cau chci se zeptat jestli doporucujete hope kotouce183mm(zubaty) a jestli se da pouzit k xt-ckum 08. je tam totiz redukce jen na 180mm tak nevim co by ty 3mm udelaly. kdyztak diky za odpovedi rady
cau chci se zeptat jestli doporucujete hope kotouce183mm(zubaty) a jestli se da pouzit k xt-ckum 08. je tam totiz redukce jen na 180mm tak nevim co by ty 3mm udelaly. kdyztak diky za odpovedi rady
hope vyrabi 180–183–185mm,na polomeru(v miste trmenu) rozdil 1,5mm …zjistis i pohledem :)
185 uz nevyrabi
Datum… :)
vsim sem si, jen at to nemate soucasne ctenare..
oživím tohle téma, jen ujišťující dotaz: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…
bude tenhle kotouč fungovat s brzdama shimano?? a vzít adaptéry shimano 180ky a dát podložky nebo hope?? díky
bude, akorat budes muset malinko upilovat spodni oko trmenu, aby neskrtalo o nyty kotouce. A vem original hope adapter, je to krasna CNC prace, stoji za to!
tak tak ty hope adaptéry jsou fakt pěkný, jen jsem nevěděl jestli budou fungovat s shimano brzdama.. navíc na chainu shimano adaptéry vycházej draze a zase objednávat u nás jen adaptéry a platit k tomu poštovný se taky nevyplatí.. takže hope vyhrály…;)
Funguje naprosto bez problému, taky proč by nefungoval, upilovat spodní oko brzdy a nebudeš mít problém.
díky za reakce…;) já spíš budu muset zbrousit nohu vidle…už teď tam moc místa není… ale to mi nevadí, poslední dobou mě ta vidle štve (manitou minute) takže kdyžtak půjde pryč…