Zas jsem si to, himhergot, zamkl :-/
Budu muset zkusit jinej prohlížeč.
Vzhledem k tomu, že v poslední době není o zakládání rvačka, bych si výjimečně dovolil založit únor už teď ať nedělám dvojku na 2 dny.
Zas jsem si to, himhergot, zamkl :-/
Budu muset zkusit jinej prohlížeč.
Vzhledem k tomu, že v poslední době není o zakládání rvačka, bych si výjimečně dovolil založit únor už teď ať nedělám dvojku na 2 dny.
Co zamkl, i smazal všechny příspěvky…
Tak si koko?t
To původní vlákno není zamčené. Je komplet vyblokované se zmizelejma příspěvkama jako bonus.
Jak se ti to povedlo? Máš nějaký speciální tlačítko? :-)
To nevím, nestane se to, když si vlastní vlákno zablokuješ?
Tak asi ne, v tom případě už vůbec nevím, jak se něco takovýho může stát.
Problém asi není v BF a v palcích, o kterých se tu psalo, že BF zpomalují, ale v prohlížeči od Samsungu, kterej jsem v té době zaktualizoval. Teď jsem zkusil po čase Chrome, ve kterým bylo BF dřív dost pomalý, a běhá to daleko svižněji.
Aha, tak stačí si omylem zablokovat úvodní příspěvek, což se při se zpožděním reagujícím prohlížeči stane razdva, a je to v pejči, bo po odblokování zůstane všechno ostatní zamknuté…
To jsi psal už minule, že jsi omylem nějak blokl vlákno nebo svůj příspěvek, prostě BF. Ale určitě to půjde dát adminem zpět.
Staci si bloknout uvodni prispevek a tohle je vysledek. Mas to odblokly a i par desitek dalsich.
Ono je to cely nejaky nefunkcni. Schvalne jsem to zkousel na jednom historickem vlaknu a kdyz dam zablokovat vlakno, tak tam potom sviti i Odblokovat. Jenze potom clovek udela refresh, odblokovat zmizi a uz s tim vlaknem nenadelas nic, je proste naveky bloknuty.
Jo, protože některý idividua to zneužívaly. Jako autor máš možnost blokovat a zamknout. Jednou. No zkusím na to poslat programátory, ať to vyladí.
No zůstalo tam 60× „Obsah tohoto příspěvku je blokován.“, což před tou nehodou nebylo (nebylo tam zablokováno nic pokud si dobře pamatuju).
Jj.
Pamatuješ si špatně ;) byl tam bloklej hned první depkův příspěvek (na přání).
Opraveno.
Je supr ze nemuzu reagovat na ty depicovi srac…ky aspon neni co demograticky blokovat. :)
Krb nebo sklep?
Je v tom rozdil? Mame tady zakaz vzdelavani abys brecel ze ses odkazanej na pipani kodu v amazonu?
I pani z poza dalnice po me chce knížku aby si neco novyho precetla…
Napiš Ječňákovi, ať to vše odblokuje a už ta vlákna prostě radši nezamykej ;-)
Si myslíš, že to dělám schválně?
Ne, ale aby se to již potřetí neopakovalo ;-)
Eště že neděláš v Dukovanech :-)
Hahaha
:)))))
Tam je vše pod kontrolou…:-))
tohle nebude chyba obsluhy. spis bych rekl: este, ze dukovany neprovozuji coboli. ;-)
:-D
Dnes idealni pro silnicku smer Novy Mlyny.
… dá se i jiným směrem
Tebe jsem asi dnes potkal ve Sloupe, je to mozny? Zrovna jsme se vraceli z luk se psama.
Je to možný. Hned za Sloupem dva tmavší psi?
Jo, presne tam. Rikal jsem si co je to za blazna, ktery nevi, co ho ceka za led :)
Ta fotka vyse je odkud?
Pustý žleb. Led byl celkem v pohodě, trochu CX ;)
Řekl bych, že ten Pustý žleb byl (kromě dvou padlých stromů) oproti modré a cyklotrasy ze Sloupu naprostá pohoda Údolí kolem potoka Luha břečka, led a hlavně vítr tak silný, že jeden měl problém se pohybovat rychlostí nad 10 km/h :-)
Včera psali o popadaných stromech na Blanensku tak mě právě překvapilo, že do toch tohoto někdo vyjel do lesa a koukám, že nejen motýle.
