At na to tady Maňas nema monopol ;-)
At na to tady Maňas nema monopol ;-)
Ty bláho, ty jsi blesk.-) K těm Máničkám, jak je teď to počasí jaký je, tak u dveří bafají kuřáci a pan majitel jim to toleruje. S tím počítejte, že to jde dovnitř..
Uvnitr se nehuli?
Nezaregistroval jsem.
Jsem si chtel dat taky Holydnou, ale nerad bych sedel v hospe na zemi jak kok.t. Maj tam aspon naky plonkovni zidle?
Když se dobře oblečeš, tak můžeme zajet do Holiday
Tam uz prece topi, rikal naposledy ten typek ohledne kotla prece ;-)
Třeba topit přestal, když se oteplilo
Si vezmeš nějakou saunářku na klín, no.
kolem sedme bych mohl byt na place. ;-)
S tím šlitem, nebo jak se tomu říká jsi mě docela inspiroval. Akorát nevím jestli mě to u Ladi projde.
to je uplne spatne charakterizovane – je to maly pivo natoceny do pullitru, pac s malym kryglem se nechce hospodskymu srat. v nejakych hospodach miminka vubec nevedou.
a rozhodne bych nerekl, ze to pijou znalci, kterym na mnozstvi piva nezalezi. muj pripad je presne opacny – neznalec a nechcu mit ten krygl plny. :-)
Slo mi spis o uvedeni nazvu na pravou miru, ale nepripada mi, ze by tam byl nejaky zasadni rozpor, ± maly pivo natoceny do velky sklenice najednou s tim, ze je tam vic peny, odborne to jiste rozlouskne depka…
hlavne, aby to proslo u pipy. :-)
A nemas jedno, jestli tam posles 15 snytu, a nebo 8 celejch ? ;-)
to asi jo, jen vtip je v tom, ze tech snytu nedas patnact ale osum a to uz jedno neni. ;-)
To by u Ladě neměl být problém. Už jsem ho tam párkrát při ústupu taky vyfasoval :)
tak když už máš odkroucený dvě rukavice, tak šnyt už jako bonus asi nevadí, ale jako první hrnec bych to nezkoušel. :)
To chci právě nekompromisně uskutečnit.
tak ja vim dopředu co by mi vrchní řekl, ale k tobě jako ke staršímu si to určitě nedovolí :)
Tak on je soudruh v tomto směru odvážný, že. Když třeba Na Gruntě zkoušel trojkombinaci: stravenky, desítku a zelenou.
Potravinový lístky taky zkusím.
k tomu už byl L. přinucen dávno. :)
Kde sraz Porici nebo Mamut?
tak v kolik u teho chobotnatca?
16.30
Tak tento tyden utery nebo streda, akorat teda nevim, jestli se mi do te nicoty vubec chce.
je desetileté výročí NIC, tedy ničeho není nikdy dost :)
Desetilete vyroci Nic?!
Ono se blíží jiné výročí. A to zcela konkrétní, narozdíl od toho NICového. ;-)
Vy jste oba tajemni jak hrad v Karpatech.
nevim který výročí myslíš, ale jestli to stejný co já, tak toho se z preventivně zdravotních důvodů nezůčastním :)
Tak zmena, leda zitra, ale to ma byt jeste blbejsi pocasi nez dnes…
Hnusota, pršet má, takže asi nic.
Dnes?
Pepek k sobě někoho poslušnýho potřebuje.
P.S. Oprava: nahání.
Dnešek vypadá nádherně, zoncna pěkně rumpluje.
Ale je to tak na silnic.
Židlochovice, Mušov atp.
Nikdo nejede nahoru?
Já ne.
Jo, vcera to byl dobrej maras, zejmena pri navratu udolim. Ale ta mlha, bahynko a tma tomu davaji zcela jiny rozmer ;-)
taková technická pro IT. Když na XP starým kompu otevřu flešku a na 10 to hlásí že jsou soubory poškozený. Je z toho nějaká cesta ven? když ty soubory přehraju na XP počítač, pak ten disk zformatuju a nahraju to tam zpátky? Uvezu to pane lorenc? Disk na XP 300GB fleška 500GB jak z teho ven? Pomůže třeba defragmentace?
