• Meluzina

    Takže si připravte hladová bříška a mlsné jazýčky. Spařte si pěkně červená rajčátka, mezitím hoďte do kastrůlku na olivový olej cibuli a česnek /lepší pasírovaný, kdo zvládne kousat do nakrájeného, ať si poslouží/.

    Po spaření rajčata oloupejte, nakrájejte a hoďte je do kastrůlku na cibuli a česnek, přidejte sůl, pepř, čerstvou bazalku, možná trošku tymiánu. Smíchejte s vařenými těstovinami /jakýmikoli/ a dobrou chuť!:-)

    0 0
    • weekend warrior  

      jj, to je moje hodně oblíbené jídlo, ale teď moc nemůžeme česnek:(

      0 0
      • Meluzina  

        copak,zlobí žlučník?

        0 0
        • weekend warrior  

          kojíme, prdíme…

          0 0
          • weekend warrior  

            OT: a včerejší bouřka nám zle pocuchala bylinkouvou zahrádku na balkoně:( tři druhy bazalky(neptej se mě jaký, i nějaká citronová), oregano, máta, šalvěj, tymián, petržel, pažitka, meduňka

            ale podívaná to zas byla hodně slušná:)

            0 0
    • capis  

      A slanina je kde?

      0 0
    • deda  

      skoro napoletana…

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Naldo  

      Chybí mi tam parmezán.

      0 0
    • JSt  

      pockam na tve treti vlakno. treba tam uz bude neco, z ceho se da najist a nejen takovy drazdidla :-)).

      0 0
    • Martin11  

      Tak vážení, očekávejte nové vlákno Mňamka č. 3 nejdřív za pár dní… Meluzína si totiž právě před hodinou při letu přes řídítka zlomila pravou ruku v lokti, tak je trochu zasádrovaná :-)

      0 0
    • Coffin Corner  

      Já se to naučil vařit podle tohohle povedenýho videoklipu:

      http://www.youtube.com/watch…

      :)

      0 0
    • Sobi  

      Znám taky vynikající recept na mrkev ve slaninovém župánku:

      čerstvou mrkev umyjeme, plátky slaniny omotáme osušenou mrkev, tak aby v každém místě byly tak tři plátky na sobě.

      Dáme do předehřáté trouby a pečeme, dokud je slanina krásně propečená.

      Poté vyndáme z trouby, výpeček slijeme, mrkev vyhodíme a konzujeme slaninu máčenou ve výpečku! ;-)

      0 0
    • Ruprt2  

      Upřimně jsem rád, že tě nemám doma.

      Ty vaříš jak podle nějaké Kořínkové. Sotva začneš, tak hned taky končíš. To raději maso bez přílohy nebo s rohlíkem, než se drbat s rajčátkama a tím i skončit.

      0 0
    • Lance  

      zacal jsem delat skvelou ledovou polevku, akorat misto vody se pouzije rum a nevari se.

      do misky se daji 3 – 5 velkych lzici jakekoli zmrzliny a zaleje se to rumem dle toho jak ji ma kdo rad hustou, pokud tam pridate kousky ovoce, je z toho takovy borsc

      0 0
    • Bish0p  

      Rajčata na tenhle zpusob ziskaj upe jinej rozmer kdyz se prida trochu cukru.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.