, Řekové by mohli vyprávět :D.
tak taky nechci byt osobni, ale pokud by Jonysuv urad obcas zavrel, akorat by to mohlo ekonomiku firem nakopnout :-D
To jo, a taky by to mohlo mít pozitivní vliv na nezaměstananost, protože by na rizikových pracovištích mohla být vyšší poptávka na přísun zaměstnanců a pohřební služby by taky nepřišly zkrátka :-)
Tak jasne, vseho s mirou.
no jak kterejch, nás by to třeba mohlo položit :D
No my si tu v „soukromé sféře“ malý soboty děláme, ale pravdou je, že jen proto, protože si taky děláme velký pondělí, velký úterý, velkou středu a občas i velkej čtvrtek :-)
Já mám momentálně už asi měsíc velký Po,Út,St,Čt,Pá a to nemluvím o večerech přes RD :-(…
Až mi to skončí, tak to hned poznáte, protože začne být hnusně :-)
Si tak jenom ťuknu, dneska na základnu nikdo? O:-)
Hele asi bych jel, pac ve ctvrtek nemozu. Kdy bys tam tak jako byl? Ja bych to chtel aspon za svetla dosmrdlat tam a pak…dej se vule bozi :)
děj se vůle boží, to jo..to je mi jedno, ale to dosmrdlani za svetla ani nahodou, nejdriv vo třičtvrti na sedm a to to ještě budu muset napálit :-/
včera, včera byl ten správnej den. Se losovalo a losovalo a losovalo a furt jenom ***** zvonění. :) vo půlnoci sem byl doma jak na koni.
No…a dneska pekne losovacka nanovo kdyzs nic poradnyho nevyhral ;-) Prece tam nebudem sedet s Exikem sami jak dva buzeranti kua!
dnes jedu na devátou do vyškova takže smola, krom toho tento týden si dám do pátku voraz. su z teho kola přes víkend nejakej unavenej.
Tak nic, zmena, jedu ted za teho svetla, sedma je dnes na me pozde, sorry O:-)
tak holt bude štafetový systém
Tak po sedmý jsem se tam došolíchal, dal kofolu a dvě, vyhrál samolepku a jelikož sem na tom byl hůř než onehdá Maňas a měl jsem u sebe jen kilo, tak jsem po párku vycouval. Tentokrát teda byla venku kosa fest.
Pro Pepína: po cestě z fachy jsem si dnes zadováděl na Kameňáku a najednou koukám … jsem v Žebálu. Nebudeš tomu věřit, ale já zapomněl odbočit na Holydnou !
Vidis, este ze sem nejel s tebou az tam, to bych se uz nikdy nevratil :-)
Dobře¨s udělal. Pobíhá tam spousta divokýho masa. Sem dokonce zkrátil okružní trasu, bo v místě, kam bylo třeba odbočit na mě čučelo asi 10 párů očí a projet mezi nimi jsem se jaksi neodvážil :-(
Srabe.
Dycky si říkám, že se rozběhne nadruhou stranu..:)
nedoporučuju. :D
Jak sme jeli minulej tejden kousicek udolim ricky k modre, tak nas krizovalo asi 6 kusu, docela hodne statnejch a parohac. Bylo to docela hodne nablizko.
No to bylo ostrý. Já dupal, v uších hučí meluzína, najednou špavci stojí a ve vteřině se to přehnalo. Přes cestu jeden skok, to by mě v letu asi těžko uhnul.
jj, jeden srnci skok me stal na nahradnich dilech cca 16tkc, a to jsem mel stesti, ze mi nevystrelil airbag – mohlo to byt drazsi. Akorat jsem stihnul dat nohu z plynoveho pedalu k brzde, ale seslapnout jsem ji uz nestacil.
Jak se tohle může stát…, mně, člověku vybraného stylu ? Oprava: špavci = špica.
Děkuji Ti můj nejlepší kamaráde, tímto sdělením je pro mě Holydná definitely out.
Jen pripominam ten zitrek. Kdo vsechno pojede ?
pote do města :)
Ich.
