Unor sice jeste uplne neni, ale 550 prispevku uz mi telefen nebere.
Pro inspiraci k presunu z lednoveho vlakna a pobaveni pridavam vcerejsi ulovek z Ladovy vitrinky – ve vsichni to znaji…
Unor sice jeste uplne neni, ale 550 prispevku uz mi telefen nebere.
Pro inspiraci k presunu z lednoveho vlakna a pobaveni pridavam vcerejsi ulovek z Ladovy vitrinky – ve vsichni to znaji…
… a jeste jeden dukaz vsudypritomnosti kyrgyzskeho hrdiny, tentokrat v zdrobnele forme ve Slatine;D
To je ovšem pecka.-)
kolik RAM pameti ma ten telefon, at vim co si nekupovat nebo co je to za typ.
To uz leda nekde v bazaru – N97 – 3 roky starej telefon. V podstate jediny 2 problemy tohoto telefonu, co jsem objevil, mala RAM 128MB, z ni pry uz dost ukousne operacni system (u verze mini, kterou jsem chtel puvodne uz tu ramku zdvojnasobili) a debilne mala C pamet (cca 75MB proti 32GB velkokapacitni pameti), do ktere se instaluji nektery aplikace, aniz by to clovek mohl snadno ovlivnit…
Teda, to je mazec, historie :)
Díky za zdokumentování!!
Dneska je hore maškarák,tož masku střízlivého cyklisty s sebou :)
Já před chvílí dorazila z „JUŽNEJ MORAVY“ od bábičky.. Takže bohužel.
Jak tak koukam na predpoved, tak pristi tyden pojedem nejspis nejkratsi cestou do nejblizsi hospody, kde maji poradne zatopeni;)
ja teda na maškarnim nebyl, ale jestli ste po tym ledě jeli na nepodhuštěnejch gumách jak má polka ve zvyku, tak klobouk dolu. Fčera to lehce plavalo i s hřebikama.
kdyby něco – v pondělí 30.1. promítám a řečním o Islandu / Faerách v Rubínu v 16:30
Uz sem to kua psal jednou. Pokud 90% cesty je ok, tak na tech 10% si prece nebudu podhustovat jak pica.
taky tomu nerozumím
Budu muset vymyslet nějaký mačky na boty.
Např. dnes ráno jsem pro jistotu nevyjel.
A to uz je co rict.
Nebylo to tak hrozný… Nahoře –12, v údolí o něco méně. Horší to bude z5.
Nejak meknes…
nebo dostava rozum. :-))
Maňas?-)))
Samozřejmě, že dostávám rozum.
No, mozna bych popremyslel i o kankach.
koncem tydne uz stopro pujde katat sa na pryglu ;-)
vcera jeste byli na svratce nejaci plavacci , vcil budou mit po srande :-))
Taky mě to napadlo, ale myslel jsem že to půjde dříve.
Pujde
Ha, dobry napad.
V Mariánským už to šlo v sobotu, kamarád to otestoval i s manželkou a dětmi a rodina je stále kompletní :-)
Mariánský sem jel v neděli a ty dva ledový úseky snad nestály ani za řeč. kousekokolo pekárny a kousek pod hádkem.
On o voze, ty o koze.
ono je ještě nějaký jinačí marianský udolí?
ne, místo máš dobře, ale já nemluvím o kole ale o bruslích :D
:-)
Tak co, dáme v út Buk? :-D
Podchladit se člověk nemusí jenom v zimě během třeskutých mrazů, ale třeba i ve vodě která má dvacet stupňů – ale musí v ní být mnoho hodin. A právě zdlouhavost může být tím pravým utrpením. Proto většina sebevrahů volí následující postup, který proces umrznutí zrychluje. Silně se opijí a usnou venku na mrazu. Alkohol totiž rozšiřuje cévy na povrchu těla a těmi se rychleji teplo vyzařuje do okolního prostředí. Zároveň jim alkohol pomůže překonat prvotní známky chladu. Ale aby o opravdu rychle fungovalo, tak musí být silný mráz.
Ja to minuly tyden prezil a nehodlam to opakovat :-D
Ut muzu.
moribundus, asi z víkendu, jak jsme čekali na pepka skrz to jeho mlíko = on za to může = já dnes nula
Chválím tě, že jsi do toho nešel. Teď se vyplatí na kole jedině tak 11 – 14 hod., vše ostatní se mi jeví jako póza.
