Jaky mate zkušenosti a ktery typ plaště a duše doporučujete.Předem diky
Jaky mate zkušenosti a ktery typ plaště a duše doporučujete.Předem diky
Hele já vidím, že jsi se přihlásil až dneska, ale tohle je vážně trochu moc, nemyslíš?! Jaký pláš? a duši.. Musíš zkoušet a přijdeš na to sám. Každému vyhovuje něco jiného. Jak chceš poradit, když ani nenapíšeš co a jak jezdíš?! Chceš gumu do dvou stovek nebo do dvou tisíc? A zkus použít vyhledávání, to tiv tomhle asi teď pomůže nejvíc.
Zdarec jezdim asi tak okolo 2000 km,hlavne teren.Ptam se na zkusenosti,do ktereho plaste mam asi jit.
duse schwalbe… :) (no enjoy stejne defekti kazdou vyjizdku at vozi co vozi.. ) a plaste??? viz. forum… kazdemu co se libi… ja uspesne vozim maxxisy, docela se mi libi contiky vapory…
za to muze ten podelanej nanoraptor…,je to hrozna sitka.nic horsiho sem nevidel.snad mozna ten speedblaster co mam vzadu,jenze ten za to nemuze,ten nemel vzorek uz kdyz byl novej:-).a ja debil jdu do racing ralphu co ma 450g,se nepoucim. no a pro topcu.neco mi rika ze budech chtit neco co nebude defektit,dlouho vydrzi a ze to nepojede stejne nepoznas.je mi to uz blby ale ritchey Z-MAX.klidne i dopredu.duse nejaky co ti nekde prodaj,proste na to kasli.hlavne si pohlidej ktery chces ventilek:-)
No, 450g na papire. Realne 480 – 510g. Podle kusu. Jinak, ted jsem zpatky nahodil Continentaly 2.1" a nestiham se divit jak jsou ouzke :). Ten Ralph je oproti nim objemovo vetsi. I obvod je o 2cm delsi. Jinak je to zajimave, ale najel jsem na tom Ralphovi uz mozna tak 1000km prevazne na asfaltu a vzorek je jako novej. Zatim jedine nevyhoda je, ze predni v blatistem terenu lita. No ale to je holt dane vzorkem.
nejses z Brna? vali se mi tu jeden Z-MAX 2.1 myslim, dam ho levne, jetej asi 20km na prednim kole…