Takže první vypadá na út 6.12.2011 a to na základnu.
Takže první vypadá na út 6.12.2011 a to na základnu.
nemožu.
co je s tebou?
Divadlo ?
hraju :)
utery jako obvykle spatne
Mrkni pak, prosim, na email. Dikec
já tam po sedmé jako budu
To si do osmi se mnou neužiješ, jedině snad „místní“ jako Fanda, Polka apod.-)
možná
tak nejedu, je mi blbě
Pozdě, ale přece, to tě omlouvá.
Pocitam se srazem 16.30 Klajda/Lisen udoli/Obrany, kde je ni fuk…
Poslední byl Obřany, tak třeba Klajda ? V údolí bude bláto, řekl bych.
o.k.
Prý u nás sněží…
Přijedeš tedy na běžkách ?
Můžeš tuto zprávu potvrdit? (V tom případku bych quli té romantice snad i vyrazil)
Za Ochozi jsme se na kopec skrabali v uplne chumelenici, ale spis z takovych snehovych hrudek nez vlocek, cesta byla bila, to jo, ale kolem na polich nic, bohuzel to talo, zpatky uz bylo misty pomerne mokro.
Na zakladne temer vylidneno, jen Bob a pak dojel Jura…
Jesteze jsem zustal doma.
Tos spatne pochopil, nebylo proc zustavat doma, nalada cestou byla vylozene zimne-romanticka a na to, ze jsme nemeli blatniky jsme dojeli prakticky cisti…
Tak tady prselo teda docela fest viz. radar.
O duvod vic jet nekam, kde neprselo, ale snezilo;)
To jsme zaregistrovali v Bilovicích při návratofce, že tady byl asi chcanec. Ráno v Žabinách sucho, až ze Židenic zase namrzlý vlhko. Usadil jsi se ve špatný části, hochu.
Jj, na základně byly úplný duševní lázně.-)
Ucinil jsem dalsi krok ve vyzkumech “blikajici TRko“;) nabil jsem do nej fungl novy cerny Trustfire s plameny a svetlo si za celou dobu ani nebliklo, teplota se pohybovala mezi +1 a 0…
Já mám zatím štěstí.
černý trust fire blbnou hajnýmu v romisenu což je stejný světlo jako tr.
Ja je vybiral podle komentaru na DX, a tam si je lidi vetsinou dost chvalili…az mi odejdou nejaky dalsi modry trustfiry, asi zkusim ty Panasonicy co doporucuje pepko, minimalne pro Sparka…
Předevčírem TRko s černočerveným nabitým TrustFirem s tuzing plameny:
Brno,Hostěnice,3 Javory, Buk, Křtiny = svítíme.
Křtiny-Adamov = ani ťuk, tma jak v pytli nebýt Aurory :D
Adamov – Bílovice = sem tam blikáme.
od Bílovic domů to zas svítí jak zamlada.
Jediné vysvětlení mně napadá fakt ta teplota, protože v Josefovským údolí byla pocitově o dost větší kosa než jinde.
Kosa jo, ale ve spojitosti s typem baterek: 2 roky staré šedé-svítí 2+ hod, 1 rok modré: 1 hod, nové modré: 1hod´20
Pritom v pondeli bylo proti vcerejsku docela teplo…vcera to fakt necely 3 hodky jelo bezchybne…
Sem přikupil tohle:
http://www.dealextreme.com/…ck-set-82507
abych se teda pochlubil :-)
Venku zatím nezkoušeno, ale v pokojové tmě je to pecka, možná to budu používat v obýváku normálně místo světla…
Hurá na Holydnou, kupuji střelnou zbraň, někde si to musím nacvičit.-)
vyzkoušel jsem už všechny možné varianty a konstatuji. TR ko v chladu zapíná víc ochotněji zkratovou ohranu v Lionkách , než jakákoliv jiná vyzkoušená svítilna, protože (asi) je první krátkodobý proudový náraz (neměřitelné v domácích podmínkách) výraznější než u jiných, mnou používaných svítilen. Se stejnou, použitou a vyndanou „blikající“ Lionkou mi ostatní svítí ještě půl hoďky do 3,6 V.
Cili zaver je jaky? Koupit TRku oblecek, pouzivat specificky typ baterek (jaky?) nebo koupit jiny svetlo?
ja bych volil jiný světlo. :)
Na TR-801 nedam dopustit :-)
Maňas.
Vy dva jste se hledali. A co ti tehdá zdechlo na babě? nebyla to náhodou ta TeErka?
jj když je to zadarmo tak si to vemu 2× :)
Jo, to byla od Romana myslím. Jeden špatnej kousek ze sta.
;D je to takovy nepredvidatelny svetlo, dneska mi neblikalo ani s modrejma Trustfirama v +3.
Podle ohlasů ostatních soudruhů se dá odhadnout ten poměr na jeden dobrej kousek ze sta.
ve statistice se velký odchylky škrtají, takže jsme tam kde jsme byli. :D
Takže: (Romanova) vychvalovaná TR = 100% shit?
na tuto otázku ti odpoví můj manager fanta kocouek. :)
…tiskovy mluvci…kocouku;)
nj, letama de nahoru :)
Uz jsem ji pro jistotu rozebral a vytunil pilnickem, uvidime.
