Jaký výplet by jste doporučili na můj chrtí Anthem X v popisu, moje váha 66kg, použití maratony rozpočet 20000,– pro případné alternativy. dík
Jaký výplet by jste doporučili na můj chrtí Anthem X v popisu, moje váha 66kg, použití maratony rozpočet 20000,– pro případné alternativy. dík
SLR kvuli UST:)
na dt kdyžtak páska a Tubeless ready plášť gramy dolů
na UST rafek muzes dat taky tbls ready plast a gramy zase dolu:))
Btw. jezdils jsi bezduse na UST rafku? nebo vseobecne bezduse?
UST rafek za to, ze se nemsuis drbat s nejakou paskou, stoji…
doteď UST ráfek i pláště chci zkusit tbls ready kvůli váze dohromady s novejma kolama
prave proto bych sel do novych SLR… nahodis plaste, nalejes mliko a jedes:) Zadna drbacka s paskou apod.
když už zapletené kola tak s NoTubes rafkama tam je to v pohodě taky
Tak tak, kdyz uz tak ZTR…
Udajne DT nejsou na bezduse moc idealni…
Fakt by mě zajímalo o jaký drbačce s páskou mluvíš ;-). O jednom nalepení žlutý Notubes?
drbačka to nebude a nevadí mi když to rok vydrží jako ust bez šáhnutí…
Rok bez sáhnutí? To určitě nevydrží. Rok nevydrží tmel téměř nikdy ani u UST plášťů, natož u TLR v obyč šlupka verzi.
problém je jinde. Když potřebuješ doplnit mlíko, tak na konvertovaným ráfku /jen s páskou, bez gumové vložky/, vyfoukneš kolo a plášť ti vypadne z patek. často pak musíš to nahazovat kompresorem. Na UST a ZTR ti zůstane zaskočený.
Většinou je to výhoda, že zůstane zaskočený, ale může to dojít i dále a stát se to i nevýhodou, jak jsem teď psal vedle
http://www.bike-forum.cz/…-rozdil.html#…
není to ale samozřejmě pravidlo, co jsem tam psal, zatím mi to udělal jediný kousek (a sundaval jsem jich už mnohem více).
Přesně tak, navíc do 20 půjdou hravě i s CX Ray drátama…
DT240S + Olympic + CX-Ray… Neprůstřelné.
A kdyby to bylo moc těžké, daj se tam vrazit nové tune :-)))
proc olympic? proc ne alpine nebo crest?
Nemám rád ty super-nízký patky.