Čau,
dá se to srovnat např. s kompletem 240s + XR 400 + Super Comp? Je to o dost levnější, aby to nebylo nějaký bláto…
Čau,
dá se to srovnat např. s kompletem 240s + XR 400 + Super Comp? Je to o dost levnější, aby to nebylo nějaký bláto…
To se v mnoha ohledech srovnat dá, jsou to náboje DT350. Jen bacha, ČR dovozce se zcela distancuje od všech věcí Swiss z BS Budina…
Ale co to vlastně znamená, záruka na to je stejná, jakej je teda rozdíl? To snad mají nějaký čórky nebo co, nebo BS Budina má cenu přímo od výrobce či co…
To znamená, že původ těhle dílů je do značné míry pochybný. Viz vybroušená výrobní čísla vidlic ze stejného obchodu:
Na druhou stranu jako jejich zákazníkovi mi to může být jedno. Reklamovat budu u nich a víc mě to trápit nemusí. U vidlice by mi to vadilo, u kol asi ne.
no jo, ale tím že si u nich něco koupíš v tom ty svině podpoříš!
Tak sem to objednal, uvidíme co z toho bude, každopádně cena na BS nekompromisní, fake to snad nebude, to by si doufám nelajzli, každopádně budu se to pokoušet ověřit, nemá někdo jihomoravský kraj ty kola X1600 origoš?
já mám X 1450 ale skoro za stejnou cenu co Ty x1600,jen je mám z německa .Měl jsi u nich cerifikát jako já?.
Uz ti ty kola dorazily?
Jo, vypadají a hlavně váhově a funkčně jako origoš, takže žádjen fejk to nebude. Akorát blbý je že mají plastovou packu rychloupínáku, DT to dělá asi že je to lehčí, ale nevypadá to nejlíp, každopádně sou to jenom upínáky
Mohl by si mi prosím tě poslat na mail nějaký detailnější fotky? díky moc.
Já to ted nemám u sebe, ale vypadá to přesně jako na všech obrázkách
no já vim, ale chtěl bych se na ně mrknout v reálu a ne na těch nakašírovaných ilustračnícho obrázcích.
A v jednom ráfku byla pořádná špona, zřejmě od šroubování niplů, to mi teda nepřijde normál…
A je to bez velopásků
Edit po letech: vynikající 26" kola, bez problémů