Ahoj, jake jsou vase nazory? ktere z kol vybrat SUP XP 920 2010 nebo Trek 6500 2011? Jde mi o nazory na kvalitu, ne o cenu. Diky moc.
Ahoj, jake jsou vase nazory? ktere z kol vybrat SUP XP 920 2010 nebo Trek 6500 2011? Jde mi o nazory na kvalitu, ne o cenu. Diky moc.
Mám toho supa, hodil jsem si ho na sram x9 komplet a sid race, je to lehké sportovní kolo. Maximální spokojenost z mojí strany.
U supa jsem uvazoval uplne stejne, myslim tim ten sram x9.
Na kolik vyšlo i s výměnou komponentů?
Mam treka 6500 6 nebo 7 let, uz nevim. Jedine, co jsem vymenil je sedlo a pak klasicky spotrebak. Krasne ovladatelny v terenu, jezdim na NN/RR. Jsem s nim velmi spokojeny, jen by to chtelo vymenit vidli. Chci trochu vic pohodli, tak z nej letos udelam zimaka a pujdu do fulla.
No a dozivotni zaruka na ram…
Jj, dozivotni zaruka to se mi hodne libi…
Bez debat trek.
Jeste se zeptam, nevite nekdo vahu toho treka? nejak to nikde nemuzu najit.
něco kolem 12 kilo
Šel bych do Treka, kvalitní rám je základ a tady je i to osazení ± stejný. Jinak výměna10sp Shimana za Sram X-9 je nesmysl, jedině tak klik, pokud bys chtěl 2*10.
Mám ho tři roky a max spokojenost. I když už je to zimák :-). Postupně jak se to bude opotřebovávat, tak vyměň pár komponentů a je z toho slušný bike. Můj zrovna váží 10,7kg ( profil není aktuální ) a žádný problém. A to vážím skoro metrák.