…se s tim Bauhausem presunte sem;)
…se s tim Bauhausem presunte sem;)
Dnes jedu nahoru Bauhaus už řešit nehodlám, protožea doma na mne čeká zasviněnej bajk.
No chce to trochu oklepat …
Fando, chtěl jsem ti říct, že ti teda věřím :-)
A teď pojďme probrat, o kolik se zvednou emise díky těm vytuněnejm vehiklům dodavatelů hobbypotřeb a trabantů nákupuchtivých lonťáků :-))
Ne, to byl fór. Shrnul bych to tak, že většině brněnské kliky poločerný developerský rejdy nevadí, zejména odehrávají-li se v uctivé vzdálenosti od jejich příbytků. Tečka.
Na kolo asi nejedu, včera jsem to podcenil a lehce se nachcíp.
Člověk ten plevel nestačí kosit, že ? Možná by potřebovali tvoje starosti.
Bauhaus neBauhas, ceka nas vikend.
Takze suma sumarum :
Sobota : Omice + Bobrava + Ostopky + Prigl
Sraz v 9:30 na Risovce, pokud mne nekdo prijede na proti, budu kolem 9te v Bityne
Nedele : solo Karkule se strevicema
Buď VB nebo RS, uvidím v jakém stavu bud ráno. Ne: a bez závoje ?
OK, kdyz tak budu na mobilu.
nebyla jsem solo a světe div se, bez střevíců…
Koukám, vyvinul se tady zajímavý trend a tak si říkám: „Kdo jsi bez viny, hoď kamenem“ ..třeba ty, Romane :-)
Co to ? Po 14 dnech ?
Bauhaus jebu, ale ten můj Talas tam čekal na kupce :-)
Mimochodem: víš jak řekne baníkovský fanda kámošovi, že mu utekla žena?
Pyča f pyči, pyčo!
Ten Talas by byla supr volba na 29'' BigOne :-)
Mimochodem, nevim, kolik mas naskudleno, ale misto kol bych zacal z gruntu a vzal od Scotyho tu Lajtvilu, kola + vidlu resil nasledne.
Že on ti slíbil nějaký procento ? -))
Tak urciteeee :-)
Na Scotyho Lajtvile, když pominu, že asi není na prodej, bych nedosahl na rodla, příteli.
Naškudleno…no tak dám míň na stavebko a tak vůbec :-). Nebo zkusím Provident, ne :-))). Taky musím prodat toho Talase, na kola už kupce mám…
A nezdržujte, jsem domluvenej s Hanákem na předání vidle.
No ramovka prave ze na prodej je, viz. bazar…
Ty kráso! To mi řekni, o co mu jako jde?! Scoty!! Si chystáš oholit nohy a vrhnout se na silnicu, nebo co?!
mk 10 nebo mk 11
mk10 se nehoupe?
Co jako?
On bude jako lítat, jo ?
Nevím, možná ho žena už nechce doma. Nebo radši MK11
To bude dobrý na ty bezďály, co mu furt ničí ten hrázotrail.
Agentura Pro uvádění BFinformací na pravou míru uvádí že:
mám 3 rovnocené rámy LV: mk9, mk10, mk11raw. Mk11 si bere kámoš. S mk9 a mk10 jsem chtěl založit chov, že bych z mk9 udělal jezdivého lítače, úzké gumy, těžší převod atd. a mk10 by bylo hard EN díky svým genetickým předpokladům. Ovšem kdyby se našel zájemec tak by mně pravděpodobně jedno kolo postačilo. Fakt je, že mk9 v takovém stavu už za ty prachy budu těžko shánět…
:)
Scoty, ty seš hovado! :-)
Jasně, postav jeden šperk s osazením ala Kubad.
Jenže šperk nic neřeší. Navíc moje a Davidovo kolo se zas tak moc neliší. Ani hmotností 11,75×12,13. Já mám navíc široké sedlo, pedály, teleskop…
Výhoda dvou kol je především v úspoře času stráveného přestavbami pro různé podmínky.
Kliky Next SL, náby Chris King a jako trumfový eso ty ráfy Enve :-)
Jinak šťastný ten, kdo si může střídat kola (ba Lajtvily) dle podmínek…
ja bych to tu nechtěl svinit, ale jedno kolo opravdu nestačí. Už jen když se ti vyskytne potřeba náhradního dílu na kterej si musíš počkat. :) ceny do toho tahat nebudu, k těm už se vyjadřoval kdysi Jiřík :)
Jé, hele, vpravo nám bliká reklama:
http://www.led-expert.cz/…lovka-SSC-P7
To je ta moja lampa, eště vytuněná s červenou :-)
no vida už teho nekdo dovezl kontejner narazil si na to svejch 10–15% a hura s tim k širokým masám. :)
Přesně. Ale jak píše Depka: za +10% máš +300% na klidu dojde/nedojde, co s tím, když nebude svítit…
Fando, zkus místo Hopekravin tu 8000lm. To by mě zajímalo :-)
hope je minulost, na chvíli jsem dostal rozum, prej se dost reklamují, lupine je prý spolehlivější :)
Ale tohle by bylo nejvíc :-)
Kecám, mám tu XML.
Neni to Seafelduv kamen v Podyji? Odnekud to znam ten prvni obrazek.
to vlevo je 601/901?
