…
…
Stredecka.
Pro zmenu 16.30 Obrany?
To startovní místo si ještě rozmyslím.. Dolů a zas navrch, to je teda vopruz.
Tak 16.30 Klajda? Ale tvuj nejlepsi kamarad bude brblat (jestli uz vylecil to ousko) ;-)
Ouško ještě bolí po tom exíkovým downhillu a na klajdu se štrachat taky nebudu. Takže mám zase: A :-(
Jo. Tam mi zas hrozí nějaký sjezdy ve tmě, ale nějak to sejdu.
…si musis rozsvitit to svetylko na rodlach ;-) prip. dokoupit neco na helmu.
Jedu hore, ale vlastní osou.
dva měsíce bez kola mne sice utvrdily že mi to nechybí, ale ve středu by to teoreticky šlo. Že bych se teda na ten Buk vymrdal.
Tvýmu BMI to kolo taky nechybí? ;-)
Středa by šla.
moje BMI ale není postaveno na cyklistice… :)
No vida.
Ale vždyť my ti věříme, že tam dojedeš, Franto.
A teď pověz ještě tu o Karkulce.
Pojedeš se mnou autem?
Ne. ( Nepojedu přece na Buk celý kurwa den :-)
Jaký je zde názor na zimní ježdění v této bundě?
S touto konkretni nemam, ale levnymu softshellu na kolo bych se vyhnul (neudycha to). Od Force bych bral radsi tuto.
tak, tak, softshel nebrat
Tedy zřejmě platí rovnice levný softshell na kole = sauna na kole (zvláště při vyšší potivosti bikera).
Dám na Romana.
Tu X70 mam ja a dobry, zejmena na silnici kvuli vetru.
zalezi, co beres jako zimni jezdeni. do –10stC a vic je to vpohode a potit se moc nebudes. mozna to zni ironicky, ale takhle softshell opravdu ke spokojenosti pouzivam. :-)
Neber vsechno podle sebe ;-) Ja se potim napr. ve vsem a jak znam Babicaka, tak ten by byl zplavenej taky jak prase.
Jó, dobřes mě popsal :-) :-) :-) . Je tam nějáké to kilo tuku navíc.
jestli to bude stejné kvality jako dečky na tretry co jsem koupil od nejmenované firmy, tak servus kaiser :-(
Tak ja mam od Force druhym rokem zimni capaky bez vlozky s Wind membranou, a vzhledem k cene dobry. Jen ten klasickej zip u achilovky meli nahradit pruznym materialem, takto cekam, kdy se to vysere.
Mne se uz vysraly, bordel a pisek udela svoje. Mam to presity na jiny zipy, ktery snad vydrzi dyl.
Exik uz to ma taky zasity.
Já to úplně zašil, a ten funkční co zbyl na druhý noze raději nepoužívám. No stejně je to jedno bo se ve švech na kulách už trhá vetchej horní matroš a igelit membrány leze ven. Mám je teď třetí rok. Když je srovnám s původníma kalašema (ty vydržely 7 let) tak v přepočtu na prachy vydržely force vlastně stejně.
Ja mam naky novejsi kupovany letos v lednu myslim. I prestoze jsou xxl, tak bych tam nohu pri uplnym zasiti bohuzel nedostal, nechapu proc tam nedali neco pruznyho spis, to je ale zatim jedina vada. Prisla mne blbost to reklamovat, kdyz by mi dali asi ty stejny se stejnyma zipama, tak jsme to radsi doma presili.
bo se ve švech na kulách už trhá vetchej horní matroš a igelit membrány leze ven
Asi špatnej vercajk.
Ty chceš abych řek, že mám největší péro na světě, to já poznám.
Rozhodně ho nevytahuj.
Hele ja mam doma softselku, kterou nosim jen kdyz jedu nekam autem a moc se nehybu. Loni jsem resuscitoval kouzlo staryho sustaku a nedam na to dopustit. V mrazu si pod to vezmeš svetr a seš jak v bavlnce.
Jak se jmenoval ten tvůj nedávnej oblíbenec ? Teď tady máme USPS.
Nechápem?
btw: teď to bude dobrý akorát na Holedná Hill, co řikáš?
