• Pospa

Bajkeři, znalaci. Vždycky jsem toužil mít jekylla a teď se mi objevila nabídka na koupi, ale vzhledem ke své zaujatosti k jekyllovi si nejsem jistý jestli tendle bajk za tu cenu stojí a vůbec kolik takové kolo ještě vydrží. Díky

Cannondale Jekyll 2000 – model 2001 headshok Fatty ultra uzamikatelná tlumič fox float uzamykatelný kola – mavic crossmax přehazovačka, přesmyk, kliky, řazení – XTR brzdy – hydraulika Hayes

CENA 38 000 Kč

0 0
    • jonti  

jasne, je to uzper bike, zalezi len na tom v akom je stave po 3 rokoch jazdenia, ak ho dava za taku cene tak asi nie v najlepsom… Na tvojom mieste by som overil stav ramu a vidlice, lebo tie su na tom biku najdolezitejsie, ci su ok kolesa. Ak su ok potom dat takych 10k za vymenu ojazdenych komponentov, a mas super bike

0 0
    • wroum  

co se tyka Jekylla, tak je to jediny kolo od cannondale, ktery se mi libilo pri jizde. Akorat bych asi nechtel headshock. dal bych misto nej neco se zdvihem 130 (treba Z1). A trochu bych mel strach o tlumic (je nestandardni a nevim zda jde v pohode sehnat). Jinak za 38 000 je to dost drahy (si myslim) na 4 roky stary kolo (navic Cannondale neni znacka ktera nepraska zrovna malo). Takze Jekylla ano, ale novyho. tot muj nazor.

0 0
    • sraldo lattrinny  

Do toho bych nešel, viděl jsem jekylla za 45.000 s leftynou a loňský model. Otázka zní Původ!!!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.