je nutny si k vidli tu pumbicku kupovat, nebo mi to nafoukaji v servise? Nebo staci obycejna pumpicka a tlakomer?
je nutny si k vidli tu pumbicku kupovat, nebo mi to nafoukaji v servise? Nebo staci obycejna pumpicka a tlakomer?
3 roky jsem prudil v servisu, až jsem si připadal tak trapně, že jsem si ji radši koupil. Pokud máš Manitou tak bacha na některé pumpy, které s nima bez drobné úpravy nejdou dohromady – myslím že BBB, Merida, ale pokud si vzpomínám tak jich bylo víc – stejná pumpa, jen jiná nálepka.
a je tam klasicky autoventilek nebo jak to vypada?
Jak u které vidle…
já ti už ani nevím, jak vypadá klasický autoventilek , auto nemám a na kole podobné blbosti nepoužívám :o)
Ale jestli mě pamět něklame, tak by to mohlo být ono.
na Rock Shox,Marzocchi,Sr Suntour,Rst jsem použival tuto pumpičku.......http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?DPG=16477
hele a jak je to opačně? pujde foukat pumpou manitou vidle rockshox? mylel jsem, že je to všechno stejný a pávě jsem si k vidli rock shox pumpu manitou objednal
no tak konkretne Marzzochi MX comp
no tak na tu mám nějakou Merida s tlakoměrem za 750 a v pohodě… jen je mi divné, že úplně stejná – akorát s jiným nápisem, nevím co to bylo za značku mi nabízeli v jednom shopu dvakrát dražší, tak bacha na to, viděl jsem to i u jiných pumpiček.
a ja mam Meridu za 450,– :)
Zaujímavé, ja som ju kúpila za 550,–Kč.
Hmmm tak jsem kecal mam ji taky za 550,– jeste jsem nasel paragon
s tlakoměrem nebo bez? protože to by mě fakt dojebalo:-) ps.:lež z milosti nikdy nikomu neublížila :-)))
s tlakomerem. Je na http://merida-bike.cz/index2.php v doplncich/pumpicky/Pumpička na tlumiče Merida Kód: 2274000655
Ta tvoje pumpa za 750 je daleko lepsi i kdyz vypada uplne stejne. Pumpuje se s ni o 50% lip. Nevěříte ? Věřte.
ja mám marzocchi mx com eta
Manitou SPV – je na nižší tlaky dá se líp štelovat. U vysokotlakých se motáš na začátku stupnice.
U Rock Shox Reby je pumpa v cene – součást balení
To je pravda, u nekterych je to soucasti, kamos ji myslim dostal k SIDu, ale ke kolum ji nedavaji…
Mel jsem RS Pilot, ventilek byl auto stejne jako ted u Manitou. Podle mne to maji vsechni vidle stejny nebo ne?
Nekde tu najdes link, kde jsou popisovany technicky finty, jak zabranit unikani vzduchu po odsroubovani slahounku atd…
FV