Ahoj, nasel jsem doma hodinky Suunto T4, netusi nekdo jakou by mohli mit cenu? Hledal jsem po internetu ale jelikoz uz je mam tak 5 let (nasel jsem je) tak nikde nic neni.
Dekuju za odpovedi
Ahoj, nasel jsem doma hodinky Suunto T4, netusi nekdo jakou by mohli mit cenu? Hledal jsem po internetu ale jelikoz uz je mam tak 5 let (nasel jsem je) tak nikde nic neni.
Dekuju za odpovedi
Stačí se podívat na vývoj ceny na Heurece. V roce 2012 se tyto hodinky pohybovali nové okolo 4800,–.
Tak to jsem prehlidl dekuju :)
kdyby o ne mel nekdo nahodou zajem jsou vyrobeny 2009 minimalne pouzivane (jen se valeli) bez skrabancu, akorad jen samotne hodinky bez niceho.
559 Kc TI za ne dam.
Prihod 4 stovky a jsou tvoje
Nemas k tomu hrudni pas a zadne veci. Bys mel byt rad za tohle.
To je asi tak maximum.
Je k tomu nejakej pas nevim jesli hrudni nebo jakej (asi 30cm + natahovaci guma) ale je to zlomeny takze nevim jestli pouzitelny. A pres mail mi nabizeli vic jen za ty hodinky
Ukaz fotku toho pasu.
Nepsal jsi, ze jsi to nasel? Jak jsi mohl najit tepak i s hrudnim pasem?
Ptas se me na dost konkretni vec ktera se stala vic jak 5 let zpatky. Ani si nepamatuju jestli jsem je nasel ja nebo nebo je prines nekdo z rodiny, ale vim ze to bylo neco s bazenem a ja driv chodil plavat tak asi ja je prines ale jak jsem je nasel to fakt nevim.
Fotky pasu: http://imgur.com/a/BjXyH
Ono to je trochu i dulezite u hodinek v te dobe za 5 t.
Jinak ten pas je K.O., takze jde vlastne jen o samotne hodinky. Pokud funguji ;-).
Tenkrat fungovaly, i jsem je chvilku nosil. Tedka uz se nezapnou, jak jsem s nima furt blbnul tak se vybily a baterka pokud se nepletu by se mela vymenit v hodinarstvi, aby byly dal vodotesny. To nemam poneti kolik za to chteji.
Dost.
Pan na mailu nabidnul 1000 Kč. Jedine ze byste ho prebil.
Tak být Tebou, tak bych mu to rychle prodal, než si to rozmyslí. Na to, že je to bez pásu a je potřeba vyměnit baterku, je to cena hodně dobrá…si myslím.
PRODANO
tímto vláknem je chceš vrátit případnému majiteli předpokládám, co? :)
Po 5 letech uz nepredpokladam ze bych ho nasel. A jestli narazis na to ze za to chci penize kdyz jsem to nasel.. jsem ted svorc a prohrabavam stary veci.
corka?
Ne.
ahoj přidej foto,kde je patrný stav