kometa !!! Aktualni stav jihlava :) uz vedem 3:0
kometa !!! Aktualni stav jihlava :) uz vedem 3:0
Zpět k cyglystyce, soudruzi.
Protože na kultovním mikulášském pojezdu bylo několik více-méně (ne)omluvených neúčastí, je třeba uspořádat další, vánoční vyjížďku. Účast mají povinnou zejména tito absentéři a také Karoš a Motyll.
Jsem rád, že jsem sebe i tebe dnes vytáhl. Zítra to asi nepůjde.-(
Ja woll. Uz mozu kdykoliv.
Situace se změnila, soudruhu. Jdu hledat vosky.
To taky neni problem.
Coze ? Neni mozna, bezky s Pepkem bych dal moc rad, cesta je cil :-)
Pokud vse klapne, budu moci ciste teoreticky :
17,18,19,22,23,27,30 : od rana az…
20 : do cca 16te
21,28 : do cca 18te
Ono do toho obas asi neco vleze, ale pokud se domluvime ted na nejakej pevnej termin, tak to pujde.
Takže tenhle týden jsem v detenční vazbě, víkend taky nula, pak týden pracovní nula, pá, so, ne tedy 21,22,23 zní zajímavě, to by nějakej den určo šel, mě napadl páteční šmelcíček s výjezdem poobědovým, třeba teda. No a mezi kozama 27,28,29,30 by tam možno taky šlo něco natlačit.
Prave v patek 21teho vecer nebudu moci.
Kapřík z hokny.
U nas z Ususi :-)
Já z hokny.
na jednadvacatyho pendluju mezi dvema akcema. smelc uz nedavam O:-)
Jako společenský člověk bys neměl ale usínat za stolem.-)
to nedelam schvalne, ze :-D
neda mi to abych nenahodil tema k zamysleni. Kasicka a jeji obsah meli slouzit jako prvni pomoc pri nestastne udalosti. Neni moralni to prolit hrdlem. :)
Jak s tím naloží, je jeho problém. Je to holt paličák.
ja to tak taky beru :)
Kdyz na nekoho reagujes, tak to pak hned nezamykej, neni to slusny a je v tom pak bordel. Takze k tve reakci ke Karosum v minulem vlaknu: co takhle kuchyn? ;-) Nebo ma holt decka pres noc trosku zadymit, at si zvykaj :)
ad kasicka) jeste ze je palicak
Někteří mobilní soudruzi se v dlouhých vláknech ztrácí a uniká jim podstatno, tak proto zámeček.
To je jasny, ja nerikal NE zamku, ale ne hned kdyz tam jsou neuzavreny konverzace ;-)
Plynule to naplníme zde.
To kazdopadne.
Ad Hadry: správně, takový pokoj u nás není a v kuchyni se suší boty… Stejně je asi po kole, dneska ráno jsem to byl ještě naposled prubnout. Z práce už to byl těžkej boj.
Ad kasička: taky jsem mu říkal, že se to vybíralo za jiným účelem a dokud jsem tam byl, tak se zdálo že je to jasný.
A jen co zmizím, tak jste ho vy zlotřilci svedli :-)
A safra.
Copak hadry, ty davam pokazde hned automaticky do pracky… Ale vcera jsme meli firemni vecirek. Prvne jsem si dal s kolegou 6 rozjezdovych piv v nekuracke Kocce (diky, Baba-Ji, Dalesice vyborny), ale pak mi stacilo cca 3 hodiny na vecirku a nepomohl ani vecerni navrat zasnezenou krajinou, sprcha a ciste hadry. Kour citim jeste ted. Jak starnu, tak zacinam chapat militantni nekuraky. Kurna, kalumet, faja, nekde pekne venku, to ma svoje kouzlo, ale cigara v uzavrene mistnosti… :-(
Já ti rozumím
O to vice pred Tebou smekam.
Tak já bych s tím měl hlavně urychleně seknout žaludeční vředy a vysokej tlak se neptá. Chodit ven je do pátého povinnost. :)
Snad ti zásady vydrží.
