Pláště Maxxis Maxxlite 285 UST 26 x 2.00

5 nepřečtených
  • Tomáš

Ahoj bikeři/rky. Chtěl bych se Vás zeptat na tyto pláště, nic jsem o nich nenašel. Zajímá mě hlavně odolnost vůči defektu, jaký na nich lze udělat nájezd, než je nutné je vyměnit a jak drží v terénu a jak se s nimi jede na silnici i v terénu. Předem díky za odpovědi.

Anketa: Vyplatí se mi do nich investovat ?

Ano
    0x
    0%
    Ne
    3x
    100%
    0 0
    • Singlespeed  

Maxxlite 285 vozím na popojížděcím kole po městě a do práce. Za rok co je mám, jsem ještě nepíchl. Pak jsem je dal ještě své sestřenici na bajka s dětskou sedačkou a taky v pohodě. Na nějaké vážnější ježdění v terénu bych si je nevzal. Kupovat je v obchodě je blbost. Sehnal jsem tři sundané z nových kol za 1300 všechny. To se jakžtakž dá.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • pelhrimov  

To chceš jako za rok zdvojnásobit cenu svého kola? Papírový plášť za 1600–2000 Kč/ks je na skutečné ježdění ekonomický nesmysl. To se dostaneš na cenu 2–3 Kč/km jen v ceně plášťů :)

Krát 15 tis. kkm za rok pokud nejsi bábovka :)

0 0
    • Vilém  

Copak ty Alex rafky co mas, maji UST patku? I pokud by mely, tak do terenu bych to rozhodne neobouval.

0 0
      • Tomáš  

Ok, dám na Vás, takže se porozhlídnu po něčem jiným. Ty pláště by nebyly na současný kola, tudíž ani ráfky. Díky za radu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.