Vím, že musím míst s sebou dvě náhradní baterky, které ještě neproblikávaly.
No, ale měnit to v lese je opruz.
a hlavne na jak dlouho…
Brno adventní to nazvu aspoň, ne?! Trochu atmošku do toho. A dvojka mohla být Vánoce v Brně :-)
taky by sme mohli založit vlákno, brno v práci. :)
Tak tam bych poslední dobou měl co psát…:-(
ja to beru pozitivně, ušetřím love, játra, ledviny, řetěz a převody…možná i něco zhubnu :)
Holt každá sranda (i silnička) něco stojí.
mam v uterky volejbal takže jsem nemohla ani jsem včera asi nebyla na foru. Ve čtvrtek by se Vam asi nechtelo?
firemni Vanocni vecirek
Tak basen znam, video je brutalni :-D
su vodepsanej
to vime uz delsi dobu ;-P
chcípni
Konečně teplé lidské slovo.
Až budeš chtít zase zapsat, tak se ohlas.
haubert
to bylo loni :-)
Jak kdo .-(
Nevyjedem v nedělu? Se mi jevila předpověď solidně…
leda pěšky
merida je v pi..i? :)
merida ne,..já. :-)
Radši v sobotu
dnes mají na B vyroční schuzu CHC, tak opatrně bude tam narváno. :D
Nechcu být za Mlhu, ale možná to někdo ještě taky neví: V Ochozu u odbočky k zahrádkám mají Svijany dreizehngrad kvasničák! A to je gut, nicht wahr?
Myslíš u Michala? Nebo U Votrubů?
u odbočky k zahrádkám, ta vodbočka je přece až kus za Votrubem ne? :)
Pepek mysli u Votrubu, tam maj kvasnicak.
Jj u Votrubů. Ale asi to není bikově přítulná hospoda, nebo jo?
ja nevim, ja tam byl naposledy v deviti letech na svatbě.
ajo ja sem cekal kdy to prijde a ono uz to bylo :)
nj su ochotnej se poučit z chyb druhých :)
Weiß ich nicht.
Pro mě není.
No ale když mně ten 13 svijanský kvasničák hrozně chutná :-(
A navíc by ta moje návratová dráha takto dostala ještě další pěkný rozměr.
Ale docela jo. Nebyl problem hodit kola na dvorek (v zime), obsluha normalni, jidla taky. A ty Svijany taky muzu.
tak co panáčci, úterý, středa, čtvrtek, možu prakticky kdykoli.
Cekam na zadni hydru, pac delam 29er revoluci :) Ale prinejhorsim to dam jen s predni nebo na silnicce. Ve stredu spis ne, v pulpanove bude od ctyr verejny zasedani rady mesta, toz to chcu videt :)
eště máš zimáka ne?
Ten prave uz neni, vznikl zimak 29".
to jako cekas na neco takovyho ?
No, v podstate. Ta moje je jen trosku jina odruda
to je cena za pár? :)
Neumis cist bo co? :)
přední, nebo zadní třmen včetně adaptérů na 160mm standart. montáž
dovolim si mensi rozbor:
ta veta plati, pokud dostanes pouze predni trmen, pouze zadni trmen, aji kdyz dostanes oba trmeny. dale pisi včetně adaptérů, cimz rikaji, ze tech adapteru je vic nez jeden, cili se da predpokladat, ze dostanes predni i zadni brzdu. :-))
No a ted se podivej na nazev a na vyber pouze jedne z variant a ses doma ;-)
Ve čtvrtek budu na buku ve čtyři, ale vozem. Takže u mě ledá zejtra, pokud se do tý doby zase nedoseru.
Od čt mám frmol, jeden banket za druhým. Takže út nebo st.
takže zitra to vypadá že by to šlo. Ja teda asi start z domu. to by se ještě vidělo kdy se vrátím z pohořelic.
zejtra bych mohl vyrážet 16:30 from buzerantowitz
značka ideal
zitra a ve stredu D1 trail, takze nic :( A od patku jedna akce za druhou.
Jak vypadá operace WTB kulový blesk? :-)
hmla, ale dojedu…nemá někdo přebytečný reflex proužky na haksnu? odkoupil bych
Domluvíme se.
Reflexku máš u mě, ale vyrazím zítra. Dnes né.
dík, ale zejtra ju neber, páč já zítra nula, já možu enem dnes
OK.
Jak uz jsem psal do mailu, ja tento tyden jen ve stredu.
Jak uz jsem psal do mailu, ja tento tyden jen ve stredu.
ale zato 2× :)
trikrat, bohusu. plus dymka miru.
nj, errortel, zmizla 3G sit, tak jsem nevedel, jestli se to odeslalo…
Ehm, já čet místo sit shit.
Záleží jak se pochlapí surfaři.
Hosi jako ja teda dneska nevim, jet to jako jenom s tou predni brzdou dom vecir, az to zmrzne…rano sem se poklouzal autem aji.
takže se tam dnes budu mrcasit sám
ja si hodim pětikačkou domlouvám to i na zejtřek ale esi pojedu dnes a lehnu, tak to bude vic nahovno než když pojedu ve středu a lehnu až ve čtvrtek. Vono dyž lehnu tak to bude celkově nahovno.