To v te praci moc dlouho nepobudes;)
Ano, tak dobře zase zapsaný nejsem. Ale tobě by to mohlo skoro vyjít.-)
ani ja tak pozde nejezdim, a kdyz uz, tak ten odjezd se teto maňasovske 14 ani zdaleka neblizi;P
Já vím. Pro upřesnění např. včera příchod 6:17 odchod 15:4o.
Nadelavas vyjizdky, co?-)
Máš pravdu!
Včera mi pod Březinou v 6 večer rupnul řetěz a těch 30 minut než přijela odtahovka bylo sakra dlouhejch. A to tam bylo trapnej –11°.
Dalsi takovej co musi mit ukrutnou silu v nohach :)
Jaký čekání? Jednak všíchni viděli, že ses furt válel po studené zemi a druhák jsi tam nemusel čekat a mít nemístné řeči. Mohl jsi jezdit kolem hradu, nebo nacvičovat nájezd na namrzlý mostek :-)
najezd na namrzly mostek plavmo
ja to nemám zapotřebí nekde mrznout kvuli te rezavé břečce. :D
Ut spatne. Stejne to vidim spis na ty kanikuly ;)
Utery nemuzu, streda nebo ctvrtek, ale to urcite ne na Buk, jestli tam ma byt –15 a min…
Brus-le
bruce lee dostal brusli
do bryli, to bude dobry, lee
Máš přichystaný nějaký speciální vystoupení ? Nemusí to být troják nebo čtverák, stačí piruetka.
not brus-li
cak noris;)
cak zuzana noris?
A co běžky? Než nám dorazí mrazy od soudruhů z ruska.
Zítra to vypadá, že bych vyjížděl ve 13.00 na 3studně.
Fčera to bylo zupa na modrej..;-)
Neprovokuj, práce nad hlavu :(
Jáj to ti přeju! Včera nádhera…akorát ty masy, ty masy…Tak jsme to zkusili odklonit mimo ofiko stopu, jenže to je zase terén vo zlámaný prkna a hnáty. Zítra tam bude klídek, aji bych o tom uvažoval, ale po víkendu aktivit v mrazu cítím lehkou rýmečku.
Copak, minule nam to BC docela slo :-)
Podmínky téměř ideální, teplota –4°, v 18hod za soumraku –7°.
Vítr mírný, jen na Kadově foukl Vánek…:)
Já čekal foto Jeseníky a ono prd.
běžky, brusle, berle…
pred temi berlemi jeste valce
Tak su v praci na kole, nekdo nekam jede dneska (silnice)?
hm..
No nic soudruzi, vzhledem k tomu, ze slunce sviti, ptacci zpivaji (tamhle se nekdo topi) vyrazim sam hned po obede na bike.
:-) Užij si pozitivní chvíli podnikání.
a a á nezmrzni :) (jsem zvědavá, co budou říkat tvé nožky a pstíčky na nich :D
Škoda, že špatně zařazeno, pusinko.-)
Nozky a prstiky ok. V tuhle denni dobu je to parada, prasi se jak v lete, akorat je tam o 40° min :)
Soudruzi a soudružko, uvědomte si, že je 31. ledna a únorový thread už má 62 (než jsem to dopsal tak asi víc) příspěvků. Tímto tempem budeme muset založit březnové vyjížďky 4. února. Proto, prosím jen k věci ať to tu nevypadá jak v threadu „Mám v pátek pěkně na kulato“ od Hahy Bimbi (nebo baby Himhi?), který potvrzuje převzatou a rozšířenou tezi. Že všichni a všechno pochází z jedné obří věci.
muze byt
Jak jsi na tom s bruslama ? Ve ctvrtek, prygl ?
nezapomeňte si hokejky ať se máte o co vopírat :D
na to nepotrebuju hokejku
pardon, urazit jsem nechtěl :P
Helé, že ty máš nějaké kořeny, nebo rodinu v cajzlovsku, nebo vokolí, viď?
Jses si jistej, ze uz to bude na brusleni? Kdyz jsem jel vcera kolem reky, tak tam ani nad splavem moc ledu nebylo…
Už by mohl být. Městapo má bohužel poslední aktualizaci 4 dny starou: http://www.mpb.cz/…ke-prehrade/
no, to jsem taky cet…;/ chtelo by to nejakyho lepsiho zpravodaje, jonys bydli pobliz, ne?-) tak by mohl vyrazit na pruzkum s vrtakem;D
Doufam, ze to pujde.
