Vsem, kdo jeste mysli, ze 2.40 – je hodne :)
Vsem, kdo jeste mysli, ze 2.40 – je hodne :)
Jeste
Jeste
Ve vidle
Spatny URL…
Spravny: www.pbase.com/…13/nobby_nic
Objektiv?
50 /1.4?
35/1.4L
No pokud je stejně hubenej jako 2,25 (který je jen skutečných 2,09), tak mi vychází, že má skutečných 2,22 palce, což zase není ještě tolik.
Koukám na tvůj profil a slušná změna z 2,1 RR hned na 2,4 NN.
Dotahl jsem k tomu prez Specialized Adrenaline :)
RR v tehdejsem pocasi moc ne drzi…
Nedalo mi to a změril jsem si také 2,25 NN. Měřil jsem šuplerou – 5,4 cm tj. 2,1 palce. Nevím, na kolik bych ho musel nafouknout, abych ho dostal na 2,25 palce?
mě se tlustý pneu hodně líběj. Mám ale problém, mé geax lobo loco 2,3 (užší než shwalbe NN 2,25)tak ni přesmykač na malém převodníku škrtá o pneu :-(. Nevím co s tím. Jíný rám? přsmykač? (rám Merida TFS 05, přesmyk SH XT)
Sry za ty přklepy. Pil jem pivo ve větším množství.
leda prohodit downswing za topswing…
Jak to myslíš? Mám to udělaný jako topswing, ale ten přesmykač umí obojí(rám ale ne). Potíž je v tom že linie malý převodník-největší pastorek je příliš blízko okraji pneu. pomohlo by pokud by byl a) kratší přesmyk b) převodníky dál od rámu c)delší zadní stavba aby přesmyk končil ještě před kolem. Nemám, ale páru jak toho dosáhnout.
Pleteš si horní/dolní tah a topswing downswing. Půmůže když dáš převodníky dál od rámu- podložka.
Malej a prostredni prevodnik asi pomoci podlozek dal od ramu nedostane,leda by z tech klik naopak ubral.Podlozkama by je dostal jeste bliz k ramu.
samozřejmě myslim podložky vně středový mofny. Předpokládám že máš kliky hollow 2 nebo podobny. podlozky pod prevodniky by me teda nenapadly:)
Tak to ano,bylo by to reseni.Bohuzel vsak tazatel L_i neuvedl,jake kliky ma.
Deore Holowtech octalink z roku 2005
Ajaj máš pravdu. Splet jsem to.
Tohle se mi dělo i na Kelly's Mobser. RR 2,25 šly ještě vyladit, širší už těžko:-(
Chce to krapet delsi osu
dík
No ja tam taky toho mista moc nemam (viz obrazek). Jinak jak uz bylo receno: bud delsi osa, nebo jiny presnyk. Treba starsi shimana mely delsi to voditko. Kdyz se to skombinovalo z kratsi zadni stabou, tak u mne to je na milimetry :-)
Vsak to taky skoro jiste nebude v realu 2.4
~56mm
kolo Honzy Kopky – včerejší Sportlife. Jen nevím rozměr pláště. Ale vím stopro, že bych to roztáčet nechtěl…
to vypadá na normální IRC Kujo DH 2,65", ale hádat se nechcu :)