Tak brzda dojde zejtra, pokud to CP neposere, toz pokud se vyseru na to schuzovani, tak bych dojel, coz je pravdepodobnejsi.
jo a jak se ti na hřebikach jezdí po asfaltu, ja zvažuju možnost přezout ale furt si řikám že to je ještě brzo kvuli pár metrům tam nahoře.
odpovim za sexecela. musis na to mit pajsl, aby ti nevadilo, ze hreby na asfaltu zbytecne hoblujes. jinak to podrzi i na vlhkych korenech. teda alespon ty moje vruty :-))
Hoši čistě teoreticky, když na těch vlhkých kořenech pojedu pomalu, že bych se třeba připevnil k těm kořenům? -DDD
odpovím sám za sebe: musis na to mit pajsl, aby ti nevadilo, ze hreby na asfaltu zbytecne hoblujes. jinak to podrzi i na vlhkych korenech. teda alespon ty moje kontinentály :-))
No eště musíš mít pajšl hlavně na to, že to vůbec nejede.
zas bez tech hrebu ti to jede vsema smerama :-D
Musíš na to mít mentálně-avotomtoje.
no pain, no gain ;-)
jako vod lhotek k laďovi to byl už v sobotu čistej led, takže jen tak dále :)
Šak to můžeš jet zadem, za barákama :-)
už je čisto
Lepší čistej led než špinavej.
:D byl jsem tam („Valašina“ a pak na Hostěnice) v neděli na silničce a hřeby mě tam dost chyběly. Ale projel jsem to.
Tak včera jsem tam byl jen já, Laďa a tři skalní, kteří se v devět rozrostli na 5. Silnice z Račic navlhlá bez ledu,zpátky jsem z tý silnice uhnul na cyklo na Olšany a těch pár zmrazků nestálo za řeč, na hřeby určitě ne, to bych už v pajšlu problém měl.
Nemá někdo navíc cca 2 aku? Sem fčera slavnostně namódil na helmu „terku“ a zjistil jsem , že není co krmit..:)
Dík
A ještě: z helmy svítíte nablízko, nebo spíš do dálky?
já z helmy nakukuju do dálky, z rodel před bajk
hmm, mně to vyšlo napoprvé obráceně a taky si říkám, že by to bylo lepší tak, jak to máš ty.
Přebuduji…:)
Urcite. Vetsinou aurora do sirky na blizku, celovka do dalky.
Nevim, co řešíte. Čelovka přece musí svítit tam, kde se díváš. To je celkem logické, kua.
Tak v tomto Tě vyjímečně podpořím.
Ja nic neresim.
Cák v neděli dopo něco hravého?
Pro jistotu jsem ti tu reflexku nechal v kanceláři pana restauratéra, kdybychom se příští týden neviděli.
Tak teda předběžně potvrzuji co jsem uvedl do mailu – u mě dobrý. Ale je to aji vo počasí…
srážky zanedbatelný, vítr silnej, ale to vás dva asi nezajímá když se zašijete nekkam do lesa.
Uvidime. V sobotu jdu na hon, v nedeli podle toho, jak se to protahne, jestli nepojedu se svistema lyzovat a jestli me nebude bolet ruka. Co mate v planu ?
Brody na šmelc, py*o! ;-)
Hmmm, toz uvidime, treba mi to vyjde.
Do diskuze, sraz Kuřim. Přes zlobice nad Lipůvku a červenou do Hořic – přesně na votvíračku. Ať se furt nemrcasíme na Babí Lom. No a zpátky klasika.
Vsak jasne. Kdyz tak mi jeste napis cas startu, predpokladam ze od nadru. Ja fakt uvidim, jak to pujde.
Něco víc blátivýho tam nemáš? Tam dopadnem jak němci v Rusku-po kolena ve sračkách.
z Kuřima cyklostezka do Bítýšky, tam dát 6 škopků a po silnici dom.
Modrá z bítýšky by mohla bejt docela suchá a pak modrá na Stanovisko bude taky jak troud :-)
Podle surfařů bude nejlepší dojet vlakem někam na západ a dom to pak už pojede samo.
Nějaký sněhový přeháňky hlásej…dětská hra. :-) Směřoval bych to na ty Hořice, ale nenapdá mě mentálně schůdná trasa do teho Kuřima…no, z Krpole jede vlak, že..ale to by bylo docela přizdisráčský :-D
Z Kr.Pola nadrazi porad kolem koleji, Lelky, Podlesi. Rano to bude vsechno zmrzle.
Chce se to v Krpoli sejít v rozumným čase, tj. tak 8:39 nejpozději.
A v kolik teda v te Kurimi ? Zatim porad nevim, jet chci, tejden jsem nebyl na biku, ale ruka boli fest.
Ruka? Tys posiloval?
Ale houby, je to skriple od te krcni patere. Neurologii uz mam za sebou, v unoru (drive nemaji termin) mam napsane rehabky + cviceni + magnety. Ted jdu obcas na masaz (diky za Pajovi za kontakt), ale ta to moc nenapravi.
Ajajaj.
…a co ti rekla ta nase samanka? Ze si mas zacit prikladat hlinu na prsa?-) mne teda skripnuti v bedrech uvolnila za chvilku…ortoped si s tim neporadil
Ze mam mirne vychyleny asi tri obratle (jeden krcni a dva o neco nize), tlacila na ne, stejne tak i na ruku. Ukazala mi, jak si to mam delat sam (nesmejte se, volove :-))… A udrzovat krk v teple a tak.
