Přemýšlím o koupi fiant nrs chci nějákého živého švihového fulla na xc, jen se trochu bojím toho jejich tlumiče a taky mám rebu 115mm jestli už to není třeba moc. Poraďte, díky.
Přemýšlím o koupi fiant nrs chci nějákého živého švihového fulla na xc, jen se trochu bojím toho jejich tlumiče a taky mám rebu 115mm jestli už to není třeba moc. Poraďte, díky.
Tlumič je v pohodě, spíš vidím zádrhel v 115mm vidlici, geometrie se trošku změní a z živého švihového fulla je spíš víc příjemné enduro! :-)
Ne…to fakt nebude enduro, ani kdyz na to das Boxxera :o)
No trošku jsem nadsadil! :-) Nicméně se zvedne předek a kolo bude lépe
řiditelné ve sjezdech, ale roviny a kopce se mírně zhorší… já jsem to
poznal na zvednutí řidítek o 3 cm a už nic jiného než širší
vlaš?ovky nechci! NRS je konstrukčně dělané na 80mm vidli a tak to nevidím
jako nějáký problém. Docela to řeší na:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?…
No ve sjezdech sice bude lip riditelne, ale proc nekoupit rovnou neco, co je na toto pripravene? :) No…asi to moc resim…taky jsem vozil chvili 120/80 a dalo se to…ale od ty doby co mam 130/170 jako XC, tak se na to divam jinak :)
wow,a co to je??
Klik na muj nick – klik na bajka – see it :)
:)))) AC ma vzadu 170???????
No bud 138 nebo 168mm :)…a ja to zaokrouhluju vzdycky…:)
hmmm, a to sis to postavil ted???vzal jenom ram a ostatni prodal? tusim se ted prodava AC nekde kolem 3tis?
Jaka je cca cena ramu a tlumice ?
A jak teda vypada tvoje enduro .. :)
To je marny tady… :o)
Ja to naspal driv nez jsi odpovedel .. :)
…Už mlčím! :-) Jsem ve sjezdech velkej sralbotka… a to mírné zvýšení předku s rozšířením rodel mě posunulo trošku dál… (alespoň si to myslím) :-))) Bydlet někde ve vyšších nadmořských výškách – neřešil bych XC nebo enduro! Jinak NRS na polabské polňačky jsou jako dělané…
tiež som šiel do NRS tento rok. S tlmičom NRS Air nemám žiaden problém a plne postačuje. kostra je stavaná na 80mm. 100mm je v rámci tolerancie ale 115mm vpredu sa mi zdá na nrs trochu veľa.