19. odpo
20. od rána až
jinak nula.
Vedle zamknuto, tož to hodím sem:
Když vidím toho Depku, tak jako paní náborová bych taky váhala, jestli vzít.-)
:-)
ty pohledy jsou hodně přísný :)
Kometa prohrávala…
Konec dobrý, všechno dobrý.-)
Jasně, Pardubice vyhrály!
si nejaky pucim ;-)
Chlapci, kam v Brně pro brusle? Stačí obyč, chci učit juniora…
Ja sobe i mladymu kupoval tady
My kupovali brusle u kleinise – sportobchod.cz na Krence, vykouzlil mi peknou cenu na jakysi Bauery, ale nevim, jestli tam jeste dela…
Nabídky mi chodí nadále velmi pravidelně.-(
Tak si je zruš.
Tebe jsem zrušil.
…
To jako od kleinise nebo jen z toho obchodu?
Jak to poznám, zda od Kleinise ?
No to ja nevim, ale pod moje nevim jestli tam jeste dela pises, ze ti nabidky chodi nadale, tak jsem myslel, ze to asi ma souvislost ;)
Aha.
:-D
nalede.cz
sportobchod.cz
Zacina to vypadat na bezky :-)
Jestli to vydrzi, muzeme pristi tyden udelat nejakou SKI akci, treba i s prespanim venku / v jeskyni.
Tento tyden nic?
Tento tyden beze me. Dnes vecer akorat vytahnu behny okolo baraku.
ktery? :D
Obe :-D
Mas recht, du si projet stopu, dokud to jeste neni zmrzly :)
Wopatrne :-)
Místo klíční kosti ti dali ocel ?
Po 3 mesicach nehejbani se bys reagoval stejne ;-)
Trpělivost matka moudrosti.
Trpelivost bohuzel nevedu, dochtori vi sve.
…stopovani a lov jeskynniho brtnika bude taky? Ze by pepek mohl udelat takovou peknou bojovku ;D
Tak tak. A vykoupit by se mohl kastlem a spekoni :-)
…event. by finale mohlo probehnout v medvedim brlohu U Stuparku – boj s pravekymi demony (alkoholu)
…a pak presun do jeskyne. Taky by to slo :-)
I kdyz bez te hospody by to bylo takove romantictejsi.
se ti nebudu sverovat, krades mi napady :-D
jinac kdyz jsem se ted vracel, potkal jsem na uvoze konopka s lyzama sjezdovyma a lopatkou v ruce. tak jsem se ho ptal, jestli nekde neco stavel a rikal, ze na vodove zbudovali maly jib. vstup pry za mirny poplatek dvaceti korun ceskych. v patek si tam nejspis pojedu udelat nejaky jelito o rail. bezky stoji za vyliz prdel. kdyz je malo snehu, ze nejde na sjezdovky, da se vpoho na kole a kdyz uz to na kole nejde, jde to zas na sjezdovkach. :-P
Není málo sněhu, za Utěchovem je to jistě už pjekně projetý.
snehu je dost na bezky, na mistni pomery docela luxus, ale furt se da celkem obstojne na kole jezdit.
No, jak kde. U nas to na kole v lese moc nejde – neni to prochozeny ani projety, musim pockat na myslifce.
Myslel jsem na tebe včera když jsem se v rámci dovky toulal u nás po letišti: No nic, říkal jsem si, počkám, až tu nějací pitomci prošlápnou stopu a pudu si zaběžkovat…chudák Roman, ten kdyby měl čekat na Loipenmachera, tak bude jaro :-)
Otázkou je, zda je lepší se „obstojně“ (i když já bych i toto slovo vzhledem k současným podmínkám už vynechal-když mi předvedeš výjezd na Babu, odvolám) někde dřít jak Bulhar na něčem, čeho si přes rok užiju dosytosti, nebo se v pohodě poklouzat a využít málokdy se naskytnuvších možností…
Co je to „jib“???