Tak 500GB na 300 nenacpes ;-) Ano, zkusil bych tu flesku odzalohovat, otestoval bych funkcnost zalohy naformatoval pod 10tkama a obnovil to tam ze zalohy. Taky jsou ruzne programy na zjisteni stavu disku. Nicmene, nepises typ flesky, treba je problem s ovladacem. Ze se ***** vsichni do tech 10tek tak hrnete – pred mesicem jsem svagrovi nastavoval DVD mechaniku kterou to nechtelo znat :-) Co bezi, na to se nesaha.
Upgrade.
Teď už jen trochu toho silničního sucha na vyzkoušení, prosím.Kurvapiča!
Příští týden navrguje út nebo čt. Můj nej kamarád holt bez tebe nevyjede.-(
Utery, ve ctvrtek opet nemuzu.
Úterý? Hmm… Držím palce :)
?
Zítra jsem v práci na kole, tedy připraven. S tebou je to ovšem v poslední době nejistý.-)
Jak nejiste, minuly tyden to odpiskal tvuj nejlepsi kamarad. Zitra jedu.
Dyk pršelo gadžo more.
Já možu maximálně něco kratkyho „na Maňasa“, v neděli jsem nedojel ani k Ríšovi po ačku :-(
To jo, ale nic to nemeni na tom, ze nejisty to neni se mnou…
Copak? Mas rymecku nebo je ti zimenka?
Ráno to ještě šlo, ale odpoledne… Jsem zvědav.
Nevim, jak na Holydne, ale podle toho, cim jsem rano jel u reky, bych jinak rekl, ze asfalt je taky pekny povrch.
Also, 16.30 Obrany.
P.S. navrhuju kurňa.
P.P.S. A ještě mi nadává do asociálů.-(
Zrovna to sdilel Jura na FB – Danny MacAskill opet zasahuje aneb jezdeni bez hranic :-D
Zeby nový směr jiříkovy bike-fluktuace?
Já ti nevím, jednou to nevyjde a …
Voe to si říkáme na každém odjezdu. :)
:-)) Tak já ještě srnu netrefil.
ten týpek má MegaSkill
…doporučuju čeknout i jeho další videa, stojí za to …a taky doporučuju podepřít si bradu, jinak upadne nadobro ;)
Pochybuji, že by tady byli tací, kteří neznají jeho kousky.
prvni video od nej, ktery mi prislo moc dlouhy. snad to nebude trend. ;-)
Je to demon B-)
Dnes jsem dal první pěkné 4 km
Venčils čokla?
šklebáka
Tak nejak se zacit musi ;-)
Hezký, Bohušu.
Hoši, mám trochu out prosbu: nenašla by se na pátek na půjčení kožená bunda do pasu ?
Firemni retrovecirek? Tim bohuzel nedisponuju
depic bude urcite mit krivaka. ;-)
Vsechny krivaky jsme prodali na aukru :-)
Sice trochu odrana, ale ty bys to vobliknul. :) nosil jsem to na střední.
Díkec, uvidím jak dopadnu zítra u měho nejkamaráda, říkám si, že nepříliš vysokého vzrůstu velikost by mi mohla do toho pasu padnout, kdyby náhodou.
Taky jsme meli Gotiku :-)
Krivak jsem vyhodil pri stehovani z Brna
Hustyyyy :-D
Tak včera doslova hustý, dík žes mi dělal vodiče. No a nastupuje asi rýmečka, ale už jsem v sobě měl počátek od Renči z minulého týdne.
Minulý rok jak jsem si ověřil v deníčku proběhl vánoční řízek U lva za účasti 4 skalních soudruhů 23.12. Letos se nabízí datum Úterý 22.12. další prostor nechávám k úvahám.
Pocitam s uterkem.
Útorok dobrý, ale teď jsem byl se psékem venku a vypadá, že to tam moc neschne.
Vypadá to, že vám vyjde pěkné odpoledne, sluníčko vstává do delšího dne, mlha není, teplota na prosinec ucházející.
Hezký, ale tady dole stále bída.
Jeste netusim, jak to stihneme v rachote.
Roger!
Kua co je to zase za šifru ?
Kua google ;-)
Tos mi pomoh teda.
Kua chodis na anglictinu ne?
Federer voe!
disregard (voe!)
Nějak se odcizujeme, kámo.
Roger. Stand by!
Pro mě za mě si stenduj.
Nejkamarád mi to objasnil. ale stejně je mi to cizí.
Máš modrou? Jsme v NATO!
V pondělí se chystám hore, budete tam někdo ?
Za mě negativ až do 24.
