MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST Z ROZEBRÁNÍM TOHOTO DUALU.UŽ MI TO NĚJAK NECHCE ŘADIT A VYPADÁ TO,ŽE TO JE PRÁVĚ ŘAZENÍM.NEVÍM JESTLI TAM LZE VYMĚNOT NĚJAKOU MALOU ČÁST A,ŽE BY TO ZASE BYLO OK.
MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST Z ROZEBRÁNÍM TOHOTO DUALU.UŽ MI TO NĚJAK NECHCE ŘADIT A VYPADÁ TO,ŽE TO JE PRÁVĚ ŘAZENÍM.NEVÍM JESTLI TAM LZE VYMĚNOT NĚJAKOU MALOU ČÁST A,ŽE BY TO ZASE BYLO OK.
Nahradni dily tezko sezenes,Shimano je nedodava. Takze leda rozebrat, vycistit, namazat, slozit. Jsi si jisty tim, ze to dela razeni?
jo asi to to řazení bude.je tam nové lanko nová kazeta i řetěz a vše je promazané.nemáte někdo nějakej plánek jak to ve vnitř vypadá.dík.
bohužel plánek nemám ale rozebýrali jsme kámošovi dualy LX a pokud si budeš dávat pozor jak tam co je nandyný tak to složíš následně bez problémů .. já to neviděl jak to rozebíral a stejnak sem to dal dohromady .. prostě vše na sebe pasuje takže neni problém .. prostě jen pomalu rozebírat a koukat se na to co děláš
A bowden? Vetsinou to dela ten, nebo koncovky bowdenu.
Plánek najdeš na stránkách Shimano přímo u výrobku v Pdf
Řazením to nebude. Vždy když mi to přestane řadit, tak jen vyměním bovden a je klid, chodí jak po másle. Kdyby to bylo řazením, tak to stejně neopravíš.
Mam doma komplet dualy XT na nahradní díly kdyby byl zájem bude to za babku :O)
Ještě ne´mám sice plánek XT ale mám XTR třeba to k něčemu pomůže klidně pošlu…
jo jestli ten plánek máš tak ho prosím pošli na 45644564@seznam.c.ohledně těch náhradních dílů se když tak ozvu.zatím zdar.
pošlu to odpoledne ted sem na notasu a nemam to u sebe…