Dnes mi kolega rikal, ze vcera mela prehrada udajne jen 8cm ledu. A ze kdyz jel okolo, 2 typci to opatrne bez brusli zkouseli u Sirky.
Na dnesek ale bylo –15 a na zitrek to ma byt opet podobne, tak snad. Pruzkumnika by to chtelo, at nedoplnujeme tekutiny jeste pred 17tou hod :-)
Asi se tam otočím. Kde to je „u Sirky“ ?
Ta velká dřevěná sirka za přístavištem směrem k Ríšovce (jak jsou i ty ostatní sochy).
8cm je tak na hrane, pokud je ale led kvalitni…ja mam zitra v 16 rande doma s topenarem, takze bych tam mozna pak dojel na chvili na Frantu, pokud ale uz budete v hospode, tak asi nic…
Info od kyrgyzskeho pruzkumnika : Na Rakovci bruslily u kraje nejake holky, u kraje led dobry, dale nebylo moc videt, zdalo se, ze ma led tmavsi barvu.
Dnesni noc ma byt na Pryglu –14 az –16, pres den to taky nad nulu nepoleze. Beru si do prace brusle a odpoledne to prubnem.
Tak městapo updatovalo: http://www.mpb.cz/…hach-v-brne/ A nevypadá to zle :) Ale až do Bítýšky bych nejezdil ;)
souhlas, to bys na tom zmrzlym blate znicil brusle :-)
Pěkný servis.
Budete potom sedět u Vesla, v Bityšce, nebo v Urazovce?
na dně
:-D
To Pepek : Az do Bitysky to zitra nepujde, tak asi u Vesla. Pokud ty holomrazy vydrzi i pristi tyden, tak by ta Bityska mohla byt bomba – docela bych vam zavidel zpatecni cestu. A vubec, vem si zitra taky brusle.
Super, zenu sklatila nejaka viroza, takze pokud se neda do zitrka do kupy (a ze to moc nevypada) tak nejspis nepujdu ani do rachoty, natoz se nekam katat na kankach…
…vy s tema dvema zaricema u Vesla v –15 dopadnete stejne;P
tak zase muze vecer vyridit toho topenare. Musite myslet politicky, Halik ;-) No a abychom na lede neumrzli, beru ohnivou vodu ;P
Koupil hustý Brús Lí
dneska novou brusli,
nemusí už Brús Lí
smutnit s roztrhanou bruslí.
Na Cimrmanově absolutním rýmu já prostě ujíždím.-)
Teda, že budeš přejícnej jako můj nejlepší kamarád, to bych od tebe nečekal.
To neni prejicnost, ale realita…
Já už v letošní zimě smrtelnou chlapskou nemoc prodělal. Takže momentálně jsem mentálně vychechtanej.
Mentalni vychechtanost Ti na fyzicke prochlazeni bude platna jak mrtvymu zimnik;)
Přežil jsem horší věci.
mam aktualni info, ze dnes odpol se vpohode dalo vsade ;-)
parada, diky
V kolik budete U VESLA? nebo tam někde? Já jdu k zubařce, tak, že bych tam pak za Váma sjela šalinou . . :)
vem brusle. ledik by mel byt luxusni ;-)
Já vím, ale musím k zubařce.. a když vyjdu z ordinace, bude tma, než se dostanu k „vodě“.
tak se budes divat, jak bruslime my ;-P
LOL, tak to jsi zaperlil. Tuším bude večer veselo.
Pepo, ja se spletla.
:-DD
Ja si beru na hlavu TR-801, takze tma snad nebude. Kdy tam bude tezko rici, zalezi, kdy se vsichni na lede potkame a jak dlouho tam vydrzime krouzit.
Kua chlapi nejezdite všeci, ať mám s kým jezdit na jaře
buď fklidu, hned jak teplota stoupna nad –5 tak ti nějaký zkratky ukážu :)
TR-801, takze tma snad nebude – to jseš asi jediný, který se to odváží tvrdit :-)
tak tak…
Před chvílí jsem vyjukl ven a fouká, takže pocitově tak –15, Jiřík by měl u Vesla (kromě kolena samozřejmě) zajistit teplý deky. Pivo předpokládám jim zamrzne, takže grog.
Ja si vzal dost veci na prevleceni.
Klidne se ale muzem presunout kamkoliv smerem k vlaku.
No, třeba u Jiříka bychom mohli pomoct s tím hajzlíkem, tak nějak vylepšit sousedský vztahy, např. s Jane, že ?!
v kolik budete u vesla?
