Mám doma kliky XTR 02 a zjistil jsem, ze prava klika ma 170mm a leva 175mm. Myslite, ze to bude pri jizde vadit ? Nebo nemate nekdo podobnej problem – ze bysme udelali vymenu ? Da se popripade sehnat jeste xtr 02 treba jen leva nebo prava ?
Mám doma kliky XTR 02 a zjistil jsem, ze prava klika ma 170mm a leva 175mm. Myslite, ze to bude pri jizde vadit ? Nebo nemate nekdo podobnej problem – ze bysme udelali vymenu ? Da se popripade sehnat jeste xtr 02 treba jen leva nebo prava ?
a jaxs k nim proboha prisel? tos nakupaval u Vietkongu na trznici, ne?? ;-)) „heezky klika, koupil pane, slusi, susi ;-)“… jednotlivy kliky koupit na 99% nepudou ani u novejch.
je to dost divny, ale myslim, ze to sehnat pujde.
Jednotlivy kliky koupit jde ale das za to tolik, ze radeji koupis obe nove :)
Jsou sundany z kola z druhy ruky… Ze spesla S-works – jeho majitel mel asi jinak dlouhy nohy… Zajimalo by me, jak k nim prisel… Chtel by nekdo ty kliky ? BTW: Uz mas na kole konecne poradnou vidli ?
ten S-works – nebyl vystavenej Ramale?
ad vidle > este ne.. ale ve ctvrtek uz bude.. snad. to by melo dorazit novy hlavovy slozeni (point). uz se nemuzu dockat. s tou pevnou je to v terenu utrpeni. uz si moji Marusku doma lestim ;-)
nevis co to bylo za bandu lidi co se hnala v nedeli okolo jedny po obede smer konecna 4-ky a dal asi na Krkavec? bylo jich tak okolo 20-ti, vetsina fuly, ale naslo se tam i par normalnich ;-). bych se i pripojil ale vracel sem se zrovna ze svihu a mel v nohach skoro kilo a hladovej zaludek.
jo, to je presne on ! Jo to je skupinka plzenskejch sjezdaru… jeli k hasicarne – k tomu rybnicku – byl jsem tam taky – postavili tam takovej peknej 3-metrovej drop a tak jsme to zkouseli… Pridat ses mel urcite… :))