Bude muj syn 45kg spokojen se zapletenimi koly DT swiss x1600 maji je v internetovem obchode www.bikesport.cz za cenu 7399kc
Bude muj syn 45kg spokojen se zapletenimi koly DT swiss x1600 maji je v internetovem obchode www.bikesport.cz za cenu 7399kc
Zalezi jak narocneho a rozmazleneho synka mas:)
Jinak tedy nechapu proc pro takovyho susna kupovat takovato kola. Na tu vahu by mohl mit kola o dost lehci a v klidu by to vydrzelo.
taky zalezi, co syn jezdi
Ze by jezdil treba silnici, nebo DH?
Jezdi kolo Pells razzer elite D 12kg puvodni kola mavic xm117+schimano deore jsou zbytecne tezka.Deme po dobre znacce Fulcrum,Mavic,DT swiss a schimano ,ale chceme kotouc na sest der ale schimana to nedelaj tak nam porad ktery koupit do 7500kc.Nechcem Remerx , American class , najezdime tak 2500km za rok ja tomu noc nerozumim proto chci radu
Spatny kola to jiste nejsou, ale trosku zbytecny. Takze treba do budoucna.
I kdyz chces „znackovou“ kvalitu, tak osobne bych mu nechal zaplest neco ve stylu Remerx Magic, light naby od Novatecu, k tomu 2–1,5–2 draty, nebo klidne 1,8–1,5–1,8 s Al niplema.
Cenove by to bylo levnejsi, vahove lehci a s jeho vahou to nema sanci odrovnat, pokud to nekam nenakouri.
mam uplne stejny kolo a ty Mavicy s tema deorama sou sakra tezky ale nejsme zas tk bohata rodina… :((((
45kg staci kola z Tesca :-)
diky za radu ale z tesca ne to si nemusel kupovat tak drahy kolo
to bol Joke,zarazilo ma tych 45kg,moj syn ma 65 v 16-tich rokoch :-)
trochu burtik ne?:)
No pri vyske 176cm ani nie :-)
cim ho krmis?:)
To není na 16 let žádná neobvyklá výška :-)
A viac to uz asi ani nebude,ak je teda naozaj moj :-)))
:)
Ještě mrkni do minulosti, já jsem třeba spíš po dědovi z mamčiny strany, nakonec 192 (děda 182, taťka 179) :-)
V minulosti som nasiel vsetkych krpatych :-)))
Ma super postavu na rozdiel odo mna :-)
PS:to kolo az tak drahe nie je,chces kupit kola,ktore sa davaju na radovo 2–3× drahsie biky
Za tie peniaze a pri jeho vahe moze ist do extra lahkych kol,takze skus kontaktovat clena Hnoj,mozno urobi zaujimavu ponuku na vlastne zaplety.
posli mi odkaz na hnoja
:-D
Roude, ty darebáku ! Počkej počkej…
:O)
Synovi je kolik? 13? Jestli jezdí fakt dobře a rád a vypadá to, že mu to zůstane, pak proč mu nekoupit kola za 7500. Jak píší ostatní, taky bych šel do ručně zapletených lehounkých kol, za 7000 budou mít pod 1500g.
a opravdu si myslíš že ty kola za tu cenu na Novatec nábách budou lepší než ty DT Swiss?
100g se sice hodí, ale spolehlivost náb je pro mě větší plus.
jinak jak tu napsal Roud ty SLR z bazaru budou ideální volba
Spolehlivost je hezká věc. Ve čtrvtek u mě byl kámoš (cca 60kg), kter vozí právě super-light Novatecy a po dvou závodních sezónách se točej jako nový a ořech je mimo dvou malých kousanců od kazety taky 100% OK. Mám dojem, že s váhou 45kg mu musej vydržet na věky. Ale je pravda, že úspora 100G není až tak fatální. Na druhé straně by se dalo ušetřit na bezduš gumách, přeci jen DT je dušový (i když s největší pravděpodobností, také půjde udělat bez duše).
jak už jsem psal ve vedlejším vlákně zde v bazaru jsou cmaxy slr od místní uživatele a řek bych že dost zachovalý za mě super kup
Diky vsem za navrhy jeste to poresim pak dam vedet.
Jedem do tesca:-D
Jezdim x1800 a jsou supr kola. Pri vaze 80kg jsem nezaznamenl problem. Dostalaly petardu do zadniho, ze jsem si rikal, jak je pp nich a vse bez problemu. Takze takovy kola bych doporucil spis tezsimu jezdci. Nejlepsi bude rucne zapleteny set s minimalni vahou.
na tu vahu muzes klidne vzit AC anebo zaplist neco od Hnoje – Novatec naby atd.
Pri 45kg to nema sanci zrusit…
sanca je tu vzdy :-)
pokud to vezmeme vazne, tak urcite, ale vim v dobach kdyz jsem jeste trochu vic jezdil a mel 65kg, tak mi vse vydrzelo 100let, ted vaha cca o 12kg nahoru a matros odchazi rychlejc… Mit 100kg, tak matros bude horet…
praskajici rafky,orechy…:D
Jo se 45kg to musi horet:)
se 45kg mu to vydrzi naveky:)
45kg nevydrží navěky :D
to sice jo, ale nez pribere 20kg, tak to jeste chvili potrva a porad bude na vaze, kde ty veci couda nedostanou:)
njn v tomhle věku ty váhy umí lítat pěkně, stejně jak výška.
za rok může mít klidně o 15kg víc.
v tom pripade doporucuju koupit rovnou FR kola, co kdyby nahodou…:)
jj, to je nejlepší řešení!
je to tak,matros u mna hori :-)