„The act of manuvering a bicycle, skateboard, snowboard or skis in tricky manner on top of and around a structure such as a stump, rocks, stairs, railigs, rooftops, etc. When you are playing around, showing off, jumping, flipping, hopping, etc you are jibbing“
Voe, mrkni na cas meho prispevku na B-F a na Tvuj na ICQ ;-)
No, alespon je videt, ze myslime na stejne cypoviny :-)
Nicmene musim konstatovat, ze je plan v ohrozeni, protoze dneska se cejtim, jako kdyby me nekdo mlatil drevenou tyci, neco na me asi leze. Ale snad se z toho rychle dostanu, u nas ted radi jednodenni chripky.
hej, tak to je husty… 11:50:47 sorry :-)
Tak co, plantážníci, naparafínováno?? Nezaložíme zvláštní běžkařské vlákno, ať se to nemotá?
:-)
St+čt jsem mimo, ale v pá bych možná vyrazil na Šmelc (Hvozdec busem, 8 km na Šmelc a pak 10km na bus do V.B., abychom nepřepálili začátek) a o víkendu klidně do profistop na Vysočinu.
Jinak omlouvám svoji neúčast na Mikulášské. Chtěl jsem překvapit, měl jsem sice nějakou schůzku, ale to bych eště stíhal, mikulášská čepice na helmě a dárky pro vás byly připravený (třeba pro Depku senzační tričko Hicon). Ovšem když ti doktor řekne, abys za ním přišel 19.30 do špitálu, že ti zařídí co je potřeba, těžko si dovolíš říct, že to jebeš páč musíš na kole na Buk, že.
Ještě škoda, že jsem nebyl v kontaktu s Romanem, možná jsme se tam mohli nějak doplavit autem…aspoň bych na tom kluzišti zabil dvě „mouchy“ jednou ranou…:-))
No a vědět, že si Jiřík ještě prodlouží pobyt, vydal jsem se tam v so. Ale to bych zase zmrzl, neboť se tak stalo i na menší vyjížďce v okolí přehrady (mimochodem: dobrá zpráva je, že není letos vypuštěná, což by v případě tužších mrazů skýtalo zajímavé možnosti…).
Nove vlakno bych nezakladal (alespon dokud to pujde nacist na founu). Bike, bezky, brusle, vzdyt je to jedno.
Zatím se to telefonistům načítá.
ono to neni kvuli telefonistum ale kvuli telefonistovi..
Nj kdyz firma da firemni telefen horsi nez maj decka ve skolce tak to je tezky :)
Jsem to teda dneska poprve zkusil a nacte se to tak tak se zaprenim vsech sil :) Kazdopadne nechapu smysl, kde je komfort a efektivita prohlizeni? Na tabletu bych to jeste bral.
krom bf se vsecky fora nacitaj smysluplne :)
Smysl to nema pro Tebe, bo u komplu ses furt, ja treba doma zatim pocitac vubec nemam…
Jestli je to na me, tak proto, ze jsem ho poridil levně a hlavně z N6230 to i tak byl skok dopredu…;) s pristim pristrojem uz bude problem vyresen.
to uz nevypada na Nokiju…
ta posledni dobu hodne zaspala :)
No clovece, prave ze jo, ted bych bral Lumii 820, svara ma Lumii 800 a je spokojenej, android na htc desire, co jsem od nej mel chvili jako nahradu, me nijak zvlast neokouzlil.
Vy mluvit neznámá řeč pro má osoba.
…a cemu na tom nerozumis, nazvum telefonu nebo operacniho systemu?
Raději se nebudu pouštět do těchto debat, jsem příliš přízemní. Co takhle basket ? :-))
o.k., cemu nerozumis na basketu? ;-P
Dobrý, beru.
manas, neco nejasneho?
:
vsechno.
Dobrý, beru.
Já teda na měření v autě nějakou zábavu potřebuju. Ale vod pondělí už na mne ohled brát nemusíte.