Byl sem tam, fantomas!
No nic, slunce sviti, tamhle se nekdo topi…
pomoooc! pomoooc! ja neumim plavat!
my dva taky ne a kvuli tomu nervem.
Hlavne se na tom lede nesnazte potkat vsichni, bo by z na mohlo byt rychle pod. ;)
:DD
Takže kdy,kdo a kde? Já minimálně do tří sedím u státnic, takže dřív než ve čtyři na Pryglu nebudu.
No nevím jak v Brně, ale tady v prdelákově se vichr solidně prohání mezi pastouškami a balíky sena se převalují z místa na místo, tudíž na otevřené ploše prýglu bude toto
Pravda, vichr dneska byl festovni a to sem si jeste vyjel na santon, kde ovsem kupodivu nefoukalo.
To já dorazím kolem půl 5 počítám.. tak snad Vás tam někde najdu, jinak volám někomu na mobil… :)
Budu pozorovat světlušky nad „vodou“ :)
je pul treti, este jsem nebyl na obede, musim se otocit doma pro ty onozeny boty. abych nebyl ve stresu, preferoval bych taky tu ctvrtou hodinu.
± taky tak, mame tu externi firmu a neco ladime, ale uz vidime svetlo na konci tunelu :-)
Tak skluz, skoncili jsme az ted, takze prijdu o chvilku pozdeji.
bud v klidu vcas zalozim dvojecku, trojecku,…
pro sportuchtivý nadšence je tu jedna komorní akce. Finanční výhry ani perfektní zajištění nečekejte. De jen o to si udělat trochu žízeň.
V té tundře jít běhat? To je pro mě jako jít nahej šplhat po kaktusech.
No nevím, nevím… Dyť se po tom nedá ani chodit, natož běhat. Letos na to kašlu.
Tam je led? Coz o to, mraz by nevadil, na tech 3km by se to dalo aji do krve napalit, ale strachat se tam na kole a pak este nekam do pice bezet, na to se mozu po letosnich zkusenostech s behanim tak akorat ****** :)
To je fotka ze soboty. Celá cesta led, kraje zmrzlý na beton. Jestli se „poběží“ stejnej okruh jako vloni, tak s vyjímkou Příčnice to ± vypadá takhle. Stav totálně na ****.
Posypat popelem z krbu.-)
ale prd :)
možná by to měli rychle změnit z běhu na bruslařský závod do vrchu
Kdybych byla na „Facebůku“, tak dám – I like it :)
ten sjezd bude zajímavější
100
Sobota, či neděle? Mráz nemráz, kdo někam pojede :)?
Zima zima čas je zlý, budem radši zalezlí .. Ale dneska super bruslení :) Hladký led, nádhera. V Rokli bubliny a praskliny, ale dojeli jsme po poslední zatáčku před Veveří. Pochvala před nastoupenou jednotkou Marťule, která neváhala i bez bruslí vyrazit s námi alespoň po Sokolák :) (jediná Marťula bez bruslí – chápete to?) Kyrgyzský náčelní po čtvrtstoletí na bruslích nic nezapomněl – taky obdiv.
Špatná zpráva – U Vesla majitel vyhazuje k půli dubna po devíti letech současné nájemce. 7.4. se koná rozlučková akce „Vypijme Veslo“ :(
Doufám, že ostatní – včetně Romana – stihli své spoje. Já tedy ano, doma teplý čaj a domácí štrůdl. Dobře jsem se oženil :)
:) fotky zde:
Všichni všechno stihli (nevím, jestli Roman vystoupil nebo usnul ve vlaku :D )
Martula bez brusli? To je jak Maňas bez zelene…@;-)
ten led vypada luxusne zrcadlozne, skoda, ze jsem nemohl dorazit…
Říkám jediné: kofila je mor !-(
Nemáte tip kam si v Brne zajit pro brusle? Nepotrebuju zadny super. Vyjedu 2× za rok.
Ja brusle pred trema rokama kupoval u Kleinise (Sportobchod.cz na Krence) – vysmoulil mi docela peknou cenu na jakysi Bauery.
No a rok se s rokem sesel (teda spis ty 3 roky;))) a tento tyden jsem je konecne nechal nabrousit;D
Faktem je, ze posledni zima, kdy byl poradny mraz a zaroven nebyl snih byla kolem silvestra 3 roky zpatky, od te doby ani moc nebylo na cem bruslit (umely kluziste nepocitam, to me nebere).
