.
.
Žluté nebezpečí v praxi.
.
Kua jak se ti to povedlo? Ses lepsi ajtak jak hajnej :-)
To taky nechápu, ani jsem nevěděl, že to skočilo sem. Podstatné je ovšem to, že už jsou tady
… a gramaticky správně :)
von tim myslel jako ze uz dost! voe
von tím předpovídal dnešní derby, taková malá černá tečka pro Kometu
Momentálně o nic nejde.
muze zacit mrznout :-)
Nazdar kucíííí!
Tykrávovole! ;-)
Nepovaluje se vam doma nahodou nekomu prebytecny zadni kolo (29"), naboj na osu 142/12? Shanim nejakou mrdku na trenazer.
Jsem měl za to, že bezpečná investice je do nemovitosti. A ono i do plastových kostiček…
Středa ?
Vyjímečně čtvrtek. Ve středu musím hlídat nejmenšího (nikdo ho nechce).
Pojedu dnes. Před setměním hore. Volal mě včera J.CH. Že jede. Tož vytahni juniora na palačinku :)
Uvidíme, ještě musím zapojit internet důchodcům v Ochozi a nevím jak budu stíhat.
Zítra půjdu každopádně.
takze porad rekonvalescentni vychazky? :-)
K dnešnímu dni jsem „práce“ schopen. Za týden na štychy ven a tradá na kolo.
K dnešnímu dni nevystrčím nos:-(
Jak to vypadá na Klajdě a v okolí, sudruh?
Z okna vidím akorát bílý sračky.
Jestli jste jeli – musela to být krása. Záviděl jsem. Dojel domů o půl osmé a to už bylo pozdě. Sláva byl? :)
Bylo to super. Sláva nebyl :)
Je možný, že dneska pod Lidlem u Lesné to byl sám zakladatel vlákna? (napadlo mě to až po chvíli, když mi došlo, že oslovení Maňas tu padá často) (asi sem nedal odpovědět na správnej post, jak koukám)
Jel proti mě nějaký čilouš tuším v něčem zeleným přes přechod. Zrovna jsem operoval s brýlemi.
Tak popis sedí bych řekl :-)
Jo, svítivě zelený cosi jsem si koupil v Decáči, abych zvýšil svoje šance na přežití na silnici. Takže jsme se potkali a už nemůžeš psát jako před časem, že mě neznáš :-). Ten nápis na cyklogatích je dobrej.
Jen bych upřesnil, špatně zařazeno, já už se s Ufonem seznámil na PDV. Maňásek až teď :-). Co má na těch gatích napsáno?
Technický vokýnko. Nová řetaza na XXX0 1× 13 eachtyls. Na tom najedeš kilců jak prase!
ta zavlacka je prisna. ;-)
že jo? to jsem eště nikdy neviděl
Právě proto jsem to sem dal. Aby se tu člověk i trochu vzdělal. Předpokládám, že za dobu životnosti se do ni nebudu muset srat. Jak ho jednou zkrátíš už ho nikdy, asi, neprodloužíš.
Dnes luxus, vo sesti jsem zaviral Smelc do padajiciho snizku, i slza z te romantiky ukapla.
Teď je romantika úplně všude. A můžeš si vybrat zda ski nebo bike.
tak :-)
Ty máš volný jen soboty ?
Vokvaltovaný MTB mám v Brně a převážet se mi nechce. V Buzerantowitz mám singla a festku, na festku to venku není, tak rajdím singla kolem komína, na Buk se na něm v toch tomhle ***** nebudu.
Toz tento tyden UT.
Vyjádři to procentuelně.
Tak 95.
To je slušný.
…a ty?
2 měsíce jsem nebyl na základně, ale nevím jak se tam „normálně“ dostat.
No, ja tam byl taky naposledy na Mikulasske, ale pepa to zatim planuje spis Vranov-Lelekovice.
Hmmm:-(
Silnice je suchá a vymrzlá. V lese se v klidu dá po sněhu. Lhotky jsou vyhrnuté na asfalt.
No ale to co naplanoval je velmi nezajimave…
Tak vcera to bylo temer kompletni, dorazil hajnej v beranici, vzapeti hotelier obklopeny smeckou pubertacek rozjareny po drtive vyhre nad KHL, akorat na Dvorech byla v tom ficaku celkem zimenka…
Zimenka je slabý výraz. Bez kumpánů byl hajnej takovej zakřiklej.
Normalne na bezkach voe ;-)
Tak soupaž je in.
16.30 Klajda?
Tak jo.
Takže dneska 18.30 u krbu?
(Svítilo se tam už před 6, když jsem se vracel se psem.)
