• 3V01UT10N

Pomozte mi najit stejne funkcni, tuhou vidlici v podobne cenove kategorii… diky za kazdy napad…

0 0
    • mar_tin1  

rs tora

0 0
      • 3V01UT10N  

tora 302, predpokladam ze tam by mohla byt pruzina citlivejsi nez vzduch u epiconu, jen ta hmotnost – 2400g. Myslite ze by mohla mit odolnejsi nez epicon kdyz pripoctu renome vyrobce?

0 0
        • mar_tin1  

bude rovnako odolna… odolnejsia asi nie… ale tazsia je urcite minimalne o tu pruzinu. citlivost neviem posudit, epicon nepoznam. ale ked epicon, tak by som ho bral od milana1…

0 0
          • 3V01UT10N  

jj koukal jsem tady na reakce na jeho hratky s ni fakt respekt:) jen netusim jeho cenoive relace :-?

0 0
            • Pijer  

„Doporučil bych spíš zájem o aktuální dostupnost. Dodací lhůta cca týden, dostupnost se snižuje a další dodávky zatím neznámý termín. Současně nejsou k dispozici již typy se zamykáním z korunky LOD. Cena 5 200,– je pro typ RLD a poštovné činí 90,–“ viz. www.tuning-test.cz/index.php?…

0 0
        • Tomcat  

Myslím že v téhle kategorii výrobků je pošetilé si pokládat takovéhle otázky. zní to blbě ale je to tak.

Jinak pro snížení pravděpodobnosti nějakých problémů , je lepší sáhnou po výrobku renomovaného výrobce.

0 0
          • 3V01UT10N  

Tos me moc nepotesil no :D prepokladam ze ale vice nez takovych 6 tacu nenasetrim :(

0 0
            • redbed  

u milana1 se u epiconu do 6 vlezeš v klidu.Mám to ověřený.

0 0
              • 3V01UT10N  

Vedes ho ? :-P

0 0
                • redbed  

dnes ho budu montovat :-)

0 0
                  • 3V01UT10N  

:'-( jej chtelo by to ho zkusit na vlastni kuzi :-P… muzes mi prosimte na mail zaslat jak to s tim milanem vyslo ? :-P

0 0
                    • Sipal  

Dneska vecer mi milan1 bude Epicona osazovat, jestli chces, klidne ji muzes prijet testnout.

0 0
                    • redbed  

s milanem to již vyšlo,vidlice je doma :-).Pokud jde o jízdu s tou vidlí, na to si musíš samo počkat.O získané zkušenosti se s tebou rád podělím.

0 0
                      • 3V01UT10N  

Jasne urcite se tu jeste potkame :) ja bych do toho sel cca za mesic jak nasetrim :)

0 0
            • redbed  

u milana1 se u epiconu do 6 vlezeš v klidu.Mám to ověřený.

0 0
              • 3V01UT10N  

Ok no doufam ze se v ni nikde casem (cca 2 roky) nevytvori vule a nebude nikde klapat to fakt nesnasim…:( cekam ze na gt avalanche 2.0 asi 120mm max co ?

0 0
      • Suly  

Tora 302 U-turn je podle mého dosti tragická vidle, kolo v ní nedrží stopu, tuhost je dost slabá, vakl snad už od výrobce, citlivost lockoutu na způsob vyměklo – zavřeno a nic mezi taky žádná sláva

0 0
        • Pekáček  

Nedrží stopu? Je snad málo tuhá? Maličký vakl mají RS od výroby, ale malý a neměl by se nějak závažně zvětšovat. SR se taky vidlá od výroby, ale to je vidle vyrobená na mazání vazelínou.

0 0
        • stan.zak  

Více takových rozdmýchávačů!

0 0
        • MlokCZ  

Tak tu máme tedy málo tuhou Toru, která nedrží stopu. A jaká vidlice ji tedy drží? Že bych si ji rychle doběhnul koupit.

0 0
    •  

Zdravíme Ječňáka!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.