Ich auch.
ich hovno
Zejtra bych měl bejt večer na zvěřinovejch (nebo zabijačkovejch, teď přesně nevím) hodech v Mokré.
U Zajíčků ?
Myslím, že jo.
tam mají péct husy :)
Husy pečou dneska. Včera jsem do sebe soukal pečený kančí žebírka :-)
Ich weiß noch nicht…
Pojeď! Ti rychlíci pojedou zase o 15.00 a navíc ty bys jistě ocenil nový trailík a jiné novinky, které jsem pro vás pracně vyhledal.
Pockej, ten trailik chci taky. Rychlici sice treba vyrazi kolem 15:30, ale tak od Cervenaku, takze Ty budes celkem v pohode stihat sraz kolem 16te u Antroposu, co ?
Hlavně prosím tě vem sebou ten zbytek Aurory, pakliže je vícemodová.
je jednomodová, čili vyhořelá 5-modová
Tak z toho moc moudrý nejsem.
No toto, takove oceneni. Pokusim se duveru ve me vlozenou nezklamat;)
Bitüschka oder Schmelz?
Bitüschka, Schmelz bych ponechal na nejaky ten Winter poetische Abend, mit geräuchert Fleisch und Doppel Bier.
Tak tím pádem si du čubnout nějakej high-end karbon na BVV :-)
ty nebudes nemcinar, co?-)))
Mně se to líbí.
Maximalne tak Alles gute :-)
Navrhuji start 15:30 (chci se projet chvili za svetla) na moste pod Cervenakem, dalsi sraz v 16:00 u Mamuta, pak podel reky, mezi Zabinama a Kominem presun na Palacak, Medlanky, zapnuti svetel, Pepkuv trailik, turistika pres Babu do Kurimi, cyklostezka Kninice, Chudcice, Bityska.
16.00 je brzo, 16.20 je max, když se hodně kousnu
to vubec nestiham, toz si to uzijte, ja se dostanu z prace tak po 3ti…
To mi vyhovuje. Tím, že pudu tu novou ptákovinu nahoru, tě zdržím a dojedou nás.
A tak Josef by nemusel jet ani k Mamutovi, muze jet rovnou na Palacak a ± to vyjde. Otazkou je Paja – pokud stiha az 16:20 u Mamuta, tak se treba jeste pred nim vysplhame na Myslivnu. Ja se ted za svetla na kolo moc nedostal, tak chci opravdu vyrazit kolem tech 15:30.
Vyrazim na sraz. Pokud nebudu mit na mobilu zpravu, u Mamuta s Manaskem necekame (budeme tam ± okolo 16te) a dojete nas nekde po trase.
dneska fouká zvostra a je pěkná klendra
Kua zrovna ted sem se dozvedel, ze bych nakonec mohl, ale to se teda honit nebudu do statlu v tym vetru.
Kdepak je ten skalní propagátor TR osmnulajedničky? Zatímco maňasovi zdechla už v lese, tak ta moje zhasla o hodinu později. Zato se ale rozsvítila hned, jakmile jsem vlezl do bytu, což je mi celkem na ****. Asi na ni ušiju obleček z neoprenu, vypadá nějaká zimomřivá :-(
Já se přidávám, zhasla 5 minut po výjezdu z hospody a rozsvítila se 5 minut po vstupu do baráku. Na druhou stranu ta moje svítí stále naprosto v pohodě ani nezabliká.
prijel domu v 21 hod, jeste zkousel neznamou spojnici mezi Cebinem a Drasovem, aby nejel po silnici. TR801 mu po celou dobu svitila paradne, bez jedineho zabliknuti – teplota byla 0 stupnu.
Tak asi nějaký lepší model. Kupoval jsi taky v Náplavní?
P.S. Tak aurora funguje. S dovolením vrátím až mi přijde ta nová.
Jasne, je to original, zadny cinsky fejk. A jeste se musim zbavit te mrdky RB a koupit si jediny poradny kolo – Spesla.
Jednoho bych tady měl. Kupovaný přímo v US, žádný fake. Zn: málo jeté mladou dívkou, výborný stav.