Nás už nevezmou. Napřed půjdete vy, mlaďoši – modrá, nemodrá. Až ten komediant zavelí (má to natrénovaný z divadla)
Starci chodí až uplně nakonec.
Tak pojeďte s námi na Vánoční žebra do Jináče
Akorát by bylo třeba zavolat s.Jelínkovi, aby rezervoval víc míst…což by neměl být problém snad.
Bude sranda, i když je fakt, že jsem si tam loni zapomněl helmu a rukavice no…:)
pokavads neodjizdel z jinace v jinaci, tak to probehlo v klidesu. ;-)
Jak to mas / mate casove vymysleno ? Abych se to pripadne pokusil smerovat (zatim to ale moc nevypada).
Já zatím nijak.
Toz ja stejne 0
Pro změnu už to mám celkem vyjasněný, v případě pěkného počasí nějak po o.-)
Máte někdo tip na hospodu přibližně v centru, kde se dá jít i s kolem?
Pamatuji doby kdy se Jiřík cestou z Buku stavěl na plesech a s kolem si hlavu nelámal:-))
Draha
to je malo konktertni otazka. jestli jsi sam s kolem, tak te nejak pusti skoro vsude. jestli to bude sajtna deseti lidi, nazerete se hamburgru z koblizne a pak zapadnete k poutnasovi nebo na drahu. na draze lze i grilovat nebo si burt opect na vohnu. ;-)
Tak konkrétněji – jídlo není potřeba, bude nás 5, z toho jedno malé dítě, takže nekuřácké prostředí. A potřebujeme se slyšet. Má to být zítra cca okolo páté. Co z toho splňuje podmínky?
Dráha, tam tabak nikdo nekouří :)
:-D
:-))
Když se to tak vyjasňuje, tak bych to nějak nenatahoval. Denní světlo je denní světlo.
P.S. Klidně si objeďte Holydnou a dáme někde scuka.
Já jen abyste se mnou nakonec nepočítali.
Dnešek nedám…ani za *****, vole!
Prej Roger, voe :-D
Nefmej fe mi.
Ty seš taky tragéd, teda.
Nemůžu bejt, *****, všude :-) Užijte si to.
Roger, kurwa!
Což to napálit do České, jak jsme už taky byli ?
To myslíš po státní, nebo sračkama?
Já jsem z vás už zoufalej. Beru to po asfaltu přes Bílovice-Adamov-Vranov-Česká.
Tak eště pro zaostalce bez fejsíčku.
Přátelé, kamarádi…soudruzi.
Z dnešní 150 kilometrové ranní MTB vyjížďky s AVG 30 přikládám aktuální foto z brněnskýho Pryglu a přeju všem krásný vánoce. Ať Vám to v novým roce šlape, nejen na kole, ale i doma, v hokně a tak vůbec ať se to ubírá nějakým tím směrem, jestli mi rozumíte.
Tak tak, hlavne se neposrat (Jiriku, to nebyla narazka na Tebe ;-))
Vsem krasne a pohodove Vanoce.
Taky tak. A mohlo by se ještě někdy někam vyrazit, ništ wahr? Ať to cukroví spálíme.
(potřebuju ještě 300km k dosažení směšných 5000km)
Teoreticky muzu 27, pak jdu 28 na jeden den do prace a uvidim, jak to bude dale.
Taktak, at vam to slape z*rdi ;-)
Šu..n zní měkčeji.
…ty to musis vedet nejlip ;-)
Tak zitra nic protože je zavřeno :) pozítří mne snad povolí svalová horečka a zvladnu se tam zase otočit. :) S potěšením musim konstatovat že na tvarozenskej vánoční motosraz pod santon dosli 3 pěšky, dva na kole, jeden autem, a třetí dojel na pasovym bobcatu. :) cmoudi to v tomhle počasí nemaji lehky. Ten co tam dojel po velaticke polni cestě pasakem jel najisto, ale ze to zvladne i sharan, to dostalo i otrlé motorkáře. :)
Jsem rad, ze bydlim hore.
Paráda :)
Užívej si to. Tady se to nehne a nehne.-(
tradicni vanocni vylet https://www.zonerama.com/…lbum/1106447 ;-)
Parada. Kde je takova rozhledna ?
dolni morava.
