vím, že se to tady řeší často a právě proto, jakou byste mi doporučili 29er full v karbonu, cena do 70000,–.
Odpovím si sám : 29 nebrat
vím, že se to tady řeší často a právě proto, jakou byste mi doporučili 29er full v karbonu, cena do 70000,–.
Odpovím si sám : 29 nebrat
http://www.ghost-bikes.cz/…or-2978–2013 za mna tento, ak by si mal zaujem viem ti poradit kde ho zohnat aj pod 70000.
No a potom samozrejme spesliky…ci uz camber alebo SJ. podla toho aky zdvih preferujes.
Camber nebrat..
dík a pošli prosím nějaký link na to kde se dá sehnat v ceně pod 70000,– díky
Ahoj, napis mi na mail.
V obchode ti nejaku slevu daj.
alebo aj toto by sa malo dať do 70 tisíc zohnať
http://www.haibike.de/…,detail.html :)
Ak sadne geo…
Za 70k by to kolo mohlo být aspoň pěkné… :)
Tak tento Haibike je libovej…
konečně jedna pěkná 29
ale taky se posrali s cenou
kdyby tam byly lepší komponenty tak by to šlo, tohle je fakt předražený ale je to jedna z mála 29 co se mi líbí
a té váze neveřím, to by ten rám i kola museli vážit 0,0000
navíc jsem o monarchu neslyšel dobré věci..
Iní predajcovia dajú aj zľavu 20%, treba sa popýtať.
bral bych ho tak s 40 % slevou :D
Stačí chvilku počkat nebo napsat prodejci a cena smyslím bez problému půjde někam k 60.
neznáš haibike na konci sezóny bude za 2/3 původní ceny neli níže …
na konci sezóny je mi to k ničemu :) potřebuju to tak 5.-6. měsíc
No co som ja zhanal tak na haibiky 2013 som dostal ponuku –20% este minuly rok a vypredaju su za –30%.
prosimte muzes mi ukazat kde je vyprodej kol haibike 2013??!!
No na internete nikde:-) Musis ist do predajni a pytat sa, najlepsie priamo k predajcovi u ktoreho si uz nejaky bajk kupil. Potom nieje problem dostat aj 20% uz v decembri na novu kolekciu. Ja som sa aj napriek takej zlave rozhodol pre inu znacku, u predajcu kde som este nekupoval nic. A necakane zlava bola podobna ako na haibike taktiez na 2013 model. Proste treba obehat predajcov, hlavne v mensih mestach a dolezite – treba prist osobne. Lebo velke zlavy si nemozu dovolit davat po telefone alebo mailom. Takze moja skusenost je taka ze bajky sa daju kupit za vypredajove ceny este pred sezonou a nemusis vyberat len z toho co zostalo. Len sa treba zdvyhnut od PC.
29 NEBRAT!
Jakej zdvih hledáš? Ten Ghost není špatnej, těším se až se ho zkusím na testfestu…
stačí 100 mm
proč chceš carbon?
A jediný důvod proč ne, když dává do kola 70 tis. tak přece nebude chtít hlínu.
:-D
na dobrý hlíně není nic špatnýho …
V tejto kategórii („lacných“ 29" fullov) sa pripájam k tomuto názoru :)
70000 je lacny full? :D
Když má velká kola, tak ano. Šestadváca by za to byla pěkná.
Ale mezi laickou veřejnost bych tenhle názor raději nešířil. (:
Asi tak, v prípade 29" bicyklov je to ešte pomerne málo na to aby sa dal nájsť nejaký bicykel bez kompromisov.
nezlobte se na mě, ale za 70 by melo byt kolo tip top. treba canyon al 29 je kolo kteremu nelze nic vytknout pok jsou v podobne vybave jine znacky za 100 a zbytek je jen nesmyslna cena ala image. o vykonu/cene nejde mluvit
Canyon neni ale carbon :)
to neni, ale celkova hmotnost kola je je proti srovnatelnym niž, i když s těma vahama to neni objektivni kazdy si to tam pise jak chce. asi navrhnu evropske komisi aby udelala nejakou normu na vazeni kol at je v tom poradek myslim ze se to chytne.