Stačí napsat, jeté málo, důchodcem. Bude to věrohodnější ;-)
Chtěl bych se ujistit, že je to ftip.
Rytmus !
RITMUS! voe. Nemáš na to mentálně.
Bacha na me, ja mam za kamarady Svetske, a ti si Te najdou. RESPEKT !
KING-BIKE
Bohuzel je vetsina TR801 asi spis svetlo jaro-podzim (kdy ho clovek zas tak moc nevyuzije), ja minule vypozoroval, ze mi zhruba od +5 niz zacne pomrkavat, coz je dost neprijemny, jak se otepli, sviti zas dobre ;-/
Uvidim. Az mi ji Manasek vrati, vystrikam ji Kontaktolem a zkusim ji porovnat s tou svoji starou, co nemrka. V nejhorsim na ni muzeme zkusit udelat nejakej zateplenej futral.
Ja ti nevim, jestli to muze byt kontaktama, tech lidi, kterejm to ve spojitosti s klesajici teplotou mrka nebo vubec nesviti je uz docela dost. Ja samozrejme jak to zaclo blbnout, cely svetlo rozdelal, zavity procistil kontaktolem, ale zmena zadna…:(
Ona je celá eloxovaná, nebo lakovaná. čistý hliník je jen na čele, tkže stačí málo, aby se kontakt přerušil. Teď to budu testovat v ledničce.
chtěl bych vidět výraz v obličeji tvé tolerantní ženy, když přijde do lednice a uvidí tam rozsvícený světlo. To bys měl aspoň vymontovat žárovku z lednice a pokusit se jí nakecat že prozatim se bude svítit aurorou. :D
Jak jsem ji poznal, ta se nediví ničemu.
Když ustála výrobu surfu v bytě 1+0,5 , tak ji něco takovýho nerozhodí. (I když tehdy mě neměla eště posichrovanýho)
Hlavne to namir smerem ven, at ma manzelka radost.
:D
při té dnešní bídě jsi mi rozjasnil páteční odpoledne. :D
Rado se stalo :) Co ten veletrh? Stalo to za neco? Chcu tam zajet zejtra.
no nebyt těch plzni a zapijeni lucie, by to bylo projebany odpoledne. Podle mne nás nemá co překvapit.
jj, každej den ráno se modlím, abych nepotkal nějakýho píčusa s aurorou co jede proti mě, asi jako kdyby někdo v autě měl pořád zapnutý dálkový:-/.
No já už mám dva kusy TR801 a v loterii jsem to teda nevyhrál. Ta druhá zhasíná ještě dřív než ta první…Jestli najdeš nějaký protilék, tak dej vědět…
Zatím jsem objevil totok:
2 hoďky bez problemu (ale to nebyla zima), v ledničce svítila 3 hod
Já mám modrou a černo-červenou TrustFire a přijde mi to prašť jak uhoď…
No. I ta modrá trustfire vydržela svítit v tom mražáku. Že by jim vadil čerstvý vzduch? Nechápu to.
Včera měla žena kolo celý den venku a pak na něm dojela z práce – to už bylo kolem 0°C . A TRko svítilo. Jestli mu teda nevaděj změny teplot?
Jo a ještě jsem zapomněl na poznatek z loňské zimy – s čerstvě nabitou baterkou je problémů méně.
Paja je dneska marnej…
Zitra mozna stiham… navrat jedu za svetla..
Btw na to vase planovani (cti pepkovo) – celkem dobry mapy:
Dzienkuje bardzo, ty jsou pjekný.
No ale moc toho tam není :-(
Když si vezmeš světlo, tak můžeš jet s námi a dát prvovýjezd toho stelvia u prachárny.
Tak jsem tam byl dnes a zjistil následující, PRO MNĚ důležitá fakta:
poškrábal ksicht o větve
Čili se uvidíme krátce po startu a doufám v cílofce.
Ad1 – každý soudruh ať si oláme větvičky do potřebné výšky, já jsem to pro svůj xicht udělal.