Znamej od nas z dediny delal na jeřábu co to stavěl. Prej slušný psycho, když začalo foukat. :)
Pěkný fotešky. Koukám, že nocleh v bunkrhotelu se ti nepodařilo dostatečně zpopularizovat, vidím totiž zase jen jeden spacák
Posílám včerejší EXPORT do map, úplně na hovno to nebude, ale ta výdrž 8 hodin je dost limitující, na ty naše celovýmrdy to bohužel není, ale asi si to nechám :-)
Jen začátek je posunutej, bo sem to restartoval někde až u Kohoutek.
V domovské aplikaci to hlásí 1090 m nastoupanejch.
a z ceho si to vymrdal?
Dostal jsem Garmin Edge 20
A neresi tenhle problem nejaka mensi powerbanka?
Baterie integrovana, kontakty zespod, skrz kolodrzak se na ne nedostanes, kdyby ses tam posral. Teoreticky bys musel zbastlit drzak kde by computer sedel v tom nabijecim nesmyslu co mas na propojeni s pocitacem, ale nejsem si jist zda pri nabijeni je gps snimac aktivni.
U ostatnich garminu prej jo, gps zustane aktivni.
Nabijet by se dalo v hospode, nebo mi chces tvrdit ze existuje 8 hodin na kole do kterejch by se nevklinil skopek? :))
To by asi slo.
Tvůj problém jistě řeší navigační brašnička od Kuomintangu.
Jestli myslis tu cigartasku na ramovku shora, tak tu jsem jednu urval kolenem pri jizde ze sedla a na kolo mi uz nesmi
Ja podle tachecu namotal rovnych 50. Mam tam teda navic cestu od spitalu a stoupani do Kohoutek, ale i tak jsem si rikal, ze to mate domu o fous dale. Ze Smelcu jsem jel lesem.
Dnes jsem si dal z menicka v Everestu windaloo, ve ctvrtek maj fal, to je vetsi darda?
Jj, Phal je nejvic. Akundrat je to restauracka od restauracky – kde u jednech konci Phal, jini tak maji ostrosti nastaveno curry nebo masalu :-)
No jo kumštýř, to se pozná.
K tý rozhledně, psycho. Jenom by mě zajímalo jak tohle mohlo projít.
zdá se mi to, nebo je tam ještě roura-skluzavka?
Jo, je tam tobogán.
Moc hezky.
Pěkný. Já pouze mastňácký výlet na Sněžku :( Ale pěkně tam bylo, to jo.
Taky tak, včera v podvečer, jen ten vítr kolem 100 km/h byl nepříjemný. Lanovka, kterou bych stejně nepoužil, nejela.
Pekne
Získal jsem dojem, že tam u vás nějak chybí sluníčko :)
V neděli jsem byl kousek od Chrudimě – krásné teplíčko, nefoukalo, zn. ideál :)
Diky :-) U me hore to bylo tak 50:50, ale stacilo sjet o vesnici nize a total mliko.
Takže na Luční na kole a zbytek pěšky? ;-)
Ikdyž z Polska se dá na kole až nahoru.
Celé pěšky, s manželkou, Friesovy boudy, Pec, Sněžka, Luční bouda, Výrovka a na základnu do Friesovky. Hledal jsem cedule zákaz cyklistů, nenašel jsem nikde. Buď je sundali, opravují, nebo se po značených cestách může všude. Sníh tam není, po polské straně by to šlo na kole v pohodě.
No, ono je to v NP obracene – na kole muzes jen tam, kde Ti to ceduli povoli. Ale je pravda, ze v KRNAPu a na Sumave, na rozdil od Podyji, cpali ty zakazove cedule vsude, a KRNAP se taky podledni dobou cyklistum vice otevira.
Dnes super východ slunce na Sněžce
…sis privstal?
Paráda!
Parada
V kolik jsi musel vyjít, abys to na 8 stihl? Jako pěkný, ale morál bych na to neměl :-)
Ráno, po večerním pivku, jsme vyrazili ve 4 hodiny, super noc, hvězdy svítící, měsíc 4 dny po úplňku, nemělo to chybu. Šli jsme to z Friesovek dvě a čtvrt hodiny, na Sněžce jsme byli druzí ( podle mapy. cz měla cesta trvat 3. 45 hod.) a všechno to svítání a vycházení sluníčka mi dodalo optimismu a nové energie, prostě to byl idoš.
To muselo byt super.
Nevím čím bych tě podpořil. Snad štědrovečerním tenisem v Budějicích jas, bezvětří, teplota +14 ?
Fuckt pekny, mas dobry oko, ne kazdej si umi takovy zajimavy zabery/detaily najit.
Ty lidi na sjezdovce tam zašlapují krtky ?