Jak se branite proti oderu ramu lanky a bovdeny??? Nebo vam je to jedno?
Jak se branite proti oderu ramu lanky a bovdeny??? Nebo vam je to jedno?
Me je to uplne jedno.. Ale myslim ze se prodavaj takovy maly karbonovy flajstry proti poskrabani ramu od boudenu..
Používám obyč. průhlednou lepící pásku. Zdálky to není vůbec poznat. Potřeba to myslím je, jelikož v místě styku bovdenu a hrany vzpěry na zadní vidlici mi vznikl malý zářez. Páska má jen tu nevýhodu, že po nějaké době se pod ní dostane prach a je třeba ji tak jednou za rok vyměnit.
Docela to vadi a takova brzdova hadicka dokaze taky udelat peknou neplechu, krom toho ze se sama probroui tak i se pekne zahloda do ramu ci nohou vidlice(to kdyz je spatne vedena :-) V razzu v praze maj MX folie, plato asi 30×30cm za 160kc, asi 1mm silne a paradni vec. Doporucuji..
dik za rady
Ja to oblepuji bud cernou nebo prusvitnou izolackou ! Ale nejlepsi sou ty KARBONOVY samolepky, ale sou svinsky drahy…
Tak já mám všechny kritické místa podlepené samolepícíma záplatama na duše. Máš to hned hotový dobře se to stříhá, pokud nepotřebuješ celou. 6 kusů asi za 25 korun. Většinu jich tam mám už přes tři roky.
ze se to odira mi je jedno. to mi spis vadi, jak to vsechno zvoni (bovdeny, hadicky, retez) pri skakani, hlavne ve meste. si pak pripadam ze sedlam popelnici s kovosrotem :)
Ja mam ty nejpotrebnejsi mista polepeny karbonovejma nalepkama od Exu. Stoji asi 60 Kc/6 ks.
No a zadni stavbu mam omotanou DUSI. Je to ucinejsi nez neoprenovy a podobny navleky. Staci si pockat az z naky duse utrhnete ventilek nebo udelate takovou diru kera uz nejde zalepit a mate to zadarmo (skoro)…
Je mi to jedno – nez to ten bovden prodre skrz stejne to praskne driv nekde jinde :)