Ten obchod funguje pořád, akorát Kleinis je bůhvíkde, též jsem zakoupil Bauerky, brousit jdu dnes, bo jsem měl jinou představu včera na prýglu, jak to pofrčí. Ale možná je to po tom čtvrtstoletí nohama.-(
Aha to jsem nevedel, ze uz tam neni, tady se nevyskytuje a na webu ho na obrazku personalu maji porad, asi na ozdobu;-) jak jsem se tehdy k memu prekvapeni dozvedel, brusle se prodavaji nenabrouseny – coz bych i pochopil, ale u brusli vyssi cenove kategorie, kde bruslar uz muze mit nejaky specificky pozadavky, ale ti co si kupuji obycejny brusle na brusleni parkrat do roka (v lepsim pripade) to stejne akorat odnesou nekam standartne nabrousit…
Tom tam je furt :) Nikam nezmizel, maximálně si zašel do skladu nebo zajel do Prahy :)
Tak to jen Maňas ma spatny informace.
Já jsem se na něho neinformoval, prostě jsem ho tam v poslední době nikdy neviděl.
Ty tam chodis nejak pravidelne? Ja tam byl jednou, a ze tam dela kleinis jsem se dozvedel nahodou, bo mi napsal emajl, ze si muzu vyzvednout objednavku z eshopu.
Já tam byl 2×.
Takze jsi ho tam v posledni dobe, celkove historicky 2×;) nepotkal…tak to je jasny, ze uz tam nemuze delat;DDD
No nic, tak toho necháme.
;)
Musíš mít vždy poslední slovo ?
U Ronda ze zadni strany u parkoviste je kseft s bruslema a prodavaj i jety, nebo teda aspon dva roky zpet prodavali.
Si to objednej treba tadyk a vyzvedni na novych sadech (parkoviste ve dvore).
Tak dneska 11 km (do obchodu a zpátky, ale málem mi upadly ruce :)
Tak priste s rukavicema ;-)
Takže fakt nikdo nikam dneska, ani zítra nejede? Je tam trochu tepleji, zdá se mi :)
technická: mám zkopčený videokazety na HDD v DVD a chcu to vysmahnout na plech. Jde to nějak urychlit abych na to znova nemuselo jet celý dokola? nemužu tam najít rychlost vypalování. Manual samo nemam.
Franto temperatůra klesla, zítra jedu hore.
A teď jsi od tama náhodou nedorazil? :)
:-) Prisnej cas, u obou
M. byla asi nekde na flamu s jirikem, tern miva takovy casy ;D
Jednou nejedeš a už nejseš v obraze. Jiřík má přeci tu košičanku-maďarku (rusínku?)
Víš co by mu její bratři udělali, kdyby chodil s jinýma babama do hospody?
a jak to sakra vis ty, kdyz jediny, cos podnikl byla koupe loupeznicky kukly?-)))
Šak jsem v tý kukle již 2× jezdil. Toto téma se řešilo již druhdy v Bityšce, Jiřik si právě kvůli temperamentní košičance musel dát ty býčí kule.
tam jsem taky nebyl, sakra, si na ty absence vybiram informacne zasadni vyjizdky;)
To nic, toto info jsem taky prošvihl a to moje kadence vyjížděk je několikanásobně větší než tvoje. Flame
zas bych nezvelicoval a nepredbihal :-DD
Všimni si: když jsem vypustil kachnu že Pája chce nový kolo, následovalo 238 příspěvků-tipů. Teď jsem Pepka vykoupal v mýtu se slovenskou soudružkou, a už se to s tebou táhne. To je hroznej bulvárov tady!
Totok vidím jasně, Jiřik ti něco slíbil, abys tady kalil vodu. Nadarmo by ty gule nejedl. A Exík to taky nedementoval, takže je to pravda.
Nee, tento tyden jen včera – návratofka –13 Jelo se fajn, led byl suchej, tak to ani moc neklouzalo :-)
Doufám, že žádný z bruslařů, kdo zahučel do díry v přehradě není odtud!
Co? Kde? Viděl jsem jen rychlou, jedoucí k hradu.
Prý jsou všichni v pořádku (měli štěstí).
Je tam prý přes 30 děr a přibývá jich. Nejsou vidět. Kvůli plynům z bahna na dně.
Teď mi kvůli tomu volal tata. Takže ve čt na uzený bez hřebů se hlásil kdo?