Ja to vsechno delam, vyhrabal jsem Velo 1/11 kde radili prave cviky na protazeni, cvicim, nahrivam krk, beru myolastan (uz po nem ani neusinam). Ale porad to neni ono. Minulou nedeli jsem to nevydrzel, sedl na bika, do Nedvedice pres lesy dobre, pak ten sjezdik po zelene a jak jsem sel vice na ruky, zase bolest. Tech 40km zpet domu jsem se musel hodne premahat, abych to dojel po cervene a nebral to po asfaltu.
Dobrý čas pořídit fulla.
No, hochu, co mi to jen připomíná…Kam je máš mít jako vychýlené? Ten myolastan brzdi, není tam náhodou že se nemá brát víc jak tejden v kuse??? Diagnozu si nech potvrdit magnetickou rezonancí (možná by stačilo CT).
Jsou uskocene trosku doprava.
Ad myolastan : netusim, jako ajtak ctu manualy az kdyz je nejhur :-)
Nicmene seru na to, jdu si dneska rano nechat dat obstrik. Mel jsem problem i vycistit si pravou rukou zuby. Potrebuji prezit do toho unora, kdy mam nastoupit na ty rehabky. Kdyz mi doted nikdo nepredepsal ani CT, tezko mi predepise magnetickou rezonanci. Kdyz jsem vcera na netu hledal v Brne dobreho fyzioterapeuta, tak jsem stejne nic overeneho nenasel.
Tak obstrik jsem (mozna nastesti) nedostal, misto toho mam nejaky novy lek (neco jako XENU FORTE). Udajne by mel zabrat do 20ti minut. Jo, a myolastan mam brat dal…
Pruser ale je, ze jsem si jej chtel koupit u prace v lekarne, jak jsem jel od doktora. Je mi zle, vystoupil jsem z saliny, stojim na prechodu, na silnici nic nejede, tak sup a na cervenou pres prechod. Kde se vzal, tu se vzal, hajzl policaj. Zamerne rikam hajzl, protoze jsem se mu to snazil vysvetlit, ale byl neomlomnej. Chtel bych jej videt tak zasadoveho vecer v Luzaneckem parku… 500,– v prdeli, lek nemeli, tak jsem sel do vedlejsi lekarny a zde mi slibili, ze mi jej do 14te hod privezou, tak uvidime.
Pomahat si a chrnet.
takze ukol splnen jen z poloviny. zaplatils, ale bobule jsi nedostal :-)
No, uz jsem jej splnil. Bobuli mam v sobe asi 40 minut a zadnej slagr nepozoruji. O fous to lepsi je, ale porad zadnej zazrak.
Ještě počkej, nebo zkus nějaký akvamaríny.
:-)
A takovej pěknej den.-(
A co ti jako řekli na té neurolce???Ten tě měl napravit (je fakt, že s krkem je to složitější), nebo napsat na CT!
http://www.dornova-metoda.net/
Nezkoušel jsem, ale na netu to lidi hodnotí vcelku kladně…
Dornovku na me zkousela ta Pajova maserka – to prave na chvili zabralo, ale jen poprve.
Na te neurologii mi potvrdili to vychyleni, napsali rehabky + magnetickou lecbu, ale termin az v tom unoru. Po zkonceni rehabek mam jit opet na neurologii. Pak teprve by mozna bylo to CT ci rezonance. Podelanej system.
toz potom uz leda homeruv spinalni valec…
„Potvrdili vychýlení“ z křišťálové koule…dobrý, no. Jestli je to hejblý do boku jako blok (já o tom pochybuju, spíš jak jsi to popsal bych tipl výrůstek, nebo opotřebení chrupavky, ale nejsu doktor), tak s tebou měl někdo zkusit taky škubnout-jako krkem, buď to nahodí zpátky, nebo ti zlomí vaz :-). To je právě to, co neumí moc lidí (aby právě nezlomili ten vaz), ale právě od neurologa bych to čekal. Hele, RHB si můžeš objednat kdekoliv, ne kde se to hodí jim. Máš ten poukaz, ne. U nás v Komíně by tě určitě vzali dřív.
Ja vim, ze mohl. Ale prave loni mi na neurologii ve FN doporucili kliniku LOGO, ze je to tam opet pod dohledem neurologa. Tam jsem prave letos byl, absolvoval opet vysetreni. No a ty rehabky chci zkusit prave tam (na vyber mi dali) – uz jen mesic… Po skonceni se mam opet hlasit u te neurolozky. Takze uvidim. Pokud to nezabere, budu to resit dale.
Pokud máš náladu zkusit to ještě někde jinde, mohl bych ti najít kontakt na to dr., kle které jsem chodil já. Je hodně svérázná a není moc milé, zato umí a rehabky jsem dostal snad za týden. Doporučila mi ji kámoška, která je rehabilitační sestra.
MUDr. Martínková? Popis by odpovídal :-)
Masérka, za kterou jsem ho poslal Dornovu metodu taky praktikuje, tak mi odblokovala tu bederni pater.
A sakra.-(
kuřim nádr 9:20?
