Ahoj, chci začít se silnicí. Vybírám kolo asi začnu s hliníkem, ale nevím, jestli SH Tiagra nebo SH 105.
Nechci zatím nic drahého, představuju si tak 35k.
Nemám žádného favorita, jen mě zajímá rozdíl Tiagra x 105.
Díky
Ahoj, chci začít se silnicí. Vybírám kolo asi začnu s hliníkem, ale nevím, jestli SH Tiagra nebo SH 105.
Nechci zatím nic drahého, představuju si tak 35k.
Nemám žádného favorita, jen mě zajímá rozdíl Tiagra x 105.
Díky
ja bych doporucil za 35 nejakej jetej karbon na ultegre :) Je toho plnej internet
Když 105 tak verzi R7000, jestli zvažuješ starší sady tak klidně Tiagru, tam je jedinej rozdíl v 2×11 vs 2×10.
na silnici dělá nejvíc rám a kola, takže za mě je to uplně jedno
Bradský měl za 38k karbonového Focuse na Ultegře :)
jo o tom bych moc neváhal… pokud ho ještě má. Jen bych dal kompakty
Jenže u Bradskýho do poslední chvíle netušíš co vytáhneš z krabice:D
Tak hlavme mistr Tichac nenapsal, jak moc na tom chce jezdit. Informace, ze zacina na silnici, nic nerika… :-)
Pravda :-) Je to na občasné vyjížďky tak cca 2000 km, když mě to chytne, tak i víc. :-)
Teď to přivezl synátor za 20k vše na 105 ,aksia kola
Taky to má jako doplněk a za ty peníze ok,ale mají jen v M ?dame ještě Carbon sedlovku .
To máš ještě košíčky,lahve,spd,boty,dresy ,ponožky,gely-ty hlavně,koňské masti,pěnu na holení,žiletky ,.....a jsi na 30–35k:))))
na co gely? Jinak silnička pěkná za ty prachy
:),ze začátku skvělé placebo:),jinak to jídlo nepodceňovat aspoň ze začátku.
Jako těžší jak karbon,ale trochu jsem pojezdil a fajne.
Jestli opravdu začínáš, tak uděláš nejlépe to co už ti někdo radil výše – za 35 litrů koupíš krásnou ojetinu v karbonu. Do hlíny bych už dnes vůbec nechodil. A když koupíš kolo s dobrým rámem a slabší výbavou, tak pak můžeš postupne vylepšovat :-)
Ahoj, Já šel do GIANT TCR ADVANCED 3 a zatím spokojenost. Rám je karbon, vybavení komplet Tiagra. Se silničkou také začínám, takže srovnání nemám :-). Nevýhoda je výběr velikostí, heureka už Ti najde jen poslední kolo…
Stopětku s jedenácti kvaltama.
tiagra stačí, já začínal na řadě 4600, 3×10 ještě s opratěma, dodnes slouží na zimáku…na hlavní silnici mám ultegru a ta je proti té starší tiagře určitě přesnější a lehčeji se ovládá