Nic.
no tak abych se psychicky začal chystat na mikulášskou :)
Včera jako za mlada, né ?
Zase tam Franta poslal 13 kousku ?
je to k nevíře, ale jel jsem později než Polka :)
Na Vas se mi pane libi, ze jste tak zasadovej :-D
jako bych to už někde slyšel :-) :-)
sem včera jel s vizí že jedu naslušno, poněvač du dnes pařit do šlapanic. :)
:-)
Škola, chlapče, škola…
Uz je cas, pane profesore, musime jit(jet, rano brzo vstavate) ;-)
Co je se školou?
Ve středu je Martina … husička … ?
Myslis, ze bude Lada servirovat „beujolais nouveau“? ;-)
Když si ho u mne objedná, tak proč ne. :)
Mu to porad, bylo by to zajimave zpestreni ;-)
Nevím proč k něčemu tak dobrýmu, jako je pečená husa, pít něco tak nedobrýho jako je mladý víno.
Škopek!
Protože móda voe..je potřeba využít burcakovyho nadšení, aby se toho ze sklepa vylifrovalo co nejvíc a co nejrychleji po sklizni. Pak už jsou s tim jenom starosti. :)
Tak to jó.
Pardón, to mělo být všeobecně do diskuse.
Všeobecně do diskuse: Včera jsem viděl cyklopoustevníka
Byl pri smyslech? :-)
Jo, systematicky chystal bike k akci. Kontroloval zrovna tlak v pneu pohmatem, bike pěkně na stojánku, umytý.
Jaroslav: tam by se ti líbilo, pěkně hladký a jetelný to tam je. Schöne Aussichten überall
…pises o tom stejnym co me do posty? B-)
každý holt potřebuje jinou motivaci :-)
na každou svini se vaří voda :)
Jestli není trochu zákeřnej ten můj nejkamarád.
Je mi jasný, že tě to tam láká.
Doufám, že jsi neporušil zákaz vstupu. ;-)
Bo jsme včera s Polkou byli okouknout SMK a pár individuí zřejmě má problém s čtením psaného textu a nutně musí projíždět nehotové úseky. I přes prosby stavitelů.
Vůbec jsem tam nebyl.
A tu tabulku jsem taky neviděl
Zdravím z KaŠenova :)
Doufám, že se máte kluci fajně! Otevřela jsem po dlouhé době B-F a jsem ráda, že Vás to táhne furt směrem na BUK :).
Majte sa!
Marťula
…tak ve stredu 16.30 v Obranech ;-)
:-)
Jak jseš na tom, Lazare? Co tak nějaký ten šmelc o víkendu?
Snad pristi patek
Zítra by to šlo…
Zítra Obržan, 16:30. Tak buďte dochvilní, když jede ta Marťula.
Jo, to Mariánský se mi nějak zajídá v poslední době. Jo a na tvé turistické vrstevnici Hádek-N.Dvory bylo místama bláto minule.-(
Ale jen tam, kde po ni tece potok a pak nahore v dire po kaluzi.
Neboj, až budeš mít modrobílé enduro tak to taky projedeš. ;-)
Tak to se pak přímo nabízí výjezd Malebným údolíčkem. Dlouho jsme to nejeli.
Zadny malebny, to je udoli svini, nebrat!
Copato? Máš nějaký zážitek? Povídej. . . . . . .
Nemam, to je snad stara znama vec, ze to udoli stoji za vylizprdel :-D Nahore mas pohadkovou a pres udoli dalsich hafo vrstevnic.
Já s Polkou 16:45 Obřany.
Bilovice voe :-)
Zase vy dva? Myslím, že mě bolí v krku :-(
…a picha v ousku, neboj, nenecham te v tom ;-)
Na kolik % slyšíš ?
http://sport.idnes.cz/…orsport.aspx?…
a jsou lidi, který na to čučí a ještě za to platí :-)
Hlavně, že to vrčí. Viděls voe ty powerslidy?
Teda, to bych jel taky, ale já mám zítra D1 – Poprad. Tak ji ode mně pozdravujte.
Jeste nez na Slovaci udelali tu dalnicu, daval jsem Poprad – Brno za 3:30 – 4:00, dle provozu ;-)
S firemním autem se držím limitů, žádnej budget na pokuty nemáme :-) A zrovna na SK, kde potkáš za jednu jízdu víc radarů, že tady za 10 let, je lepší se těch předpisů držet. U Popradu mně i známku zkontrolovali, to jsem v ČR ještě nezažil.