OK. Urcite Ti v nedeli rano napisu na mobil, jestli jedu.
Eště to zvaž, Arnošte, aby to nebyla zase nějaká hoňka. (Jak já tyto časové termíny nesnáším, vždyť to uplně odporuje tomu správnýmu pojetí MTB :-(
Tak já asi nepojedu :-( A to sem se furt divil, že to nějak plave v zatáčce a při nasednutí lupne.)
a *****!
No – a to bylo skoro nový, jetý jen po hladké cestě dívkou. (Ale stejně to vydrželo dost, s tím lupáním jsem jezdil asi 3 měsíce :-)
Jj, to lupani vzdycky trva docela dlouho a hodne mate.
teď je ta správná doba na změnu :D
Prosím: Jen smysluplné reakce!
Např: „Vím o rámu za hubičku, čtyřčep, virtuál, 120mm zdvih“ apod.)
Tím nemyslím ten tvůj lakatoš, koupený draze, ale zato se slevou :-)
nebo se zkus domluvit s čaryfukem na trečkovi, lehoučká 120 která letí.
Značku bych podepsal, ale doporučil bych o zdvihový level vyšší variantu…Jinak je prej dobrej Trance. A pro méně solventní soudruhy Leteville :-)
Sem jel těma sračkama sám, máš u mě mínus. Navíc, jak jsem se mrcasil tou pěšinkou pod el.vedením ze soběšek na útěchov, tak jsem ti dostal takovej hlad a chuť na pečený koleno, ale nikde nikdo kdo by mě pozval, jestli mi teda rozumíš, rozumíš?
Jj, doporučil bych podmínky si vybírat a nehrotit to za každou cenu.
trošku jsem to zveličil, včera to bylo v pohodě, až na silniční návrat ;-)
Rozumím. Až bude koleno, beru tebe :-)
RIP!
Tak ten už to nerozchodí … Na druhou stranu jsi stejně chtěl něco s vyšším zdvihem, takže to vlastně přišlo jako na zavolanou :)
No řikal jsem si, nazuju ten tvuj nový Nano s duší, aby se narovnal a zatím namažu ta ložiska, co tam furt lupou :-) No a ložiska nelupala.
Ber to pozitivne…aspon si muzes udelat radost novym rameckem…
Ale kde ho ted honem sebrat? Mezi vánocema mám drtit silnicu? Bych zmrznul
..a jakou velikosť?..;-)
to nevím, musel bych se zeptat mloka :-)
Ty máš něco na prodej?
já ne, musel bych se zeptat, jestli se někde něco neválí..:)
Musel bych se zeptat Mloka :-)))
Musel bych se zeptat Mloka :-)))
staci prezout gumy na artusovi ;-)
Musis dcerce sebrat Sectora…;)
To právě chcu udělat, ale nebere telefon, potfora. Navíc to HT je hrozně nepohodlný a kope to do zadku :-(
To je výhoda těch mrňavých postav, že můžeš jezdit i kola po ženských.
BTW kdybys chtěl, tak je na prodej za levno kolo mojí ženy, velikost 17".
Tohle by byl důstojný upgrade co říkáš..
tady nevim, jestli jde predelat pepkovo zadni kolo na pevnou osu.
Na cyklobazaru je vůbec spousta nabídek, kdybys chtěl třeba něco z rodiny více do endura..
tohle zas vubec nepojede. neni to jednoduchy :-)).
Jak to myslíš? Z kopce to pojede dobře, ne? :-)
Hehe. A mne se smali, ze su vyzranej :-D
A sakra :-(
Ale jak rika Paja, ber to pozitivne – udelas si radost novym kolem (ramem) ?
Co rikas na toto ?
to uz ma pepek vyhlidnuty u hakosu v nasich narodnich barvach a velikosti 22 palcu. nemaji to drahy :-D
Za ty prachy není co řešit-šoupnu sedlo dopředu, sedlofku naopak a forbec mi festkař poradil otočit dozadu-ajeto. Akorát ta malá světlá výška mně trochu děsí.
Po zralé úvaze jsem ovšem naznal, že tento (zbytečný) mezistupeň už vynechám a pujdu rovnou do konečného řešení bikové otázky
ten integrovanej zamek je fajn ;-)
To je v BRD standard, tam to asi kupodivu stačí.
;) Překvapils, čekal jsem nějakou mašinu :)
No konečně. Takový biker jako ty si už dávno zaslouží nový kolo, ale kdyby ti to neruplo, nevyměnil bys to v životě :-). Totéž by se dalo napsat Pájovi, ale nechcu teda nic přivolávat, že…:-))
tohle by mozna nebylo spatny. http://images.gizmag.com/…itions-2.jpg
vypada to, ze na vidlicu se da pouzit tlumic, kerej ti zbyl z toho ramu ;-).
a jeste bych to opepril timto vysoce ergonomicky a prudce anatomickym sedylkem.
ja bych se nebal spajdra za málo peněz hodně muziky
Myslis Spyder? Proboha jen to ne.
vono je to imho uplně fuk jestli rock maschine, spyder nebo canbums. V čem je spyder horší než apač? :)
Tak oboje sem jezdil a proste mi ten Spyder prijde hur zpracovanej, tezsi, teda aspon v pripade hliniku no. A Apac sel za posledni roky docela do sebe a ty ramy uz celkem vylepsili. Bohuzel se to netyka 29 ramu :-D
Budu trosku lobovat, podival bych se i u RB
Vim, jednocep, udajne progresivni ke konci, nicmene za svezeni nic nedas, treba Ti sedne a cena je vyborna. Stejne tak bych si zkusil projet i Trancika, Cube Sting a Spesla Chambera (zde uz by ale musel mit stesti na rozumnejsi cenu).