Vime, Xperia :)
Tak pátek negativ, už pařím jinde. Ale ty běhny bych nezavrhoval :)
Já taky (pařím v pátek jinde) :-)
Takže alternativně bych vyrazil v sobo odpo na ten Šmelc. Dorazit tam až se knajpa vyprázdní a být vzácným hostem :-)
Borci, trocha spamu:
Nechcete někdo tydle rukavky?
http://www.bike-sport-shop.cz/…-192168.html
Za 490,– jednou použitý.
Zjistil jsem, že M velikost má sice dost místa na tlapu, ale když chytím rodla, prsty se nasunou dopředu, tak pak tam není ta vzduchová izolační vrstva a mrznou…Takže někdo s kratšíma prstama (nechám vyzkoušet). Jinak OK, pohodlný, dobře větraj i drží, neprofouknou.
To je s váma teda kšeft! Jdu to jebnout za 3 kila na Aukro :-)
Sám se vrátím se k osvědčeným Sensor Boulder.
Ja bych si je klidne vzal, akorat bys nesmel mit takovy pacinky, kdybys mel tak XL a byly ti velky…
No nevím o tom, že bys měl nějaký rypadla…Ony jsou celkem dost velký v dlani, akorát tak ale pro stolařa, co si šmiknul na cirkule první články :-)
No prave, triprstaky od Force jsem si koupil XXL a delka prstu je akorat.
V diskuzi o zimnich rukavicich jecnak psal, ze ty Siberiany maji nejaky divny velikosti, bo vetsinou bere rukavice L, ale tyto musel vzit XXL.
Blbost.
1. XXL se nedělá
http://b2c.vavrys.cz/…ike-siberian
2. Divný je ten poměr, kdy ruka je v poho, ale má to kratší prsty, jinak nic anomálního…možná pro nějakou inuitskou rasu :-)
ad 1) neznamena, ze kdyz tu velikost nemaji skladem (tudiz nenabizi), ze se nedela ;-)
Prave, ze by delali XXS a XXL ne…
Asi jsme si nerozumeli – http://www.kursport.cz/…vetruodolne/
Ale rozumeli, poukazoval jsem na to, ze kdyz tam maji ne uplne obvyklou velikost XXS, je divny, ze by se nedelala uplne bezna XXL.
za tři kila si je vyzkouším :)
Tak vyzkoušet tě je nechám i za kilo :-)
Tak o víkendu to vypadá na velké plus pro hrotaře…
O víkendu to vypadá zase opět na Macochu. Jinde budou sračky.
Zitra chcu jet nahoru, toz asi jen pro sichr prezuju na drapaky.
Nechceš si to ještě rozmyslet, Arnošte?
Proc? Je nekde problem? :)
Adheze se venku zákeřně mění každým okamžikem a navíc jsem se doslechl, že počet tvých startů se nerovná zrovna přesně počtu hladkých přistání.
kecy :)
Tva starostlivost je neocenitelna :) Venkovni adhezi sleduju jiz treti den po sobe.
takže už je z tebe Bauer? :D
Do Bauera mam jeste daleko :)
ja su zetra homolka, mosim položit svoje jatra na oltář obecního blaha. :D
Jede někdo v pátek „na penzion“?
Chtel bych, ale nemam blatniky, toz asi podle aktualni situace po asfaltu mozna.
29er nenahazuje :)
Doufam, ze s razenim nemas problem i v aute ;-)
jj. to ***** nahazuje :-P
Mne fakt daleko min… (snad zarazeno dobre)
Asi jezdis pomalejc :)
Dnes nasazuji blatníky. Jsem slaboch.
Zase aby ses neunáhlil
Odkdy jsi přešel na Nory ? Dnes večer spokojenost, prcka v suchu a klidu.
Si ale asi spletli Štědrý den s aprílem… –7 azuro, to teda v ČT včera mluvili trošičku jinak :-)
ČT? ČT? cha, cha. Ty nevíš, že předpověď ČT platí pouze po Pardubice? Divé kmeny moravské to mají jinak.
