zdrvím,
chtěl bych se zeptat zda někdo neví, proč se liší spodní část vnějsích noh u vidlic RS Reba RLT 2011, na černé verzi jsou odkryté nastavovací elementy a na bílé verzi jsou zapuštěny, takže nelezou ven.
Díky za info
zdrvím,
chtěl bych se zeptat zda někdo neví, proč se liší spodní část vnějsích noh u vidlic RS Reba RLT 2011, na černé verzi jsou odkryté nastavovací elementy a na bílé verzi jsou zapuštěny, takže nelezou ven.
Díky za info
ta „zapuštěná“ je ve skutečnosti jen prodloužená na 29" … kámoš si jí teď kupoval
tak díky za info chlapi.
26" to má stejně
Pánové jak to vidíte s novým ročníkem 2012? Vyplatí se koupit za plnou cenu (až bude u nás v prodeji) a nebo byste raději koupili starej „dobrej“ model? Maj jí na kupkolo.cz za 6690,– Reba RL… řeším velká dilema.
Pak připadá v úvahu taky nový Epicon 2012 (toho bych raději bral od Milana) ale vůbec netuším (stejně jako u Reba 2012) jaká bude cena.
Má tam vůbec být nějaký nový model? Nikde jsem nic takové neviděl.
http://www.bikesport.cz/…-2012-_3031
a máš i zapuštěný štelováky, ale za tu cenu – nevím
Super díky za odkaz, tak mám asi jasno :) Jestli Rebu, tak 2011…
myslím že tím zapuštěním štelováku se přiblížila SIDovi nejen designem, ale i tuhostí :(
Což už mě netrápí, nebudu dávat skoro 2× tolik na novej model stejné vidlice.
Teď už jen jakou cenu nasadí Epicon 2012…mám obavy, že to bude hodně přes 6.000,–
jsem si tak dneska všim, že reba 2011 (nebo už maj na stránkách 2012?) má při váze lehce přes 1500g povolený kotouč 210mm… to by mě zajímalo, jak tu vidli přepracovali, že je o 100g lehčí než minulý ročník, a zvládne větší kotouč :) ono 210mm kotouč s kombinací moderních brzd (kterým výkon rozhodně nechybí) umí vyvodit pořádný brzdný účinek. To se mi až nechce věřit, že to ta vidle vydrží :) ještě k tomu pod 120kg jezdcem, což je tuším limit pro komponenty, které nemají uvedeno jinak…
Ono ta tvoje otázka by se taky dala položit jak dlouho pak vydrží. Nic naplat, něco za něco.
no to je právě to, jak dlouho to vydrží? Nebo spíš – jak to dopadne? Vakl až tak nevadí, to se pak vymění futra nebo se vidle po čase koupí nová, ale už jsem tu párkrát viděl prasklou vnější nohu vidle, to bych ve vyšší rychlosti nechtěl zažít… nebo je to čistě vada materiálu a u normální vidle se to nemůže stát?
tož to by mě zajímalo, už při 180mm a 65kg se umí pěkně zakroutit
JÁÁÁJ TAK TO TI POTOM F1 DĚLALA CO????? :D
ani se neptej:-D
Nedávno jsem kupoval Rebu 2012 za 6990,– ve výše zmíněném obchodě. Doma převážil s neřezaným krkem a má rovných 1500g. Nohy jsou duté jako u SID a myslím, že u 2011 byly plné a udávali váhu 1625g.
Zdar! A jak jsi spokojený s tou rebou 2012? Není moc měkká?
Dík
Lukster