O Bauhausu dnes nepadlo ani slovo. Většina sjezdů supr, jen ty výšlapy, ty výšlapy, tam museli mít chlapci se mnou strpení.-( Na Holydné jsem konstatoval, že by mně ani tak nevadila, ale muselo by se jet furt dolů. Hospa Střelice o ničom, závěrečná vedle Vesla zima, ale vaří.-) V souhrnu dávám dnešní vyjížďce 9 bodů z 1o-ti.
nene Bauhaus se diskutoval jednou cestou dokopce :P
Při výjezdech jsem nebyl účasten diskusí.-(
No kdybych se rano blbec vykaslal na ten sjezd Holasice – Bityna a dali jsme pak jeste tech par cesticek v okoli Ostopek (ktere si pamatuji z doby pred 10ti lety :-)), dal bych 10 z 10ti. Ale jo, spokojenost, ted jeste aby mi ve stredu rozhybali krk a bude to OK.
Nahrada za Veslo je dobra, atmosferu to ma, krb taky (akorat to chce sedet pobliz), no a 2× chmelenej Poutnas je taky fajn.
Do Kurimi jsem to dal vcera po asfaltu (prekvapilo me, kolik jeste jezdilo aut), a tam uz jsem to psychicky neunesl a dal pokracoval polnima cestama. Celkove 103km, spokojenost.
par cesticek v okoli Ostopek (ktere si pamatuji z doby pred 10ti lety – no to bychom je tam tam byli bývali hledali do půlnoci. (A já jsem neměl to světlo)
Jseš nějakej přecitlivělej s tím světlem.
Na Holydné jsem konstatoval, že by mně ani tak nevadila – to lze jistě označit za zcela zásadní a přelomové prohlášení, na kterém se dá stavět do budoucna.
Špatně jsi zařadil a ještě jsi to nedokončil celý. A právě ten dovětek bohužel nikdy nesplníš.
okolo třetí frčím vlažným tempem směr bílovice adamov křtiny na industrial vehikl stroji.
Viděl bych to na čt a bez bauhausu.
si dam pauzu mohly by mi povolit stychy.
Kam pojedeš, Jaroslave?
Co tak oficielně ? Já ti nevím … Bitýška ?
Dnes jako i jiné st, když hrajou baby Žabin doma chodíme do Ambry, je to spíše pro Depku. Bohužel dneska ho asi mít nebudou.http://www.facebook.com/ZelenaKocka
Měl bych tě upozornit, že dnes žádný dlouhý vysedávání. Šup šup a dom.
Tak nic, dneska je to nějak na mašli, všichni jsou v deprési, všechno MĚ bolí, tak pojedu raději dom, Renča MĚ dá nějak do kupy.
Tak zrovna v takovym stavu je prece nejidealnejsi jet do hospody ;-)
Tam jsem byl včera přece po basketu.-)
tak oslavany lahoda :) to su zvedavej jak mi zitra poleze ta vodicka z mendlaku. :)
zdarec a co na kole jezdite :)))
jezdíme, jezdíme
Tak to seš srdcař! Viděls formule? Mazec, co?! Vlákno Formule 1 mě ale číst nenuť :-)
Kluci, neválí se někomu tady poblíž (Pepek, Jiřík…) doma zbytečnej zadní upínák? Provizorně k zapůjčení…
válí
Dík, vyřešeno :-)
ja sem teda formule neviděl, jezdím a upínák mám doma, ale beru v potaz že to neni poblíž. :P
jen ať se projede, sem si pro ten slavnej Mortop taky musel zajet.
dybys řekl, tak bych ti jej dovezl :)
apropo ty dvě poslední serpentinky nejsu schopnej projet. :(
No vida, to bylo řečí, prý na slickách, :-)
tak ty sliky platí, holt su vemeno :(
S čím potřebujete poradit, pánové?
třeba jak nasadit plášť tak aby neházel že. :)
Povídej.
jsem diskrétní :)
ale když jinak nedáš, tak si koupil nový ráfky a namrdal tam něco co tam nepatřilo, teď už to pude normálně :D
Aha.
Diskrétnost nežádám, ale pravdu bys mluvit mohl…
závidění nových ráfků a celých kol se nedá srovnat. A to nezmiňuju tu vidlu :-)
50 psů.
z jeho dalšího používání.
slovickareni
Který serpentýnky zase ?
To neřeš :-)
nacvič si to a pak mu to mužeš předvest :)
on se mnou nechce nikam jezdit :-(
specielně tady se to dá krásně šmiknout po silnici :D
Já si to chci zkusit sám. Ale třepat se někde do pr..e, to teda nebudu.
neboj fšecko je to u nás na dvorečku :)
Trefit se do branky ? A to tam jezdí i Pepek ?
ty máš fakt dlouhý vedení, samozřejmě je to po cestě na B.
Když tak pěkně prosíš, tak to zařadíme do té Mikulášské vyjížďky.
tak esli napadne sníh tak beze mne :)
Budu solidární, natolik znám toho hazardéra.-)
Co zejtra (28.11)? Jel by někdo na trip, odpoledne, nějakou decentku cca 30km. Něco na mě leze, tak že bych to přerazil :)
Z mé strany negativ.