Rychlost ještě nikoho nezabila…
Jeremy Clarkson
Ó ty bláhový. Pí Svobodová má jiný priority a lokality.
Zaviram továrnu. Člověk musí dřív vyjet, aby se později dostal domů.
Závěr dnešní vyjížďky. Schwalbe hovno drží.
…jsi to pivo vylil? :-D
:-))
P.S. Jestli máš záznam ze včerejška tak mi ho prosím pro zajímavost pošli. Sorry, že jsem v Bílovicích nečekal, ale už jsem spíchal dom.
A my jsme se radovali, že tě pomahači odchytili :-(
Jako trest za opuštění jednotky v boji.
Nemam, jeli jsme notoricky znamou trasu (az na ten mechovej chodnicek mezi zelenou u Ochozi a lomem).
Dnes po cestě z práce přes Bitynu se mi zdál prýgltrail pod tím listím nějaký nebezpečný, schody na Zouvalce nějaký větší … Ten proces stárnutí probíhá nějak rychle.-(
Neboj, v breznu se to ponekud narovna ;-)
Zpomalí ?
Ten proces asi ne, ale jeho vnimani na kole snad jo ;-)
Jestli si koupí něco jiného než 29 tak ne…
Já tam vidím jasně přímou uměru tohoto procesu s tím neustálým a svévolným vzdalováním z akce.
Blbost, kámoš má 67 a pořád jezdí motocross jako za mlada.
Nic co bys nedal v pohodě na CX :)
Sis mě spletl s Depkou asi.
Levnej fór. Myšleno obecně. To listí vs šutry je momentálně hodně nevyzpytatelný.
Nevylil…
Záznam bude večer.
;-)
Fčera nebyl.
Docela volej, od pepka bych čekal víc :)
Voe, to se ti kecá, když sis šontal sám podle sebe. Když ti dva nasadili tempo, tak jsem to chtěl mít co nejdřív za sebou :-(
Nejlepší kamarád no :-)
Nepotkal jsem te dnes nahodou nekde u Breziny?
Je to možný. Šli jsme na husu.
V kolik jste dojeli ? Já odjížděl v 17h.
Já tak 17:45. ostatní tak 18:45
No dovol, zapomínáš, že jsem je o 3/4 hodiny oprášil.
…spis ojebal po cyklohighway ;-)
pardon :) zapomínám
tak co ten šmelc?…mám tam nový, většinou bezbolestný sjezdík..:)
Tento tyden leda ve stredu.
Proč ne.
…tak ani to :-(
Takže sám, když už jsem to nahlásil doma.
Dnešní cíl?
Pro mne je jasný… :)
Neuletět? ;-)
Jako vždy v poslední době.
Kolem 16.30 v Bílovicích?
Tama prosvištím 15:45. Kama jedu se neptej. Na terény je tady jedinej guru, ten by ti pomoh, ale ten se nehlásí.
ja jedu ráno v 5h do Hradce, takže 0 bych foukl ještě cestou zpět :) asi přikůpim rotoped a kastl lahváčů, nikam se mi vod televize nechce, kor v takovým fukéřu. :)
Zběžně jsem juknul na program, že by rada Vacátko ? Nebo ty kuchařský soutěže ?
Tak zatim to mucidlo nevedu, tak to vobsere úklid ve sklepě. :)
No včera to byl pohodový večer s Motýlem.
Ty školní povinnosti mají něco do sebe…
Nutis mladyho, aby se učil do pulnoci a obhajujes tim útěk z hospody? :)
Musím ráno vstávat. „Učení“ zatím zvládá mé lepší já.
http://brnensky.denik.cz/…0151119.html
Dostatek k debatě.
Festival „Nad Brnem půlměsíc“
Musím se přiznat. Kdysi jsem byl taky v mešitě. V Kuala Lumpur. Koberce fakt dobrý. V Brně nemám zájem.
Zbytek debaty nechme na Mikuláše :)
Kdo si ustlal v Adamově na přejezdu kolejí bývalé vlečky aneb…
Docela obsáhlý vlákno.