Jezdím když dostanu vycházky, ne když je hezky. Úděl ženatých… :)
patas, tohle si vcil pustil frenklin. ;-)
…u nás žije spoustu slováků..
lááála láááála láááála buráků..
jestli mi rozumíš
Suchý únor?
Notaktourčitě ;-)
Nevypadá to…
Jdu do toho s Tebou :-)
Kdyby sis dal raději závazek, že nebudeš jezdit ke krbu o půl osmé… :)
To tak zvlčel?
Chlapče, chlapče… :-/
správně…
Na tobě se mi líbí… ;)
Ahoj, poradíte prosím kde v Brně nabízejí možnost vzít sedlo na vyzkoušení na pár dní domů před koupí? Vím akorát o Spešlu u Svorady. Díky
(vím že píšu blbě ale tady asi budou hlavně Brnáci)
WTB v Pepebiku
Taky Selle San Marco v Hape.
.
To je nějaká montáž, ne? Ale v kelímku byla čistá voda, to je pravda
Není, seš slavnej :) Oficiální fcb Prima Cup.
Fakt to tam je :-)
A ten za tebou co už evidentně nemůže je Jarda Kulhavý.
Za mnou je Libor, který je silnější než já ve všem, kromě sjezdů :-)
Ve sjezdu z hřebene do Kladského sedla jsem ho dojel a on mi pak odtahal všechny roviny. Proto vypadá tak jetě :-)
Kvíz na idnesu Jaké letadlo na fotografii tak do toho pánové :-)
Nahodnym klikanim 45 v teto oblasti jsem na nule
Je vidět, že jsi dříve narozený :-) Já jen 45%, hodně jsem pouze tipoval. Modely jsem lepil spíš novější typy a vrtulníky.
Ano, dělal jsem převážně WW2, ale modely a barvy byly v té době velice špatně dostupné. Tuzex :-). Největší byl B29, ale to už nebylo kam dát. Tipuji Obďu na 90% a výše.
To jseš dobrej, já jen 50%. (Určitě sis pomáhal guglem, ty starý krámy z WW1 přece nemůžeš poznat :-)
Díky za důvěru, ale tipuješ blbě :) 80% a to jsem některé jen se štěstím uhádl. Roury moc neumím, a Rusáky s Frantíkama taky ne. Já su tak na vrtule z WWII, a to především Amíky a FAA (ok, i RAF). (Teď mám před obtiskama P-40 z PH a rozestavěného Wildcata z Midwaye.)
z toho tri jsem uhodl po haluzi
Kde asi soudruzi z NDR dnes udělali chybu? Prý 7 Stunden sonnig :-)
7 Minuten sonnig :-)
Ale vlastně za slunka by ten led byl ještě horší. Takže asi dobrý, že to slunko nakonec zrušili.
Jen tak ze zvedavosti berte to jako pruzkum
Pujcka 150tis na 18 let za 1000 mesicne…
Znate nekoho kdo by do toho šel?
Úrok 4,3 to jak hypo aktuálně. Ale ja bych do toho nešel.
To se nepocita 18×12tis? – 150?
Kdysi v pravěku jsem si půjčil 160 na tuším 6 let a jen si pamatuju jak mě to už po roce strašně sralo a po čtyrech letech jsem to předčasně doplatil. 18 let si nedovedu ani představit resp. by to musela bejt jen půjčka řešící otázku života nebo smrti.
Půjčky NEBRAT!
Souhlasím. Sám teda půjčku (hypo) bohužel mám.
Ovšem pro hlubší posouzení Frantova dotazu by to chtělo znát kontext. Kdo, na co, proč atd.
Hypo nepočítám samozřejmě, to je jediná oprávněná vyjímka.
Reklama v tv
Dneska je to na tříčtvrťáky.
Tak pro angrešty…
Velký voči, ani jsem žádnýho z cyklistů ve 3/4 nepotkal a že jich teda bylo.
Já jsem měl tedy jarní boty. Ale topil jsem si v nich :-)
:D
Znám jarní bundy, ale boty? To jsou jaký? :-)
To jsou zimní boty DMT z Itálie. Myšleno to bylo asi jen pro jižní Itálii. (8 – 18°C)
Já viděl ráno na stezce borce v kraťasech, tričku a holá hlava. A docela jel :-)
Chodí to dobře, řadí to dobře,pokud bude slušná výdrž tak je to zajímavá alternativa k ShiSramu.