A nebo se kousnout a vzit tu Lajtvilu ;-)
ja bych vzal teho marina na cyklobazaru, sice je bílej a těžkej, ale aspoň by měl jistotu že když to uveze mne tak jeho taky. :P
Jj, ten by mu poslouzil.
jj, jedno S-ko mk9 je tuším ještě skladem..;-)
Další (mk10) budou tak v dubnu, když se zadaří…
Připomenutí Ráje, včera zakoupeno a ověřeno, že se pivo páruje – nešlo dát jen jedno :-)
hej kdes to koupil, super vánoční dárek :)
V Tisnove v A-Z napojich. Kluci derou docela dost od malych pivovaru. Drive pry brali od Rohozce i basy, ale ted jen tohle baleni + na objednavku becku. V Brne by to melo mit Jaso.
Tobe obcas i desatkuje…;D
jinak Rohozec maji Na Vzpirarne na konecne 4 v Obranech, pres reku od zahradky na konecne, ta konecna je vubec dobrej plac, Svijany, Rohozec a kousek na Farme Dalesice…za chvili ani nebudem muset na tu silnicni jizdu po malych pivovarech;D
No vidis, kam bychom jezdili, celej svet prijde za nama :-)
Bilovice jsou dobrej plac, to uznavam.
Jinak, Svijany + Rohozec jsou v podstate jedna banda.
konečně bych mohl s váma na vejlet :)
v pivotekach v centru(ceska, … ) je myslim taky maji
No ale tam se nedá bikovat!?
Též zakoupeno, v JASO u Semála.
Takže mi psal Roman, že skrz nalomený hřbet nejede, tudíž do Kuřima se nemusí ject, takže bych sraz hodil na 9:OO Krpole a pokud zůstane ten cíl Hořice, tak na trase se domluvíme na místě na otevíračku 11:30. Jenom sem když tak hoďte jestli kromě mě ještě někdo jede ať zbytečně neztrácím výšku na sraz ;-)
Nejedu, ale právě jsem přišel domů z Komína přes Medlánecké letiště a bahno nebylo.
takový pěkný den…a nikdo. A já srazím k zemi mocným hněvem a divokým trestem všechny kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.
jak dlouho uz citujes tuhle sracku?
použil jsem ji poprvý ;-)
Krasnej den, ani mi nemluv :-(
Tak už jsem doma, v lese to bylo docela v pohodě, sníh sluníčko, bahno pod sněhem ještě nestihlo zmrznout, ale ničemu to nevadilo, ale jakejkoliv přejezd po autoasfaltu katastrofální. U Jelínka jsem si řek, že se na Hořice možu tak akorát ****** a zalomil jsme to do Lelek a dom. Nejhezčí dnes JST trail z Mokecu na Soběšky.
JST trail jsem dával onehdá oběma směry v noci – no a „zabludil som“ :-) ale dobrý.
Abychom to tady trocha nafoukli quli Pájovi: tak na wilsoňáku se tvrdě pracuje i v neděli do 16.00 v počtu asi 20 pracovníků. Ofšem na Pionýrské se nepracuje ani ve všední den. Asi není tato stavba tak důležitá, jako to prznění wilsoňáku. (Ovšem ukrajinští soudruzi tam natáhli stezku i přes ten úsek, co byl význačný 2cm ostny všude. Negativní ovšem je, že to končí prudkými schody s vracečkami, které nedávám :-(
Co tě na tom Wilsoňáku tak přitahuje, tam novinku nenajdeš.
Nic, jenom je to na cestě.
Však nemusíš jezdit napřímo.
Fakt sorry…
Tak co tento tyden?
Nejzarucenejsi, ale i nejstudenejsi pocasi ma byt zitra, St-Ct mozna neco spadne, ale treba by to po uterku nemuselo povolit, zvlast ve vyssich polohach…
ja bych teda jel, tam mám nejaký resty. :)
já esi, tak jedině střéda
Nůžeme zkusit tu st.
Středa by šla. Jen teda nevím, co na to moje jelito už z jedné strany z minulé středy :)
doufám že tě netlučou v autoškole. :D
Tam jsou na mě hodní :)
Když sem tě tu uviděl, tak jsem to chtěl hned zavřít, že je to nějaký 4 roky starý dred.
Taky jsem na to jmeno chvilku koukal;D
Jj, ona si vzpomene už jenom na vánoce – asi nějaká truchlivá nálada. To už by se snad mohl objevit aji Brantec.
Tak to není…
;D nepsat z mobilu, hned sem hodim aspon tu slavnou fotku…
Martula…té nějaká nová baba? ;-)
To je ta druhá
Já čet Matula a povídám si, toho neznám.
Tak to mne bude mrzet dvojnasob :( Ale tenhle tyden je pro mne do stredy vcetne zabitej :( A ve ctvrtek uz nikdo nejezdi …
Ja mam ve ctvrtek dovcu, ale moc nepocitam, ze bych to rozhejbal.