Hlavně ta fotka na konci vlákna je tedy síla :( . Asfaltový lišej.
Tak to každopádně příště.
To zas včera dojelo dom spousta frustrovanejch šoférů. :-) S tou výroční hudbou je to takový nemastný.
no něco podobného praktikuji min 2× týdně mezi auty na cykloautopičastezce u Anthroposu…
zase na nácvik bunnyhopu dobrý, ale pitchuju vždycky až k muzeu kua…:-)
Bych tam dal intervalovy starty, aby nejezdili tolik ve skupinkach :-)
Já jsem byl vychovanej přece jen jakýmisi, takýmisi pravidly.-)
Chtěl bych připomenout, že na Eurosportu právě jede ROC. Já jen, abys nezapomněl
Díkec za připomenutí, tvá SMS mě zastihla na cestě z Lanškrouna. Za chvíli přijde návštěva, potažmo padne nějaká lahvinka, takže zítra nic. Nebylo o tobě ted vidu slechu delší dobu.
Zkus někdy ťuknout na tu obálku v pravém horním rohu
Voe, N Á V Š T Ě V A !!!
P.S. Seš v nějaké ilegalitě, nebo co ?
P.P.S. Tak seš nebo ne ?
:-D vy jste dvojka…
ROC bude dnes na eurosport II ve 13.00. Tak návštěvu včas vyhoď ven a sleduj.
Pro Páju: to by se ti taky líbilo, všichni mají stejný autíška, tak je to i po tvém fair play.
Tak urcite......................................................................................................................ne.
A dá se vyhrát i bez jěždění na červenou?
V zásadě si dokážu představit, že už byl alleycat, kterej se bez toho vyhrát dal
(třeba první JADA, kde se najezdilo a naběhalo aj tak tolik, že se semaforům
dalo buď vyhnout anebo aspoň nenabrat výrazný zpoždění), ale kdybych tady stál
na červených, tak tu skupinku, co jsem s ní jel, už asi nedoženu.
Ale teda mimo alleycaty semafory respektuju. Tady si to obhajuju tím, že je
jednak nepracovní den, a druhak je nás dost na to, abychom případně byli vidět a
nebylo to vyloženě nebezpečný, ačkoliv nefér/nezákonný to samozřejmě je.
ty voe… tohle potkat, tak dnes sedim.
Banda zmrdu co nema nic na pracu. :)
Nezáviď.
Jako to je celkovej obraz dnešní společnosti. Bohužel.
Jen info pro noční střelce, ať nejsou překvapení:
Dne 23. 11. 2015 v době od 22 hodin do cca 24 hodin bude z důvodu kácení vánočního stromu zcela uzavřena komunikace mezi obcí Račice a obcí Bukovinka.
Uzavírka komunikace bude probíhat za účasti Policie ČR.
Jestli se účastní i Život na kolech není ve zprávě uvedeno.
Srabi, meli to dat na 23.12 :-)
Co tento tyden? Pocasi vypada stabilne, ctvrtek?
Proč ne ?
Kde se v Brně dají nejlépe vyzkoušet a koupit zimní tretry Crono Artica, nebo Northwave Celsius?
Jeste zvaz ty XLC, ted se probiraji ve vlakne zimni tretry…
Zajímavé, kde by se daly vyzkoušet? Mám trochu atyp nohy, potřebuji vyzkoušet.
Hlavne si vem o cislo vetsi, nez potrebujes. Aby jsi v nich mel i se silnyma ponozkama komfort.
Vsak to kup a kdyztak je vratis. Na me to pusobi za ty prachy divne…tipuju, ze nekde bude hacek :-) Ten zip zepredu neni dobrej napad, sice YKK, ale jakmile se do toho skvirkou nahodou dostane bordel a pisek, tak vsechno spatne. A aby nebyla mekka podrazka za ty prachy, ale to by ti treba nevadilo. Kazdopadne teply budou.
jj, pochybnosti o tom zipu tam pisu taky
Ten zip asi neni uplne idealni, na biku to nejspis nebude trpet tak mechanicky jak na bezkach (hlavne pri brusleni), ale blato a pisek na biku je snad jeste horsi.