:-)
zitra na tech dirkach uz bude skraloupek – past na mamuta :-D
asi do toho pujdu, podobny vzruso jako zlyzovani ledovca plnyho trhlin ;-)
A v noci s čelovkou to bude eště o moc lepší :-)
a bez celovky esce lepsejsi. navic pozitri ma byt uplnek ;-)
Blázni… já mám z toho teda „rešpekt“.
utery ?
klidne ;-)
Klidně.
OK, tak zitra ± 16ta u pristaviste
Klidne;D
To zase bude na lede (u Vesla) veselo :-)
Už mi to nenoste, já nemám peníze. Jo a díra nedíra, bruslí se furt, akorát se drbat až k hradu nemá smysl, je to rozbitý fest.
Jasne, staci po nudaplaz. Tekuty svetr jsem pribalil ;-)
Tak nevím, jediný dvě bezpečný místa se mi teď jeví doma za pecí anebo v hospodě (za pecí).
Po Sokolak to bude v pohode, diry jsou predsi az dale.
Kolem toho pristaviste to bude OK.
Prostě 30m od břehu (šutry) a nejezdit po levé třetině ledu mezi Sokolákem a nudapláží. Rokle taky nebude pod sněhem extra zážitek. Ale jinde těžká pohoda :)
Jedes dneska ?
Pokud do toho něco nevleze, tak jo. Mám tu v práci kanady :)
JDE O TO ZKURVENÝ BÍLÝ SVINSTVO, nebudou pod tím vidět rýhy.
P.S. U vesla včera tma, zkusil bych něco pohodlnějšího.
Rýhy nejsou nijak vystouplé a díry nebudou v té přední části. Zase kdyby toho ZKURVENÉHO BÍLÉHO SVINSTVA napadlo konečně více, dalo by se i na běžkách (ono to na nich možná půjde i teď, akorat pouze po Pryglu) ;-)
Na běžky to stačit nebude, na prýglu fouká furt.
Vedoucí organizačního výboru, našel jsi lepší volbu než veslo ?
Plzen, Svijany, Poutnik – ja ani jinou volbou nehledal, mne se tam libi :-)
Ale je mi to fuk, muzeme klidne do te 1cky, kdyz Ti to udela radost, a nebo dle situace kamkoliv smerem k nadrazi na rozjezd.
Je pravda, že ta Jednička včera neměla proti Veslu žádnou atmošku.-)
Tak tak, psal jsem to do dredu Veslo.
Dalesice fajn, pizza vyborna, obsluha taky, akorat ceny jidel dost vysoke (na pravidelne vyjizdky) + si nedokazu predstavit, jak by se tvarili na zabahneneho bika uvnitr (a hlavne kam by ho tam dali) – ale treba budou mit nejaky kumbal.
A atmoska presto vsechno nic moc.
No nic, obliknu jegrovky a valim.
Tma tam byla i ve čtvrtek. Normálně otevíraj až v pět, toho bych se nebál.
Včera tam tma byla v 17:1o.
Krasobruslari…pobliz koupacich der pro nudisty;D
No konečně se vidím ostře. Marťule nemůžeme svěřit funkci dokumentaristky.-)
No jo, paparazzi je profík ;)
Já Vám říkala, že nemám „sůprtrůpr“ foťák v mobilu :)
No, je to akademik, ale vykat mu nemusíš.-)))
No pokud je tohle ostre, tak doporucuji navstevu tveho ocare, soudruhu ;-)
Srovnával jsem fotky od Martiny, rejpale. Běž se raději proběhnout.
Co mate furt s tim behanim? Slunce sice nesviti, dokonce se nikdo netopi, ale tak…hura na kolo O:-)
Zítra bude svítit, pořádně se namaž ať se nespálíš.
šetři se na sobotu :)
Sem chtel jet zejtra. Co bude v so? Zatim vim, ze ma byt kosa jak prase :)
Nemá být ten slavný běh na základnu ?
Ten uz byl, mlho.
Aby jsi se nepo… Zátopku.
bob tam jede i dnes ja si eště hodim pětikačkou
Jj, dneska odpoledne bylo obzvlášť teplo.
Ty voe sem po 5-ti km zjistil, ze sem zapomnel bidon a nakonec sem stravil v sedle 3 hodky 8-)
To už je, jak se ten šílenej mnich mlátil bičema, v tom filmu o Leonardovi.-)
On to ovsem provozoval vedome. Ale treba se k tomu taky casem dostanu.
nevim proc, ale cet sem misto v sedle v letadle :D
:-DD
Je to pry nekde u Sokolaku a hrdinni soudruzi z MP uz to oznacili…ja tam byl ted odpoledne a niceho jsem si nevsiml, vsude lidi jako much, u pristaviste nebylo malem kde zaparkovat.