To je z Větrníků? A ten rám máš přestříkanej nebo starej rupl a tohle je novej nebo koupils ke starýmu ještě další?
Jj Větrníky, rám jak píše Patrik, bývalej singl už dosingloval. Ten jsem kupoval rok před žluťákem.
To ti prijde zajimavy ty stribrny podlozky nebo cerny nebyly? To je hroznej shit.
Tady mluvčí Paxáček to řekl exaktně. Jo a k snídani jsem měl vinnou klobásu a meruňkový bochte..bych dodal. ;-)
V zápase vo hovno porazíme Rusa a pak se necháme sestřelit ementálama, to jsme přesně my.
Jinak zejtra to vypukne. :-)
Co jako?
Ve čtvrtek už budou bažiny rozmrzlé a tanky by zapadly, to dá rozum.
A já myslel, že dojedeš ke krbu
Neboj, ty nezapadneš. Volksturm půjde pěšky. Možná dostaneš nějakou starou RPG :-)
Ještě před ranním rozbřeskem?
Tiket v prdeli. ;-)
Buď rád, ještě by tě Vrchní velitel armády mohl poslat bojovat do Haliče. Samozřejmě na straně Volodi P.
Je dost možné, že chtějí zmást zatuchlý ukrajinský režim a místo ve středu zaútočit jindy…jako Kolumbus…plynovodem.
Jako s VŘSR, ta byla v říjnu a slavila se v listopadu. Oni jsou koumáci. Tím pádem máme krásné sluneční ráno, na bajka do hokny jak dělané, a večer se sejdeme na Buku.
Vstáváš pozdě :)
Tvl 35 příspěvků a všechny o hov mikronu. Na to je tady 77 jiných vláken. Jinak k věci: dnes jsem viděl pěknou kočku, jak vyjela z lesa a měla nahoře jen tričko.
Tak od tebe zas bejvá 35 příspěvků o autíčkách ;P
To samozřejmě není pravda, o Mikeovi začals ty. Čekal jsem, že se někdo zeptá na tu kočenu na bajku, ale asi to není dost zajímavý.
Máš fotku?
Byla moc rychlá, najela na silnicu a už jsem ji neviděl :-(
Tak na co jsme se teda měli zeptat? :D
Jakože bez helmy?! Nezodpovědnost!!!
technická: proč mi microsoft z terovyho disku pri vytváření instalačního usb udělal 32gb a zustava to tak i po novem formatovani? aplikace trancend mi ukazuje ze vidí tera a win 10 vidí jen 32??? co to ku_va je?
Vytvářet 32GB instalační USB na terovém disku?
Jinak bych se podíval na rozdíl mezi formating a partitioning ;)
když nebylo nic jinyho po ruce? :) sem netušil že si to zformatuje
Vlez si do Disk Management a sprav si to tam.
diky hotovo
Se na ten útes musím taky vypravit, Polka udělal dobrou propagaci ;)
Jsme včera byli bez inspirace, tak jsme mu prostě jeli po stopách :)
Vypadá to zajímavé. Popravdě jsem o něm neměl tušení.
a muzu se zeptat? ….. co kde?
Se mi nějak přibližujete k revíru :-)
Kousek vedle máte Mechovkový útes. To údolí, ve kterým se nachází, doporučuji, vzhledem k okolí je tam najednou úplně jinej svět – obvzláště na jaře.
No a ještě tu je v dosahu Mrazový klín – což je rarita! Sice stojí za hovno, ale já tam byl.
Všecko už mám prosmejčený.
což je rarita! Sice stojí za hovno, ale já tam byl. :D
Jj, Buzeratowicze byly včera skoro na dohled ;)
Krásný výhled směr Buzerantowitz :-)
za dalnicou….:)
Pozor od Pěťáku po Račické na Buk,včera kolem 16:00hod..Tak brzdit..... A poma
linku frčím ke Kulaťáku ať chytnu flek.
Ten už tam nebude.
Voni padnou jinde
Jedu na průzkum.
A že jich bylo ;)
tos jim dupal v tom ozimku? :)
Projet to nešlo
Zapadaná Malá Macocha.