To bylo vcera.
Víme :)
Tak to napiš Polkovi a ne Pájovi.
Ses špatně vyspal? :)
jako kdo se dnes vyspal dobre? vstavat ve ctyry je vopruz i pro mne a to sem otevrel oci bez budiku presne na uvodni vhazovani.
Ja jsem teda vstaval v sedm, jako vždycky :)
Ty ses spatne vyspal, to ja poznam :-D
Mám do 18.30 rehabku (v SC), pak rovnou směr VY.
19.15 nabírám Slávu a směr Wischau
:-D
Nemáte někdo tip na neurologa?
Jen na neurotika…těch znám spousty.
To si vystačím i sám. Teď hledám toho neurologa.
Lada s Robcem na to nestaci? :)
Neurolog není psycholog.
Tak tento tyden jedu zcela mimoradne dnes, jede jeste nekdo krom tradicniho stredecniho osazenstva kulataku?
kometa zatim dobre, motylovcum to nejde :-)
Jsme včera procházeli archiv fotek :-) Pozdravuj na Chopku.
to mam v ruce snad 6230? :) ***** to je davno
tak sem pohledal na flashu a nasel sem i zbytek z toho vecera. to fakt nechcete videt. :)
Nahoď..
neco na vobčanku :) bob mě snad nezabije
Juhani ! :)
ještě proč se soudruhovi říká lipánek :)
Kurňa nemáš bejt na svahu? :)
Blížili jsme se k mešitě, jsem chtěl bejt čistej, no. Jak bys potom nazval ty, co hromadně v podřepu, aplikovali Sixtus na řiť už před snídaní? (foto nemám)
doktor zakázal i termály, natož lyže… bocham jak morovate i vo dovolené :D
tvl. tak podle predbeznejch info jde k nam na prostredek pani vod žaby. :-)
To jste museli hodne zlobit :)
tak asi nebude tak zle. neni to ta s damianem, pani tam bejvala za dob rozmachu. este sem tam nebyl. koketuju s myslennkou si dat vod hospody do velikonoc pauzu.
to je zase den :-) venku bila tma a slovenskej bratr nas skube vo ecka.
A do večera daleko.
asi 10 plzni :-)
Jako správní Češi jsme vyjeli i do sněhové bouře. 15km na běžkách stačilo, v tech podmínkách to vydalo za 30. Teď chlazený Urpiner..
vy ste kde?
Podle toho Urpinera bys to mohl poznat, to je jasné vodítko :-) Lyzovacka bola na Šachtičkách.
Trochu vas podrazdim, uz to leze…
…hus to vylezlo :)
Ale dite do řiti všeci aji se slunkem :)) Tady celý den kydal mokrej sníh. Ještě že máte tu sjezdovku úplně rozježděnou, když už máte zoncnu…
My v St. Antonu před 14 dny celý týden sněhové bouře…takže lyžování nula
V noci a jeste i dopoledne snezilo, takze nam pripadlo cca 15 cisel prasanku, to rozjezdeny je az pred 4 odpoledne, slunko vylezlo az o pul 2.
Zdálo se mi to nějaký rozrytý.
To tak v 15.50 byva a ani nemusi na upravenou pistu za noc napadnout 15 cisel snehu.
to nam tady uz dva dny padaji hovna, uplne mi to kazi vyhled z hospody.
:))))
Tady pista taky supr.
Krása. Začínám se těšit…
V lese jsou podmínky takřka ideální. Bahno zmrzlo a ta trocha mokrýho sněhu zatím stihla akorát trochu ztvrdnout ale ne natát a zmrznout v ledovku, takže to stále solidně drží. Trochu bahna bylo pouze v místech kde je mokro pořád. Dokonce se dají použít i polní cesty :-)
Tak, tak. Taky nechápu, proč sem tedy soudruzi dávají fotky, kde není ani stopa od bicyglu :-)
Super.!!
Nádhera!!!!
Pěkně!
Pěkně pyčo! :-) Jsme to tady u krbu pěkně rozebrali i s cestou. Kira je kříženec vlčáka s huskym?
Pekne polarnici, co, ze seslo z Jeleni studanky, moc civilizovane?
Tak plan byl uz od lonska Kralicak, chteli jsme prozkoumat tu turbazu. Trasu tvoril Jirik, ja byl tentokrat pouhy ucastnik zajezdu. A vybral dobre :-)
Aha, ja myslel, ze ti vzniklo v lednovym vlaknu. Turbazu – tu chatu co jste spali prvni noc? To je nekde na polske strane?