Ad2 – vezmi si Li-On baterku, držák a ten konec s vypínačem
Ad3 – čelenž . . .!
Ad4 – je třeba více soudruhů, jsou tam ještě nějaké stromy na odstranění :-)
Dále je třeba projet sjezdík p. Lonera a na konci ořezat několik tenkých kmínků (do 30mm) – má někdo kapesní pilečku?
Mám, v garáži, proč ?
Pardón, to byla stupidní a nevhodná reakce.
Nicméně bych si dovolil jemně poznamenat, že drsný horal z Úsuší se jednou za týden kodrcá do Brna na vyjížďku a nebude se mu chtít frfnit někde po tmě v lese s pilkou.
Presne tak.
HQ 445, ale vyzaduje vetsi a bytelnou kapsicku;D
HQ mi tady ležele 3 měsíce a furt jsem se rozhodoval vzít ji na Holednou. Pak jsem se rozhodl, zvedl ji, „zkušebně“ ji dal na záda – a zase jsem ji rychle položil :-(
Prosimte, ta moje ma s plnejma nadrzema tak 6,5 kilo, kdyz jsou lidi, co vozi camely i s 3l vakem, tak s nejakejma blbostma a baglem to tak 5 kilo da, ne?
Na Holydnou si musis poridit tuhle holydnou si musis poridit tuhle http://www.husqvarna-stanek.cz/…ily/info.php?… jednorucku to bude mit komplet do 4 kilo;-)
akorat musis zene nakecat, ze tu novou pilu za 9 tacku potrebujete nutne na zahradu;D
dneska je vtipnej pátek :) sedám na kolo a jedu.
ten odkaz se nejak nevyvedl – pilka
Jednoručka? To musí být skoro tak nebezpečný, jak cirkulárka. Je jasný, že tu druhou ruku si brzo uřízneš a pak už jinou pilu nemůžeš potřebovat.
Tak, rezat se s tim da i dvema rukama, dokud je jeste mas;P
Řezat se dá tedy. Přeříznout taky ?
Ty klaciky, co Jose potrebuje preriznout uplne v pohode, vcera nam podobnou zvetsovali skviru nad francouzskym oknem…
Ty tuníš barák motorovkou? :D To jsou ty dřevostavby :-)
No při rozvodu je to uplně jednoduchý, prostě to rozřežeš na dvě půlky a je to.
Příště ji tedy bereš ?
Ja se pilky nedozadoval…ale ty porad jezdis s prazdnym baglem, ne? ;D
Prázdným ? Viděl jsi posledně Depresyho, jak jsem ho zachránil. Tam se najde věcí.
…by se utrel lopuchem nebo smrkovou vetvickou;D
Vlhký mech je úplně nejvíc nejlepší.
Tak jestli planujes navrat za svetla, tak se tak akorat potkame v protismeru nekde u Antroposu a Tatku Krtecka mozna ani neuvidis.
Tý jo, konečně podrobná turistická mapa on-line :)
Moc se neraduj, mapka se zdá býti kreslena s velkou fantazií.
Např: imaginární cesta mezi žleby; nebo ta, co vede z Nových dvorů atd. atd.
Zajímavé
U Buzerantowitz to ukazuje stejný hovno jako všecky ostatní mapy, a přitom je tu spousta šlajzniček :-(
Já vím, že je ještě brzo, ale příští týden bych to směroval na út 15.11.
Tento tydem je na pikacu. Co o vikendu, predbezne v sobotu, na celej den ?
Máš už nějaký zajímavý návrh trasy?
Pá-So jsem za hranicemi všedních dnů. Samozřejmě s Renčou.
No pokud by to bylo na 19 základna, tak bych se dostavil.
Zkusím.
No nic, počasí jak lusk… du se podivat na fotbal. :D
Dnes jsem vyjel žlutou z Bilovic k policajtům. Jen tak, abyste to věděli:-)
na důchodce slušnej výkon. :D
přerušuji s tebou diplomatické styky min. na 2 dny.
Říkalo se: POĎ VEN !
Přece nepojedu až do Tvarglu, dnes jsem bral naftu a stála 34/litr.