Rekl bych mu, kup si NW arcticy, ale ta cena, co dnes za NW chteji, mi pripada nechutna.
Ted jsem si je prohlizel na velkejch fotkach a ten zip je udelanej dobre, bordel by se do nej moc dostavat nemusel. Mne se ty boty libi, za ty prachy tuplem, ale jak uz jsem psal, jen z fotky, bez toho, ze by si to clovek osahal, se to posuzuje blbe.
Zkus Lyžárnu. Měli tam Pearl Izumi za 1200,–
(tedy pokud máš nohu 40 :-)
Jo, ty jsem taky videl ;-)
Crono by asi meli v BB cyklosport v Ceske (kupoval jsem tam vloni). Northwave jsem v Brne nikde nenasel…
NW mívá Šírer a v Cyklopointu u Kampusu jsem je taky zahlídl…
Crono mají aktuálně v České ve velikosti 47, ostatní do 3 pracovních dnů.
A viděls je naživo? Vypadají dobře? Že bych to vyzkusil.
Vždyť ty už botky máš, děláš zásoby ?
Ty jsou „vodomilné“. (Sají vodu až ze země, jak jsem se přesvědčil na prosluněné vyjíždce v Jedovnici.)
Videl jsem je a pusobily celkem lacine.
Píšu si – čt – modní přehlídka a zkoušení papuček.-)
NW jsem kupoval v Hobby sportu na Veveří.
Hobby nebo treba HaPe.
NW vyzkoušeno, jsou na mě úzké.
Narazil jsem na Exustar, má 3 přezky na sucháč, pro širokou nohu jak dělané.
Hle, muž činu.
Ve čtvrtek už bude zimní obutí.
na exustar se vyser, podrážka klouže jak hovado a je vnich zima. :)
:-)) To je jak ten můj příběh s novým bikem. Hlavně si do toho nenechat kecat.-))
Ja mu do toho nekecam, popisuju vlastní zkušenost a jen doporučuji jak postupovat při nákupu. :)
Měl si je? Já mám problém, jak kolega ve vedlejším vlákně tady
To sem vubec nepochopil, reaguje na ty XLC, ktery se zapinaj zepredu a pritom pise „nedopnul jsem je nad kotníkem“
…asi nateklej kotnik ;-)
Ja mam tu starsi modro-cernou verzi Exustaru.
Oproti letnim tretram s navlekama je to obrovsky posun. Udajne jsou mene teple, nez vetsina ostatnich zimnich treter, ale osobne nemam srovnani. Kupoval jsem je za cca 1700,– a tomu ± odpovidaji (nelibi se mi treba ten suchy zip na neoprenu – docela ho trha, podrazka extremne klouze, jsou tezsi). Vice bych za tyto konkretni nedal. Ale aby to nevyznelo negativne, jsem celkove spokojenej :-)
Zimni tretry jsou asi ta nej vec na kolo, co jsem si kdy koupil. Nicmene, az ty Exustary doslouzi, hodne se budu rozmyslet, jestli jeste pujdu do zimnich, nebo si koupim platformy a budu jezdit v zime v pohorkach – uz jsem se X-krat prosel vedle kola, kdyz mi namrznul snih kolem kufru, a to vozim Timy.
podrazka klouze stejne jako kazda jina podrazka z tvrdyho plastu, ktery na tretrach byvaji. zima mi v nich nebyva. ale nejaky trekovy boty poslouzi minimalne stejne a jsou univerzalnejsi. takze kdyby se me nekdo ptal na zimni tretry, reknu mu vyser se na ne. ostatne i letni jsou dost neprakticky. :-D
No ja uvažuji že zimni i letni tretry dam do komise. Pohory i tenisky jsou ve vincku praktičtější.
To pridas zdarma k te Lajtvile ;-P
A kde máš gumáky? :)
V gumakach jen do sklepa. :) po dešti tam nastupuje voda. :)
Exustary jsem reklamoval (rozpadala se kozenka okolo) a dostal jsem nove. Z tech upadla po case podrazka. Treti pokus jsem jim nedal. NW treti sezonu a pohoda. Vcetne teplotni.
Ja uz na tech Exustarech tocim 5tou sezonu, tuk tuk.