Koukám, že důvod opětovně zprovoznit gauč už bych měl…:-)
Člověče taková čtvrteční předvánoční zmrzlá romantika na Šmelcu se mi ještě včera jevila jako dobrej nápad. Ale teď to spíš to vypadá na brodění se tajícíma sračkama…A na běžky to ještě nedá.
No, predpoved na Aladinovi nevypada az tak nejhure. Dneska u nas rano –4 (vcera –6), krasne zmrzlo.
Sem byl dneska a v lese je to tady celkem pomrzly, tvrdy, da se to. Singlik kolem Hostenic krasne jetelnej :)
To vypadá, že po dlouhé době vyjedu z práce za slunka, to si snad ani nezasloužím.
A dneska zase.
Kdo teda jede a kde sraz?
Neumíš čítať ? Do zítřka času dosti.
Pak sem si toho v tom bordelu vsiml. Zetra to bude z pocasim asi na…
krom toho že má trocha foukat to nevypadá zle.
Dopoledne ma prset nebo snezit nebo co = mokro = nemam este 29 blatniky.
stejně by se ti zalepily na polňačce a hned při první jízdě bys je ukopl. :)
Tama uz nejedu! :)
proč? zitra to bude zamrzlý :) ráno to otestuju do hokny.
Rano mozna este jo, ale pak uz ani ň.
srabe :)
Nerikal sem to? :) Ale aspon to bude echt vanocni vyjizdka.
ja su teda v hokně autem a pojedu z tvarglu.
srabe :)
Tak ja bych videl asi tak, ze abych se vyhl pokud mozno co nejvic soli, vezmu to ve Slatine na kruhac a po polnacce do Podoli, snad to jeste moc nerozmrzlo. Na konecne na Rickach bych mohl byt kolem 16.30 dal asi udolim, tam byva vetsi zima, tak snad to bude zmrzly…
Tak si to kluci užijte, jsa nachlazen to raději nebudu pokoušet.
Ted presne vim, co Ti Pepek doporuci. Ja bych k tomu pridal slivovici ;-)
BTW. Dnes rano treti zebro nahozeno, srovnana kycel, zitra uz budu moci cvicit a do trech dnu by mela bolest pominout uplne. Momentalne se citim o 100% lepe, citim jen lehky tah na ramenou a sem tam pichnuti v ruce (rano jsem si pomale nemohl ani vycistit zuby). Na bikovi snad vyjedu nekdy v pristim tydnu, tuk tuk.
Že by se stal zázrak ?
No zazrak nee, fyzioterapeut, kteryho mi doporucil kamos. Jak rikam, jeste to neni uplne ono, ale to se podda :-) Za chvili D1 trail, zitra pujdu ulovit stromek, v patek Tekuty kaprik a na Stedrej den bych mohl dat kratsi pojezd na biku v okoli.
jojo, vetsina felcaru je v tomto uplne mimo, vetsinou ti napisou jen nejaky pataky, ale malokterej pozna, co je skutecna pricina a dokaze ji odstranit…
A tak to zase nee, treba ty neurolozky byly fajn (docela je chapu, ze CT nepredepisou hned). Od nich jsem to mel / mam ty rehabky napsane, problem je akorat v cekaci dobe, kdyz chces jit do konkretniho centra (fakt jsem slysel, ze jsou dobri a kdyz uz se mi to vlece X let, tak to chci zkusit vyresit).
No a dalsi minus v systemu vidim v tom, ze by jsi oficielne mel postupovat pres obvodaka. To taky nevidim jako stastne reseni. Vezme Ti krev, moc, posle na RTG a pak teprve nekam dale. Kdyz uz nic, tak minimalne den navic (poplatky neresim). Chybi mi moznost pripojisteni + jit rovnou tam, kam chces, byt by jsi misto 30ti Kc zaplatil treba 500,– (casove se to porad vyplati).
Nejak nechapu, proc by Ti obvodak pri zablokovanejch zadech/ruce mel brat krev a moc…on taky kazdej nema za zenu zdravotni sestru;D takze nemusi ani vedet kam jit…myslim, ze dobrej obvodak te v tomto pripade jen odesle na to spravny specializovany pracoviste.
Kvuli zanetum, mozna bodum, co ja vim. Rikam svoje zkusenosti, vzdycky to tak bylo. Na druhou stranu jsem s nim spokojenej, nikdy mi nepredepisoval zbytecne ATB, na bezne nemoci je spolehlivej. Pokud budu mit zimnici (neco na me poleze) a nebudu si to lecit sam, kousne me kliste a budu mit podezreni na borelku, nebo budu potrebovat potvrzeni, prevaz, proste drobnosti, fajn, pujdu k obvodakovi. Nebo protoze nevis, kam. Ale pouzivat jej jako „dispecera“ mi prijde zbytecne.
