Lidi nemáte někdo váhu těhle dualů (myšleno dualy hadice + třmen bez kotoučů) ? ? ? Moc byste mi tim pomohli a kdyby byla jako bonus i fotka na váze zůlibal bych vás … Předem dík všem…
Lidi nemáte někdo váhu těhle dualů (myšleno dualy hadice + třmen bez kotoučů) ? ? ? Moc byste mi tim pomohli a kdyby byla jako bonus i fotka na váze zůlibal bych vás … Předem dík všem…
relevantni odpoved je : „prejdi na sram : )“ .....
Sram dělá dualy?
Sram dělá brzdy? (Avid neberu jako Sram )
pokud se chces upnout na to, ze nekdo „potrebuje k zivotu“ dualy,tak tvoji reakci chapu : ))
no někdo na ně třeba nedá dopustit
přesně tak :)
jj…já bych měl taky radši na biku Sram, jenže nedělá dualy, tak je pro mě zapovězenej, páč já už ni jinýho než dualy nechci =)
jj…já bych měl taky radši na biku Sram, jenže nedělá dualy, tak je pro mě zapovězenej, páč já už ni jinýho než dualy nechci =)
Taky tak! :-)
sram je shit tak to sem netahej nebo to bloknu…
730g v IS provedení bych typl
díky kdysi sem to někde viděl nafocený ale nedaří se mi to nikde najít…
a abys neřekl tak přední BB7 a IS adapterem na 160mm kotouč s všema šroubama, lánkem a bovdenem má 267g – čerstvě převáženo – bez kotouče , bez páky
zadní bude o kus bovdenu a lánko těžší.
Přechodem z BB7 na XTR teda ušetříš cca 250–270g pokud pořídíš IS variantu
kurnik právě sem sundal třmen abych to převážil díky moc tohle sem chtěl přesně vědět :O)
budeš přacházet z BB7 na XTR?:-)
je to jedna z možností…
podívám se doma, jestli to nemam na fotce.....
díky :O)
Zdroj http://light-bike.com
jeste jedna
Tisíceré díky přesně tohle sem chtěl :O)
tak já už nehledám :-)
Jěště to vytáhnu nahoru jaký k nim vozíte kotouče a měli ste na nich někdo zubatý aligatory ? ? ?
hod ty zubate mrchy uz konecne z okna a dej tam klasicke kulate
Vozím kotouče XTR SM-RT97,jsou lepší než předešlé XTR protože se líp chladí a neškrtají tak jako starší model.Velikost 160/160
Roud ma naboje na 6 der jinak by tohle byla jasna volba
Tak to potom kotouč XT na 6 děr.
mno dumam nad tim že je pošlu do světa…
Rozumna volba :-) Dva Hope uz tu cekaji az se rozhoupes, lepsi a hezci volba asi neni
Ty hope sou velký lákadlo :O)
tyhle?
sem to nedočet do konce
fotky jsem si nevšim
se omlouvám, ruka byla rychlejší než oko 8o/