Ktora karbonova sedlovka je najpohodlnejsia (najviac tlmi kopance)? 27.2, dlzka 300–320 mm, hmotnost max. 220g.
Ktora karbonova sedlovka je najpohodlnejsia (najviac tlmi kopance)? 27.2, dlzka 300–320 mm, hmotnost max. 220g.
zadna karbonova sedlovka nemuze tlmit kopance, to dokaze jenom full a ne kazdy. Karbonova sedlovka muze pohlcovat vibrace, ale spise je to placebo efekt.
Takova, ktera je zasunuta v odpruzenym ramu se zdvihem aspon 15 cm :) Ne vazne, karbonovou sedlovku jsem mel – od Eleven – a nejake prudke zmeny k pohodli jsem nepozoroval.
No cital som tu, ako si niektory ludia pochvalovali karbonove sedlovky co sa pohodlia tyka, ale malokedy spomenuli konkretny typ. Myslim, ze niekto spominal aj woodmana, ale niesom si isty…
mam zkusenost s Woodman Carbo O.F. 27.2 a Pells typ nevim 27.2. Subjektivne Woodman pracuje o poznani lepe.
mel sem 2 mes karbonku a nakej festovni rozdil mezi hlinikem vubec nebyl! to proste nepoznas! Teda ja sem nepoznal!Chces-li vyhodit penize za karbonku tak se na to vyprdni a udelej si radost s ELITE!!! To sou sedlovky!! A tady bohuzel plati to, co nemusi bejt vzdycky pravda! To, co je drahy je dobry!
Mám na jednom kole Pell´se a na druhým FSA. Rozdíl nepozoruju. Teď jsem investoval do Ritchey WCS. Ta má proti ostatním i karbonovej zámek a prý o poznání líp pruží. Taky je o poznání dražší. Ještě jsem na ni nejel.