Ty vole oni včera fakt otočili o 495°! Máš recht, jsou to mrdky veřejnoprávní…
Ty brďo tak teď to je zase jinak u těch Nořanů…Nějak se jim na Vánoce otočila znamínka.
Zítra po obědě jedeme se zdenalem na macochu.:)
Zítra po obědě jedeme se zdenalem na macochu.:)
a hned 2×, jo ? ;-)
OK, tak se sejdeme u krbu… Na cem jedete?
A bez hrotů :)
potřebuju vyzkoušet jak se točí ty nový růžový kladky :)
Kdy budete u krbu? Zitra jedu a v sobotu se ve statlu dorazim.
Mezi 6 a 7 bych tam rad pristal. Bych je na miste bo cesta do hokny byla, no jak to slusne napsat, proste NA PY**! Az po lom ledovy koleje, silnice do Bilovic vymrzla a sucha (a to jsem se ji bal nejvic) a pak onanie kolem vody… Cistyho casu 1:24, normalne to jezdim kolem 50 minut.
Zpatky asi pojedu s tou kravou Jarkou.
:-D A situaci na pozorske / racicke neznas? Jestli radsi uplne po silnici nebo uplne terenem bo to nebude brecka.
Vod Racic nahoru ledofka, ale dalo by se po kraji po sterku (info od zeny, ktera miri na Solan)… Pozorska zjistim.
to máme na konci roku rádi
:-DDD
Nej PFko.
Co sobota, budes moci ?
Zdarec, do 26. včetně, u mě nula, takže jedině mezi a vzhledem k tomu, že naposled jsem šlapal na mikulášské nebo si válel šunky v andělovi, tak jako žádnej extrém :-D
Ja o den pozdeji :-) A to jsem si planoval, ze budu jezdit celej tento tyden, ale pocasi rozhodlo za me. Nicmene uz mam abstak, tak zkusim tak za hodinu na chvili vyrazit kolem baraku. No a neco snad dam i ted o vikendu (na zitrek uz ma nastesti mrznout), pac pak budu moci taky az 27teho.
:D parada :) jako vzdy :D
ja to jebu du dom :)
Zítra ve 4?
100 bodov, ku*wa!
+1
Soudruhu, co ta černá řidítka…
fotka je autentická L.P. 2006 ;-)
Nechce nekdo allinone HP F380? Daruji za dva škopky.
K čemu to slouží??? To je zamykání vidle z řidítek, nebo nějakej plášť???
vánoční úklid :) uvažuju že vyhodím televizu a dvd přehrávač komplet skříně a postele, beztak se na tom už za těch 30 let nedá chrápat. :)
Ten DVD rekorder mam v kufru a dnes poputuje do kose…
Dva dvdplayery nam tady nechala byvala majitelka…asi to hodim na popelnicu at si to pulpani zase rozeberou, ostatne…uz si zvykli :) Akorat po starejch hadrech nak nejdou.
Takový novinky vyhazuješ? Já tady furt mám video na dvě VHS kazety.
Tak prodat sem to uz zkousel a nikdo nechtel. A jakozto ukladaci medium uznavam pouze HDD.
ty lesklý kolečka jsou stejně dobrý akorát tak na plašení ptactva v zahradě. :D jiná doba :)
Dneska jsem jel kolem Tvého hradu, vypadalo to nedobytně.
fkolik? ode dvou do štyrech jsem byl doma
Reaguje na mne, tak nevim co s tim hradem :)
F380 – to bude nějakej cannondale, all in one, tak to musí být nějakej prototyp asi konkurence litevile, ale to HP mě napadlo jen HovnoPiča :-)
:)
F380 blbouni. Ani jsem nevěděl, že v Buku jsou tak bohatí lidi.
Za dva škopky by to nedal ani ***** Mareš… :)
Dám flašku rumu z Chvalčova (nebo Albánskou borovičku) Platí?