Jj
"Tip na trip na červencové svátky ":https://www.mtbiker.sk/…amuresi.html
Pekne. Letos to nedam (zmena prace – netusim, jak to bude fungovat s dovolenou/ zastupem), ale celkove to k tomu smeruje – letos Fatra, teoreticky zbyva dofouknout Dukla, a pak uz opravdu zbyvaji jen Dolomity, Alpy, a Karpaty. A proc nezacit zrovna s nima, kdyz uz to z pohledu civilizace muze byt jen a jen horsi ;-)
Super cteni.
kira je na takovouhle akci uplne skvely pes. jakoze byla nad ma ocekavani naprosto bezproblemova. k tomu nam vyslo pocasi i tim, ze par dnu pred startem neco malo pripadlo – sli jsme celou dobu po snehu. nejaka ma dokumentace je tu https://www.zonerama.com/…lbum/4098445 .
a ja jsem plynule prepl batoh z rezimu nosic do rezimu postroj a taham. ;-)
Sáňový pes Jirka :-)
Opatrne, sanky se snadno preklopi, aby to nebylo jak v Obecne skole ;)
Vlk na rozhledně je parádní.
Zloděj křičí: „Chyťte zloděje!“ :-)
To sou šulini, to je neskutečný. Si budem ty elektroauta montovat ve sklepech, abychom se dostali do města asi.
Áčka kritizují stáčení tachometrů – no není to volajaké absurdné?
A auta s českým původem jsou nejlepší? To je jako české brambory, české vepřové, nebo český fotbal?
Mně stačilo „ombudsman AAA auto“ :-)
Jsem to teda pochopil tak, že auta pořízená v CZ… Kvůli servisní historii, registraci atd.
Auta pořízená v ČR jezdila celou dobu po rozmlácených cestách, žrala naftu s babišovýma dobrotama plus transformátorovým olejem a kdoví čím ještě, výměny oleje probíhaly všelijak a stočený je to taky, knížka neknížka. . . tak kde je ta výhoda?
Ty budeš určitě napojenej na nějakýho německýho turka co rabuje naše kapsy.
Souhlas, zloděj křičí chyťte zloděje. . AAA/ Mototechna nebrat! A proč si Češi kupují starší auta? Protože na rozdíl od Němců na nová nemají.
Presne
+1
Bych to neviděl tak černě.
jj, možná proto mají Noři obrovské problémy ty svoje eletrické sračky mít kde nabít…malinko nezvládli dotace vs nabíjecí stanice…začali z opačné strany, takže si to lidi nabíjejí jak trotli pomalu u každýho volnýho rozvaděče. Že na tu vyrobenou elektriku musí spálit x tun uhlí nehledí…hlavně, že je to eko
Noři toho uhlí moc nespálí, 98 % mají z vodních elektráren ;)
To mi vykládal kámoš Rakušák taky, že prej skoro všechno mají z větru. A šulínci jsou jedni z největších odběratelů Temelína. A to budou vyřvávat, jak je ta JE sere…
Nicméně Norsko opravdu není Rakousko, naopak je to čistý exportér elektrické energie.
Jo jen jsem to plácl o tom uhlí, šlo principiálně o to, že se vrhli do elektriky a zapomněli postavit nabíjecí stanice. Tuším, že na celé Norsko okolo 1300
evropska elektrika je vubec vtipna disciplina. my platime z dani budovani zdroju a infrastruktury a pak to kupujeme z burzy za plnou palbu. spickove zdroje, ktery vykryvaji bordel ze solaru a z vetrniku to je taky slusnej naklad kterej nikdo moc nepocita… vypocitat cenu eko energie je docela orisek, specielne u nas kde se mota tolik vyrobcu…
To je taky jeden aspekt, který elektrohujeři zamlčují: že se cena elektřiny po rozšíření elektrobazmeků zvedne možná třikrát.
Jasně, o tom v tom letáku nebyla (asi schválně) řeč. Viz LPG.
Vsuvka: Asi 2 km před továrnou se mi rozsvítila na palubce výzva, že je DPF plný a mám pokračovat v jízdě bez vypnutí motoru. Jsem to musel otočit až u Pohořelic, než to zhaslo :)
To se děje jen kloboukovým řidičům, ne?
S tím autem se jinak jezdit nedá.
to máš nějakou šáde, ne? Zlatý PSA.
Nemám koncern…
Tak jmenuj. Každopádně s DPF není žádná sranda. Doufám že všechny ty německý nafťáky se vykoupí dál na východ, než jen k nám.
