Rychle nez to zalozi zas nejakej vzdoropapez ;-)
Rychle nez to zalozi zas nejakej vzdoropapez ;-)
mas dve minuty sekeru, to je nejakej poradek? :)
Takže raději i sem :)
Dneska ke krbu. Krásně napadlo. LČR protahovaly ráno na Dvory a k Jedovnicím. Ale zadarmo to nebude.
Zahajuji „suchý“ únor.
Neni skoda se v tom placat na kole, kdyz jsou takovy podminky na bezky?
rozhodne ne. chce to fatbika. :-DDD
Operativně zvolím. Však oblečení mám stejný (kromě čepice a bot).
Na druhou stranu plácat se v neprojetým sněhu/stopě mi radost nepřináší…
Jel bych hned, ale su v haklu. Pepek už taky blokuje ? Tady je cenzura jak za komárů :( Ani jsem to nestihl přečíst.
Krása to byla. Já a Polka kolmo. Jura s hůlkama.
Krb a pivko.
Parádní fotka, úplně tam slyším to sněhové ticho :)
Tak hlavně to byla škola jízdy v koleji. Obzvlášť po modré nahoru. Ale jinak Bobe máš pravdu. Ticho a klid.
No…pro mě nakonec hurá akce, která nebyla zadarmo :-) Marihuanský nebo lesem fakt unreal, ale dobro došli.
V tomhle pičasí nemá cenu nic vymýšlet. Pozorsko-Račická je jasná volba. Ale chápu, že do Šlapek je to asi trochen jinak.
Ukrajina odjela? :-)
Jj, dal jsem mu naskok a pred javorama jsme se scukli, sneroval si to pekne :-)
Protože ještě nefrčí kamery, hlásím, že nahoře taje. Celou noc bylo nad nulou. Až tyhle sračky přimrznou, bude sakra hrotovo.
jaky kamery? :) se na ne nezapomnělo ci co?
Pry az sleze snih. Jestli ze strechy nebo celkove to nevim :-)
Takže zejtra :)
Hádek-Kalečník-Stud. cesta-Vít. udolí-Jelenice-Hostěnice dobrý. Ale chtělo to vstávat brzo.
Dám to třeba sem, pěkně jsem se u toho nasmál http://www.bike-forum.cz/…-cyklostezce#… reakce na Pepka :-) :-)
Jsem to pročítal, ale na nic směšnýho jsem nenarazil O:-)
Chystám se dneska, tož uvidím kam se probojuju :)
Chce to vyjet brzo ráno, ke konci (kolem 11) se to už fest zhoršilo.
Všiml jsem si, že myslifci mají už ty high-tech krmítka. Jsem myslel, že je to tady zakázané
Dneska ráno to umrzlo, takže jsem stihl před kostelem běžky. Prej máte dole hnusně, tady pere slunko. (Jo, až budou ty kamery…).
Sraz s PL 14.30 u Panenky.
Ja se ted tri dny dival na Alpy
to muselo dát práce . . . . . . .
… a přitom taková blbost že? :-)
Ty mas ale vydrz…
to je stejny jako kdyz jsou z chocholiku vod drnovic videt tatry :)
já jsem na tý rozhledně byl, ale žádný tatry 815, 813, 603 ba ani 148 jsem neviděl :-)
protoze ty sou videt jen vod pondelka do patku. :)
Pojeď dneska, Malorka klepe na dveře.
L je ve Špindlu, tak si nemusíš dávat 4X ústupové.
Dvojitá reklama… :-D
Tak a je to v pr… Nestihlo to pořádně roztát a je to hrbatej beton a semtam holo.
Dyt mas hreby. Nam to primrzalo uz v nedelu a jelo se na tom po Racicke fajn.
Na hrbatej led/ledový koleje to nefunguje.
Neděle byla fajná.