Kdo to zná, sorry. Pro ostatní:
Program ke Konci světa 21. prosince 2012:
05:00 – Budíček
06:00 – Příchod Mayské delegace
07:00 – Příchod mimozemšťanů
08:00 – Příchod vedoucích představitelů EU
09:00 – Příchod Svatých a nebeské delegace
10:00 – Hymna na počest konce světa – Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 – Uvítací řeč pronesená organizátory Ivo A. Bendou, Petrem Hájkem a Adamem B. Bartošem
12:00 – Vyhodnocení vývoje lidstva v posledních třech tisíciletích
14:00 – Tisková konference
16:00 – Vyjádření Tomio Okamury
17:00 – Začátek estrády.
17:10 – Dan Nekonečný
17:30 – Tombola o hodnotné ceny
18:00 – Odchod mayské a mimozemské delegace
19:00 – Ohňostroj
21:00 – Odchod nebeských delegací
22:00 – Ukončení slavnosti a závěrečné slovo Václava Klause
23:00 – Konec světa
23:30 – Slavnostní projev o budoucnosti Evropské Unie
24:00 – Žito44 – apokalypsa completed
…nejvic asi pobavil Tomio, ktery se musi vyjadrovat vsude a naprosto ke vsemu :D
ja bych ti sem napsal jakej je program zitra 21.12.2012, ale včil sem dojel zmrzlej jak hovno a ta knedla v krku ten pětilitrovej program asi celej zbouře. :(
Zdar, pro info, cesta shora na Smelc sjizdna na silnicce s opatrnosti..
Otviraci doba viz nize :)
P.S. Zitra mam dovcu a dru od pondelka az do Silvestra vcetne…
To schvaluju, když jsem byl mladej taky jsem dřel. Teď na to prdím a du pařit. JUPÍ
tak celej podzim se flákal na pláži, tak to musí dohnat :)
my mladi zvladame vsecko, ale vcera se mne to krapet vymklo O:-)
Dík. No a je tam jako něco, co by mohlo zmrznout, nebo už se dá najít suchá stopa? A tos jel asi tam i zpět stejně, že? Studánky nezkoušels?
sucha stopa ani nahodou, ale v tom lese je nova silnice (ten nejhorsi usek), sem celkem cucel :) ale asi by to slo prorazit i kolem potoka :)
Tak jestli tam nebyla suchá stopa (rozuměj bez vrstvy rozbředlýho sajrajtu, co dneska zmrzl na kost), tak pokud vydrží mráz, bez hřebů se tam nikdo nedostane. To platí i pro cesty „potoční“ a Javůrkovou".
Jinak nový asfalt nám nemusíš hlásit, to víme, řekni, jestli ten novej hrad už má i plot se strážníma věžema a ochrankou u vrat.
…a bez retezu. ;-)
:-) Akorat jsem se ted vratil ze Smelcu. Oproti vcerejsku se to zmenilo – krasne prituhlo, takze neni bahno, ale zase to o poznani vice klouze a stredem se hure jede.
Prenasel jsem na par mistech (kousek nad Smelcem, nez jsem to strihnul po cervene a pak v Sarce), nicmene zrovna usek Smelcovna – Bityna (z cca 50% je to suchy asfalt, zbytek se da objet krajem nebo ve stope od auta) jsem dal bez ztraty kyticky az po Sarku. To byla osudova chyba, do toho zmrzleho krpalu to dost v tretrach klouzalo, navic tam jsou pres tu pesinu padene dva stromy za sebou, blbe se to prenasi.
Takze co zitra ? Videl bych to na nejaky kratsi okruh s jidlem v Bityne, Smelcu nebo Horicich.
Souzi, po těch vánocách, koukám na teho Šmelcá, vo pátku 28.12., to psal Roman, že by mohl do 18:00, takže co ráno něco pomotat ale chce to domyslet s obědem na šmelcu aby se po čtvrté (roman) dalo zvednout se, i když není kam spěchat když vo pátku maj do 22:00. Ten pátek jsem dal s ohledem jen na ten termín co nahodil Roman jinak je mi jedno esi pá nebo so.