Jinak, zena mi v tomto pripade nepomuze, protoze ten organ, se kterym dela, fakt nemam :-D
Jo, v pripade, ze cloveka jen preposle, je urcite zbytecny sedet v cekarne, kde clovek maximalne chytne nejakou virozu. Je fakt, ze malokterej doktor ti napise zadanku, kterou by sis jen u sestry vyzvedl, aniz by te videl, ale pokud by skutecne fungoval system rodinnych lekaru, jak za starych casu a vztah s lekarem by byl osobnejsi nez dnes, myslim, ze by ani to nebyl problem po telefonicke konzultaci…
…organy sem neplet, vis jak to myslim, kazdej doktor a sestra se zna s jinejma doktorama a sestrama, takze nemusis skoncit pouze na gynde;P
Kdo ti to nakonec nahodil a srovnal?
Koukám, že srůstáš a táhneš. Zatím jsem na tom malinko hůř, ale bude se to lepšit. :)
Držím palce!
Tak porad to jeste tahne, ale je to fakt o 100% lepsi.
Jinak, krasnej steh, zrejme dobra svadlenka :-D
Nejlepší na tom je, že zmizla beznaděj :) a jde to dopředu, to je nejlepší lék. Švadlenka byla jedna z nej v ČR :)
co to?
Oboustranné vyvložkování :)
…ale ceho? Nejak se v tom obrazku neorientuju.
Teď už mám obě kyčle ocelové. Letci mají ptáky, já kyčle :)
ajo, tos myslim na Kralicaku rikal…terminatorrrr;)
No moc bych ti přál aby tím problém zhasnul, ale mate mě co mají společný hrudní obratle s brněním ruky…A o jakým vychýlení mluvily ty fajn neuroložky??? Cvič, ale na kliky na míči se vybodni. Lehni si na něho hrudníkem, vzadu zapři nohy o zeď, vem lehký (do 4kg) zátěže do každý ruky a rozpažuj s pokrčenýma rukama, lokty tlač trochu dozadu. Prostě aby mezi tělem a rukama nebyl pravej úhel ale aby se během toho zdvihu změnšoval a zároveň se ruka bude v lokti víc krčit. 3×10–3×15. Posílíš mezilopatkový svaly. A hrudník spíš protahuj, cvičit ho můžeš klasickýma klikama, ruce hodně od sebe.
Hlavne zes jel 2× za slunka :-D
Snad do konce roku ještě vyjedu.
Drzim palce.
Tak nechces to protahnout z Podoli do tvarglu? Fanos jede od tama…ja bych vedel kudy cca. po sjizdnych vrstevnickach (odzkouseno v pondeli) jet, aby jsme si uzili tu romantiku taky ze :)
Bohuzel, zmena planu, dnes nejedu vubec.
I já odpískávám :( přetržené lanko z karambolu objeveno až dnes.
Romantici, užijte si to! Možná budu ráda, za nezmrzlé nohy!
Lanko brzdovy? Ty tady mam dve…dojed, vymenime.
Jojo, Polka se posledni vymeny lanek na Buku ucastnil jen teoreticky, takze by si urcite rad zaspravoval;)
:-D
Hosi, hosi, to sou domluvy. Ja sem si vyrobil novej zadni 29" blatnik, splichnutej na cerveno, takze to musim jet za kazdou cenu vodzkouset :)
Toz zmena c. 2, kamaradi jsou nespolehlivi, takze pojedu, nedame si scuka tech 16.30 v Podoli u kostela?
Takže s tebou až v lednu ?
pravdepodobne…
Behny na Vysocine letos mezi svatky nebudou ?
Nač až tam? ňáky kurvy sem viděl na Lidické, onehdá večer.
Par dnu tam budem, ale zatim neni moc na cem, na kamenackach se pry tak akorat da 2 km kolecko na „Frysavskym ledovci“, coz by nas asi nebavilo http://lyzovani.nmnm.cz/ nejaky vetsi snezeni taky nehlasi…;(
jj, vim, ja jen pro info, kdyby nahodou napadlo.
buzerantowitze to taje, uvidím za hodinu, když tak nahodím hřeby a dojedu jinak nic
Nedojel…dnes to byla zimni pohadka hned ze Slatiny, nikde zadny blato, vsechno zmrzly. Udolim pod Hadek, a pak malebnym udolickem na Lhotky
jj kdyz si jedu tam i zpet sam bez toho posuka na trekingovim kole tak zitra vstanu do prace normalne.
No vo moc drivs nedojel, ty asfaltova lobby. Btw. videls nekdy treking s 10cm sirokym blatnikem? :)
voe vo jedenácti sem bil doma a pak hodinu probíhal bílej sex. :)
Koho ze jsi doma mlatil ? ;-)
Ja 12:15, udolim zpet to byla parada, aji se zkratkovym sjezdikem u mlejna.
Nedojel, navíc mi něco sedlo na průdušky, letošní sezóna byla u mě vo hovně celá.
erdomed
Chlapi, kua, tak stari nejsme, ale uz to zacina byt jak v lazaretu.
jj vysokej tlak, žaludeční vředy,… :) nejsme nejmladší. :(
Tak si švihni přesčas. Já se pojedu včil chvilu vyvenčit na Babu a někam k pryglu.
Nevite nekdo, kde by se v Brne daly zkusit tretry od Mavicu? :)
nevím :-)
Já taky ne, ale už vím kde se dají sehnat plochý gumky do zavařovaček.
Zkus zavolat do Kastaru, kam naposledy dodavali prislusnej model.
Alou do vlákna k Fandovi, simulantenbande.-)
neser