Tys zaparkoval? ;) Já včera luxusně, ale dneska přes šalinu u Penny. Jinak se to nedá s tím čtvrtkem srovnávat – nikde nikdo a panenský led hladký jako zrcadlo. A krásně to lupalo.
Jo, asi chviklku predtim nekdo odjel…
Neviděl jste tam někdo jet ty motorové bruslo-sáně s vrtulí?
Viděl. Včera z blízka, dneska jen z dálky.
No já ho viděl pouze stojící, a pak už jsem nezaslechl zvuk toho ušlechtilého motoru, tak jsem se ptal, zda ho viděl někdo jezdit.
Hosi, neplanuje nekdo jet todle? http://www.mtbtrilogy.cz/
Hochu, tobě třeba baby rychle.-)
no todle bude cajicek :) Nechal sem se zlakat na horsi akci..
http://www.oetztaler-radmarathon.com/ aneb muj prvni a posledni silnicni zavod :-D
Nemá v tom prsty jeden chlap z Prahy? :)
nahoda :o)
Jedeš najíždět na Malorcu ?
tak maximalne do pr.. jedu najizdet :)
Takže to dáš z první, systém Polka.-)
pockej posledni info bylo že bys s nama jel do Igrane. :)
o nicem nevim?
Z lehka o tom uvazuju.
tak zacni ztezka :)
Ajaj. Nu coz, v ramci treninku odtahnes Klinovec :-)
Tak to bude oddychova akce s gumicukama;D
beru na vedomi :)
Tak ten prolog bych prubnul…
…koliduje to s http://www.1000miles.cz/
to me mrzi :-D
…a ke všemu Drtič je ve stejným termínu jako www.loudani.cz :-(
odvolávám – Drtič je 16.6. :-)
Přátelé, nejel by někdo o víkendu (raděj v nedělu) na běžky? Na Vysočinu nebo do Krasu…
Dovolim si dotaz…kde ma byt v krasu ten snih pouzitelny na bezky?
Někde mezi Sloupem a Ostrovem by to asi kósek šlo :-)
Tak nejak sem si to prave myslil :)
http://lyzarsketrasy.cz/index.php
Mám kolegu ze Žďárné a i známá mi říkala, že to tam nemá chybu. Dobře projetý stopy a proti NMNM žádní lidi.
Sem i chvilku zaváhal, že bych tam vyrazil, ale záhy jsem zjistil, že mi děcko sebralo vosky. Tak nic. To je peklo :-(
A navíc ta zima, že.
Ty voe, todle je lákání vosy na bonbón, mrkni na profily.-(
To jo, šak už jsem šel sundat lyže. Ale pak jsem se kuknul tady (no a tam to bude eště horší)
nestraš, zitra bude –5 azuro a bezvětří :)
Tvargl je proti Drahanské úplná Riviera. Tam bude kosa jaxviň. Vidím to na nedělu :-)
ovšem drahany a Buk už je jedna lajna, v každym případě SNB rukavice a jegrovky s kuklou to zitra jistí.
Ty vole co je to za výmluvy??? Vosky samozřejmě rádi zapůjčíme :-)
Začínám uvažovat o Scotyho nabídce…
Scoty jede jinam. Bych radši to Kořenecko, bo málo lidí. A taky tam vede pěkný (auto)trailík.
A viděls mapu? Je to v lese a nahorudolu. Tam se slunko asi moc nedostane. Zase to tam může být pěkné, neokoukané atd.:)
Jel bych tam i tam..
Právě, v lese nefouká, ale slunko tam bude. Jsou to široký lesní cesty. A je to kratší, nemusíš jet jednu z*urvenou louku dokopca celý ku*va den.
Soudruhu, co si představuješ pod takým pojmom „tam i tam“? Já bych teda radši v nedělu kvůli většímu „teplíčku“, ale klidně i sobota…Foukat snad nemá, takže ta Vysočina by mohla být spíš výhodná skrz to slunko, láká mě i ten závod. Zase ten Kras bude liduprázdnej. I na VYsočině se ale dají volit trasy s méně lidma. Jel bych s tebou, s Pepkem do auta nesednu :-)
To se radši došolíchám do Suchýho IDSkou.
A čo je to také IDS?))