Co mas proti 10 – 12 let starymu Merglovi E Class ? :-)
Ale jo, v zasade souhlas. Nicmene jsou i studie na cenu toho vykryvani a tak. Ja jenom strasne nerad, kdyz se pouzivaji nespravne argumenty, jak se kejdovi dvakrat povedlo ;) Norove sice maji problemy se spatne dimenzovanou siti rozvodu el. ve mestech a nabijecich mist, ale elektriny vyrabeji dost a s minimalnim podilem fosilnich paliv :)
Ale no tak už…to uhlí jsem použil jen jako srovnání. Nestudoval ani negooglil jsem norskou soběstačnost stran energií. Prostě jsem to jen plácl, aby bylo zřejmé, že dle mého názoru elektrické auto, jezdící na baterie a elektřinu ze sítě je naprostá zvrhlost a *********. Stejně tak jsem mohl plesknout vítr a bylo by to taky špatně. Auta na solární energii, ano, to smysl má. Výroba a finální likvidace baterií zatíží ekosystém možná více, než dnešní prochacné diesely s DPF…
Na druhou stranu oceňuji Tvoji opravu – budu lépe studovat, než vybliju nějakou blbost.
zajimavy je ze u nas se bude stavet jadro a nemec z nej celkove couva. docela cistej je paroplyn, ale otazka je cena plynu?
Němec neví, co by. Fukušima si trochu ufoukla a na druhé straně světa je panika. Jsem zvědav, čím to jádro chtějí plnohodnotně nahradit.
Hlavně ať si tak neufouknou Dukovany.
A jak to vidíte v neděli ?
no pomalu bych mel zacit sezonu. :-)
no pomalu bych mel zacit sezonu. :-)
Neděle je špatná, máme mejdlo v Bystrci. Sobotu vidím pozitivně.
Bude zima, bude mráz.
Lesní cesty jsou slušně sjízdné, místama by se ale hodily pláště s hřebama.
Bacha na natáté bahno. Okamžitě to přimrzá na rám a pak se tomu nechce vůbec dolů. V druhé polovině vyjíždky už jsem nemohl moc zastavovat nebo bych se nejspíš už nerozjel :-)
Měl bych si pořídít zimáka…
Zimaka schvaluju. A hlavne ten honglak ti bude vdecnej.
To nechapu, venku takovy pocasi a ty prijedes s takto zajebanym kolem, to uz clovek musi hodne umet :-D
Většinu trasy jsem jel po sněhu. Bahínko bylo vždy jen kousek ale jak to hned přimrzlo, tak se to postupně nastrádalo :-)
Když to říká i blátomil Polka, tak už to něco znamená. Ty to blatíčko musíš vyhledávat (Já jsem přivezl 3, slovy: tři kousky bláta :-)
To jsou ty nížiny. Já mám teďka pláště jak když vyjedou z fabriky a na rámu vezu maximálně sníh.
.
BTW gratuluji k průniku do nabídky Alberta. Víno dodává Fanouš?
Nevím, jestli by se tímhle chlubil.
Nedele pozitiv. Bude idealni teplota na neco delsiho :-)
V kolik hore ? Mohl bys to taky jednou dat za svetla ;)
To je tezky, vzhledem k tomu, ze jsu nocni smena…navic tam byva plno lidi. Spis ta ctvrta-pata.
To je jeste dobry. Ja se domlouval s J.Ch.
1. Hoši, zase to BF tak nežerte, ty speciální značky přece nejsou zadarmo.
2.Jediný Roomster vRS na zeměkouli?
To je RS a s dvojspojkou. Znám pilota i auto. Jen RS není ovšem úplně přesně, protože když vezmeš předek z RS Fábky 2 a zadek z RS O 1, tak se výsledek rovná RS2 :-).
Presne tak, original kazdym coulem, jediny kus v Brne a prilehlych asijskych statech a taky in the World :-)
Nechcete jet na NM na běžky? Třeba st, odjezd z Brna 14.00hod. Vzal bych velke auto.
Koho tohle napadlo? https://youtu.be/gp_6v-cGIH8?…
Myslim M.M.
Toho neznám.
michal marosi, ale vzhledem k tomu ze to neni ani blondyna ani nema kozy, tak te to omlouva
Bejvalej fotbalista ?
To neni Michal.
Šílený Chinese DH se vrací! A Maroši Michal už se připravuje! Opět vyzývá všechny bikery, aby si to s ním 24. února rozdali na zasněžené sjezdovce ve Špindlu.
Však já vím, že je to jeho. Ale v zimním období jsou bikeři jak utržení z řetězu. Když vidím ty situace i z jiných videí, tak to musel být pěkněj krvák a za vítězství alespoň milión, že jim to za to stojí.
:D