Ahoj, potřebuji poradit jaký nejlepsi odvetravany kotouc pasuje na tento typ ctyrpistkovych trmenu. Jedná se o Shimano BR-MT420. Původní je tam rt66, 6 der a neda se to.
Ahoj, potřebuji poradit jaký nejlepsi odvetravany kotouc pasuje na tento typ ctyrpistkovych trmenu. Jedná se o Shimano BR-MT420. Původní je tam rt66, 6 der a neda se to.
Co se nedá? Jaké tam jsou destičky? Pasuje tam klidně i XTR.
Desky originál
A to jsou které?
Protoze metalické desky zvládají teplo výrazně líp než organický.
Jsou tam organiky…ale nove. Tak jsem si říkal, že bych vyměnil kotouce, organiky by dojel do mrtě a hodil bych tam s jinou smesi.
Vozím rt66 v alpských bikeparcích a dá se to :)
Ma to tchán na elektrokole on 100kg elektrokolo 25kg, kolem jsou samé kopce a sjezdy, kotouc rozhaveny jak panvicka, tak jestli není co by lépe odváděl teplo.
No a co by sis představoval? Že bude po tom, co někdo, kdo to drtí z kopce (a je otázka, jak umí brzdit), studené…?
Je normální, že je kotouč horký. Kroutí se nějak nebo tak? Já mám kolo pod 10 kilo, sám mám 70 a je normální, že je kotouč zahřátý tak, že se na něm vaří voda, kdy ze mě kape pot…
Stylem jedu z kopce, držím brzdu uvaříš kterýkoliv kotouč na trhu. Je třeba brzdit přerušovaně.
No tak nevykladejte to mě, ale tchanovi :-D :-D Vyřeším to XTR (jestli tam budou pasovat) s fialovýma deskama od Galfer.
Ať si tchán založí účet a můžeme se pobavit o pár fyzikálních zákonech.
Může zkusit koupit adaptér, větší kotouč, desky s chlazením nebo jen brzdit přerušovaně
To chce klid :-). Čmelák taky neví, že podle všech aerodynamických pouček nemůže nikdy létat.