Ty mas asi ty starsi. Ja mel ten novejsi model.
jj, mam ty skaredy modro – cerny
Já mám ty krásný černomodrý jinak jako Roman, spokojenost.-))
Celsiusy nacinaji uz 8 sezonu, na to, ze s nima jezdim do prace prakticky denne, vydrz fantasticka.
tretry se nici chozenim, ne jezdenim do prace. ;-)
Na chozeni si tretry neberu ;-)
Slovíčkaření. Oba dva.
Proto si z Lopeníka vycouval, abys uchránil tretry od Javořiny…přiznej se zbabělče!
Ale to byly jiny tretry O:-)
Hoši, hoši, hoši, takže teď řešíme škrpály a hejblata:
Čepy, tlumiče, kluzný pičovinky:
To je ten co dela takovy paskvily? :-) Bacha na modni policii!
…jak kdyby v lete vo neco slo :-D
V létě se do toho víc položím, v zimě se na to možu ******.
Nech toho, takový řeči jsou nakažlivý. V poslední době mám problém vyjet ven do zimy. (A v létě zase bylo furt horko)
A co ouško(a) ?
A co dneska?
Dnes ano…
To je naprosto vycerpavajici odpoved :-D Vcas upresni.
Takze kdo dneska jede, ty, Maňas, babicak.....pepek?…motyll?.....depka?......obda???;-)…dal uz radsi nebudu pokracovat, at to nekdo nebere jako vtip.
Mám je. S „nálezným“ se spokojím příští pátek, tedy na Mikulášské.-)
Dík moc :), jasně, máš to u mně. Nebudeli pršet, budu i v neděli večer nahoře.
Víkend ne.
Macocha,voe!
Je to sice trochu přes rozpočet, ale je to z Brna a je to objektivně konečné řešení
Hodlas prohanet Polku? ;-)
To je pro Maňase. On to furt odmítá, myslí si, že turbodiesel furt jede. Ale i turbodiesel časem zvadne. Eště pár desítek tisíc kilometrů a vstřiky začnou ukapávat, komprese poklesne, pumpa na repas, ehm na bypass . . . . a neopravíš, neopravíš to, ani kdyby ses posral :-(
A pak v osumdesáti, nebo devadesáti letech bude zase shánět nový kolo, tentokrát konečně s motorčekom.
Koupíš dálniční známku na motorku a tradá na rychlebky :)
dalnicni znamka na motorku neni, ale po dalnici na moto jezdi jen magori. minimalne po te nasi
Já vím, to byl vtip, ale děkuji. :)
Za co mě máš ?
? To jsem psal výše, turbodiesel.
Co středečka? Má býti teploučko. . . . .
To je dnes taky. Bude bláto, ale po asfecu se dostanu všude(skoro).
Stredecka asi jo, akorat nevim, jestli v terenu nebude blaticka privela.
Blátíčka priveĺa > Holedná kopček zavolá
Preco nie, na Buk jedete stejne v patek, akorat s. Maňas by mel zajistit ty Manicky…at zas nekde necvakame zubama.
Jako že bychom se sešli na Maničkách ?
4 místa jsou zamluvený na 18-ou, více místa nebylo. Náhodným nepravidelným účastníkům vyjížděk to bude nejmladší nosit ven.
Vyborne, akorat ta 18 je malinko driv, ale ty nam to tam do cca 18.30 urcite podrzis…
Včera povídal p.Březina, že na 17-ou je tam nahlášeno 8 bab ze sauny, tak jestli byste si neměli pospíšit. Na druhou stranu věkový průměr sokolek se neodvažuji tipovat.
…biatlonova reprezentace CR pri regeneraci?! :-D
To by byla jiná káva.-)
…to bys tam byl uz pred patou, co ;-)
Urcite se tam bude prasit? Rano jsem se radeji drzel hesla asfalt je taky dobry povrch :-)
Uvidíme. Prášit se asi už moc nebude (Jenom aby nás pustili do hospody)
Ty blatniky tam asi radeji necham.
včera se prášilo tak, až mi začal vrzat čep v rámovce…:)
Není možné. LV nikdy nevrže a POCITOVĚ se vůbec nehoupe
..taky si to nedokážu vysvětlit..:))
Taky jsem naletel. :)
Já úplně zazdil, že je prosinec.