Kotouč hope 183mm a brzdy XT 08

10 nepřečtených
  • biker jura

cau chci se zeptat jestli doporucujete hope kotouce183mm(zu­baty) a jestli se da pouzit k xt-ckum 08. je tam totiz redukce jen na 180mm tak nevim co by ty 3mm udelaly. kdyztak diky za odpovedi rady

0 0
    • kali222  

hope vyrabi 180–183–185mm,na polomeru(v miste trmenu) rozdil 1,5mm …zjistis i pohledem :)

0 0
    • john sanchez  

oživím tohle téma, jen ujišťující dotaz: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…

bude tenhle kotouč fungovat s brzdama shimano?? a vzít adaptéry shimano 180ky a dát podložky nebo hope?? díky

0 0
      • mxv  

bude, akorat budes muset malinko upilovat spodni oko trmenu, aby neskrtalo o nyty kotouce. A vem original hope adapter, je to krasna CNC prace, stoji za to!

0 0
        • john sanchez  

tak tak ty hope adaptéry jsou fakt pěkný, jen jsem nevěděl jestli budou fungovat s shimano brzdama.. navíc na chainu shimano adaptéry vycházej draze a zase objednávat u nás jen adaptéry a platit k tomu poštovný se taky nevyplatí.. takže hope vyhrály…;)

0 0
          • Lister  

Funguje naprosto bez problému, taky proč by nefungoval, upilovat spodní oko brzdy a nebudeš mít problém.

0 0
            • john sanchez  

díky za reakce…;) já spíš budu muset zbrousit nohu vidle…už teď tam moc místa není… ale to mi nevadí, poslední dobou mě ta vidle štve (manitou minute) takže kdyžtak půjde pryč…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.