Zdravím vás všechny ????chci se zeptat na recenzy,dojmy,zkušenosti,informace,plusy,mínusy ohledně stroje S-works epic 22,23 váhal jsem hrozně dlouho a chci vaše názory na tento stroj ????děkuji.
Zdravím vás všechny ????chci se zeptat na recenzy,dojmy,zkušenosti,informace,plusy,mínusy ohledně stroje S-works epic 22,23 váhal jsem hrozně dlouho a chci vaše názory na tento stroj ????děkuji.
Fajn spolehlivý kolo, pokud ti filozofie brain tlumiče a vidlice vyhovuje tak se neni třeba ničeho bát.
Pokud úplně ne tak váhej dál, dost brzo to bude zastaralý.
No jezdím maratony a xc,a rozhodl jsem se koupit fulla a chtěl bych něco co mi vydrží fakt dlouho a budu spokojený jak s geometrií a systémem Brain,ještě jsem na tom nejel tak nevím,mám rezervaci na neděli ????tak abych byl fakt spokojený a nemusel řešit kolo za další 2–3 roky, díky
tak dej vedet, jakej to na Tebe udelalo dojem
Brain je pro tohle kolo zásadní záležitost – buď to budeš milovat nebo nenávidět. Na jednu stranu to za jízdy vůbec nemusíš ovládat, na druhou stranu je to trochu kompromisní – nikdy to nebude tak aktivní jako normání otevřený tlumič a hlavně vidlice, a tak tuhé jako normálně zavřený tlumič (a vidlice). Na klasice zase musíš myslet a zamykání ovládat (což se dá třeba ke konci závodu snadno někde zapomenout)
Dokud to nezkusíš a neposoudíš sám, nemá smysl řešit víc.
Hlavně si to chce testnout brain svým projevem není úplně pro každého za mě je to ale super raketa :)
Potřebuji aby ten zadek fungoval když pojedu fakt terén aby mi to ulevilo zádům a byl spokojený hlavně ????
U Spešlu platíš o dost více peněz za značku než u jiných značek co se podívat na např Ghost, Norco, BMC, Orbea,atd jinak nic nemám proti Spešlu
Neplatis za znacku. Nebo teda…platis za to, co ta znacka nabizi. Bud za to platit chces nebo ne (sit prodejen, zaruka, servis, odpovednost zavedenyho vyrobce).
S cenou bude u bmc na stejno.
Koupí tohoto kola, opravdu zklamaný nebudeš, ať už ful nebo ht ..bavíme se tu v podstatě o tom nejlepším co ti tahle značka muže nabídnout ????♂️ jezdím už několikátou generaci, jezdil jsem i na novém scotu, také skvělý ????♂️ a tak je to i s ostatními značkami, jsou to jenom detaily v geometrii rámu, zbytek je v podstatě na všech kolech této cenovky stejný …
Zdravím vás,a porovnání Scottu spark rc??? Jaký pocit z jízdy oproti epicu a co se geometrie týká? Jinak to beru na sadě sram xx transmission a komplet xtr brz což mě fakt láká? A názory o srovnání třeba se supercalibrem,canyonem Lux nebo KTM scarp? Děkuji za informace