Zdravím, chtěl jsem se jen krátce zeptat máte někdo na horském kole spd PD-A530 nebo jsou lepší M530 když nebudu jezdit pokaždé v tretrách, dík moc.
Zdravím, chtěl jsem se jen krátce zeptat máte někdo na horském kole spd PD-A530 nebo jsou lepší M530 když nebudu jezdit pokaždé v tretrách, dík moc.
Osobne nemam rad jednostranne pedaly, vzdy se otoci na tu stranu co nepotrebujes.
U M530 je ten ramecek az pod urovni SPD mechanismu, tzn, bude to skoro totez jako jet v normalnich botach na normalnich SPD.
takze za sebe bud platformy, nebo to nejak prezit na SPD.
Asi tak, jednostranné pedály ne, to radši 520+nějaké ok platformy, třeba Odyssey twisted, a prehazovat to dle potreby. Na dookie.cz maji vyber.
Ty M530 se mi zdálo jako celkem přijatelná volba, ale nějak se v tom neorientuji a tak jesče kouknu co kdo doporučuje, prostě chci spd a s tím rámečkem jsem mislel že to bude lepší a k tomu ještě že občas na normální boty. Díky vám moc.
pokud máš 520 tak si kup ty sundávácí plastový udělátka, můžeš si to kdykoliv vycvaknout a udělá to stejnou práci jako ty co máš v merku :)
jo a PD-A530 hybridní SPD jsou taky na MTB nebo silnici, koupím asi tyhle nebo ty SPD PD-M530 asi stejně budu jezdit v tretrách. Dík moc
Tak potom moc nechapu nac jsi se tedy ptal.
Ze jsou A530 jednostranne (hybridni) jsem ti psal a svuj nazor na ne taky.
Ty jsi vsak rozhodnut uz predem, takze preju hodne stesti a treba budes vic spokojen nez ja, kdyz jsem kdysi takoveto kombinovane pedaly mel.
V historii je toho o podobnych systemech taky dost.
Když pojedeš v tretrách (ne po cyklostezce), tak tě ta klec, co trčí dolů a do boku, sundá skoro na každým trailu. Hodně štěstí.
Aha, to jsem vůbec netušil, díky moc za radu a koupím nějaké bez klece, jezdim i v lese, můžu vás kluci ještě poprosit jaký teda máte nebo co pořídit tak do 1000Kč
„Ověřená klasika za 480,–“http://www.kupkolo.cz/pedaly-shimano-pd-m520_z95/
Nějaká chyba v matrixu, znova.
Trochu vylepšená klasika za 790 (PD-M 540)
Líp se do nich leze když je potřeba a jsou trochu lehčí.
Jezdím pedály se stejnou klecí a ani jednou mě nesundala. Po cyklostezce toho moc nenajezdím…
Sundávají jen na ne příliš širokých cestách (tzn pod 30cm ve svahu)
Jednak doufám, že se bavíme oba o stejné kleci, reagoval jsi na zmínku o M530. No a jak jsem psal, mně se to prostě ještě nestalo…
A chybička se vloudila, myslel jsem jednostranné SPD pedály, tak se omlouvám.
Netřeba se omlouvat, jsem rád, že jsme si to srovnali.