Tak to vypadá, že Pája se s posunem času úplně nesrovnal ;)
(A já dal vláknu nekonzistentní název…)
Tak to vypadá, že Pája se s posunem času úplně nesrovnal ;)
(A já dal vláknu nekonzistentní název…)
Zasloužil sis to ;-) Pája po nocích tuní nyní už dojížďáka/zimáka, takže na to zapomněl.
Na stara kolena dostala Judyna kotouce – konec vsech jistot :-)
konec jistot je uz jen informace paja ma zimaka :)
Nove kolo, zimak, kotouce na kazdym, vlakna zaklada Obda, srazy v 15:00, a minulej tejden dokonce v nedeli :-)
Pája má zimáka už delší dobu, jen teď si pořídil i letňáka ;)
To si author nezasloužil, takto ho degradovat.
Jak degradovat, moc mu to sluší, říkal, že je rád, že se mu taky věnuju ;)
Degradovat na zimáka. A vzadu zůstaly véčka, nebo? :-)
Tak já už říkám několik let, že jezdím celoročně na zimákovi;), vzadu není úchyt na kotouč, takže tam ani nic jinýho než V být nemůže.
Nj, legendární paralelogramový véčka zvolna dosluhují a o „nejkrásnější zimní zážitky“ dle p@xe už tak moc nestojím ;)
ty jsem poslal do světa v létě 2006 i s bernardem… no do světa…žil jsem z toho u krbu dobrýho půl roku a vrchní pak vyhrožoval že mi to propadne…
:-O to jsou veci…
Dvojprevodnik nikam neodešel.
Komunisti casem vychcipou.
Bf suldi te nemusi zajimat
Nic
Ne
Ne
Ano
čím? :)
ntvl..:) Nejčtenější web…
"Už jsem se dlouho tak nezasmál ":https://www.bike-forum.cz/…o-hned-utece#…
To je fakt dobrý todlencto
Unikají mi souvislosti …
Krasny auto.
Vot bolšaja technika
To je DH team z Kyjeva?
Přenechám za odvoz. Nové, nepoužité.
To vrat i s pytlikem do kseftu. ;-P
:-)))
Takovým zbraním rusák ani číňan nemůže dlouho vzdorovat. Vzdají se, jakmile zjistí, kdo to byl
bude mít i duhovou kamufláž
A my vlastně ještě furt máme štěstí, že nám zatím mažou jen sprostý slova.
Zatím k nám přišly jen takové drobky: mladá čte první hlášky v knížce: Máma má mísu je už špatně, nyní máma má pilu a táta má lupu :-)
Takhle by se to dalo přeložit ze slepej borec si vzal pracovitou koc :)
Máma mele Mílu. To je ale maso!
To jsou současné učebnice ?
Ano.
tento trik s buzerantem pouzili i proti japoncom. ;-)
To hvězdičkování není ***** dotažený do konce…
Čtyři brněnská vlákna hned nahoře, kurwa? Ten člověk z Kladna se z toho posere. (Nechtěl jsem být sprostý, duhové hvězdičky zase nezafungovaly)
Jen pro zajimavost: dnes mi dosel dopis od PCR, ze maji borca, kterej mi v Beskydech ukradl kolo. Momentalne je ve vazbe za jinou trestnou cinnost a ke kradezim kol se priznal. Je to nejakej slovak. Kola prodal, komu samozrejme nevi. Pry bude zadat o nejakou dohodu, v ramci ktere bude muset uhradit zpusobenou skodu, tak treba aspon nejkaou kacku uvidim. I kdyz bych na to teda nesazel.
A co ho z krádeže kol usvědčilo?
Nebo to na sebe prásknul z přesvědčení a obrácení na víru? Jakože když už tak už.
Taky mi to prislo divny, ze se prasknul sam, ale takhle mi to rekl porucik do telefenu. Mam pry pravo nahlednout do spisu, ale nechce se mi kvuli tomu crcat do Karolinky. Volal jsem tam vlastne jen, jestli to kolo nahodou nemaji.
Si zjistil, že začíná být potřeba zimák, že? A s novým kolem se člověku do sraček nechce… :-)
Asi se mu to rozlezelo v hlave, kdyz vyplivoval treti zub.
Ahoj všichni brněnští bajkeři. Prosím podpořte svým hlasem veřejný projekt dostavby pupmtrackových zatáček na „pupmtracku“ v Brně Obřanech u cyklostezky do Bílovic. Hlasování je pouze do konce tohoto měsíce a máme zase možnost, že nám město něco vybuduje,ale musíme hlasovat! Rozešlete i svým kamarádům, čím víc tím líp.
Tvl, do kolika vláken to chceš nas rat, takhle dosáhneš akorát tak opaku a hlasovat pro to nebude nikdo.
Klid kandidát na BANána :) aspoň o Brněnského aktivistu míň
Proc sem lezes zrovna ty, to by me zajimalo.
Koukám kde všude je opička hladová po BANánu aktivní. A třeba k Líšeňkýmu pump\dirt parku má krapet blíže.
Tak to jo, uz jsem myslel, ze sledujes brnensky vlakno, coz mi prislo divny:)
tak jo, poslal sem ti tam s kolegama s kanclu mínusový hlasy, nemáš zač …
Omlouvám se a chápu, že jsem odkazem na hlasování mohl někoho naštvat nebo pohoršit. Chtěl bych ale poprosit brňáky co jezdí na kole, aby se nad tím zamysleli. Není to žádný soukromý projekt pro uzavřenou skupinu lidí, je to pro nás všechny, kteří zrovna pojedeme kolem a užijeme si zábavu. Pokud nechcete podpořit nějaký jiný projekt, tak by to bylo fajn.
To nomecz: za ty mínusové hlasy děkovat nebudu, to jste poslal všem těm ,kteří ten projekt podporují. Ale pamatujte si, že kdo čím zachází tím také schází.
„Ale pamatujte si, že kdo čím zachází tím také schází“ ano přesně tak to je.
Tak si na to příště vzpomeňte, až zas budete někde nesmyslně spamovat.
Děkuji
Ntvl, že je cesta do Bystrce samá díra asi nevadí, zato na Rakovec bude novej asphalt…
Asphalt lobby unlimited :-/
konečně, kdo tam má v těch sračkách jezdit :-)
To je nesmysl. Jak budou ty davy lidi prekonavat tu frekventovanou silnici?
Stejně debilně jako tady, kde oba mostky od Centra ukončili před posledními dvěma pruhy…?!
Kola se budou tlačit po přechodu.
Pozice na mapě
Dneska to vidím na véču na Šmelcu.
Aktuálně zařazuji celkem zajímavé OT od jednoho šikovného a oblíbeného dovozce aut z Německa:
Sem si říkal, že p@X je nenahraditelný, ale očividně jsem se mýlil :-D
Vincente připrav si břitvu, už jsou tu zas… :-)
Na klikatou jezdi do prace, ze tu ještě nic neni. :) Ještě by na tom mel maknout. :)
Nezapomeňte, prosím, kouknout do konce listopadu na cyklo-projekty v damenavas.cz.
Momentálně je tam třeba těsně pod čarou stezka u Křenky přes vlečku
Tak jenom ještě naposled připomínám – dneska je poslední den hlasování.
Nemate nekdo tip na levnejsi 29 kola zadni upinak predni osa 15mm? Klasickej orech na 11sp