Za 70 teprv ty karbonove rady u lepsich znacek zacinaj, takze tip top kolo bych za ty prachy necekal, spis nejakou kombinaci slx, xt, popr. x7,x9.
nelze nic vytknout akorát ty crossridy nejsou zrovna nejlehčí… a jsou i u AL 9.9
ha, omluva, vy o voze a já o HT…beru zpět
tak zalezi od koho ze :D
Vzal bych anthema nebo epica pokud chces xc kolo.
Raději epica, mám ho v hlíně a jediná nevýhoda je že že svádí k rychlé jízdě zcela automaticky.
Radeji Anthem, pokud netrva na S, a to vypada, ze netrva. Lepsi pomer cena/vykon.
Felt má novou zajímavou řadu Edict Nine:
vzal bych hlínu, na karbon se … supr bike a na sedmdesat i mín to ukecas – cannondale scalpel 29er 3 2013
to fakt:)? ted jsem se byl na nej divat a proste mi to prijde nic moc az na tu leftynu…fuuuuj ja jsem uz zmlsanej:))))
no je pekny ale dal bych za nej tak 60…
Nevidím jediný důvod, proč kupovat Cannondale za podobné peníze. Chvíli jsem se vozil na aktuálním Triggeru 29" a tolik nedomyšleností, které tě po čase bude jen štvát, jsem neviděl hodně dlouho. Zvlášť když za to dáš třeba sto papírů.
jo to je možný, trigger pro mě není … scalpel29 je ale jiná …
Ahoj, jaké nedomyšlenosti myslíš? Můžeš být trochu konkrétnější? Docela mě tenhle bike zajímá, ale nejel jsem na něm.
Měl jsem ho půjčený od švýcarského dovozce, údajně byl čerstvě po nějakém testovacím dnu, ale vypadal naprosto nově…
Problémy jsme měl například s úchytem bowdenu na plastovém chrániči Lefty. Ten drží na dvou plastových pinech a při prvním pořádném projetí v terénu se pod zanořením vidlice utrhne. To samé se povedlo i s vlastním plastovým chráničem.
Samotná Lefty Max mě dvakrát neuchvátila. Ve finále to uhrála na nekompromisní tuhost, ale třeba malé překážky často přehlížela.
Dále třeba prohlubně u odskoků na tlumiči – první bahno a máš tam relativně hluboké rybníčky. Nevěřím, že to tlumiči svědčí. Ohledně nastavení bych uvítal sag-meter.
Ohledně osazení – nejsem snob, ale zadní nábu na konusech v ceně pár stovek bych nečekal. Stejně tak jeden koutouč na šestidíru a druhý centrlock.
A asi bych i postěžoval na zbytečné komplikace při údržbě, ale to už vem čert
Super, díky. A jak jsi byl spokojený s funkcí a prací toho jejich speciálního zadního tlumiče? Hodně se mluví např. o změně geometrie po přepnutí na maximální zdvih. Myslíš, že je ta funkce (zdvih 70/130) dobře prakticky využitelná?
Nevím ale nad pade mi hlína přijde už hodně divný.
Ale ty si divnej :)
U HTcka urcite ;D
Turbo – neviem kde zijes, 50 a hlina ako pise kolaga je divna len na HT, ale 50 su aj tak bezne ceny HT ohadzaneho z XT bez zlavy(A to si bud isty ze su ludia ktory sa v tom nevyznaju a kupia to aj bez zlavy alebo su spokojny ze dostali 5%). A za 65–70 kupis este len slusny ALU full bez zlavy.
No a to je divný :-)
No jo, to ze si to takto nacenili to je divne …
Pro mě divný, ale když to někdo jinej koupí, tak to tak prostě je. Normální tržní ekonomika…
Napiš mi e-mail na zdbartos@seznam.cz .