Na Holedný OK, pocit jistoty jak s křídélky. Akorát je třeba dát hřeby i na boty: přijedu k bráně do obory, slezu z kola zatlačím na ni a brána mě odšoupla po ledě nazpátek. Jsem se tam je*al přes tu bránu snad 5 minut :-(
No…a to my mladší a zručnější jsme se dojebali po ledu až ke krbu :-D
Motyll psal, že nelze.
A my rekonvalescenti nemůžeme jezdit tak daleko, pan doktor říkal: lehce na rotopedu, bez zatížení
Motýl ale taky nikde nejel. Viz. http://www.bike-forum.cz/…r-jinak.html
To je ale jen polovina cesty. Report z návratu zatím chybí.
konečně led a ne ten povolenej sajrajt. :) ja na to jdu letos od lesa, odstěhoval jsem našim lednicu do přízemí, takže večer neni co rabovat, a novou nejak nemám čas pořídit. :)
Potřebuju jehlu, stříkačku a Belroin, přece to hned nezaseru, *****.
:)
Belroin se bude shanet blbe ;-)
Co, to už ho čeští cyglisti skoupili?
Už je jenom Kolokain.
To mozna taky, ale hlavne ten nazev je jinak :-)
pátek co?
jehla, stříkačka, belroin…temu se u projektanti říká nadsázka
Nj, to mi nedocvaklo, nejsu projektant O:-)
Konec demokracie :-P
Odblokuj to, chcu si to precist ;-)
voe ja taky :)
Depka, Jara, kdo bude další ?
Kdyz uz, tak uz.
vodblokuj to :)
Kurwa, co to je ???
Já třeba klidně napíšu, že soudruh Excel bydlí v terasové bytovce na Oblé.
Teď to víte, ale jakobyste nic nevěděli.
Když napíšu, že soudruh Paja bydlí v domě ze santalového dřeva na Tomkáču, tak je to přece to samé, ***** :-DDDDD
I ty, Brute?
Správně, nedej se, děkuji Ti. Po dlouhé době jsem se od srdce rozesmál.
no je to k smichu jak tu postupne vsici picovati. ;-)
No pravdou zůstává, že blokováním off-topic příspěvků neubylo ;-)
Mám stížnost: ten tvůj trailík: „Jak se dostat dolekopcom nahoru na holednou“ není vůbec udržován v jetelném stavu.. Napevno jsem s ním počítal jako s návratovkou a musel jsem vzít zavděk naproti ležící pěšince podél potoka, která byla naopak luxusní i když jistě ne tak uplně enduro-specific.
Tak „dolekopcom nahoru“ byl vždycky můj sen:)akorát nevím, který máš na mysli, súdruh:)
Jediný dolekopcomtrailík na Holednou je asi totok:
Ten není tvůj. Myslel jsem ten tvůj, co vede zkopca podél cesty naproti kohoutovického potoka.
jo "tentok ":https://mapy.cz/s/1pH5U myslíš:)
Jak ho nikdo neznal, tak zapadl, ale má svůj smysl
Tak za me tento tyden vyjimecne leda v utery.
Kultúra. (Nejedná se o večírek, aby sis nemyslel)
Ani jeden? To je úpadek, totok.
Statnice.
Streda pyco!
Přesně tak. V krátkým.
Takže dneska Valentýnská svíčka hoří od 6 hod na místě obvyklém.
What ?
Trochu pozdní reakce, soudruhu. Chyběl jsi, bylo tam voľajako mrtvo
Ty to vzdycky dovedes napsat romanticteji nez ja :-)
Takovou kosu co byla dole u Krtin po sjezdu z Babic jsem nezazil, rozdil snad 10 stupnu. Jinak Racicka prustrelna v poho i bez hrebu.
To je dobrá zpráva. Třeba to příště bude v hojnějším počtu.
Dobrá zpráva. Myslíš, že to v sobotu pude prostřelit na žiletce ?
Pujde, ale spis bych to objel, protoze tam u Kalecniku tezi a je v tom miste docela bordel.
