Dobrý den,
mám kolo Scott Scale 940 model 2019.
Po pádu jsem si všiml, že mi nějak blbne lockout přední vidlice a zjistil jsem za jízdy, že pružinka v ovládání je skoro vypadlá. Za jízdy jsem ji blbec vyndal a něco mi vypadlo z ruky.
Po opětovné montáži lockout nefunguje tak, jak má a navíc ta pružinka je taková prohnutá jakoby měla vypadnout viz. foto přílohou.
Kouknul jsem se na internet jak vlastně má to ovládání lockoutu vidlice vypadat a zjistil jsem, že jsem přitom zřejmě ztratil nějakou součást pružinky, která jakoby vedla tu pružinku, aby se zřejmě nekroutila ve své pozici.
Mám jen tu vlastní pružinu a dle informací, které jsem doposud zjistil, mi chybí malý osazený čep, představuji si ho jako šroubek bez závitu, který se z jedné strany zasune do páčky a na druhou stranu se navlékne ta pružina.
Nemáte prosím někdo starý rozbitý lockout, ze kterého by se dala ta část použít či případně bych alespoň potřeboval ten čep oměřit a ofotit, abych si ho mohl nechat vyrobit a nemusel kupovat nový lockout, který údajně od Scotta stojí 2700kč.
Předem Vám děkuji za jakoukoliv informaci.