• Meluzina

    Ahoj, nejsem moc velká „kuchyňka“, snažím se v kuchyni trávit co nejméně času, ale dnes jsem zkusila svůj další experiment. Nerada vařím stále to samé, dnes jsem zkusila následující:

    brambory na kostičky, cibule nadrobno, pár stroužků česneku vcelku, červená a žlutá paprika nakrájet, sůl, pepř a především koriandr. Pokapat olivovým olejem a šup s tím na půl hoďky do trouby.

    No, celej pekáč jsme snědli s manželem, nic nezbylo:-). Sem to dávám hlavně proto, že je to zdravé a lze myslím v pohodě zařadit do závodnického jídelníčku:-) Tak mne hned nebijte…:-(

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • JSt  

      mas tolerantniho manzela :-D

      0 0
    • pepino  

      Mě včera v televizi zaujaly morkové řezy http://www.lidovky.cz/…bra-chut.asp?…

      0 0
      • Meluzina  

        tak při slově morek mne napadá Mamutík z Lovců mamutů, ten ho měl také moc rád:_)

        0 0
        • pepino  

          Tak moje matka taky, ale je mladší:)

          0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • malamala  

      Brambory jsou vařené, nebo syrové? A pekáč je něčím vymazán, nebo je suchý? To by mohl dobrý recept pro mojí milenku-kuchařku s názvem remoska :-)

      0 0
    • malamala  

      Brambory jsou vařené, nebo syrové? A pekáč je něčím vymazán, nebo je suchý? To by mohl dobrý recept pro mojí milenku-kuchařku s názvem remoska :-)

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Meluzina  

        brambory syrové, pekáč nevymazán, to obstará ten olivový olej, kterým to pokapeš… nebo přidej víc, uvidíš, co to udělá:-)

        0 0
    • Deus  

      Samá příloha, ale nikde maso :)

      0 0
      • soc  

        Vsak ten recept na maso prozradi Meluzina az za chvili :) Prece pise, ze si pochutnali, tak jenom prilohou to nebylo :)

        0 0
      • Qeex  

        Dělam to i s masem, jakoli naložené kuřecí nakrájené na nudličky, nebo i jiné maso, funguje to stejným stylem „hoď tam všechno najednou“.

        0 0
    • martin_bakov  

      tak v lete se donutim maximalne nakrajet si meloun a otevrit si frisco, varim jen v nejvyssi nouzi :)

      0 0
    • Tina  

      dík za tip. Vypadá to dobre. Vyskúšam :) Mojim oblubený jedlom sú bryndzové halušky.

      0 0
    • kankrlicek  

      Nejdu do práce, tak jsem se rozhodl si něco uvařit :) Samozřejmě jsem nekoupil papriky, ale dal jsem tam pro barvu mrkev, koriandr jsem nesehnal, vrazil jsem tam rozmarýn :)

      Teď je to v troubě, dám vědět, jestli to bylo k jídlu.

      0 0
      • Martin  

        takže jestli se neozveš, tak… :)

        0 0
        • kankrlicek  

          Udělal jsem toho celý velký pekáč a musel jsem napnout všechny své morálně volní vlastnosti, abych manželce nechal aspoň na ochutnání :)

          Meluzino piš další receptíky, tohle jsem skoro bez problémů zvládnul :), dík

          0 0
      • Ruprt2  

        No měl jsem záhorácké noky se zelím a pečený bůček.

        Bylo to výtečné.

        Tuto mňamku jsem měl v neděli. Teda s pečeným krůtím v hořčicové omáčce. Též velmi dobré. Doporučuji do toho přihodit žampiony a mrkev.

        0 0
    • nitraq  

      Právě jsem to hodil do trouby, uvidím co z toho vyleze:)

      Dřív jsme hodně dělali takovej eintopf ze zbytků masa, kyselýho zelí a brambor, ale to jsem byl ještě malej prcek. Poslední dobou už žádný maso nezbývá, takže se to nevaří:-D Jinak recept tady – http://www.toprecepty.cz/…ndovy-narez/

      0 0
      • Martin11  

        A sakra. Nitraq se už neozval…že by nahradil koriandr nějakým speciálnějším kořením? :-)

        0 0
      • Martin11  

        A sakra. Nitraq se už neozval…že by recept ozvláštnil nějakým speciálnějším kořením než koriandrem? :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.