Ja bych mohl toho 28meho i dele (18ta neni dogma), akorat 29teho jdu na hon, tak se nemuzu uplne vytunit, ze… :-)
Bude neco v sobotu? Na kolo to je celkem naprd, na bezky to je naprd vzdycky :) Neudelame nejakej pochod? :-D
:) pepek se musí obracet v hrobě
Pepek umřel?
Jestli si to precetl, tak ho urcite muselo trefit :-D
On mladej orlík je už asi přepracovanej.
Tam, kde se nedá na biku, tak tam se nedá ani chodit. Takže pokud se dá pochodovat, tak se dá aji na biku, takže proč pochodovat?
Ty, to bych si sem netroufal v životě napsat :-), ale já bych aji šel! Co Útěchov-Vranov-Hořice (-Černá Hora)??
doufám že zpět nechceš jet třináctkou :)
Dyt mrzne, idealni pocasi pro Romana ;-) Ted sem byl venku a dojet ke krbu to bude dneska asi ocistec, vubec se mi ta kosa nezamlouva, ackoliv skoro kosa neni.
ja sem to vodpiskal, rymečka, kašílek, večer mají dojít nejací známí pro víno… pozdravuj nahoře.
tož todi do woleprdele
+1
bacha na zmrzlou hlinu. ted jsem sel parcikem a vypada to tvrde a ostre, ty vymrzly stopy. ;-)
Mi nemusis povidat…
Btw. na bezky to je naprd vzdycky ;-)
Tak co bude teda? :-)
No hlavne kdo muze a na cem kdo chce…
Ja urcite bike / silnice (ale spise to vidim na bika), nejdrive bych stihal tak 10tou v Kurimi / Bitysce. Ale jestli se chcete projit, bezte, ja tam bud dojedu, nebo se projedu opet nekde u nas.
. . . . já jenom, že v lese (někde) to neklouže, bo to včas odtálo.
Aaano. Ale obcas stejne musis po nejake ceste, nicmene to vetsinou neni tak hrozne. No a co teda zitra, pojedes ? Zatim to vypada, ze muze Splinta, Jonys a ja. Muzem si dat scuka treba primo v hospode (citam kolem obeda, ±0), akorat se musite vyjadrit kam. Pokud by nejel vubec nikdo, uvazoval jsem o silnici a Harrachovi.
Pěšky jsme ještě nikdy nebyli :-)
Opakuji, že bych šel. Kolo nevylučuji, ale musel bych ráno sundat hřeby, obout něco jinýho…A navíc to počasí je hodně na vodě…
A protože domluva je tady nula, tak asi každej za svý.
Měl bys jet. Potřebuju trancíka vyzkoušet eště horekopcom, bo tam má být ten gewaltig pedalkikbek – a to není sranda.
Nerikej, ze budes menit :-)
tak z těch dvou snad jedno slušný dohromady dá :)
No, ja sice chodim rad, ale ze bych musel jet vlakem do Brna, abych se prosel s partou kluku… :-D
Pocasi je good.
Soudruhu, trailík označený ?? je teoreticky jetelný, oder ništ?
Popravde vubec netusim, nikdy jsem tama nejel. Ale vcera jsem si vsimnul trailiku na druhe strane potoka, nez je ten asfalt. Podle me to bude navazovat nekde pod Javurkem (z nej kolmo dolu). Ale kdysi jsem to tam zkouseli v lete a koncili jsme brodenim potoka.
Dík za radu, ale brodění riskovat nebudu.
to je červená z Javůrku ? Když jsem tam byl naposled letos v březnu, bylo to kluziště. Nahoře sednout na zadek a sjet k potoku. Teď by to mohlo vypadat obdobně.
Prave ze ne. Kousek po ni a pak se zkusit odpojit dolu smerem k tem chatam Na Zlebe. Ale jestli tam vubec nejaka takova cesta je i v realu a nejen na mape, to fakt netusim.
Možností je víc…
Jedu tak abych byl kolem 1dne na smelcu…
Esi vstanu…