Všiml jsem si, že AUTHOR ERA Pro 06 (celopéro) je osazen karbonovou sedlovkou. Projeví se vůbec pružení sedlovky (diskutované i u HT) u zadního pružení, nebo je to jenom marketingový tahák?
Všiml jsem si, že AUTHOR ERA Pro 06 (celopéro) je osazen karbonovou sedlovkou. Projeví se vůbec pružení sedlovky (diskutované i u HT) u zadního pružení, nebo je to jenom marketingový tahák?
Ted by sis zasloužil být odkázán do tématu : „CHCÍPLÁ DISKUZE“ .
Nechci ani rikat kolik se toho o karbonu (i v poslednim tydnu) tady napovidalo.
V historii jsem hledal ale vztah karbonové sedlovky a celopéra jsem nenašel. Je to poprvé, co tuto kombinaci vidím sériově dodávanou a proto mě to zaujalo. Přesto děkuji za vyčerpávající odpověď :-)
Jak se asi bude chovat karbonova sedlovka na fullu, kdyz vim (nebo si muzu najit) jak se chova na HT?
Nenamahej mozek, ja to prozradim. Bude pochytava male razy a vibrace, ktere neodchyti tlumic. Ve spojeni s Ti lizinami na sedle to je velmi prijemna zalezitost. I tak ale doporucuji precist historii, jelikoz u karbonu (ale i u duralu) zalezi na hodne faktorech jak budou pruzit.
v poslednim tydnu se resil karbonovy prstynek pro JancU, jestli se nepletu..
projevi. Nemam na tlumici zadnou regulaci utlumu apod, takze to obcas kopne a pripada mi, ze neco z toho ta sedlovka taky pobere – resp. je to jiny kopnuti nez s hlinikovou sedlovkou.
Jo…a co teprve kdyby jsi dal levnou sedlovku a kvalitnejsi tlumic, co? :o))))
jestli je karbonovy HT lepsi tlumic......;o)
efektivita by neodpovidala vynalozenejm penezum :-) Ikdyz lockout by nebyl od veci…
na HT se tes, sem se ted projel trochu po asfaltu na HT a tak 30% sem travil vestoje;/ never more…
taky sem zvedavej, jak me ty tri roky houpani zhejckaly :-)
a ses si fakt jistej ze pujdes do ht?
jo. Ideal by byl scalpel nebo epic, ale na to nejsou love…
No kdyz myslis ;) :o)))