Teď vážně. Ze zvědavosti jsem nahlédl do fóra a poznatky domorodců jako: vyfoukáno na kameny, obcházky lesem, sjízdné(doporučené) dvě kolečka atd. mne zcela odradily.
Je tam prostě málo sněhu.
Takže zbývá NMnM. Do večera se rozhodnem.
Tak se mnou počítej. Dík :-)
s Pepkem do auta nesednu – a to je dobře. Vzhledem k tomu, že jsem s tebou jel 3× na kole a měl 3× defekt. Tady by mi asi rovnou odešlo turbo, nebo pumpa.
Nebo celý auto do škarpy, že. Případně do protisměru kamionu vstříc. A to si odpustím :-)
takže von tak jezdí normálně. Sem myslel že se jenom předvádí… :)
Hmm, to vypada slibne, asi to nekdy prubnu.
V Krasé myslím pasé.
a co silnice? :)
Na Vysočinu ?-)
Uvažuji navážno o Vysočině na zítra:
s babama:)
Na Vysocine je momentalne –12, na slunku vic, ale od rana, kdy bylo azuro uz prilezly nejaky mraky..na zitra predpovidaji stejnou zimu, ne-li vetsi, tak pochybuju, ze to na tech –8 vyzenes;)
na Harusáku 8,6
ve 13,00 to tipuji ta na 7–6,8..:)
ve 13,00 to tipuji tak na 7–6,8..:)
bf je čím dál pomalejší, kua:)
Nepiš to dvakrát, nebo to Pája brzo zamkne. A to je teprve desátýho.
Však si založí dvoječku, troječku etc.
To tam maji asi nekde na slunku, aby nalakali lidi na svah a na zitrejsi Zlatou lyzi;) Je fakt, ze tady (nad Virem) byva chladneji nez u NMNM, spis jak na Frysave, ale jeste o pul jedne bylo –12 a ani mezi 14 a 15, kdy bylo pocitove nejtepleji, teplota nejspis neprelezla –10, a to jsme byli v Policce, kde byva tepleji. Ted uz je zas –14…
Ty tam seš?
Jo, jinak bych to nepsal…
No a jel bys zejtra do stopy?
To asi nepujde, chalupa plna decek…
Pak uz vubec nechapu, ze vahas. V takovych situacich plati, ze kdo utece, ten vyhraje ;-)
jj nechal bych jim sirky na hraní zamkl a vrátil se až odpoledne :)
to je lepsi je zamknout do pokoje se vzrostlou monsterou a vecer jen poklidit. alespon nehrozi skody na majetku. :-D
Vy ste vsici chytri jak radio…a nejvic ti, co zadny deti nemaji;P
Vim, o cem mluvim. V patek nas sedelo v jedne mistnosti 19 (z toho 9 svistu). Prvni se zdejchnul svara, pak Karel a vzapeti ja. V kotelne byl bozskej klid :-)
v momente, kdy odesel druhej, zacla to byt presila :-D
Je trochu rozdil zasit se do kotelny a zmizet na celej den nekam na bezky…
to jo, z bezek se vratis. z kotelny uz nevylezes :-D
Tak jsem se byl vcera projet kolem pryglu, pocasko nadhera, chtel jsem to vzit trosku v jinem smeru a krizovku jsem vytlacil, ze pak pojedu pekne z kopce a na modre uziju troche korenovky. Tenhle plan vzal za sve kdyz jsem od Krizovky sjizdel tou cestou-korytem k tomu krizeni s lesni cestou, ktera je vecne plna koleji a blata po lesacich. No slusne rozjety jsem z maleho skocku pres ty vyjete koleje dopad na led a pri drzkopadu si vyvrtnul kotnik. Asi po pulhodince stravene v leze pod jakymsi bukem jsem se odhodlal postavit na nohu a cesta zpatky do Brna se stala slusnym survivalem. Kor jen prenaseni 18 kg kola pres ty schody pres plot byl ukol na celou vecnost. Jeste ze ta Princezna nebyla az tak daleko a zachranila mne od omrzlin, paac to pomale tempo pohybu a rychle prichazejici vecerni mrazive teploty delali sve.
No to je pěkný :-( Nášlapy asi nebyly, jak jsi teda šlapal? Nebo pješo?
Většinou šlapal, jednou nohou, druha se jen „vezla“, na pár místech pěšo, ale naštěstí to bylo povětšinou více méně z kopce.
nepojede nekdo v utery? to už bude teplo :)