Cuzz chtěl jsem se zeptat čím vařit crmo rám a jesli se tím zavařením nějak neporuší nebo jesli to pak nepraskne zase vedle sváru jako je to u duralu díky za vaše názory
Cuzz chtěl jsem se zeptat čím vařit crmo rám a jesli se tím zavařením nějak neporuší nebo jesli to pak nepraskne zase vedle sváru jako je to u duralu díky za vaše názory
CrMo ram jsem si nechaval varit TIGem,je to v pohode (stejne to vari i vyrobce).Problem by mohl byt leda pokud by ten ram byl nejak extremne zeslabovany,treba 0.4mm stena a prasklo to v tom miste.To nevim jestli by nekdo zavaril a pokud jo,jestli by to drzelo.Ja to mel nastesti praskly vedle svaru kde ma trubka stenu tak 1mm tak to slo v pohode a ram na zimaku funguje dal.
Taky jsem měl zavařený rám Cr-MO. Svařováno o ochranné atmosféře – v argonu. Pasklo mi to u čepu vbrzdy, měl jsem tam adaptér na zadní kotoučovku, protože starší rám neměl přímo držák. Byla tam taková páka, že to po roce a půl prasklo. Nechal jem to zavařit bylo to tam dost zeslabované a po zavaření se tam udělala díra. Musel tam ještě navařit trochu materiálu, měl takovo tenkou tyčinku a vyplnil to. Stálo mě to flašku ferneta :) Pak jsem rám nechal opískovat a přestříkat.
Zdravíme pozemšťany!