MTB ráfky Mavic 517 praskaly podél kalíšku u niplů /jinak jsem s nimi měl dobré zkušenosti,nemusely se skoro vůbec centrovat/.Nemátě někdo zkušenosti,zdali to dělaji i 717. díky.
MTB ráfky Mavic 517 praskaly podél kalíšku u niplů /jinak jsem s nimi měl dobré zkušenosti,nemusely se skoro vůbec centrovat/.Nemátě někdo zkušenosti,zdali to dělaji i 717. díky.
Nedávno jsem potřeboval přeplést přední kolo na 717disc, první 2 kousky měly nějaké vadné kalíšky (při dotahování se prý pod niplem posouvaly…)
nestras:-)
Radsi bych dal rafky z kategorie Cross Mountain, ty 717 mi pripadaj ve srovnani s tema ostatnima uz jako moc papirove… ze to je spis na cistokrevne XC zavodeni, s tim ze zivotnost neni moc velkou prioritou. Ale to je jen muj dojem.
A proto MAVIC MX 321, co vy na něj říkáte. za 780,.Kč je to zadarmo.....
připadá mně dost těžkej…
Souhlas. Taky mi padly do oka, ale 570 gramu kdyz nemaj ani brzdovy plochy??? Jedine ze by argumentovali tim, ze to je uz na lehci freeride, coz podle rozdeleni Mavicu neni.
To radsi koukni na rafky Mach1 (taky francouzi). Vozim od minuleho roku nejaky typ na v-brzdy, vazim 100 kg a zatim naprosto v pohode
321 lahky freeride urcite znesu…
321 radi do kategorie Cross-Mountain, pak maji pro cistokrevne XC (tam patri 717ky) a Extreme MTB. Vzhledem k vaze by na Mavic mely lehci freeride snest, ostatni CrossMountain rafky jsou o dost lehci. Ale predpokladam, ze na mavic.com uz jsi asi byl…
No tak teda zadarmo to neni…
No mam 717ky na obou kolech a najeto zatim asi 700km, ted docela drsna dovolena, kdy jsem je nesetril a zatim v poho, jen zadek budu muset docentrovat, ale tak to je jasny je to nove zapleteny. Jen pro uplnost- mam 70kg.
http://www.mtbr.com/…122811.shtml
Zatim sice jen 4 recenze, ale docela pozitivni v porovnani s predchozimy typy 517, 317