Prosím, brňáci poraďte. :-)
Potřebuji se na kole dostat z Modřic (resp. už z Dambořic) do Kuřimi. Normálně bych jel přes Brno okolo řeky k přehradě, ale jak už se tady psalo, nábřeží s cyklostezkou je zavřené. Existuje nějaká rozumná alternativa? Nechce se mi v centru přetlačovat s autama. Navíc pojedu v tu nejblbější dobu – v pátek odpoledne.
Pojedu nejspíš na cyklokrosce s brašnama, takže bych preferoval zpevněné cesty a co nejmenší převýšení. :-) Díky.
kazda jina cesta nez se projebat na lidickou a dal rovne az do kurima je iracionalnost. ;-)
Značky prý dost popadaly díky větru, takže se vesele jezdí/chodí a počasí tak brněnským cyklistům zatím přeje :-) Jinak https://brnonakole.cz/…radni-trasy/.
Dojel bych po stezce až skoro k zákazu a pak podle mapy.
U Lachemy bych se pak podle počasí rozhodnul, jestli po asfaltu, nebo kolem Ponávky. Tam bývá v jednom místě dost blata.
Díky, mrknu na to.
https://www.facebook.com/…103956517898
Štatl vole :D
Cerstva čorka?
dobře :-)
Ten musel mít něco v žíle, jinak by se tak rychle nezvedl…
Piko dela divy.
;-)
To je tvoje dílo? Pověsíš to do hopody na zeď?
Vydejte si svoji knížku…a mlčte,když jste tak chytří,můžete mi to říci zítra 26.2.2022 Sobota ,jezdím celkem pravidelně na BUK po celý Rok ,na rozdíl od jiných ,snad se na mne doptáte,obyčejný Muzikant- Miloš Julínek,děkuji.Šlapkám Zdar! Na odpovědi od anonymů nereaguji.V poledne jsem tam.Děkuji Vám.
Knížku mám přímo od autorky, je skvělá, na Buk jezdím celkem pravidelně, ale ještě jsme za ta léta neměli čest potkat. Na ty kluky se nezlob, jsou to ještě nerozvážní mlaďoši.
marne premyslim kdo by dnes daval ranni, odpoledni i nocni, dnesni doba je uz prece jen krapet zrychlena :)
Polka a Pepek…nerozvážní mlaďoši, tak teď jsi tomu dal korunu bodrý Dušane :-D Já to náhodou „smontoval“ v plné rozvážnosti jako reakci na vtipné video. Podobnost s obalem knihy je čistě náhodná (nevlastním ji). Myslím, že všichni kromě Miloša pochopili ;-)
Vo co de ? Co když to myslel jak to napsal ?
Aha, ty to bereš jako útok. Polka to určitě osobně nemyslel.
mildo zeres maso?
Myslím, že sis špatně vyložil Polkovu montáž. S knihou nemá nic společného.
Užij si dnešní výlet.
Množství pošuků je větší než velké.
Depresy 24 hod bez BF, jde do sebe…
Gratulace.
Patriku, mam splněnou tvoji výzvu na molu se schodama u Turbíny. Teď je řada na tobě. ;-)
Asi si to už hodil. Zdravím z východu :-)
nerouhej se !!!
Já ze severu…
potstejn? pozdravuj pocestny :)
No jo, Potštejn. Trochu mu to závidím :)
Repete
Snažíš se dostat do depkovy kategorie? ;)
myslis jako cyklista alkoholik? o te uz davno nikdo nepochybuje
Kdo není, hoď kamenem ;)
mne jina kategorie nenapadla protoze jinou neznam, tak treba to paja upresni :)
Prý ten váš zelený krajan nechal krajské peníze v ruské bance. Je to pravda?
asi myslíš lidovca? ale nechápu proč se na to ptáš mě googl je chytřejší
Já jsem to četl, ale chtěl jsem tě jen trochu pošťouchnout. Ty seš takový místní patriot. Myslel jsem, že byl dřív zelený, jeden místní mi to tak řekl. Ale lidovec je lepší, to jo.
nikda zelenej nebyl, vzdycky jen cernokneznik :)
Ten taky lepil samý škopky.
Je potřeba nějaká protiváha latté a Birell riders.
presne :) je potreba prijimat pod oboji
Dneska nahoře?
S tím kokotem na východě člověk neví, zda to není naposledy.
Taxem to myslel…
Safra, vidím to na repete takový květen …