Pokud nebudou padat trakaře, tak dneska repete.
Už tu dlouho nebylo technické okénko o oblíbeném tématu: mazání řetězu.
Tak já k tomu mám jen toto: už vezu nový KMC 250km a ještě furt nechce domazat (!). Zjistit tak, co tam dávají, tak Scoty to vlákno může zavřít nadobro.
Kmc je asi lepší no. Mně teď ten nejlevnější 11spd sram s tím továrním mazáním vydrží 3–4 vyjížďky, cca. 150–200km.
Moc mažeš. Já ho mám taky a ještě jsem ho nemazal. Od 27.12…
Nic nemažu dokud je na něm pořád to TOVÁRNÍ mazání. Pokud je pak už řetěz po vyjížďce suchej, tak mně nic jinýho než namazat běžným zimním mazadlem samozřejmě nezbývá. Tys na to mazání nikdy nebyl :-)
Protože kdyby tam nepatlali tu lepkavou sra.čku, tak by řeťaz lapl lišku už někde napůl cesty z čajnu…
No a tady si někteří naivní soudruzi chrochtaj, jak ta impregnace dlouho vydrží :)
Patlali-nepatlali, vydrží to rozhodně déle (asi 5×), než vychvalovaný Bel-roin, který je nám tady nenápadně marketingově tlačen do hlavy.
Ovšem největší vliv má to, že je řetěz nový, neošoupaný, nevyvaklaný, takže z něho mazivo nemůže lehce utíkat. Na mých jiných řetězech, které mají 134+ , mazivo nevydrží ani 60km.
Dobrá zpráva z lesů. Teď jsem jel od krbu lesama přes Babice do Obřan a krásně to jede. Grip optimální.
Brno už je na tom hůř, ale u přehradyí zase OK. Nohy potrénovaly, teď jsou na řadě játra a žlučník.
S mírou, hochu. Zkusím suchý březen, když únor nevychází.
Nene, dneska Míru nechám jinde. ;-)
Jinak jsem měl taky takový úmysly (suchý únor) a vydrželo mi to do první středy.
Tak já suché měsíce pravidelně. Např. včera suchý veltlín a dneska suchý ryzlink :)
tomu rozumim. proto uz ze sklepa nosim jen sedmicky, aby se to dalo vcas rozpustit.
Jak kde. Dnes bez hřebíků ani km. A i tak jsem vyměkl nad serpentinkami od Macochy do Žlebu.
Zapomněl jsi dodat, že grip optimální, ale s hřeby voe
Ale kdeže. Jenže já jel přes oběd, večer to zase začalo přimrzat.
Viz foto Obřanská cyklostezka. Na povrchu cm kaše a drží to v pohodě.
Vcera jsme trosku zachlastali :-) Karos by dokonce mohl poznat kde to je.
ten to ma nejbliz do gambrinusu. :)
Slušnej bordel.
U Gambáče si úplně nevybavuju, že by tam byla řada stolů takhle nalepená na stěně. Není to náhodou Na vyhlídce?
Každopádně pařba to musela být slušná :-). btw koukám že pravá páka má stejný syndrom jako moje Juicy :-)
Víš jak byl u Novolíšeňské u Renaultu Mekáč? Jsem to musel vyfotit, takovej bordel jsem dlouho neviděl :-) Jakej syndrom, jakože je daleko? Jsou tam jetý desky, tak to má delší chod, tak ji musím mít dál.
Aha, to jsem úplně pominul, tam se to poslední dobou úplně zklidnilo, co tam není nonstop s hernou. Zřejmě kalba na uvítanou a bude nový nájemce :-).
Tak nějak to vypadá na stezce Antropos-Poříčí, ale v pohodě to dnes určitě nebylo:-(
Po tom zítřejším dešti to půjde všechno dolů.
Vypadá to slibně.
Asi vidím to pršení na st špatně.
Kdoví, jak to bude… Navíc po silnici s blatníkama to je stejně fuk, ne?
