Tak se tady mějte. Za chvíli sedám do auta a vyrážím směr Zaostrog. Dva tejdny pohody. Super:-)
Tak se tady mějte. Za chvíli sedám do auta a vyrážím směr Zaostrog. Dva tejdny pohody. Super:-)
Za hoďku na AdrenalinCup, pohoda nic moc, nemám ještě zbaleno, :-)). Enjoy it! ;-)
mejte se taky za necelych 63 hodin sedam do auta a vyrazim do prace
mejte se taky za necelych 63 hodin sedam do auta a vyrazim do prace
Taky se pripojim.Za dve sekundy odchazim na zachod.
tak jak bylo?:)
Strasna zacpa, snad te to po ceste do prace nepotka…:)
a kdybyste vedeli co ja budu delat cca za hodinu..:-))
grillovat ?
ja abudu grillovat! (teda pect burty.. ale to se taky pocita…)
buřt ? no to se tada nepočítá jako grillování ! to je plivnutí do obličeje všem naloženým krkovicím v česnekové marinádě,kuřecímu masíčku s medem a tymiánem,žebírkům v tacco omáčce a pstruhům se solí a citrónem…
Hele, nech si to, jo? Ja jsem od rana v praci a jeste jsem nejed (a asi ani nebudu) :-(
no, já jenom aby bylo jasno.Buřt patří do buřtguláše.Grillováni je o něčem jiném.
P.S. ještě jsou dobré grillované pariky se slaninovo-žampionovou náplní.mňam
burt je z nouze ctnost… souhlasim.. ale grilovani: krkovicku jedine v cesneku nalozenou a kuratko jen v medovohorcicovokaricibulove-grillovaco-palmovocukrove marinade.
Tak s toho kuřete bych asi druhý den strávil na záchodě… :))
ale stálo by to za to… :-)
mno, ty mozna…
hec pec ja du grilovat, teda ja ne , ja jen budu sedet a cekat az to ke mne prileti na taliri s vychlazenym piveckem :-))) mnam
jj:-))
Tak se tady mejte. Za chvili sedam na tramvaj a vyrazim smer hospoda. Patnact piv pohody. Super. :-)
Fuj. Alkohol. Ještě teď mě bolí hlava. Zrušte pátky. Zrušte pivo. Vyndejte tu větší hlavu z tý mý menší.
Chtela jsem za hodku startovat na 24 hodin. Veci sbalene nejsou, ke vsemu ani auto ;-( Tak nic ;-(
He he. No na to, ze jsem zvanej na dnesni kalbu (ve Vesci), tak nemam jeste sbaleny vubec nic a k tomu sedim porad v praci.
já teda nevyrážim hned na dovču do zahraničí, ale za hoďku odcházim a mám 14 dní dovolenou. takže taky super:-)))…akorát tak za 12 dnů už se začnu stresovat, co se mi tu nakupilo:-/
za 45 min jedu do Upice :)..... hadejte proc ? :-))
protoze tam budu ja? ;-)
hec a ja mam dovcu 2 mesice:-P
já jen měsíc :(
a myslis ze ses neco extra ? :D
Tak to jiste ze ne, ale kdyz se tady Volf chlubi 14tima dnama volna, tak ho chci trumfnout;-) A ty taky musis hned rejpat:D
ja mel jednou 2 roky prazdnin.. zvyknul bych si na to:-)
leda tak od Vernea :)
jj, ale paks je musel vrátit do knihovny…
no,pak jsem se vratil na pracak..