Pomozte mi najit stejne funkcni, tuhou vidlici v podobne cenove kategorii… diky za kazdy napad…
Pomozte mi najit stejne funkcni, tuhou vidlici v podobne cenove kategorii… diky za kazdy napad…
rs tora
tora 302, predpokladam ze tam by mohla byt pruzina citlivejsi nez vzduch u epiconu, jen ta hmotnost – 2400g. Myslite ze by mohla mit odolnejsi nez epicon kdyz pripoctu renome vyrobce?
bude rovnako odolna… odolnejsia asi nie… ale tazsia je urcite minimalne o tu pruzinu. citlivost neviem posudit, epicon nepoznam. ale ked epicon, tak by som ho bral od milana1…
jj koukal jsem tady na reakce na jeho hratky s ni fakt respekt:) jen netusim jeho cenoive relace :-?
„Doporučil bych spíš zájem o aktuální dostupnost. Dodací lhůta cca týden, dostupnost se snižuje a další dodávky zatím neznámý termín. Současně nejsou k dispozici již typy se zamykáním z korunky LOD. Cena 5 200,– je pro typ RLD a poštovné činí 90,–“ viz. www.tuning-test.cz/index.php?…
Myslím že v téhle kategorii výrobků je pošetilé si pokládat takovéhle otázky. zní to blbě ale je to tak.
Jinak pro snížení pravděpodobnosti nějakých problémů , je lepší sáhnou po výrobku renomovaného výrobce.
Tos me moc nepotesil no :D prepokladam ze ale vice nez takovych 6 tacu nenasetrim :(
u milana1 se u epiconu do 6 vlezeš v klidu.Mám to ověřený.
Vedes ho ? :-P
dnes ho budu montovat :-)
:'-( jej chtelo by to ho zkusit na vlastni kuzi :-P… muzes mi prosimte na mail zaslat jak to s tim milanem vyslo ? :-P
Dneska vecer mi milan1 bude Epicona osazovat, jestli chces, klidne ji muzes prijet testnout.
s milanem to již vyšlo,vidlice je doma :-).Pokud jde o jízdu s tou vidlí, na to si musíš samo počkat.O získané zkušenosti se s tebou rád podělím.
Jasne urcite se tu jeste potkame :) ja bych do toho sel cca za mesic jak nasetrim :)
u milana1 se u epiconu do 6 vlezeš v klidu.Mám to ověřený.
Ok no doufam ze se v ni nikde casem (cca 2 roky) nevytvori vule a nebude nikde klapat to fakt nesnasim…:( cekam ze na gt avalanche 2.0 asi 120mm max co ?
Tora 302 U-turn je podle mého dosti tragická vidle, kolo v ní nedrží stopu, tuhost je dost slabá, vakl snad už od výrobce, citlivost lockoutu na způsob vyměklo – zavřeno a nic mezi taky žádná sláva
Nedrží stopu? Je snad málo tuhá? Maličký vakl mají RS od výroby, ale malý a neměl by se nějak závažně zvětšovat. SR se taky vidlá od výroby, ale to je vidle vyrobená na mazání vazelínou.
Více takových rozdmýchávačů!
Tak tu máme tedy málo tuhou Toru, která nedrží stopu. A jaká vidlice ji tedy drží? Že bych si ji rychle doběhnul koupit.
Zdravíme Ječňáka!