Mas recht, pojedeme ve ctvrtek.
Silnic, nebo les ? Ve čt. mám v plánu z haklu na Adamov. Akorát nevím jak je to průstřelný po cyklo kolem vody do Bajlu. Jezdí tama někdo ?
Asi po silnici, predpokladam, ze ve ctvrtek uz bude vsude v terenu bahno a pokud nekde snih vydrzi, bude tak rozmeklej, ze v tom jet nepujde.
Jel jsem tam v sobotu, foto viz výše. Pokud bude nad nulou, dáš to v klidu.
Jel jsem tam v nedeli, das to fklidu :-)
Pojeď. Minule jsem tam seděl sám s mlaďochama. Půl hodiny čučeli do telefonu a ve zbytku času debatovali – o telefonech.
Dneska tedy spíše silnice s cílem u krbu kolem šesté.
dnes hovno
A zitra?
Že by? Směr, cíl?
Silnice, Buk.
Silnice na silničce, nebo silnice na bajku?
Na cem chces…ja na biku.
Dle radaru apod. souhlas.
Co Marihuanským, pak od skautů nahoru na Ochoz, Březina
Jede Jose, takze z Obran.
Na mně se nevažte, aspoň si pojedu na pohodu
Na mně taky ne.
Tak nedivim se hosi, ze se se mnou bojite jet, dneska by mel co delat i Chuck Norris, aby me uvisel, podotykam, ze do hokny jezdim tak, abych se nezpotil :-D
:-))
Je vidět, že každodení ježdění do hokny na kole dává svý.
Start jak? Tradicne 16:30 Oberseß, nebo jindy a jinde?
Asi jo.
Tak to uz od skautu k Hadku prece das v poho!
Já určitě, ostatně jsem starý bahňák, ale jní soudruzi se brání.
Tak ta sova (hejkal) u Býči skály byl puštík obecný:
Dík, jen pro zajímavost, včera po návratu 9 nad nulou, krásná jarní noc.
V Brne 6.
U nás za kopcem 10.
U nás taky.
Nepršelo. Pohoda a klid. V lese ale sračky fest, dá se jen po silnici (neplatí pro Polku).
Tento ctvrtek opet silnice…
Fuj, asfalt, že se nestydíš :-)
Hahaha
to nám nemusíš říkat, kudy pojedeš
Tak schvalne, kudy?
po silnici?
Neptam se po cem, ale kudy :-P
to je přece jedno
Neni, kdyz tak „vtipne“ ryjes.
Nebo uz se citis na Holydnou, urcite se tam prasi, n'cest pas?
Tam jsem byl už v sobotu, ještě se neprášilo, ale bylo jen lehce ovlhlo až zavadlo. Nechápu, proč jseš připosranej, teď už musí být sucho všude.
Tomu sam neveris. SMKS psal Motyl, ze jsou jeste mokry tak, ze by to lidi rozryli, ale okolo v lese uz je sucho O:-)
No, ja byl u nas v nedeli po lese na biku a dobry. Bohuzel jsem se pak dokazal ****** na 50ti metrech po vyjezdu z lesa.
Jako jsou místa, jde je to OK i mimo asfalt. Třeba modrá ku Adamovu. Ale jinak bláto a bláto.
Za mě dneska negativ, Řehoř 2 má výročí.
Od nás modrá dobrá, červená do Adamova taky, žlutá na Vranov sucho, zelená do Kateřiy taky jetelná.Modrá Olešná, Klepačov Rudice taky OK. Inu dá se vybrat.
Zejtra po tom rannim desti to asi bude trosku jinak.
Dva lidi a dva naprosto rozdílné reporty (zeby rozdíl mezi enduristou a šampónem? : -)
Myslím, že vyznění je stejné od obou. Jsou cesty, kde je to fajn, ale jinak (kupodivu) převažuje bláto.
Stréci, šup do března.
No dobrá, měls pravdu